• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیشنهاد یک جوان میلیونر به شما(بسیار جالب)

Mzi20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من 2ملیون فوری نیاز دارم

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
حمید جان فایده نداره . اولا دامین ها رو جای دیگه می تونی 10 ، 20 تومن بگیری ، اینا میدن 50 تومن !

دوما تمام دامنی های خریداری شده به نام خود مدیر این شرکت که در اصل ادرس اصلیش دامنه.com هست خریداری میشه ( تالار بورس دامنه فارسی ) و به نام شما نمیشه

سوما توی تالار بهیچ عنوان هیچ دامنه ای فروش نمیره حتی بهترین دامکنه ها و به بهترین قیمت ها . الان دامنه اینترنت-هوشمند.net که ارزش بالای بیست میلیونی داره و آژانس-هواپیمایی.com هم که فوق العاده آینده داره اونجا متعلق به شرکت ماست . دریغ از یه پیشنهاد توی ماه های گذشته . حتی واسه تست مدتی قیمتش رو کردیم 100 هزار تومن !!!!!!!!!!

ماهم که دیدیم کار از کار گذشته و خریدیم ( همکارم سرمایه گذاری میلیونی اونجا کرده ، یا کسی رو می شناسم که 15 میلیون تومن اونجا دامنه خریده : آیدی نیکی کریمی ) فعلا تو تالار گذاشتیم باشه . دامین هایی ارزش کوتاه مدت دارن رو دیگه تمدید نمی کنیم و دامنه های باارزش مثل چیزهایی که گفتم رو اگه کسی خواست بهش واگذار می کنیم ( با قیمت مناسب ) اگر نه هم دوباره تمدید می کنیم میذاریم باشه واسه اینده اش .

تویی تالارها و سیستم های خودمون هم واسه فروش می ذاریم چون تالار اینجا اصلا و ابدا خرید و فروشی نداره و تمام اماری که میدن جعلیه . آمار دقیق دامنه های توی تالار از 6 ماه پیش رو همکارم داره میگه یه دونه هم از خوبهاش فروش نرفته !

اما چند تا دامنه دیگه واسه اینده خریدیم چون می دونستیم تالار بورس اینجا فقط مانور تبلیغاتیه و اصلا فایده نداره ، از جای دیگه خریدیم که هم به نام خودمون باشه هم خیلی خیلی ارزون تر دربیاد مثل خرید-اینترنتی.net یا خریدپستی.com

این بهترین توصیه ای بود که می تونستی بشنوی . پس مواظب باش و بیگدار به اب نزن .

M.H.H

Registered User
لایک‌ها
1
من ریاست جمهوری رو خریدم به نظرتون چند میتونم بفروشمش؟:blush:

hamid_shahrsaz

Registered User
لایک‌ها
370
ممنون ازت که اطلاعات خوبی دادی.پس این روش فایده نداره؟آخه دامین فارسی کمکم داره رواج پیدا میکنه

adgah

Registered User
لایک‌ها
4
سایت جالب بود! یه نگاهی به دامنه های برتر بندازید: http://ariyadomain.com/?domains=best

4,200,000 تومان ادگاه.com

یکی بیاد بخره! :lol:

hamed_u139

Registered User
لایک‌ها
151
فعلا که بعید میدونم تو این کار پولی باشه

hamid__

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان.امروز ایمیل جالبی واسم اومد که به نظر میشه به کسب درآمد در اون امید داشت.متن ایمیل به شرح زیر است:

من یک جوان ایرانی هستم که 25 سال بیشتر سن ندارم ... و از اینترنت فقط درچت کردن مهارت داشتم .ولی الان با همان اینترنت یک میلیونر شدم،اما نه یک شبه...

زیاد هم طول نکشید درکمتر از چند هفته...یک شب ایمیلی با موضوع (((دامنه های فارسی به زودی فراگیر می شود))) برایم ارسال شده بود.

ایمیل را به طورکامل خواندم که بهتره شما هم نگاهی بهش بندازید...

برای اولین بار در ایران !
فرصت را از دست ندهید

بزودی دامنه های فارسی فراگیر میشود
اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید : ariyadomain.com
نام شرکت
نام برند تجاری خود

نام محصولات خود و یا

نام سایت خود
.
را به فارسی و قبل از دیگران ثبت نمایید

برای سرمایه گذاری
دامنه های پرتقاضا را بخرید و در تالار بورس در معرض فروش قرار دهید

از سرویس فروش تضمینی مرکز استفاده نمایید و بدون ریسک سود نمایید

...

فرصت را از دست ندهید

....

ارزش مادی دامنه ها را در تالار بورس مرکز ببینید

.....

حجم معاملات انجام شده شما را شگفت زده مینماید

......

فقط یک دامنه فارسی در مقابل هزاران نام مشابه لاتین موجود است

برای اولین بار در ایران

بدون هیچ گونه محدودیت تجارت کنید

.....

کلیه دامنه ها در مرکز تخصصی تجارت دامنه دارای شناسنامه انحصاریمیباشند

......

..........

تاکنون بیش از 6000 دامنه ثبت شده است

نام های فارسی دامنه رو به پایان است، هنوز بعضی از نام ها آزاد میباشند

از آزاد بودن نام دامنه های خود در سایت ما مطلع شوید

...

ariyadomain.com

من هم مثل شما متوجه همون مطلبی شدم که الان دارید به اون فکر میکنید...درسته دقیقا همین بود که من رو در طی چند هفته پولدار کرد... ثبت دامنه فارسی و شرکت در تالار بورس ...

قبلا تا اسم تالار بورس رو میشنیدم با خودم فکر میکردم که فقط آدم های پولدار در بورس شرکت میکنند تا اینکه متوجه شدم با 50 هزار تومان امکان سرمایه گذاری در بورس وجود داره...

من دامنه فارسی به نام نینوا دات کام را به مبلغ 50 هزار تومان خریدم که هشت روز بعد در تالار بورس به قیمت 970 هزار تومان فروخته شد... بزرگترین ریسک من در زندگی ام همون 50 هزار تومن بود ...چه لذتی داشت...به طور جدی کار را شروع کردم...تحقیق کردم و به درآمد اینترنتی ایمان پیدا کردم و شروع به خرید دامنه های معتبرتری کردم و به فروش می رساندم...امیدوارم متوجه پیشنهاد من شده باشید...(((خرید و فروش دامنه های فارسی)))

در پایان میخوام به یه سوال که ذهن همتون رو مشغول کرده جواب بدم که چرا من این پیشنهاد رو به شما دادم ؟؟؟!!!

پاسخ: من معتقدم که اگه میخوای تو کارت پیشرفت کنی و موفق بشی باید خواهان موفقیت و پیشرفت دیگران هم باشی. این نظر من تنها نیست بلکه اگه اهل مطالعه باشی نظر بزرگان و اونایی که موفق بودن هم همین بوده.

<<به امید ایرانی موفق>>

یا حق

دوست عزیز اولا یکی از بهترین ویژگیهای ما ایرانیها اینه که تا یه کاری برای خودمون سود داره به هیچ بنی بشری نمیگیم تا رسما گه زده بشه به اون کار و اگر این کار جواب میداد یقین داشته باش اون جوان میلیونر هیچوقت بهت پیشنهاد نمیکرد.

دوما فکر میکنی اگر اینترنت میلی بشه دیگه میشه باهاش کار کرد همین الانش اگه بدون هی ت لر یا وی ... وصل شی از گوگل ایمیج فقط اسمشو مشاهده میکنی .

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
10,000,000 تومان nano-host.ir
لطفاً یکی جفت پا بره تو هیکلش :D خرجش با من :D

-Arash-

Registered User
لایک‌ها
2,060
کل سهام این شرکت ها این قدر می ارزه که دومینشون این قیمته ؟

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز باید این جا یک نکته را تاکید کنم که نانو هاست را که 10 میلوین خوب مال یک فرد است و گفته حتما می خرند ولی راه نمی برد که قیمت گذاری روی دامنه الکی نیست راستی سایت ادگاه یک نفر دامنه فارسی را ثبت کرده و قیمت را گذاشته 4.200.000 تا و اخرین فردی که پیشنها داده است گفته 2.500.000 هزار تومان اگر مال خود ادگاه است چرا نمی فروشد دوست عزیز

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بيشتر شبيه داستان مي مونه

ehsandalir

Registered User
لایک‌ها
175
روش های کلاهبرداری جدید !!!

shaaaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
ایول دوست من
رفتم این سایتو زیرو رو کردم :blink: خیلی سایت جالب و اینده داری هست
منم میخمام اونجا دامنه بخرم
پرسیدم حالا چرا اینقد گرونن جواب دادن علاوه بر اینکه تو خود سایت امکان نمایش دامنه رو داری و میتونی اینجا دامنه رو تو تالار بورس بزاری برای دامنه ها هم بازاریاب داره و لی باریاش خودشون میان دامنه رو انتخواب میکنن و براش بازاریابی میکنند اونم به رایگان و دست مزد بازاریابارو خود سایت میده و خیلی چیزای دیگه
بالا خره اینقد ازشون سوال کردم که .........:cool:

بالا