• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد های برای بخش علم و دانش

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
از اين به بعد با احتياط بيشتري فعاليت مي كنم و سعي مي كنم به چيز هايي كه اينجا بهشون اشاره شد عمل كنم.
ممنون بهروز جان.

us lover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از behroozsara :
دوست من
آقاي وحدي كمالي
اگر قرار باشد شما با شنيدن هز حرفي ، صحنه را ترك كنيد شايد مجبور شويد روزي ديگر اصلا وارد اين سايت نشويد و اين راه حل قضيه نيست و شما با ترك اين انجمن ( يا ترك هر صحنه اي در هنگام بروز . . . ) فقط داريد صورت مسئله را پاك مي نماييد .

اغلب پست هاي شما مفيد و آموزنده است و زحمات زيادي هم براي اين انجمن مي كشيد .
کاملا موافقم . وحید جون منم با پست های تو حال میکنم ولی اینکه میگن توتاپیک همه اشتباه میگن خوب هر کی درستشو میدونه بیاد توضیح بده دیگه! همونطور که خودتونم اشاره کردین اینجا که همه متخصص نیستن هرکسی بر اساس اطلاعاتش نظرشو میده حالا مثلا تاپیک نجوم رو که نمیخوایم(همون فعل تازه کشف شده ) بفرستیم برا ناسا. اتفاقا خوبی این بخش به عامی بودنشه

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
ممنون از دوستانی که پیشنهاد یا انتقاد کردند.
بخش علم و دانش مدیر خوبی مثل بهروز داره که خب که در مورد تصمیم گیریهای این فروم من ازش کمک میگیرم. در ضمن تو کل پرشین تولز عقل کل نداریم که به حرفهاش استناد کنیم. در سطح تصمیم گیری که من و بقیه مدیران هستیم و بقیه موارد هم با بحث و صحبت نتیجه گیری میشه. اگه دقت کنید تو عنوان تمام فرومها نوشته شده محلی برای بحث و تبادل نظر!
برای تفکیک موضوع و تشکیل قسمتهای جدید لازمه که فعالیت در اون زمینه مشهود باشه. و الا میشه فروم علم را به هزاران زیر بخش تقسیم کرد.

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
ممنون احسان جان

بالاخره احسان عزیز تکلیف این مطلب را روشن فرمودند .

از حسن نظری هم که به بنده دارند کمال تشکر را دارم و میدانم لایق اینهمه مساعدت نظر نمی باشم که این هم از بزرگواری ایشان است .

مهمترین هدف اصلی من و اغلب دوستان در این فروم آموختن کار گروهی و زندگی اجتماعی در کنار همدیگر است که تا به امروز مجال زیادی برای آموختن این اصل نبوده و به اعتقاد من که اگر همه دانش های دنیا را هم بدانیم و از این اصل غافل باشیم آن علوم هم به کار نخواهند آمد .

Behrooz

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
292
به نقل از Annapaquin :
نمي دونم چي بگم بهروز جان.
اگر بتونم ادامه مي دم.ولي شايد بعضي از افراد خوششون نياد.
خوش آمدن یا نیامدن یکنفر از کار شما نباید دلیلی برای سست شدن اعتقاد شما در هر زمینه ای گردد .
شما هر کاری را انجام دهید قطعا عده ای مخالف و عده ای موافق خواهد داشت .
البته به اصل مشورت معتقد هستم ولی با خالی کردن جبهه نه .
خوشحالم که دوباره به انجمن خودت بازگشتی .
موفق باشی

بالا