• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد درآمد

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان من رو یه موضوعی کار میکنم که البته در مورد جزئیاتش نمیتونم توضیح بدم واین هم فقط یه پیشنهاد جدیده برای کسایی که انواع روشهای کسب درآمد رو امتحان کردن - سوای این که به موفقیتی دست پیدا کردن یا نه - و هنوزم دارن این موضوع رو دنبال میکنن. باز هم میگم نیازی نیست کسی بیاد و باهام همراه بشه بنابراین لطفا اگه تمایلی ندارین خواهش میکنم بحث رو نادیده بگیرید. اما برای کسایی که میخوان این مورد رو هم امتحان کنن:
1- اولا نیاز به حداقل 10 دلار وبمانی یا پرفکت یا اگوپی
2- مبلغ برگشتی هر 96 ساعت 40 سنت به ازای 10 دلار یعنی 4 درصد در طی 4 روز
3- کار خاصی نیاز نیست انجام بدید فقط هر 48 ساعت درخواست میدید که مبلغ مازاد و یا کل مبلغ رو به حساب الکترونیکیتون بزنم.
فکر میکنم خیلی بهتر از وقت گذاشتن رو پی تی سی و اینا هست
دوستان البته شرمنده ام ولی به سوالات غیر مرتبط با واریز و پرداخت جواب نمیدم. اینم فقط در حد اطلاع بود اگه کسی تمایل داشت که این مورد رو هم تست کنه. موفق باشید.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان من رو یه موضوعی کار میکنم که البته در مورد جزئیاتش نمیتونم توضیح بدم واین هم فقط یه پیشنهاد جدیده برای کسایی که انواع روشهای کسب درآمد رو امتحان کردن - سوای این که به موفقیتی دست پیدا کردن یا نه - و هنوزم دارن این موضوع رو دنبال میکنن. باز هم میگم نیازی نیست کسی بیاد و باهام همراه بشه بنابراین لطفا اگه تمایلی ندارین خواهش میکنم بحث رو نادیده بگیرید. اما برای کسایی که میخوان این مورد رو هم امتحان کنن:
1- اولا نیاز به حداقل 10 دلار وبمانی یا پرفکت یا اگوپی
2- مبلغ برگشتی هر 96 ساعت 40 سنت به ازای 10 دلار یعنی 4 درصد در طی 4 روز
3- کار خاصی نیاز نیست انجام بدید فقط هر 48 ساعت درخواست میدید که مبلغ مازاد و یا کل مبلغ رو به حساب الکترونیکیتون بزنم.
فکر میکنم خیلی بهتر از وقت گذاشتن رو پی تی سی و اینا هست
دوستان البته شرمنده ام ولی به سوالات غیر مرتبط با واریز و پرداخت جواب نمیدم. اینم فقط در حد اطلاع بود اگه کسی تمایل داشت که این مورد رو هم تست کنه. موفق باشید.
دو بحث پیش میاد یکی بحث اعتماده چون بودن کسانی که همین جا با بیتکوین با دوستان چنین معاملاتی کردن و بعد یه مدت که پرداخت کردن دیگه غیبشون زد و یکی پرداخت شما مدامه؟ یعنی درصورت ضررت بازهم پرداخت میکنی؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه کسی تمایل داشت که این مورد رو هم تست کنه. موفق باشید.
کدوم مورد؟
دوست عزیز حتی اسم کاری که میخوای انجام بدی هم نمیگی
لااقل وقتی یه نفر میخواد پولشو بده باید بدونه با پولش میخوای چکار کنی یا نه چنین حقی نداره؟
هایپه؟ خرید فروشه؟ شرط بندیه؟ ماتریکسیه؟

shaker99

Registered User
لایک‌ها
42
همانطور که قبلا افرادی اومدن و یک کاری تکراری تو بوق و کرنا کردن و بعد ده روز اعلام کردن این هم قطعا یکی از کارهایی است کا شما برشمردید و الا اگر ناشناخته هست که من ترسی از اعلام روشش ندارم.
از گفته ایشون که سود چهار درصد میده شما دوستان به چی پی میبرید ؟ خیلی سخته ؟

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
با تشکر از از دوستانی که نظر دادن والا من اون بالا هم عرض کردم که فقط پیشنهاده کسی که مجبور نیست حالا اگه شما تصورتون بر این هست که کلاهبرداریه و این مسائل، خوب نظر شماست. در این مورد که فرمودین بودن کسایی که اومدن و ..... خوب نفی نمیکنم اما تا شما موارد رو مجزا امتحان نکردید که نمیتونید صد در صد بگید این رو. الان خیلی از دوستان دارن با سایتهای پاپ آپ و تبلیغاتو پی تی سی و اینا کار میکنن البته نمیدونم آخرش چیزی گیرشون میاد یا نه اما همین که یه سایتی چند تا پرداخت انجام میده بقیه هم میان میرن سراغش این یعنی اینکه افراد مدام موارد مختلف رو تست میکنن و تا امتحانش نکردن که مشخص نمیشه آخرش. در مورد کار توضیحی نمیدم چون یه مجموعه ای از چند برنامه مختلف هست. فقط در مورد حسن نیت خودم این رو بگم که مشخصات بانکی و شماره همراه خودم رو هم میدم تا اگه قصد فریبکاری داشتم حقوقتون تضییع نشه اینم که گفتم 10 دلار برای کسایی بود که میخوان تست کنن و در مورد پرداخت پولشون خطر نکنن وگرنه هی بخوام 40 سنت 40 سنت به حساب افراد بزنم که کلی وقتم رو میگیره. به هر حال پیشنهادی بود که دادم خودتون صلاح میدونید;)

Last edited:

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
فقط در مورد سود دریافتی یه توضیحی بدم که ثابت نیست معمولا یه مقدار جزئی بیشتر از اون مبلغی میشه که اونجا ذکر کردم که اگر مازاد داشت اون رو در پایان هر ماه میلادی پرداخت میکنم

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
فقط در مورد سود دریافتی یه توضیحی بدم که ثابت نیست معمولا یه مقدار جزئی بیشتر از اون مبلغی میشه که اونجا ذکر کردم که اگر مازاد داشت اون رو در پایان هر ماه میلادی پرداخت میکنم
دوست عزیز در مورد کارت یه خورده توضیح بده.

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز در مورد کارت یه خورده توضیح بده.
ببينيد در مورد کار توضيحي نميدم چون توضيح که بدم يه سري دوستان ميان ميگن اينطوريه اونطوريه خلاصه کلي تفسير و تعبير مختلف ميکنن اينطوري خودم ميدونم دارم چيکار ميکنم ضمن اين که گفتم اين يه کار تلفيقي و ترکيبي هست.

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
خب ببخشید توضیح نمیدین پس چجور میخواین با افراد دیگه ای کارکنین؟

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
خوب واقعيتش اينه که اصراري نيست. من در بالا عرض کردم براي اطمينان از برگشت سرمايه وپول مشخصات خودم رو گفتم که ارائه ميکنم. به هر حال اصل پولتون کاملا تضمين هست. فقط در يک صورت ممکنه پولتون رو ندم که وبماني يا پرفکت و .... ببندن و برن يا ببندنشون

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
عزیز دل مطمئن باش با این توضیحات شما هیچکس با شما کار نخواهد کرد:confused::general405::general711:

• Like
Reactions: tgp

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
مهم نيست. فقط از اينکه صحبتاي دوستان در اينجا محترمانه بود واقعا متشکرم. موفق باشيد:)

shaker99

Registered User
لایک‌ها
42
مهم نيست. فقط از اينکه صحبتاي دوستان در اينجا محترمانه بود واقعا متشکرم. موفق باشيد:)

الان شما دقت کردی که از اول پست و تایپیک فقط اسپم بوده ؟
شما گقتی یه چیزی هست که نیست و نمی گم و نمیشه و همینه که هست و وجود نداره و ربطی نداره و آخرش هم گفتی کسی هم نیومد مهم نیست و خدافظ
ای کاش قبل از اینکه تایپیک بزنید تکلیف حداقل با خودتون روشن باشه .

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
من تکليفم مشخص بود جناب pegu206 فرمودن "با این توضیحات شما هیچکس با شما کار نخواهد کرد" منم جواب ايشون رو دادم وگرنه من هنوز سر حرفم هستم و خدمتتون عارضم که هيچم نگفتم " یه چیزی هست که نیست و نمیشه و وجود نداره و ربطی نداره "؟؟!! ببينيد همين الان ديدم که مثلا تبليغات يه سايتي رو گذاشتن دوستان و گفتن که ما دريافت داشتيم و اينا خوب باشه فرض کنيد بيام بگم منم مث اين سايت هستم الان مشکل حل شد؟! دليل سرمايه گذاري دوستان تو اين سايتا چيه ؟ بعدش يعني از سايت ميپرسن شما کاري که انجام ميديد چيه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
ببین دوست عزیز
هر سایتی در مورد فعالیتش و خودش یه توضیحی میده
هیچ سایتی و کسی نمیاد بگه "پولتو بده به من باهاش یه کاری میکنم سودش رو بهت بدم ولی بهت نمیگم چه کاری!!"
هر کس حتی بخود کلاهبرداری هم بکنه یه عنوانی برا کارش میذاره به یه بهونه واهی یا دروغ پول رو از ملت میگیره و بهشون میگه با پولتون فلان کار رو میکنیم و انقدر بهتون سود میدیم
اونی هم که کلاهبردار نیست بازم همینطور
لااقل یه توضیحی برای طرفش میده
مشتری یا شریک و همکار شما وقتی داره سرمایه اش رو در اختیار شما میذاره این حق رو داره که بدونه زمینه فعالیت شما چیه
و تا وقتی شما شفاف سازی نکنی و در مورد فعالیتت توضیحی ندی کسی حاضر به همکاری باهات نمیشه
بنابراین شما اگه میخوای حسن نیتت رو نشون بدی پیشنهاد میکنم در مورد فعالیتت توضیح بدی
اینکه شما میگی پول بدین و هیچ سوالی هم نپرسین که میخوام باهاش چکار کنم خیلی خنده دار و بچه گانه اس

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
مثلا میخواید حتی اگه دروغ هم باشه یه عنوانی تحویل بدم؟؟ خوب این فایدش چیه اونوقت؟
اما در کل باید بگم خوب حرف حساب جواب نداره. حق با شماست.
بنابراین توضیح میدم منتها بدون جزئیات اینکه دیگه حقم هست که توضیحی ندم راجع بهش؟

Last edited:

shaker99

Registered User
لایک‌ها
42
دوستان بی خیال بشین بزارید تایپیک بسته بشه و حق دیگرانی که میخوان بیان و تایپیک های با مفهوم و کارساز بزنن ضایع نشه .
با این تایپیک های نامربوط اعتبار بخش درآمدزایی پرشین تولز از اینی هم که هست پایین تر میاد .

h67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
پسرجون از دریم بیا بیرون
یه کاری انجام بده بدرد آیندت بخوره

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
خوب واقعیتش دودل بودم که کاری رو که انجام میدیم ازش اسم ببرم چرا که نمیخواستم این ذهنیت برای اونایی که باهاش آشنایی ندارن بوجود بیاد که خوب پس ماهم از امروز میریم همین کارو انجام میدیم کلی سود میکنیم چون اونایی که کار کردن میدونن در شرایط عادی واقعا همچین چیزی نیست و ضرر رو شاخشه بی بروبرگرد دلیل دوم عنوان نکردنش رو هم یه جورایی گفتم قبلا، چون اونایی هم که سررشته دارن اما با نحوه و جزئیات به این نحو آشنا نیستن کلا میان و میگن فایده ای نداره و....... خوب خرید وفروش آنلاین ارز. مشخصه دیگه........ البته میگم دیگه نحوه و چگونگی و جزئیاتش بماند و البته یه کار گروهی و مشترکه. البته فکر نمیکنم عنوانش چندان مشکلی رو حل کرده باشه بلکه بالعکس خودش مشکلات رو دوچندان میکنه اما خواهش میکنم تا این مساله رو با من تجربه نکردید تخطئه نفرمایید. عرض کردم هیچ اصراری ندارم که دوستان بیان و مشارکت کنن فقط اینکه شاید بتونه برای هممون یه پروژه مفید و خوب واقع بشه.

Last edited:

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
دوست عزیز تو فارکس 4 درصد در طی 4 روز به طور قطعی نمیشه درآورد یعنی ثابت نیست یه روز سوده یه روز دیگه ضرره حالا برنامه شما چیه؟ نمی دونم؟ یه خورده هم بیشتر توضیح بده o_O

بالا