غذا پزی بیرون بر
حتی میتونی تو شهرک صنعتی ها بگردی و بررسی کنی اگه جایی کم دارن یا حتی ممکنه نداشته باشن اونجا بزنی و اگه قیمتها و کیفیت غذات مناسب باشه با شرکتها و کارخونه ها قرارداد ببندی..با همین مبلغی هم که گفتی میشه راه انداخت بنظر،یسری وسیله ها رو هم دست دوم میخری.یه اشپز خوب و دو سه تا پرسنل هم میگیری و خودت حساب کتابا و خریدا رو میکنی.فقط گرفتن جواز و پیدا کردن جا و برنامه ریزیاش اولش یمقدار شاید سخت باشه.
کاسبی اینترنتی
همین که یکی از دوستان گفت..اینکه ببینی چی میتونی تو اینستا یا سایت بصورت اینترنتی بفروشی
کارهای تاسیساتی ساختمان
چون اچار بدستی میتونی کارهای تاسیساتی هم سریع یاد بگیری و انجام بدی..لوله کشی.برق کشی.نصب و تعمیر وسایل خانگی مثل کولر و ابگرمکن و..
بهبود کار خودت
جای مناسبتر پیدا کنی و مثلا یه شریک یا همکار باحوصله و اکتیوتر از خودت که بتونه مذاکرات با انواع مشتری رو بهتر انجام بده پیدا کنی
در کل هر کاری دردسر خودش رو داره ولی خب قبول دارم یسری کارها پر دردسرتره و مشخصه از کارت راضی نیستی که بهتره یا تحولی تو همین کار داشته باشی یا تغییرش بدی،به حرف دیگرون هم سعی کن توجه نکنی(منظورم طعنه و تحقیر و ایه یاس و.. هست نه مشورت و همفکری گرفتن)
موفق باشی.
پ ن:همه داناتر از من هستین و بنده کوچیک شمام و نصیحت نمیکنم و به خودمم میگم ..همه جا خوب و بد داره،حالا شاید یجا بیشتر یجا کمتر..بنظرم درست نیست از کل مردم اصفهان یا حتی مهاجرانی که ساکنن اونجا یجور یاد کنیم،اگرچه من هم تو برخورد یا معامله با اصفهانیا و یکی دو شهر دیگه خاطره خوشی ندارم ولی سعی میکنم نگم: اصفهانیا فلانن..میگم اونهایی که من باشون برخورد داشتم یا بعضیاشون یا نهایتا بیشترشون
امیدوارم هرجا هستیم و زاده هر جایی هستیم اول خودمون سعی کنیم در هر صورت و با مقاومت انسانیت و شرافتمون رو حفظ کنیم و خوب باشیم
شمام میدونین که جامعه وقتی درست میشه که ما اول خودمون درست بشیم نه اینکه بگیم فلانی بده و این و اون بده پس منم باشم..کار جایی خراب شد که هی به هم نگاه کردیم و خوبی شد شعر و شعار اما طمع و بدی و ..شد زرنگی و بروز بودن!