• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد سفر

blink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان
سفر تفریحی حداکثر یه هفته برای خرداد یا تیر چی پیشنهاد میدین؟
ایروان یا آنتالیا چطورن؟
کلا نظرتون چیه
ممنون

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بودجه؟؟
کلا کجا میخوای بری؟ آسیا؟ اروپا؟...

blink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بودجه؟؟کلا کجا میخوای بری؟ آسیا؟ اروپا؟...
بودجه همون تو مایه های یک و نیم تا دو. یه خورده بیشترم شد خیلی مهم نیس حالا.رو ایروان داشتم فکر میکردم ولی به شک دارم میافتم که مثلا شاید ترکیه و اینا بهتر باشه یا اینکه یهو آدم عز و جزم کنه بره تایلندی جایی

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بودجه همون تو مایه های یک و نیم تا دو. یه خورده بیشترم شد خیلی مهم نیس حالا.رو ایروان داشتم فکر میکردم ولی به شک دارم میافتم که مثلا شاید ترکیه و اینا بهتر باشه یا اینکه یهو آدم عز و جزم کنه بره تایلندی جایی

خب تایلند که از همه اینا بهتره با 1 میلیون میتونی بانکوک بری 1200-1300 بانکوک پاتایا
وارنا هم میتونی بری! ساحلیه و مثل مارماریس و این جور جاهاست

blink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من دو بار نوشتم اینو ولی پست نشد.

"ممنون ولی هزینه رو یه کم دست پایین حساب نکردین؟ بعد الان اونجا آب و هوا چه جوریه؟ شرجی و گرمه؟ اذیت نمیشیم؟

دوستم میگم فعلا یه سفر ارزون مثل همین ایروان بریم بعد آبان اینا بریم تایلند. اون موقع فکر کنم هزینه ها خیلی بیشتر میشه درسته؟

نظرتون چیه؟"

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
من دو بار نوشتم اینو ولی پست نشد.

"ممنون ولی هزینه رو یه کم دست پایین حساب نکردین؟ بعد الان اونجا آب و هوا چه جوریه؟ شرجی و گرمه؟ اذیت نمیشیم؟

دوستم میگم فعلا یه سفر ارزون مثل همین ایروان بریم بعد آبان اینا بریم تایلند. اون موقع فکر کنم هزینه ها خیلی بیشتر میشه درسته؟

نظرتون چیه؟"
من بانکوک هتل Bangkok Palace رفتم 1 هفته 1 میلیون بر خلاف نظرات دیگران که خیلی ازش راضی نبودن من که ازش راضی بودم چون واسه یه صبحانه و خواب خوب بود! بقیش هم که اصلا تو هتل نبودم.
نزدیک دفاتر توریستی برگزار کننده تور بود که همشون ترانسفر هتلی داشتن.دمش که همه ماه ها ثابته ولی رطوبت الان بالاست
در مورد ارمنستان هم اطلاعاتی ندارم!!

blink

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما هنوز نرفته ایم. یعنی یه کوچولو عقب افتاد سفرمون به خاطر پاره ای از مسائل. حالا تو همین یکی دو هفته میخوایم بریم سریع.
نظرتون راجع به مارماریس کوش آداسی و آنتالیا چیه؟ کسی تجربشو داره؟
بعد اینکه با تور بره ادم باید حتما دفعه اول ؟ یا میتونه خودشم بره چون مثل اینکه خودش بره خیلی ارزون تر در میاد.
ممنون

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
پاشو همون برو ایروان هم مردم درستی دارن و فوقش واست 700 تومن درمیاد میری حال هم میکنی
i334628_jedid.gif

leeee

Registered User
لایک‌ها
9
ایروان رو هم میتونی زمینی بری که قیمتش مناسب تره

بالا