قبل از ایجاد تاپیک حتما قوانین رو مطالعه کنیدواللا زمانای قدیم رسم بود اگر کسی خلافی یا جرمی توی بازارچه انجام میداد بهش اخطار میدادن و اگر انجامش نمیداد اعمال قانون یا مدیریت میشد!
پیشنهاد من اینه که اگر قراره بلایی سر تاپیک هر مجرم یا خلافکاری بیاد اولش بهش یه پ.خ بدین یا توی تاپیکش هشدار بهش بدین و بعدش اگر گوش نکرد تاپیکش رو مسدود کنین! نه اینکه با پیامک و زنگهای مشتریان بازارچه از خواب پاشه بیاد ببینه که تاپیکش یهو ناپدید شده و حتی پستایی که توش وجود داره هم برای خودش قابل دسترس نیست!
خلاصه ما که از اینکار کشیدیم بیرون ولی خب مدیران محترم کمی صبر پیشه کنند و قبل از هر اقدامی حداقل یک یادآوری یا هشدار یا ... بدن به کاربراشون تا به شعور کسی توهین نشه خدای نکرده!
در همینجا به عنوان سند از اون دوستی که قراره فردا از من آیپد تحویل بگیره درخواست میکنم چون من نام کاربریش رو به دلیل دسترسی نداشتن به تاپیکم نمیدونم بهم یه پ.خ بزنه تا مشکلی برای تحویل دستگاهشون نداشته باشم و مقصر نباشم.
موفق باشین
با تشکر از تمامی دوستان با صلاحدید بهمن خان به بخش جدید منتقل شدم.
از تمامی دوستان عزیز بابت این 18 ماه حضور و همکاری با من تشکر می کنم
ما آمدیم برای مدتی کارها رو برا بشه ولی این مدت زیادتر شد.ولی هدف ماندگاری نبود.
موفق باشید.
با تشکر از تمامی دوستان با صلاحدید بهمن خان به بخش جدید منتقل شدم.
از تمامی دوستان عزیز بابت این 18 ماه حضور و همکاری با من تشکر می کنم
ما آمدیم برای مدتی کارها رو برا بشه ولی این مدت زیادتر شد.ولی هدف ماندگاری نبود.
موفق باشید.
این موارد رو ریپورت کنید پست هاش رویک انتقاد داشتم لطفا ترتیبی اتخاذ کنید اگر کسی انتقاد داره بیاد و در قسمت انتقادات بررسی بکنه و به مدیران اعلام بکنه نه اینکه خودسرانه توی تاپیک ها دیگران اقدام به بردن آبروی مردم بکنن
مدیر عزیز bhrzk از این تاپیک http://forum.persiantools.com/t211392.html#post3804144 پاک کردناین موارد رو ریپورت کنید پست هاش رو
سلام به كاربران و مديران عزيز:
يه پيشنهاد داشتم اونم اينه كه هر كسي از گوشيش عكس ميزاره اما عكس نشانگر همه چيزنيست ...........
لطفا بگيد تا از گوشيشون فيلم بزارن و در حين گرفتن فيلم دوربين . كليد ها . صداش و كلا از محيط گوشي فيلم بگيرن تا بهتر بشه اطمينان كرد .
با تشكر
سلام به كاربران و مديران عزيز:
يه پيشنهاد داشتم اونم اينه كه هر كسي از گوشيش عكس ميزاره اما عكس نشانگر همه چيزنيست ...........
لطفا بگيد تا از گوشيشون فيلم بزارن و در حين گرفتن فيلم دوربين . كليد ها . صداش و كلا از محيط گوشي فيلم بگيرن تا بهتر بشه اطمينان كرد .
با تشكر
اُراسل جان این کاربر l.l.e رو بن کنین
شاید پستی که امروز زد رو دیدین؟
هم مدیران و هم بچه های بازارچه رو به فحش بست
جوابی بهتر از بن کردن براش نمی بینم
درسته حواسم نبودوالا عزیز این کاربر کلا مشکل اخلاقی دارن .
تو یاهو ( نمیدونم id منو از کجا گیر آورده ! ) بدتر از اونی که دیدی نثار من کرد !
اما خب وقتی همچین کسایی بهتر از این تربیت نشدن اینجا هم تربیت نمیشن !!
منم واسه اون تاپیک دیدم وحید حرف خوبی زده .
هرچی پست اضافه داد پاک کردم و پست اول و پست وحید رو گذاشتم که همه شعور و شخصیت ایشون رو بشناسن .
گزارش هم میدم که واسه همیشه Ban بشه .
در ضمن رسول جان اراکل !
فوق العاده ایشون بی ادب تشریف دارند.نمونش هم هست که مدیران پیشگیری کردند.خواهشا یک فکری به حال این کاربر کنید.اُراسل جان این کاربر l.l.e رو بن کنین شاید پستی که امروز زد رو دیدین؟ هم مدیران و هم بچه های بازارچه رو به فحش بست جوابی بهتر از بن کردن براش نمی بینم
نميگم با حجم بالا ذخيره كنن كه از هر قسمتش يه تيكه فيلم بگيرن .پیشنهاد خوبیه .
اما دوست عزیز شما فکر اینجاشو کردی که با این وضع اینترنت اون فیلم رو چطوری آپلود کنن ؟!
نميگم با حجم بالا ذخيره كنن كه از هر قسمتش يه تيكه فيلم بگيرن .
مثلا يكي يه گوشي خراب داره با عكس ميتونه بجاي سالم بفروشه الانم خيليا ديگه اي دي اس ال دارن ميتونن آپ كنن حداقل حجمش هم 5مگ ميشه اينجوري سالم بودن گوشي و اعتماد به خريد گوشي بيشتر ميشه ممنون.