• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد کار اینترنتی پردرآمد

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
داداش من فوق لیسانس زبان، راحتم صحبت میکنم، شغل خاصی سراغ داری؟:) داداش ایشون نیستما، اما دنبال یه کار خوب هستم، از تدریس خسته شدم و چند هفته ایه گذاشتم کنار!

با فوق لیسانس زبان میشه دنیا رو تکون داد ... شما خبر نداری :دی من واللا متاسفانه خودم نمیتونم کاری بکنم ولی اگر نیاز بشه حتما بهتون خبر میدم..

شما که الان فوق لیسانس دارید ، روزی 6 ساعت هم بخواین کار کنید ، چقدر ماهانه مد نظرتون هست؟؟

Last edited:

iranadsense

Registered User
لایک‌ها
2,412
مثل این که استارتر اصلا نیست :دی

من نمیگم برو دنبال فلان و .....

فقط میگم دنبال فروش کارت شارژ نباش که کار هر کسی نیستش.

گفتم یه وقت وقتت رو به هدر ندی...

haragahi

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوستان
بچه شهرستان هستم
من و داداشم مدتیه خیلی تحت فشار مالی هستیم.
بیکاریم.داداشم لیسانس زبانه.
دنبال ی کار پر درآمد اینترنتی هستیم. هر چی باشه مشکلی نیست. اگه خوب باشه تموم زندگیمونو روش میذاریم.

از کامپیوتر بخصوص قسمت نرم افزار خیلی سر در میارم.
داداشمم با سخت افزار خیلی آشناس.
با سیستم های مدیریت محتوا زیاد کردم مخصوصا وردپرس.

امیدوارم شما عزیزان ی راه حلی پیش پامون بذارین.
اگه چیزی به ذهنتون میرسه ازمون دریغ نکنین.
در ضمن از نظر سرمایه تا 10 میلیون میتونیم با وام و قرض و اینور و اونور جور کنیم.

ممنونتون میشم راهنمایی بکنید.

من 2تا پیشنهاد براتون دارم ، لطفا در صورت امکان با من تماس بگیرید

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
منم فقط یه پیشنهاد دارم روی هر کدوم از پاسخ هایی که بچه ها دادن دوست داشتی فکر کن به جز فروش کارت شارژ 1/1000 خرج یه نفرتون هم درنمیاد چه برسه به خرج دو نفر.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
منم فقط یه پیشنهاد دارم روی هر کدوم از پاسخ هایی که بچه ها دادن دوست داشتی فکر کن به جز فروش کارت شارژ 1/1000 خرج یه نفرتون هم درنمیاد چه برسه به خرج دو نفر.

اره دقیقا . فکر کنم بعضیا به نکته استارتر توجه نکردند که گفته مشکل شدید مالی داره!!!

spiderwoman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Agha manam moshkele shadide mali daram ye chizi shadidtar az shadid...vali moteasefane sarmaye ham nadaram va moteasefane madrak ham nadaram yani daneshju hastam..khahesh mikonam age mitunid komak konid begid k chkar konam???

Metallic_R

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش من بهت راه کسب درامد رو نشون میدم فقط بهم پ.خ بده واگر دیدی زود ج ندادم بدون مشغله داشتم من شرکت بازرگانی دارم تمام فوت و فن کسب درامد رو تو ایران میدونم
سلا.م منم همیشه شرایط اون دوستمونو دارم
میشه به منم راهکار بدید لطفا

بالا