• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

Sir Vahid

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4,575
دوست عزیز جناب edrik همان طور که مدیر بخش جناب H+R هم گفتن برای انتقاد به قالب به لینک بالایی برین.....

این جا پسشنهاد ها و راهکارهای بازارچه است نه سیاست سازی کل فروم!

ممنون از رعایت دوستان......

mmft

Registered User
لایک‌ها
58
واللا زمانای قدیم رسم بود اگر کسی خلافی یا جرمی توی بازارچه انجام میداد بهش اخطار میدادن و اگر انجامش نمیداد اعمال قانون یا مدیریت میشد!
پیشنهاد من اینه که اگر قراره بلایی سر تاپیک هر مجرم یا خلافکاری بیاد اولش بهش یه پ.خ بدین یا توی تاپیکش هشدار بهش بدین و بعدش اگر گوش نکرد تاپیکش رو مسدود کنین! نه اینکه با پیامک و زنگهای مشتریان بازارچه از خواب پاشه بیاد ببینه که تاپیکش یهو ناپدید شده و حتی پستایی که توش وجود داره هم برای خودش قابل دسترس نیست!
خلاصه ما که از اینکار کشیدیم بیرون ولی خب مدیران محترم کمی صبر پیشه کنند و قبل از هر اقدامی حداقل یک یادآوری یا هشدار یا ... بدن به کاربراشون تا به شعور کسی توهین نشه خدای نکرده!
در همینجا به عنوان سند از اون دوستی که قراره فردا از من آیپد تحویل بگیره درخواست میکنم چون من نام کاربریش رو به دلیل دسترسی نداشتن به تاپیکم نمیدونم بهم یه پ.خ بزنه تا مشکلی برای تحویل دستگاهشون نداشته باشم و مقصر نباشم.
موفق باشین

Last edited:

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
واللا زمانای قدیم رسم بود اگر کسی خلافی یا جرمی توی بازارچه انجام میداد بهش اخطار میدادن و اگر انجامش نمیداد اعمال قانون یا مدیریت میشد!
پیشنهاد من اینه که اگر قراره بلایی سر تاپیک هر مجرم یا خلافکاری بیاد اولش بهش یه پ.خ بدین یا توی تاپیکش هشدار بهش بدین و بعدش اگر گوش نکرد تاپیکش رو مسدود کنین! نه اینکه با پیامک و زنگهای مشتریان بازارچه از خواب پاشه بیاد ببینه که تاپیکش یهو ناپدید شده و حتی پستایی که توش وجود داره هم برای خودش قابل دسترس نیست!
خلاصه ما که از اینکار کشیدیم بیرون ولی خب مدیران محترم کمی صبر پیشه کنند و قبل از هر اقدامی حداقل یک یادآوری یا هشدار یا ... بدن به کاربراشون تا به شعور کسی توهین نشه خدای نکرده!
در همینجا به عنوان سند از اون دوستی که قراره فردا از من آیپد تحویل بگیره درخواست میکنم چون من نام کاربریش رو به دلیل دسترسی نداشتن به تاپیکم نمیدونم بهم یه پ.خ بزنه تا مشکلی برای تحویل دستگاهشون نداشته باشم و مقصر نباشم.
موفق باشین
قبل از ایجاد تاپیک حتما قوانین رو مطالعه کنید
تاپیک شما احتمالا فروشگاهی به لینک زیر مراجعه کنید
http://forum.persiantools.com/t176953.html
ممنون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
با تشکر از تمامی دوستان با صلاحدید بهمن خان به بخش جدید منتقل شدم.
از تمامی دوستان عزیز بابت این 18 ماه حضور و همکاری با من تشکر می کنم
ما آمدیم برای مدتی کارها رو برا بشه ولی این مدت زیادتر شد.ولی هدف ماندگاری نبود.

موفق باشید.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
ما آمدیم برای مدتی کارها رو برا بشه ولی این مدت زیادتر شد.ولی هدف ماندگاری نبود.

موفق باشید.

حمیت رفت و صداش رفته دیگه... گل یخ توی دلم جوونه کرده ! :(

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671

موفق باشید.

خسته نباشید میگم
امیدوارم تو بخش جدید موفق باشید:happy:

jack baver

Registered User
لایک‌ها
1
یک انتقاد داشتم لطفا ترتیبی اتخاذ کنید اگر کسی انتقاد داره بیاد و در قسمت انتقادات بررسی بکنه و به مدیران اعلام بکنه نه اینکه خودسرانه توی تاپیک ها دیگران اقدام به بردن آبروی مردم بکنن

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
یک انتقاد داشتم لطفا ترتیبی اتخاذ کنید اگر کسی انتقاد داره بیاد و در قسمت انتقادات بررسی بکنه و به مدیران اعلام بکنه نه اینکه خودسرانه توی تاپیک ها دیگران اقدام به بردن آبروی مردم بکنن
این موارد رو ریپورت کنید پست هاش رو

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
چرا دیگه اینجا نمیشه پست زد :
144fs807820.gif

http://forum.persiantools.com/f43.html

【★ tv_kade ★】, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:
Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system?
If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation

ظاهرا ادمین به اشتباه این بخشو بالکل غیر فعال کرده
155fs198954.gif

جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم بگم گفتم شاید کسی به گوش ادمین بتونه برسونه
150fs46144.gif

mas1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به كاربران و مديران عزيز:
يه پيشنهاد داشتم اونم اينه كه هر كسي از گوشيش عكس ميزاره اما عكس نشانگر همه چيزنيست ...........

لطفا بگيد تا از گوشيشون فيلم بزارن و در حين گرفتن فيلم دوربين . كليد ها . صداش و كلا از محيط گوشي فيلم بگيرن تا بهتر بشه اطمينان كرد .

با تشكر

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
يه پيشنهاد داشتم اونم اينه كه هر كسي از گوشيش عكس ميزاره اما عكس نشانگر همه چيزنيست ...........

لطفا بگيد تا از گوشيشون فيلم بزارن و در حين گرفتن فيلم دوربين . كليد ها . صداش و كلا از محيط گوشي فيلم بگيرن تا بهتر بشه اطمينان كرد .

با تشكر

:blink:

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156

با تشكر

پیشنهاد خوبیه .
اما دوست عزیز شما فکر اینجاشو کردی که با این وضع اینترنت اون فیلم رو چطوری آپلود کنن ؟!

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
اُراسل جان این کاربر l.l.e رو بن کنین
شاید پستی که امروز زد رو دیدین؟
هم مدیران و هم بچه های بازارچه رو به فحش بست
جوابی بهتر از بن کردن براش نمی بینم

Oracle_Eldorado

همکار بازنشسته
لایک‌ها
1,156
اُراسل جان این کاربر l.l.e رو بن کنین
شاید پستی که امروز زد رو دیدین؟
هم مدیران و هم بچه های بازارچه رو به فحش بست
جوابی بهتر از بن کردن براش نمی بینم

والا عزیز این کاربر کلا مشکل اخلاقی دارن .
تو یاهو ( نمیدونم id منو از کجا گیر آورده ! ) بدتر از اونی که دیدی نثار من کرد !
اما خب وقتی همچین کسایی بهتر از این تربیت نشدن اینجا هم تربیت نمیشن !!
منم واسه اون تاپیک دیدم وحید حرف خوبی زده .
هرچی پست اضافه داد پاک کردم و پست اول و پست وحید رو گذاشتم که همه شعور و شخصیت ایشون رو بشناسن .
گزارش هم میدم که واسه همیشه Ban بشه .
در ضمن رسول جان اراکل !

رسول.م

Registered User
لایک‌ها
236
والا عزیز این کاربر کلا مشکل اخلاقی دارن .
تو یاهو ( نمیدونم id منو از کجا گیر آورده ! ) بدتر از اونی که دیدی نثار من کرد !
اما خب وقتی همچین کسایی بهتر از این تربیت نشدن اینجا هم تربیت نمیشن !!
منم واسه اون تاپیک دیدم وحید حرف خوبی زده .
هرچی پست اضافه داد پاک کردم و پست اول و پست وحید رو گذاشتم که همه شعور و شخصیت ایشون رو بشناسن .
گزارش هم میدم که واسه همیشه Ban بشه .
در ضمن رسول جان اراکل !
درسته حواسم نبود
اراکل درسته ممنون بابت تصحیح

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اُراسل جان این کاربر l.l.e رو بن کنین شاید پستی که امروز زد رو دیدین؟ هم مدیران و هم بچه های بازارچه رو به فحش بست جوابی بهتر از بن کردن براش نمی بینم
فوق العاده ایشون بی ادب تشریف دارند.نمونش هم هست که مدیران پیشگیری کردند.خواهشا یک فکری به حال این کاربر کنید.

mas1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پیشنهاد خوبیه .
اما دوست عزیز شما فکر اینجاشو کردی که با این وضع اینترنت اون فیلم رو چطوری آپلود کنن ؟!
نميگم با حجم بالا ذخيره كنن كه از هر قسمتش يه تيكه فيلم بگيرن .

مثلا يكي يه گوشي خراب داره با عكس ميتونه بجاي سالم بفروشه الانم خيليا ديگه اي دي اس ال دارن ميتونن آپ كنن حداقل حجمش هم 5مگ ميشه اينجوري سالم بودن گوشي و اعتماد به خريد گوشي بيشتر ميشه ممنون.

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
نميگم با حجم بالا ذخيره كنن كه از هر قسمتش يه تيكه فيلم بگيرن .

مثلا يكي يه گوشي خراب داره با عكس ميتونه بجاي سالم بفروشه الانم خيليا ديگه اي دي اس ال دارن ميتونن آپ كنن حداقل حجمش هم 5مگ ميشه اينجوري سالم بودن گوشي و اعتماد به خريد گوشي بيشتر ميشه ممنون.

برو بابا حال داری !

فروشنده باید آدم باشه

مثلا من عکس و فیلم می گیرم از گوشی پول می ریزی برات هیچی نمی فرستم
یا پول می ریزی برات آجر می فرستم !
یا پول می ریزی یه نامه می دم بهت که پول لازم بودم اینو قرض دادی به من !!! lol
یه یه گوشی مورد دار رو برات می فرستم جای اونی که فیلم گرفتم ازش

با اینا چطور می خوای مقابله کنی ؟

بالا