r_bakhshali
Registered User
عزیز نوت 2 فول پک تو پکش چیا داره؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
هندزفری بلوتوث-شارژر فندکی و یک عدد فلیپ کاور همگی جنس عالی.فقط یک عدد مونده برام.عزیز نوت 2 فول پک تو پکش چیا داره؟
2430 هست قربان قابل شمارو نداره.32فکر کنم یکم قیمتم بالا باشه..!
هندزفری بلوتوث-شارژر فندکی و یک عدد فلیپ کاور همگی جنس عالی.فقط یک عدد مونده برام.
سلام فکر میکنم سفید باشه.بله 24 ساعت مهلت تست فنی بعد از تحویل.سلام
دوست عزیز نوت 2 چه رنگی هست ؟ مهلت تست هم داره
فعلا بدونiccid ندارم عزیز.نمیدونم والا اطلاع ندارم من.!!ایت جان 5اس مشکی iccid نداشته باشه رنگ خاکستری چند هست .و این که نوت 3 ان 9005 با فارسی که مشکل نداره؟
سلام معلوم نیست فعلا.ملت چه گیری دادن به این!!اینا همش یکسری حرف فروشنده ها هست که سوء استفاده کنن از کمبود این نوع و گرون بفروشن.سلام
بدون iccid كي ميارين ؟
ای گفتی امروز اینو واسه احسان نوشتم بزار اینجام بزارم:سلام معلوم نیست فعلا.ملت چه گیری دادن به این!!اینا همش یکسری حرف فروشنده ها هست که سوء استفاده کنن از کمبود این نوع و گرون بفروشن.
ای گفتی امروز اینو واسه احسان نوشتم بزار اینجام بزارم:
بابا ول کنید این iccid رو خودمم عادت کردم همش میگم بدون iccid:wacko:
اینم شده داستان پارت نامبر یه زمانی پارت امریکا 100 تومن گرونتر بود حالا اونو ملت یادشون رفته گیر دادن به iccid هر کی iccid داره ولی ارزونه من خریدارم.
شما پلمپ t رو دقت کن imei رو هم بزن تو سایت زیر یه وقت شیطنتی در کار نباشه باید بزنه دستگاه اکتیو نیست
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y
واسه چک کردن انلاک هم سایت زیر همین کفایت میکنه
iPhoneIMEI.info :: Free iPhone Unlock Checker[/QUOTE
سلام
داداش شما هم دلت خوضه ها
اگه اينطوريه قيمت دلاري كه ايفون طلايي رو باهاش ميخرن مگه گرونتره كه اينجا گرونتر ميدند ؟ اينو واسه من ثابت كردي من ايفون بدون اي سي سي اي دي ميخرم
ببخشيد از استارتر كه تاپيكت بهم خورد خواستي بگو ويرايش ميكنم
قيمت ٣٢و١٦ طلايي و سفيد رو بفرست
تشكر
چه ربطی داشت؟؟ای گفتی امروز اینو واسه احسان نوشتم بزار اینجام بزارم:
بابا ول کنید این iccid رو خودمم عادت کردم همش میگم بدون iccid:wacko:
اینم شده داستان پارت نامبر یه زمانی پارت امریکا 100 تومن گرونتر بود حالا اونو ملت یادشون رفته گیر دادن به iccid هر کی iccid داره ولی ارزونه من خریدارم.
شما پلمپ t رو دقت کن imei رو هم بزن تو سایت زیر یه وقت شیطنتی در کار نباشه باید بزنه دستگاه اکتیو نیست
https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do?newid=y
واسه چک کردن انلاک هم سایت زیر همین کفایت میکنه
iPhoneIMEI.info :: Free iPhone Unlock Checker[/QUOTE
سلام
داداش شما هم دلت خوضه ها
اگه اينطوريه قيمت دلاري كه ايفون طلايي رو باهاش ميخرن مگه گرونتره كه اينجا گرونتر ميدند ؟ اينو واسه من ثابت كردي من ايفون بدون اي سي سي اي دي ميخرم
ببخشيد از استارتر كه تاپيكت بهم خورد خواستي بگو ويرايش ميكنم
قيمت ٣٢و١٦ طلايي و سفيد رو بفرست
تشكر
گلد گرونتر شد چون دیرتر عرضه شد و طبق روال ایرانی جماعت کارش سو استفادست حالا خوبه الان 30 تومن اختلافشه چند وقت پیش 200 اختلاف داشت
همین ماییم گرونش میکنیم فدات شم اینقدر گفتیم iccid داره یا نه طرف فکر میکنه واقعا این یه چیزی داره یا اینکه اینقدر میگیم پارت امریکا انگار اون پردازنده 8 هسته ای داره.
امیدوارم به دوستان برنخوره ولی فکر میکنی چند درصد از این مغازه دارا که تو کار اپل هستن خودشون حالیشونه چی میفروشن؟؟؟
قبول کن داداش مقصر خود ماییم...موفق باشی
چه ربطی داشت؟؟
گلد گرونتر شد چون دیرتر عرضه شد و طبق روال ایرانی جماعت کارش سو استفادست حالا خوبه الان 30 تومن اختلافشه چند وقت پیش 200 اختلاف داشت
همین ماییم گرونش میکنیم فدات شم اینقدر گفتیم iccid داره یا نه طرف فکر میکنه واقعا این یه چیزی داره یا اینکه اینقدر میگیم پارت امریکا انگار اون پردازنده 8 هسته ای داره.
امیدوارم به دوستان برنخوره ولی فکر میکنی چند درصد از این مغازه دارا که تو کار اپل هستن خودشون حالیشونه چی میفروشن؟؟؟
قبول کن داداش مقصر خود ماییم...موفق باشی
منبع بزار كه دير تر عرضه شد
تازه ديرتر هم عرضه شده باشه قيمتش كه همونه
بله پارت امريكا فيس تايم داره امارات نداره خودت باشي هم پارت امارات باشه هم امريكا كدومشو ورميداري
ادامه نميدم به احترام استارتر
پارت های دیگه هم دارن فیس تایم (چقدر هم که به درد میخوره اینجا!) فقط اماراته که نداره، پس درسته امارات ارزونتر باشه، نه اینکه آمریکا گرونتربله پارت امريكا فيس تايم داره امارات نداره خودت باشي هم پارت امارات باشه هم امريكا كدومشو ورميداري
ادامه نميدم به احترام استارتر
پارت های دیگه هم دارن فیس تایم (چقدر هم که به درد میخوره اینجا!) فقط اماراته که نداره، پس درسته امارات ارزونتر باشه، نه اینکه آمریکا گرونتر
منم نگفتم اردونتره !!!
دوستان ديگه ادامه نديد بريم بخش ios :دي
الان استارتر مياد (صاحبش اومد):دي
میگم اون نقل قول واسه من نبوده هاااا چرا اسم من رو تو نقل قول شما زده:blink:پارت های دیگه هم دارن فیس تایم (چقدر هم که به درد میخوره اینجا!) فقط اماراته که نداره، پس درسته امارات ارزونتر باشه، نه اینکه آمریکا گرونتر
کلا نقل قولا قاطی شد
نه عزیز پک عادی هستند.داداش این z1 و z فول پک هستن؟تگ و داک شارژ دارن؟