• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد ها و راهکار ها

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
پیشنهاد میکنم که تو هر قسمت یک تاپیک به معرفی مدیران مربوطه اختصاص داده بشه
تا برای بستن تاپیک درخواست حذف و گزارش تخلف به اون کاربرا پی ام بشه

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
متشاکی من خیلی راحت الان داره اینجا میگرده و به فعالیت تجاریش ادامه میده در حالی که من ازش شکایت دارم ولی هیچ مرجع شکایتی دیگه اینجا نیست! این خیلی غیر قابل هضم و غیر منطقیه. لطفاً بخش شکایات رو برگردونید، هزینه هم اگر لازمه بگیرید برای ثبت شکایت پرداخت میکنیم، فقط برگردونید؛ حیثیت و اعتبار پرشین تولز در خطره. من که دیگه جرأت نمیکنم معامله کنم اینجا، هزاران نفر از کاربران دیگر هم مثل من...

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
متشاکی من خیلی راحت الان داره اینجا میگرده و به فعالیت تجاریش ادامه میده در حالی که من ازش شکایت دارم ولی هیچ مرجع شکایتی دیگه اینجا نیست! این خیلی قابل هضم و غیر منطقیه. لطفاً بخش شکایات رو برگردونید، هزینه هم اگر لازمه بگیرید برای ثبت شکایت پرداخت میکنیم، فقط برگردونید؛ حیثیت و اعتبار پرشین تولز در خطره. من که دیگه جرأت نمیکنم معامله کنم اینجا، هزاران نفر از کاربران دیگر هم مثل من...

من اصلا نخواستم به شکایتم رسیدگی کنن! خر ما از کرگی دم نداشت! به ما رسید اینجوری شد! قبلش زرت و زرت تاپیک شکایت زده میشد ولی خب کسی پول ما رو نخورده بود!

فقط تاپیکی که فرستادم و زحمت کشیدم برای اون همه نوشته و عکس رو تائید کنن بذارن بقیه بخونن و فقط قضاوت کنند...!

من همینو میخوام....

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
من اصلا نخواستم به شکایتم رسیدگی کنن! خر ما از کرگی دم نداشت! به ما رسید اینجوری شد! قبلش زرت و زرت تاپیک شکایت زده میشد ولی خب کسی پول ما رو نخورده بود!

فقط تاپیکی که فرستادم و زحمت کشیدم برای اون همه نوشته و عکس رو تائید کنن بذارن بقیه بخونن و فقط قضاوت کنند...!

من همینو میخوام....

اینم حرفیه. اگر انجام بدن همین هم از هیچی بهتره برای من.

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اینجا بلدن پول اشتراک کاربر معتبر و.. بگیرن ولی هیچ رسیدگی نمیکنن!

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

مشکل ما کامل دیدن فرومه
یعنی میخوایم امتیاز بازارچه رو هم ببینیم که این فقط تو نسخه کامل سایت ممکنه و با نرم افزارهاهم امکان پذیر نیس

فروم رانر تعداد امتیازای بازارچه و درصد رو نشون میده

Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 4 Beta

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
از مدیران عزیز به خاطر رسیدگی به مشکل کمال تشکر رو دارم :heart:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
خدمت مدیر کل ؛
اگر کلاه بردار ها در خود می دیدند که پرشین تولز را جولانگاه رفتار خود ببینند حاصل دست آورد های سال های برخی قوانین بود .
حالا به لطف اطلاعیه جدیدی که لطف کردید اضافه کردید عزیزان کلاه بردار نمی دانند با چه زبانی و به چه نحوی متشکر این لطف باشند که دیگر در جایی باز خواست نمی شوند.

این نوشته باید طلا گرفته بشه و سر رد پرشین تولز زده بشه

نمیدونید چقدر ناراحت شدم خورسند دستگیر شد . ای کاش بودو میدید این روزارو . البته اون که اهل بچه بازی نبود بیاد توی تاپیکای شکایت ولی خوب جا برای یه سری از دوستان باز شده که حسابی بترکونن و تا میتونن توی پاچه اینو اون کنن . تبریک میگم به این دوستان این واقعه مبارکو

قبل از هر چیز از پست یوزر mohammad_87 تشکر ویژه کنم

من توی پست شماره 809 خود یادم رفت در مورد اقای دکتر بحث کنم . حتما باید یک درامد زایی ویژه و چندین همکار ازمایشی مثل پوریا و تیم های متخصص فنی مرتبط با هر بخش مثل موبایل و کامپیوتر برای حل شکایات تشکیل بشه که به صورت افتخاری هستن دوستان . ببینید درد اقای دکتر چیه بهش رسیدگی کنید . از صبح تا شب بشینه بخون پستارو که چی بشه . بزارید تاپیکای شکایت خیلی جدی باشه . یعنی هر دو طرف شکایت یا یک طرف اون یوزر معتبر باشه و البته قوانین فروم هم اصلاحتر از اینی که هست بشه .

من و دوستان مثل mohammad_87 و خیلی از دوستان دیگه پیشنهادای زیادی داریم . اینجا اگر بهترین و محبوبترین فروم دزدها هم بشه بازم کسی سمت ایسام نمیره ولی لیون و شهر سخت افزار چرا . پس بیاید یک گروه متشکل از پر امتیاز ها یا به عبارتی اونایی که درامد زایی دارند از اینجا بعلاوه همه مدیران و متخصصین بخشای موبایلو کامپیوترو ... و دوستانی که نظرات سود مند دارن مثل mohammad_87 جمع بشن و همه پیشنهاداتشون رو بدن . ایسام تعرفه رو روی 2 درصد هم بیاره کسی نمیره برای فروش توی اون سایت عضو بشه و دلایل زیادی هست .

من چند نمونه از پیشنهادامو برای بهتر شدن پرشین تولز بگم :

1 . لاگین شدن از طریق اس ام اس ( دیگر هیچ یوزری هک نمیشه )

2 . ایجاد بخش ایمیل برای فروم تا دیگه از شر این پی ام راحت بشیم و گسترش اون مثل فیس بوک به چت انلاین تا صدتا پی ام ندیم بهم فضای پرشین تولزو بگیریم و همونجا معاملرو تموم کنیم ( [email protected] ) اینجوری حتی از بقیه سرویس میل های دیگم میشه ایمیل گرفت

3 . ایجاد یک درامد زایی ویژه برای بخش شکایات به این شکل که فرد ایجاد کننده تاپیک مبلغیو که خیلی زیاد نیست پرداخت میکنه تا به شکایاتش رسیدگی بشه یا اینکه میتونه کارو به فتا بکشونه و چند برابرش رو پرداخت کنه و این تنها برای برای یوزرای معتبره که اون مبلغی که پرداخت میکنن از یوزرشون با ارزشتر نیست و امتیاز منفی هم لحاظ بشه برای فرد محکوم . کلا برای این بخش پیشنهاد زیاد دارم .

4 . فقط یوزرای معتبر امتیاز بازارچه بگیرن و بقیه یوزرا تا 7 امتیاز یا همین حدودا . به یوزر معتبر خیلی باید توجه بشه اما به صورت روانی و یوزر غیر معتبر اصلا نباید احساس کم توجهی بهش دست بده . اونم باید نازش کنیم بزاریم تاپیک بزنه و هر کاری بکنه اما باید انقدر جار بزنیم که از یوزر معتبر که خرید میکنید فلان امکانات و امنیت با شماست که همه به فکر بوزر معتبر شدن بیوفتن نه اینکه بگیم نیو یوزر تاپیک نزنه که اقای mohammad_87 اشتباه متوجه شدن منظور منو توی پست 809 .

5 . برای ایجاد هر تاپیک یوزر معتبری که بالای 10 امتیاز داره 5 هزار تومن بگیریم تا نیاد برای 10 تا قطعه 12 تا تاپیک بزنه و همرو یه تاپیک کنه . تاپیک کمتر باشه تعداد تاپیکای بیشتری دیده میشه و خریدو فروش بالا میره و مخاطب بیشتری جذب میشه . این که میگم برای 10 تا قطعه 12 تا تاپیک بزنه چون از این روش برای پایین کشیدن بقیه تاپیکا استفاده میشه میگم که وقتی یه جنسی با قیمت خوب میاد و مثلا نمیخوان بقیه اون تاپیکارو ببینم یه سری تاپیک دارن که هیچ وقت تموم نمیشه و یهو همرو اپ میکنه تاپیک یارو میره صفحه سه و چهار و کمتر کسی میبینه تاپیکو . تاپیکای استیکی هم فقط توی صفحه اول بازارچه دیده بشه نه همه صفحات .

6 . این بخش خیلی مهمه . مولتی یوزری که باید تمام ای پی هایی که با فری گیت و خارج از کشور به بخش بازارچه دسترسی دارن ( فقط بازارچه ) جلوی دسترسشون گرفته بشه و این علامت ip که پایین هر پست میاد خیلی خوبه و کمک میکنه بفهمیم کی توی تاپیک خودش اپ میده . من تشکیل یک گروه آی پی یاب هم لازم میبینم و حتما باید باشه تا وقتی چند اکانت با یک ای پی باز و مدیریت میشه اونارو شناسایی و بلاک کنن همرو و با یوزر معتبر اون اکانتا برخورد بشه و این گروه کار دیگرش آپ یابی هم باشه و با اپ دهندگان برخورد سخت گیرانه داشته باشه که اکثر اپ دهندگان یوزرای دوم و سوم هستن . این گروهه که میتونه نجات بده پرشین تولزو و پیشنهاد اینجا هم خیلی زیاده .

7 . بخش فروش و خرید جدا بشن از هم به صورت کلی و نه جزئی که شهر سخت افزار جدا سازیش خوب بده ولی جزئی این کارو کرده مثل لیون که لیون یه بخش کلی فروشی هم گزاشته . که اینم پیشنهادات زیاده براش .

8 . نحوه امتیاز دهی هم باید با سندو مدرک باشه وقوانین خاص که قیمت جنس از 30 هزار تومن بیشتر باشه . در کنار امتیاز لینک تاپیک ذکر بشه .تاپیک قفل و ارشیو بشه به عنوان مدرک برای مشکلات بعدی حتی برای یوزرایی که امکانات فرومو خریداری کردنم باز نشه و عکس قبض پستی در صورت پست هم اضافه بشه یا قبض باربری یا تیپاکسو عکس فیش عابر بانک وجه واریز شده و ..... تا امتیاز توسط مدیر امتیاز دهنده داده بشه به طرفین .

در پیشنهادای بالای من ایراد زیاده که دوستان میگن و اصلاح میشه ولی تا یه تفکر جمعی صورت نگیره و چهارتا تست ازمایشی از پیشنهادای دوستان صورت نگیره پیشرفتی هم صورت نمیگیره و با تعطیلی شکایات مشکل حل که نمیشه همینیم که هست از دست میره و فرومای دیگه پا میگیرن . اون جریانم نمیدونم چی بود که اقای دکتر به خاطرش وارد جریانات پلیسی شدن و با خودشون گفتن گور بابای یوزرای اینجا به من چه سر همدیگرو به انواع مختلف کلاه میزارن مگه من از طرف خدا به بررسی تاپیکای شکایتشون مبعوث شدم خودشون چششونو باز کنن ولی خب اقای دکتر و کلا تاپیک شکایات باید تا یه جایی پیش برن و اگر نتیجه نداد بقیه ماجرارو باید به فتا واگذار کرد تا اونجا نتیجه حاصل بشه . هیچ کاری توی پرشین نباید رایگان باشه ولی با هزینه اندک .

Last edited:

saeed1000

Registered User
لایک‌ها
90
سلام
بنده هم با نظرات اقا مصطفی موافقم ولی تو یه جاهایی نظرات خودمو میگم
1- لاگ این شدن با اس م اس بسیار خوبه ولی هزینه داره و هزینه == بازدید کننده کمتر
2 - با ایمیل موافق نیستم چون میتونین تنطیمات رو طوری کنین که بهتون از طریق ایمیل اطلارسانی بشه ولی ایجاد چت زنده برای معامله خیلی خوبه . دیگه پ خ بازی کمتر میشه و معاملات زودتر انجام میشن
ویرایش :
تعدد میل برای من کاربر مشکل ساز هستش که تو پرشین تولز هم میل داشته باشم . تو تنظیمات گزینه ای هستش که اگه فعال باشه از طریق ایمیل اطلا داده میشه که پی ام دریافت کردین و .... و لزومی به ایجاد میل جدید نیست . منظورم همین بود

3- با هزینه داشتن تاپیک شکایات موافقم ولی بسیار کم و نسبت به مبلغ معامله
4- با محدودیت امتیاز موافق نیستم . خودش مشکلات جدیدی ایجاد میکنه. عموما کاربرا فروشنده نیستند که!!
5- با حمایت هیچ یوزی موافق نیستم . همیشه باید جانب حق گرفته بشه. فروشنده معتبر میتونه از امکانات ویژه خودش استفاده کنه نه حمایت ویژه!!!
6- مورد مولتی یوزری شدیدا پیگیری بشه
7- با جدا شدن خرید و فروش موافق نیستم . عموما پست های خرید لابلای فروش ها دیده میشن و اگه این دو جدا بشند قسمت خرید امار بازدید بسیار کمتری خواهد داشت
8- واما مورد اصلی امتیاز دهی هست:
یکی اینکه تاپیکی که میره شکایت حتما محکوم امتیاز منفی بخوره .اگه هر دو مقصر بودند هر دو امتیاز منفی ( البته از طرف مدیرت شکایات )
دوم اینکه تاپیک فروش یا خرید ملاک دادن امتیاز باشه و صاحب تاپیک به تعداد جنسی که تو تاپیک میزاره حق امتیاز داشته باشه ( قابل تعبیه در قسمت ایجاد تاپیک )
سوم اینکه تو امتیاز دادن درج بشه که فروش چی بوده . این ملاکی میشه کسی که پروفایل رو نگاه میکنه بدونه فروشنده تا چه حد معامله داشته و ....
چهارم اینکه موردی مثل مورد اخیر بنده اگه فروشنده جنسی رو بفروشه و ارسال نکنه و بعدش پول رو برگردونه برای فروشنده امتیاز منفی درج بشه
اونوقت من میام چند تا تاپیک فروش میزنم و پولو میگیرم بعد یک هفته دو هفته پولو پس میدم و همه چی اوکی و کسی نیست خفت منو بگیره!!!!

در کل با حمایت شدیدا مخالفم -- حق همیشه باید به حقدار برسه -- و سیتم امتیاز دهی ضعف زیادی داره و باید بهتر بشه -- الان اکثر فروشنده ها 100% امتیاز مثبت دارند سایت های خارجی رو هم نگاه کنین از میان فروشنده های بسیار معتبر خیلی بندرت فروشنده ای 100 % امتیاز مثبت داره.

در کل نظرمو گفتم و هر کسی دیدگاه خودشو داره . به نظرات دوستان هم احترام میزارم شاید پیشنهاد اونا بهتر و راهگشاتر باشه

Last edited:

mostafajan

Registered User
لایک‌ها
1,009
1- لاگ این شدن با اس م اس بسیار خوبه ولی هزینه داره و هزینه == بازدید کننده کمتر

2 - با ایمیل موافق نیستم چون میتونین تنطیمات رو طوری کنین که بهتون از طریق ایمیل اطلارسانی بشه ولی ایجاد چت زنده برای معامله خیلی خوبه .

3- با هزینه داشتن تاپیک شکایات موافقم ولی بسیار کم و نسبت به مبلغ معامله

4- با محدودیت امتیاز موافق نیستم . خودش مشکلات جدیدی ایجاد میکنه. عموما کاربرا فروشنده نیستند که!!

5- با حمایت هیچ یوزی موافق نیستم . همیشه باید جانب حق گرفته بشه. فروشنده معتبر میتونه از امکانات ویژه خودش استفاده کنه نه حمایت ویژه!!!

6- مورد مولتی یوزری شدیدا پیگیری بشه

7- با جدا شدن خرید و فروش موافق نیستم . عموما پست های خرید لابلای فروش ها دیده میشن و اگه این دو جدا بشند قسمت خرید امار بازدید بسیار کمتری خواهد داشت

ممنون

در پاسخ به مواردی که گفتین :

مورد 1 : لاگین اس ام اسی اجباری نباشه و هر کی اکانتش براش با ارزشه . هزینشم مثلا هر 50 بار هزار تومان . من خودم سالی شاید 10 بار لاگین نشم چون گزینه مرا به خاطر بسپارو انتخاب میکنم . در ضمن از این امکان جور دیگم استفاده کنن و اونم به این شکل که بشه به طرف از طریق فروم اس ام اس زد . یعنی اگر فردی امکان اس ام اس رو خریداری کرده هم لاگین شدنش به صورت اس ام اسی باشه هم اینکه بتونه به یوزرای معتبر یا هر کسی که شماره موبایلشو موقع ثبت نامه داده اس ام اس بزنه از طریق فروم مثل یاهو و فیسبوک و جی میل . نمیدونم متوجه شدین منظورم چیه . این برای موقعیه که طرف انلاین نیست بشه باهاش از طریق فروم چت انلاین کرد . با این دو امکان میتونید در آن واحد پیشنهادتونو به طرف ارائه بدین و خیلی زود جواب بگیرین تا منتظر بشید شب یا فردا بیاد سر بزنه به تاپیکش . کلا طرف بیاد 50 تا اس ام اس بخره . هر جوری خواست استفاده کنه چه لاگین بشه چه اس ام اس بده .

مورد 2 : متوجه نشدم از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه یعنی چی ؟ کی میخواد از طریق ایمیل اطلاع رسانی بشه . چیو میخواد اطلاع رسانی کنه . توی ایمیل قسمتی به اسم بلک لیست وجود داره که میتونی هر کی مزاحم میشه بزاریش توی اون لیست . من متوجه نشدم مخالفتتون برای چیه ؟ یه کم بیشتر توصیح میدین .

مورد 3 : بله تاپیک شکایت باید هزینه داشته باشه مقدار هزینشم با یک ماه ازمایش به دست میاد و نظر سنجی . یا طرف میره فتا پیگیری میکنه یا اینجا . هر کدوم که خودش دلش خواست .

مورد 4 : بخش امتیازات باید کنترل بشه و خریدو فروشش هم جدا بشه یعنی این فرد تا الان 10 بار خرید داشته فقط و هیچ فروشی نداشته و خوب معلومه کسی که 10 بار فروش موفق داشته و هیچ خریدی نداره اعتبارش بیشتر از کسیه که 10 بار خرید داشته و هیچ فروشی نداشته و حتما قوانینی که گفتم باید اجرا بشه وگرنه امتیاز الکی و شارژ موبایلی و امثالهم بی تاثیر میکنه اعتباراتو .

مورد 5 : من گفتم یوزر معتبر حمایت روحی روانی معنوی بشه نه مالی مادی دنیوی و این رو تاکید هم کردم که قربون صدقه یوزر معمولی هم بریم ولی اروم اروم جا بندازیم این جریانو . یعنی هیچ محدودیتی برای یوزر غیر معتبر ایجاد نشه فقط برای خریدار اطلاع رسانی کنیم که خرید از یوزر معتبر این امکاناتو داره . در ضمن هر یوزر غیر معتبری فقط تا 3 امتیاز میتونه تاپیک رایگان بزنه و برای تاپیک بیشتر زدن باید برای هر تاپیک 6 هزار تومان بسلفه ولی اگه یوزر معتبر بشه هر تاپیک 3 هزار تومان و تا 7 امتیاز رایگان . فک کنم در مقابل هزینه تاپیک استیکی که 50 تا 180 هزار تومانه خوب باشه 3 و 6 تومان .

اصلا یه پیشنهاد فوقعلاده . میگم مص کارت سوخت کیف پول ایجاد بشه برای هر اکانت . مثلا طرف 20 تومن شارژش کنه اکانتشو مثل رپیدباز . حالا اگر خواست 2 هزار تومن برای لاگین اس ام اسی بزاره . 3 هزار تومن برای زدن اس ام اس از طریق فروم به یوزرایی که توی تنظیمات پروفایلشون دریافت اس ام اسو تیک زدن . موقعی که تاپیک میزنه به طور خودکار از کیف پولش هزینه کم بشه تا نیاد برای 10 تا قطعه که مثلا میخواد 1 ملیون بفروشه همشو 10 تا تاپیک بزنه البت اگر میخواد ایجاد کنه ایجاد کنه ولی خوب باید 10 برابر هزینه کنه . برای هر 10 قطعه یک تاپیک 3 هزار تومنی بزنه که سه هزار تومن در مقابل 1 ملیون خیلی ناچیزه و بهتره تا این که بخواد همون 1 ملیون جنسو به مغازه دار بفروشه 500 هزار تومن . بد میگم . تازه اگر 10 تا قطعرو یه تاپیک کنه دیگه لازم نیست کاسه آپ دست بگیره یا سه تا یوزر بسازه آپ بده تو تاپیکش .

مورد 6 : مولتی یوزر بخشیش با ای پیه و بخشیش با شنلخت یوزر و کنترل کردن تاپیکای قبلی و زیاد کردن قوانین که طرف هر نگه با این عوش میکنی زیر پایه میدی و فلان . اینا برای ایمیل بازیه نه توی تاپیک . توی تاپیک فقط قیمت اونم با داشتن دکمه پیشنهاد . یعنی مثل ای بی دکمه پیشنهاد داشته باشه و هر کی میخواد سوال بپرسه در باره جنس یا عکس بیشتر میخواد پی ام بزنه یا ایمیل یا اس ام اس یا چت کنه یا زنگ بزنه یا ......

مورد 7 : بخش فروش و خرید باید جدا بشن و این کار درستیه و چون کسی که قطعه ای میخواد بخره مگه غیر از اینه که میره توی تاپیک فروشنده پیشنهاد میده . پس چه اجباری هست تاپیک خرید و فروش پیش هم باشه . یا من فروشنده میرم توی تاپی خریدار پست میدم بیا مثلا سی پی یو منو بخر یا خریدار میاد توی تاپیک من پست میده . پس اگر من بخوام بگردم دنبال افرادی که مثلا سی پی یو میخوان میرم توی قسمت خرید و پیداشون میکنم و اگر نخوام این کارو بکنم منتظر میشم که تا خودش بیاد توی تاپیکم و برای اینکه زودتر تاپیک منو پیدا کنه تاپیکای خریدو ازش جدا میکنم . هر کس هر کاری میخواد بکنه باید بره توی قسمت مربوطش و اگر میخوای بخری برو خرید و اگر میخوای بفروشی برو فروش . یا تا پیک میزنی فلان قطعرو میخوای و منتظر میشی یا میری میگردی دنبالش توی تاپیکا .

یه پیشنهاد ویژه موقع زدن تاپیک . حتما این قوانین اضافه بشه :

کسی که میخواد تاپیک فروش بزنه از طریق کومبو باکسهای نا محدود اجناسی که میخواد بفروشه رو انتخاب کنه . جزئیات همرو بگه . مثلا سی پی یو ( اگر خواست گزینه جزئی ترو انتخاب کنه و جزئیاتشو بگه . مثلا یدونه سوکت 1155 به اسم 3220 و دوتا 775 به نامهای Q6600 و E6600 ) . داشتم میگفتم موقع زدن تاپیک بگه چیا میخواد بفروشهو اگر خواست جزئیاتشم بگه تا توی سیستم ثبت بشه . کلیات اجباری یعنی 3 تا سی پی یو ولی جزئیات که سوکت چیه و .. اختیاری چون شاید خیلیا سر در نیارن چی هست سی پی یوشون . البته من خودم هر تاپیکی زده میشده جزئیاتشو درست میکنم یا یکی از مدریران بازارچه مسئول این کار بشه که تا یک روز بعد از زدن تاپیک جزئیاتشو تکمیل کنه تا به طور کامل توی سیستم ثبت بشه. یه سری مثال زدم پایین ببینید .

کلی : سی پی یو .
جزئی : ( 775 - 1150 - 1155 - ... اگر 1155 هست چه مدلیشه البته میگم بهش دوم اختیاری باشه )

کلی :مادربرد .
جزئی : ( 775 - 1150 - 1155 - AM2 - ... چیپ چی ؟ 87 . 77 . 41 . )

کلی : رم .
جزئی : ( DDR - DDR2 - DDR3 - SD و مثلا اگر دی دی ار 3 رو انتخاب کرد چه باسی 1066 - 1333 - 1600 - .... )

کلی : هارد .
جزئی : ( 10 -20 - 40 - 80 - 120 - 160 - 250 - ....... ssd - hdd - sshd . حجمو که انتخاب کرد گزینه بعدی ساتا یک دو سه . ساتا یا ای دی ای )

یه بخش دیگه باشه نو یا دس دو و اگر دس دو هست چقدر کارکرده.

گارانتی داره یا نه و اگر نداره چقدر از اتمامش میگذره و چند ساله بوده و گارانتی کجا هست .

اینجوری دیگه اصلا نیازی به زدن تاپیک خرید نیست و اگر کسی سی پی یو بخواد یا هر قطعه ای سیستم براش سرچ میکنه و تاپیکایی که هنوز بسته نشده یا سی پی یو هاش فروخته نشده رو پیدا میکنه و بر اساس زمان ایجاد شدن پیدا و تحویل شما میده و دیگه اصلا نیازی به بخش یا زدن تاپیک خرید نیست . برای کامپیوتر و لوازم جانبیش کلا 20 یا نهایت 25 تا قطعه داریم . یه گزینه دیگر هم میزاریم برای قطعاتی که توی لیست نیستن .

میرم توی بخش بازارچه - قسمت سرچ - سرچ بر اساس قطعه نه اسم تاپیک . بعد انتخاب میکنم مادربرد 1155 گارانتی دار دس دو کمتر از یک ماه کارکرده . یا هارد 1 ترا - اکسترنال - بدون اداپتور - زمان کارکرد زیر 100 ساعت - بیشتر از یک سال گارانتی داشته باشه

این مورد بالا فقط بخش اولش اجباری باشه یعنی مثلا من توی تاپیکم سی پی یو دارم دیگه اینکه سوکتش چیه و فلانو غیره شاید خیلیا ندونن و بیخیال زدن تاپیک بشن اما سی پی یو رو دیگه هر بنی بشری میشناسه و خوب کسی هم که نمیشناسه قاعدتا نمیاد اینجا تاپیک بزنه برای فروشش و بگه یه قطعه دارم نمیدم چیه میخوام بفروشم . به طرفم بگیم که در صورت ایجاد تنظیمات بالا در تاپیکتون قطعه شما وارد بخش سرچ میشه و حدود 50 درصد زودتر فروش میره یعنی به جای اینکه 10 روز طول بکشه 5 روزه فروش میره . یه مدیر هم موظف میشه تاپیکایی که زده میشنو اول چک کنه عکس با نام کاربری دارن یا نه بعد تنظیمات جزئی قطعاتو درست کنه اگر طرف خودش درست نکرده بود و .... . وقتی یه هزینه ای برای ایجاد یک تاپیک هزینه میشه مثلا 6 هزار تومن باید تاپیک فروشنده به شکلی زیبا و درست حسابی ساپورت بشه تا فروشنده لذت ببره و کیف کنه از فروش جنسش در پرشین تولز .

استارتر گام افزایشو تعین کنه برای تاپیکش و زمان پایانو و همچنین قیمت پایه و افزایش و پیشنهادای زیر پایه هم توی ایمیل . من میگم یه بخش قیمت دهی زده بشه من خودم اونجارو مدیریت میکنم و به همه قیمت میدم و دیگه هیچ تاپیک قیمتگذاری ای زده نمیشه . من خودم حاضرم توی بخش قیمت دهی به نیو یوزرا فعالیت کنم .

توی تاپیک فقط دکمه پیشنهاد باشه و هر کی اول قیمت مورد نظرشو وارد کنه با توجه به گام افزایش و اون دکمه رو بزنه و زمانم برای قیمتش تعین کنه حتما . مثلا برای 1 روز این قیمتو پیشنهاد میدم یا تا پایان مزایده قیمت پایه هستم . زمانی که قطعه به کارش میادو معین کنه و اگرم خواست زودتر انصراف بده باید باید حتما مورد تایید صاب تاپیک قرار بکیره درخواستش و گرنه امتیاز منفی .

همه این کارایی که گفتم یه مقدار کد نویسیه که کاری نداره . حتی بخشی از کار کنترل آی پی یا چند یوزره ها هم میشه با کدنویسی و امار گیری از دیتا بیس انجام داد .

Last edited:

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
سلام.
مثل سایت ایسام میشه یکی از مورد اطمینان ترین افراد یا مدیران فروم وسط معامله باشه .
یه نفر رو خود سایت معرفی کنه .
خریدار پول رو به حساب فرد مورد اطمینان سایت بفرسته فروشنده کالا رو بفرسته و بعد از فرد مورد اطمینان پولش رو دریافت کنه .

Pooria_H

Registered User
لایک‌ها
18
خواهش مندم شکل امتیاز دادن رو به صورت ثابتی تعیین کنید و اطلاعیه ای بنویسید برای توجیح کاربران که رعایت نکردن اون موجب پاک شدن امتیاز خواهد شد.

مثال میزنم، نمونه های امتیاز فعلی بازارچه به این صورته: "فروشنده خوش قول و بامرام" (بدون لینک تاپیک خرید و فروش!)

خب امتیاز بالا هیچ فایده ای برای کابران دیگه نداره، باید به طوری باشه که کاربران دیگه وقتی میبینن بدونن در مورد کدوم کالا بوده و براشون مفید واقع بشه.

مثل شکل زیر:

کالا یا کالاهای مبادله شده - توضیحات اضافی

نمیدونم قرار دادن لینک تاپیک خرید و فروش الزامی هست یا خیر (؟) چون شاید 80 درصد امتیازات بدون لینک هستند! شکل ثابت امتیاز دهی و الزامی شدن لینک خرید و فروش کمک زیادی خواهد کرد.

Xuevon

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,776
به نظر شما درسته که یه کاربر برای هر قلم جنسی که میخواد بفروشه یه تاپیک مجزا ایجاد کنه در حالیکه تمام اقلام در یه دسته بندی قرار میگیرند؟!

تمام تاپیک های زیر همگی متعلق به یک کاربر هستند و همشون در مورد فروش کفش یا کتانی. این تایپک ها صفحه اول بخش رو کاملا اشغال میکنند، به نظرتون این تضییع حقوق دیگر کاربران نیست؟ آیا نمیشه تمام این کالاهای مشابه رو در یک تاپیک مجتمع کرد؟
دوست دارم فقط یه نگاه به لیست تاپیک های این کاربر بندازید!

[h=3]::::::::::::....اینم یه کتونی خوشگل از آدیداس .....بیا ببین.......پر فروش:::::::::::::::::::::[/h][h=3]^^^^فروش کتونی نایک....مدل ایر مکس air max.....به قیمت عمده ..حراجی ....رنگ [/h][h=3]^^^^فروش کتونی نایک.....مدل air base....di ;hv vhpj......^^^^^[/h][h=3]************فروش کفش junle....یه کار بادوام.... مناسب کوه نوردی [/h][h=3]^^^^^فروش کتونی ریبوک ...reebok.....یه کار فوق العاده خاص وراحت^^^به قیمت[/h][h=3]^^^^^فروش کتونی آسیکس...asics.....^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی آدیداس مدل terex.....^^^^^بیا ببین^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^...........فروش کتونی آدیداس سه مدل خاص...adidas.........^^^^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^و اما فروش یه کتونی خاص.....بیا ببین فقط.....^^رانینگ^^راحتی^جنس [/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی salamon سالامون به قیمت حراجی...مدلspeed cross3[/h][h=3]*****.......کتونی knup.....یه کار شیک......همین*********[/h][h=3]فروش کتونی سالامون...مدل speed cross 3cs&&به قیمت عمده حراجی...[/h][h=3]&&&&&فروش کتونی نایک....مدل ایر مکس air max.....به قیمت عمده ..حراجی .سایز40 تا47..بیا [/h][h=3]::::::::::کتونی آدیداس مدل la traning::::::: مناسب پیاده روی .رانینگ.راحت.......[/h][h=3]^^^^فروش کتونی راکی rocky ^^^^^یه کار باکفی ژله ای فوق راحت وبادوام.....[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی puma....پوما.... یه کار از برند خاص..مدلPUMA Faas 300[/h][h=3]^^^^^^^^فروش کتونی salamon سالامون به قیمت حراجی...مدل speed cross....بیا ببین [/h][h=3]^^^^فروش کفش jax^^^^^یه کار محکم وبا دوام.....بیا ببین^^^^^[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی آدیداس مدل terex.....^^^^^بیا ببین^^^^^^^[/h][h=3]:::::::....حراج کلی چند جفت کتونی دخترونه..آدیداس ونایک..قیمت فقط [/h][h=3]*********حراج کتونی آدیداس مدل adizero*******به قیمت خرید....فقط 59000تومن....فوق العاده [/h][h=3]:::::..فروش انواع کتونی..::::آدیداس.نایک.وsalomonوj ax:::آپدیت شهریور ماه::سری دوم:::::[/h][h=3]:::::....فروش انواع کتونی....::::::آدیداس.نایک.پوما و...::::تاپیک جامع...سری اول....بیا ببین::::::::[/h][h=3]:::::........حراج کتونی آدیداس.......:::::به مناسبت عید فطر:::::::فقط 69000تومن:::::بیا تو ببین:::[/h][h=3]:::::::.......فروش کفش آدیداس.......:::::::.......طرح ومدلی فوق العاده....بیا ببین...:::::[/h][h=3]::::::::::....فروش کتونی دخترونه(آدیداس. نایک)......بیا تو...:::::::[/h][h=3]::::::::::::فروش کفش (آدیداس ونایک)..حراج واقعی...(سایز 43-44 فقط)...بیا ببین:::69000تومن::::[/h][h=3]#########فروش کفش نایک nike ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@[/h][h=3]#########فروش کفش آدیداس adidas ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@[/h][h=3]*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز [/h][h=3]*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز [/h][h=3]##فروش چند جفت کفش آدیداس adidas **فوق العاده ....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@[/h][h=3]*******فروش دوجفت کفش آدیداس ****بیا ببین####[/h][h=3]****فروش دو جفت کفش آدیداس adidas*****بیا ببین ضرر نداره#####[/h][h=3]#######فروش یه جفت کفش سالنی مارکUMBRO######اینم بیا ببین ضرر نداره###[/h][h=3]**********فروش یه جفت کفش آدیداس********بیا ببین ضرر نمیکنی#####[/h]

Last edited:

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
به نظر شما درسته که یه کاربر برای هر قلم جنسی که میخواد بفروشه یه تاپیک مجزا ایجاد کنه در حالیکه تمام اقلام در یه دسته بندی قرار میگیرند؟!

تمام تاپیک های زیر همگی متعلق به یک کاربر هستند و همشون در مورد فروش کفش یا کتانی. این تایپک ها صفحه اول بخش رو کاملا اشغال میکنند، به نظرتون این تضییع حقوق دیگر کاربران نیست؟ آیا نمیشه تمام این کالاهای مشابه رو در یک تاپیک مجتمع کرد؟
دوست دارم فقط یه نگاه به لیست تاپیک های این کاربر بندازید!

[h=3]::::::::::::....اینم یه کتونی خوشگل از آدیداس .....بیا ببین.......پر فروش:::::::::::::::::::::[/h][h=3]^^^^فروش کتونی نایک....مدل ایر مکس air max.....به قیمت عمده ..حراجی ....رنگ [/h][h=3]^^^^فروش کتونی نایک.....مدل air base....di ;hv vhpj......^^^^^[/h][h=3]************فروش کفش junle....یه کار بادوام.... مناسب کوه نوردی [/h][h=3]^^^^^فروش کتونی ریبوک ...reebok.....یه کار فوق العاده خاص وراحت^^^به قیمت[/h][h=3]^^^^^فروش کتونی آسیکس...asics.....^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی آدیداس مدل terex.....^^^^^بیا ببین^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^...........فروش کتونی آدیداس سه مدل خاص...adidas.........^^^^^^^^^^[/h][h=3]^^^^^و اما فروش یه کتونی خاص.....بیا ببین فقط.....^^رانینگ^^راحتی^جنس [/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی salamon سالامون به قیمت حراجی...مدلspeed cross3[/h][h=3]*****.......کتونی knup.....یه کار شیک......همین*********[/h][h=3]فروش کتونی سالامون...مدل speed cross 3cs&&به قیمت عمده حراجی...[/h][h=3]&&&&&فروش کتونی نایک....مدل ایر مکس air max.....به قیمت عمده ..حراجی .سایز40 تا47..بیا [/h][h=3]::::::::::کتونی آدیداس مدل la traning::::::: مناسب پیاده روی .رانینگ.راحت.......[/h][h=3]^^^^فروش کتونی راکی rocky ^^^^^یه کار باکفی ژله ای فوق راحت وبادوام.....[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی puma....پوما.... یه کار از برند خاص..مدلPUMA Faas 300[/h][h=3]^^^^^^^^فروش کتونی salamon سالامون به قیمت حراجی...مدل speed cross....بیا ببین [/h][h=3]^^^^فروش کفش jax^^^^^یه کار محکم وبا دوام.....بیا ببین^^^^^[/h][h=3]^^^^^^فروش کتونی آدیداس مدل terex.....^^^^^بیا ببین^^^^^^^[/h][h=3]:::::::....حراج کلی چند جفت کتونی دخترونه..آدیداس ونایک..قیمت فقط [/h][h=3]*********حراج کتونی آدیداس مدل adizero*******به قیمت خرید....فقط 59000تومن....فوق العاده [/h][h=3]:::::..فروش انواع کتونی..::::آدیداس.نایک.وsalomonوj ax:::آپدیت شهریور ماه::سری دوم:::::[/h][h=3]:::::....فروش انواع کتونی....::::::آدیداس.نایک.پوما و...::::تاپیک جامع...سری اول....بیا ببین::::::::[/h][h=3]:::::........حراج کتونی آدیداس.......:::::به مناسبت عید فطر:::::::فقط 69000تومن:::::بیا تو ببین:::[/h][h=3]:::::::.......فروش کفش آدیداس.......:::::::.......طرح ومدلی فوق العاده....بیا ببین...:::::[/h][h=3]::::::::::....فروش کتونی دخترونه(آدیداس. نایک)......بیا تو...:::::::[/h][h=3]::::::::::::فروش کفش (آدیداس ونایک)..حراج واقعی...(سایز 43-44 فقط)...بیا ببین:::69000تومن::::[/h][h=3]#########فروش کفش نایک nike ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@[/h][h=3]#########فروش کفش آدیداس adidas ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@[/h][h=3]*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز [/h][h=3]*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز [/h][h=3]##فروش چند جفت کفش آدیداس adidas **فوق العاده ....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@[/h][h=3]*******فروش دوجفت کفش آدیداس ****بیا ببین####[/h][h=3]****فروش دو جفت کفش آدیداس adidas*****بیا ببین ضرر نداره#####[/h][h=3]#######فروش یه جفت کفش سالنی مارکUMBRO######اینم بیا ببین ضرر نداره###[/h][h=3]**********فروش یه جفت کفش آدیداس********بیا ببین ضرر نمیکنی#####[/h]

دقیقا یکی از حرفهای دل من هم هست.مدیران محترم یه لطف بکنن یه راهی هم واسه این مورد پیدا کنن ممنون میشیم

R.nasri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
563
:::::::....حراج کلی چند جفت کتونی دخترونه..آدیداس ونایک..قیمت فقط

*********حراج کتونی آدیداس مدل adizero*******به قیمت خرید....فقط 59000تومن....فوق العاده

:::::..فروش انواع کتونی..::::آدیداس.نایک.وsalomonوj ax:::آپدیت شهریور ماه::سری دوم:::::

:::::....فروش انواع کتونی....::::::آدیداس.نایک.پوما و...::::تاپیک جامع...سری اول....بیا ببین::::::::

:::::........حراج کتونی آدیداس.......:::::به مناسبت عید فطر:::::::فقط 69000تومن:::::بیا تو ببین:::

:::::::.......فروش کفش آدیداس.......:::::::.......طرح ومدلی فوق العاده....بیا ببین...:::::

::::::::::....فروش کتونی دخترونه(آدیداس. نایک)......بیا تو...:::::::

::::::::::::فروش کفش (آدیداس ونایک)..حراج واقعی...(سایز 43-44 فقط)...بیا ببین:::69000تومن::::

#########فروش کفش نایک nike ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@

#########فروش کفش آدیداس adidas ******تاپیک خرداد....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@@@@

*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز

*********حراج فوری کفش آدیداس فقط تادو روز(به علت تک سایز

##فروش چند جفت کفش آدیداس adidas **فوق العاده ....بیا تو ببین ضرر نمیکنی@@

*******فروش دوجفت کفش آدیداس ****بیا ببین####

****فروش دو جفت کفش آدیداس adidas*****بیا ببین ضرر نداره#####

#######فروش یه جفت کفش سالنی مارکUMBRO######اینم بیا ببین ضرر نداره###

**********فروش یه جفت کفش آدیداس********بیا ببین ضرر نمیکنی#####

اینا همش بسته شدند اصلا یه سریش مال سال 2012 دادا
:rolleyes: بقیشم بازند فک نمیکنم مشکلی داشته باشه.:rolleyes:...بقیه تاپیکامم بگرد پیدا کن دادا..:D...چقد همه نگران حوق بقیه اند....

پ.ن:اگه مدیر محترم دستور بدن واشکالی وارد باشه همشو تویه تاپیک جمع میکنم....در اسرع وقت.....

managermd

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
232
درود به مدیریت محترم بخش بازارچه.
انتقاد بسیار تندی داشتم و البته این انتقاد در راه بهبود سیستم پرشین تولز نیست. زیرا به شخصه در آخرین مورد ، شاهد عدم توجه خود قانونگذار به قانون پرشین تولز بودم که باعث کمک به یک کلاهبردار دو ملیتی شد که بماند برای فرصت مناسب. اما باعث شد به جز فعالیت کوتاه در بخش بازارچه پرشین تولز دیگر هیچ فعالیتی در پرشین تولز نداشته باشم.
در هر صورت انتقاد شدید من به نفع کاربران و خریدارانی است که ممکن است از این تصمیم اشتباه شما ضربه ببینند.
کدام تصمیم؟
روز گذشته من از یک کاربر با تنها 3 پست !!! پیغامی درباره پرداخت هزینه فاکتور پی پال دریافت کردم که یک فروشنده معتبر بود که نعجب من را به همراه داشت. forooshande1.jpg

آیا فقط صرف هزینه پرداخت عضویت فروشنده معتبر بودن کافی است؟ اصلا منظور من خوب یا بد بودن آن کاربر محترم نیست،(تازه از ایشون هم ممنونم قصد کمک و راهنمائی داشتند) بلکه می خواهم عرض کنم این اشتباه مثل اتوبان 10 بانده آنهم فقط مخصوص تردد کلاهبرداران است که باعث کلاهبرداری های بسیار بسیار زیادی خواهد شد. مخصوصا در بخش پرداخت پی پال که قابل شارژ بک شدن حتی تا چندین ماه است!
به نظر من باید حداقل تعداد پستهای مفید یکی از عوامل ارزشگذاری بر روی رتبه دهی به عنوان "فروشنده معتبر" به اعضا باشد!

برای درک عمیق و توجه عمق فاجعه لطفا اینجا را ببینید: http://forum.persiantools.com/t366011-page6.html
آقای امیرحسین رضائی بخاطر پول هفتاد و پنج پوند دردسر بزرگی برای خودش درست کرده که یکسال زندان بخاطر فریب و کلاهبرداری حداقل آن است!
لطفا توجه کنید که ایشان یک فروشنده معتبر بوده! پس بررسی بیشتری می طلبد. لطفا سری به دادسرای ناحیه 31 بزنید تا ببینید چه افرادی با کمترین اطلاع و فقط بخاطر عدم بررسی بیشتر مدیران فوروم به زندان محکوم می شوند.

امیدوارم این مورد حداقل لحاظ شود. چون کاربران به پی تی اعتماد نسبی دارند! و انتظار بررسی بیشتر از یک وریفای تلفنی را دارند!

مهدی محمدی دهقانی
کارشناس مدیریت بازرگانی
www.mmd.name

Last edited:
بالا