saeed1000
Registered User
پیشنهاد میکنم که تو هر قسمت یک تاپیک به معرفی مدیران مربوطه اختصاص داده بشه
تا برای بستن تاپیک درخواست حذف و گزارش تخلف به اون کاربرا پی ام بشه
تا برای بستن تاپیک درخواست حذف و گزارش تخلف به اون کاربرا پی ام بشه
متشاکی من خیلی راحت الان داره اینجا میگرده و به فعالیت تجاریش ادامه میده در حالی که من ازش شکایت دارم ولی هیچ مرجع شکایتی دیگه اینجا نیست! این خیلی قابل هضم و غیر منطقیه. لطفاً بخش شکایات رو برگردونید، هزینه هم اگر لازمه بگیرید برای ثبت شکایت پرداخت میکنیم، فقط برگردونید؛ حیثیت و اعتبار پرشین تولز در خطره. من که دیگه جرأت نمیکنم معامله کنم اینجا، هزاران نفر از کاربران دیگر هم مثل من...
من اصلا نخواستم به شکایتم رسیدگی کنن! خر ما از کرگی دم نداشت! به ما رسید اینجوری شد! قبلش زرت و زرت تاپیک شکایت زده میشد ولی خب کسی پول ما رو نخورده بود!
فقط تاپیکی که فرستادم و زحمت کشیدم برای اون همه نوشته و عکس رو تائید کنن بذارن بقیه بخونن و فقط قضاوت کنند...!
من همینو میخوام....
آمروز هم یه نفر که نه میشناسمش و و نه تاحالا ای دی شو دیدم به من امتییاز منفی داده.
دارم میترکممشاهده پیوست 456211
ریپورت کردم دوست منمنفیشو ریپورت بده خب!
مشکل ما کامل دیدن فرومه
یعنی میخوایم امتیاز بازارچه رو هم ببینیم که این فقط تو نسخه کامل سایت ممکنه و با نرم افزارهاهم امکان پذیر نیس
خدمت مدیر کل ؛
اگر کلاه بردار ها در خود می دیدند که پرشین تولز را جولانگاه رفتار خود ببینند حاصل دست آورد های سال های برخی قوانین بود .
حالا به لطف اطلاعیه جدیدی که لطف کردید اضافه کردید عزیزان کلاه بردار نمی دانند با چه زبانی و به چه نحوی متشکر این لطف باشند که دیگر در جایی باز خواست نمی شوند.
1- لاگ این شدن با اس م اس بسیار خوبه ولی هزینه داره و هزینه == بازدید کننده کمتر
2 - با ایمیل موافق نیستم چون میتونین تنطیمات رو طوری کنین که بهتون از طریق ایمیل اطلارسانی بشه ولی ایجاد چت زنده برای معامله خیلی خوبه .
3- با هزینه داشتن تاپیک شکایات موافقم ولی بسیار کم و نسبت به مبلغ معامله
4- با محدودیت امتیاز موافق نیستم . خودش مشکلات جدیدی ایجاد میکنه. عموما کاربرا فروشنده نیستند که!!
5- با حمایت هیچ یوزی موافق نیستم . همیشه باید جانب حق گرفته بشه. فروشنده معتبر میتونه از امکانات ویژه خودش استفاده کنه نه حمایت ویژه!!!
6- مورد مولتی یوزری شدیدا پیگیری بشه
7- با جدا شدن خرید و فروش موافق نیستم . عموما پست های خرید لابلای فروش ها دیده میشن و اگه این دو جدا بشند قسمت خرید امار بازدید بسیار کمتری خواهد داشت
به نظر شما درسته که یه کاربر برای هر قلم جنسی که میخواد بفروشه یه تاپیک مجزا ایجاد کنه در حالیکه تمام اقلام در یه دسته بندی قرار میگیرند؟!
تمام تاپیک های زیر همگی متعلق به یک کاربر هستند و همشون در مورد فروش کفش یا کتانی. این تایپک ها صفحه اول بخش رو کاملا اشغال میکنند، به نظرتون این تضییع حقوق دیگر کاربران نیست؟ آیا نمیشه تمام این کالاهای مشابه رو در یک تاپیک مجتمع کرد؟
دوست دارم فقط یه نگاه به لیست تاپیک های این کاربر بندازید!
[h=3]::::::::::::....اینم یه کتونی خوشگل از آدیداس .....بیا ببین.......پر فروش:::::::::::::::::::::[/h][h=3]^^^^فروش کتونی نایک....مدل ایر مکس air max.....به قیمت عمده ..حراجی ....رنگ [/h][h=3]^^^^فروش کتونی نایک.....مدل air base....di ;hv vhpj......^^^^^[/h][h=3]************فروش کفش junle....یه کار بادوام.... مناسب کوه نوردی [/h][h=3]^^^^^فروش کتونی ریبوک ...reebok.....یه کار فوق العاده خاص وراحت^^^به قیمت[/h][h=3]^^^^^فروش کتونی آسیکس...asics.....^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی آدیداس مدل terex.....^^^^^بیا ببین^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^...........فروش کتونی آدیداس سه مدل خاص...adidas.........^^^^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^و اما فروش یه کتونی خاص.....بیا ببین فقط.....^^رانینگ^^راحتی^جنس [/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی salamon سالامون به قیمت حراجی...مدلspeed cross3[/h][h=3]*****.......کتونی knup.....یه کار شیک......همین*********[/h][h=3]فروش کتونی سالامون...مدل speed cross 3cs&&به قیمت عمده حراجی...[/h][h=3]&&&&&فروش کتونی نایک....مدل ایر مکس air max.....به قیمت عمده ..حراجی .سایز40 تا47..بیا [/h][h=3]::::::::::کتونی آدیداس مدل la traning::::::: مناسب پیاده روی .رانینگ.راحت.......[/h][h=3]^^^^فروش کتونی راکی rocky ^^^^^یه کار باکفی ژله ای فوق راحت وبادوام.....[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی puma....پوما.... یه کار از برند خاص..مدلPUMA Faas 300[/h][h=3]^^^^^^^^فروش کتونی salamon سالامون به قیمت حراجی...مدل speed cross....بیا ببین [/h][h=3]^^^^فروش کفش jax^^^^^یه کار محکم وبا دوام.....بیا ببین^^^^^[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی آدیداس مدل terex.....^^^^^بیا ببین^^^^^^^[/h][h=3]:::::::....حراج کلی چند جفت کتونی دخترونه..آدیداس ونایک..قیمت فقط [/h][h=3]*********حراج کتونی آدیداس مدل adizero*******به قیمت خرید....فقط 59000تومن....فوق العاده [/h][h=3]:::::..فروش انواع کتونی..::::آدیداس.نایک.وsalomonوj ax:::آپدیت شهریور ماه::سری دوم:::::[/h][h=3]:::::....فروش انواع کتونی....::::::آدیداس.نایک.پوما و...::::تاپیک جامع...سری اول....بیا ببین::::::::[/h][h=3]:::::........حراج کتونی آدیداس.......:::::به مناسبت عید فطر:::::::فقط 69000تومن:::::بیا تو ببین:::[/h][h=3]:::::::.......فروش کفش آدیداس.......:::::::.......طرح ومدلی فوق العاده....بیا ببین...:::::[/h][h=3]::::::::::....فروش کتونی دخترونه(آدیداس. نایک)......بیا تو...:::::::[/h][h=3]::::::::::::فروش کفش (آدیداس ونایک)..حراج واقعی...(سایز 43-44 فقط)...بیا ببین:::69000تومن::::[/h][h=3]#########فروش کفش نایک nike ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@[/h][h=3]#########فروش کفش آدیداس adidas ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@[/h][h=3]*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز [/h][h=3]*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز [/h][h=3]##فروش چند جفت کفش آدیداس adidas **فوق العاده ....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@[/h][h=3]*******فروش دوجفت کفش آدیداس ****بیا ببین####[/h][h=3]****فروش دو جفت کفش آدیداس adidas*****بیا ببین ضرر نداره#####[/h][h=3]#######فروش یه جفت کفش سالنی مارکUMBRO######اینم بیا ببین ضرر نداره###[/h][h=3]**********فروش یه جفت کفش آدیداس********بیا ببین ضرر نمیکنی#####[/h]