• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد درآمد

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
سلام و عرض ادب
لطفا در صورت امکان یه استتمنت بدید با اسم خودتون و به تاریخ روز
استتمنت های شما همشون مربوط به 4 ماه اول سال 2014 هستند

پ ن : دقت کنید عرض کردم در صورت امکان وگرنه اجباری نیست
البته اگه ملاحظه کرده باشید تو پست های قبلی عرض کردم یه مقدار وقفه در کار پیش اومد تا الان بنا به دلائلی. و دیگه اینکه اگه در جریان باشید بروکر مورد نظر ironfx کلاینت ایرانی قبول نمیکنه و بازم همونطور که قبلا گفتم کار به صورت گروهی و با اکانت افراد خارج از ایران انجام شده البته منبعد با این بروکر کار نمیکنیم غالبا. خوب اون موقع به هر علت تصمیم بر این بود که از این کارگزاری استفاده بشه. میتونید با آی پی اولی که دادم و شماره اکانت و همون اینوستور ali007 وارد اکانتهای مربوطه بشید

naser007

Registered User
لایک‌ها
206
البته اگه ملاحظه کرده باشید تو پست های قبلی عرض کردم یه مقدار وقفه در کار پیش اومد تا الان بنا به دلائلی. و دیگه اینکه اگه در جریان باشید بروکر مورد نظر ironfx کلاینت ایرانی قبول نمیکنه و بازم همونطور که قبلا گفتم کار به صورت گروهی و با اکانت افراد خارج از ایران انجام شده البته منبعد با این بروکر کار نمیکنیم غالبا. خوب اون موقع به هر علت تصمیم بر این بود که از این کارگزاری استفاده بشه. میتونید با آی پی اولی که دادم و شماره اکانت و همون اینوستور ali007 وارد اکانتهای مربوطه بشید
سلام و سپاس
از اینکه میبینم شخصی چه ایرانی چه خارجی توی فارکس موفق شده خوشحال میشوم
اگر شم نیز میخواهید ادعای خود را ثابت کرده و از این انجمن سرمیه جذب کنید بهترین کار این است که یک حساب دمو یا حتی ریل سنتی باز کرده و اینوستور آن را در اختیار همه قرار بدید سپس یک ماهی بصورت لایو کار کنید تا دوستان کم و کاست کار دستشان بیاید
البته این پیشنهاد منه و مثل درخواست های قبلیم در صورت امکان

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
با سلام خدمت شما. چرا که نه انشاء ا... امشب یکی از اکانتا رو میگذارم

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
البته همونطور که گفتم این یه قسمتی از کاره و یه وقتایی باید کارای دیگم انجام بشه

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
سلام دوست عزیز برای سرمایه گذاری چطور می خوای اعتمادسازی کنی؟

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
سلام دوست عزیز برای سرمایه گذاری چطور می خوای اعتمادسازی کنی؟
سلام مجدد. خوب چند تا گزینه وجود داره:
1- شما اکانت خوتون رو داشته باشید و به اکانت من وصل بشید مثلا استفاده از امکاناتی که سایت mql5.com فراهم کرده اینطوری دیگه به شخص من پولی پرداخت نکردید البته اردر ها که بسته شد این شما هستید که باید لطف کنید کمیسیون بنده رو بپردازید این بهترین گزینه هست.
2- اکانت به نام شخص مورد وثوق ثالثی ایجاد بشه و واریز و برداشتها دست ایشون باشه.
3- یک یا چند نفر از دوستان حداقل مبلغی رو که گفتم تست کنن تا کم کم اعتماد ایجاد بشه.

pegu206

Registered User
لایک‌ها
867
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبتون
در مورد بروکر هم توضیح بدین و اینکه آیا برای مبالغ بالا این بروکرها قابل اطمینان هستند یا خیر؟

• Like
Reactions: tgp

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
والا در مورد انتخاب بروکر کلا که تو محدودیت انتخاب هستیم اما بروکر مورد علاقه خودم به شخصه روبو هست و تا الان مشکلی ازش ندیدم

mrali1234

Registered User
لایک‌ها
796
55$ پرفکت مانی برای فروش دارم
پ خ دهید :)

بالا