• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش به سوی اسکار با اصغر فرهادی

pirate123

Registered User
لایک‌ها
58
عجب بی شرف نژاد پرستیه. شاید از این تازه به دوران رسیده هاست که پاشده رفته خارج و حالا از کاپولا و دارابونت هم غیرتی تر شده وگرنه یه خارجی در مورد رای ما رو پس بده آخه چی می دونه.
اگر منصف بود به خاطر 3000 و خورده ای نفر که معلوم نیست چقدرشون فقط برای رای 10 دادن به این فیلم ثبت نام کردند به کل یک کشور اینجوری ناسزا نمی گفت.
منم قبول ندارم به خاطر مسائل سیاسی بیام عضو سایت بشیم و به فیلم نمره 10 بدیم . راستش خودم دیروز که دیدم انقدر نمره فیلم بالا رفته تو IMDb وسوسه شدم بهش 10 بدم ولی ندادم تا موقعی که فیلمو ببینم و هر نمره ای شایستش باشه بهش بدم. هر چند مدت هاست سینمای ایران رو تحریم کردم ولی شاید رفتم این فیلمو دیدم.
تازه الان رای فیلم 9.5 هست ولی توی تاپ 250 اومده 8.2 حساب کرده وگرنه این بابا از ناراحتی تا حالا خودشو دار زده بود:D.

Last edited:

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
اگر فرض کنیم یه ایرانی نوشته بازم بد نگفته !

همه ریختن بهش 10 دادن !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
بفرمایید. این هم تاپیکش تو گفتگوی آزاد:
http://www.forum.persiantools.com/t189939.html

من از اول هم با این کار مخالف بودم. حتما IMDb هم باید بیاد فیلم های ایرانی رو تحریم کنه تا یک سری ها آدم بشن.

من نمیدونم چرا خیلی ها سیاست رو با هنر قاطی میکنن! :blink:

10؟! :blink: یکم انصاف داشته باشید! کدوم فیلم ایرانی ای شایسته 10 یا حتی 9 هست؟!

Last edited:

OMID__33

Registered User
لایک‌ها
2
گفتار و عقاید این کوچک مغز بی چاک و دهن فقط یک چیز را برملا میسازه که من از تبار چماق دارانم ..

این دوست حرامزادهء بی شرف ( برگرفته از امضاشون ) با گفته هاش هزاران بار به خودش تودهنی میزنه و اراجیف خودش را زیر سوال میبره .. و براحتی دموکراسی خیالی را که در ذهن داره زیر سمهاش له میکنه ..

حالا خدایی ذهن کی بسته و ایزله است ؟؟;) ما یا شما ؟؟

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
حساب کتاب داره. با رای من و شما نمیاد بالا. رایها وزن دارن. یعنی فقط با رای اشخاصی که سالهاست اونجا رای میدن، و چندتا منتقد اومده بالا.

این متن هم معلومه ایرانی نوشته. یا شاید هم عرب. کاملا معلومه، نگاه کنید تا ببینید. خارجیها **** ایران رو به نام آیت الله میشناسن، نه اِمام. در هیچ السنه ای جز عربی منادی نداریم، توجه کنید هیچ نویسنده ی فارسی ای منادی به کار نبرده. در حالی که این متن پر از مناداست.
اینی جمله:
that whatever that ever looked interesting to you and your isolated state of mind
would be as interesting out of the walls you have built around yourself!
این جمله Running نداره، در حالی که باید داشته باشه. فرضیه ی اینکه شخص نویسنده احتمالا ایرانی هست رو بالا میبره، چون ایرانیها رانینگ بلد نیستن بعلت اینکه فعل در آخر جملست.
ترجمه ی فارسی جمله رو ببینید:
هر چیزی که برای شما ایرانی ایزوله، با ذهنی ایزوله و بسته، جالب جلوه کرد،
توجه کنید Running این جمله رو و با رانینگ جمله ی انگلیسی مقایسه کنید.

or in a Car crash on a road,
کلمه ی Car چرا کپیتالایز شده؟ این شخص مسلما انگلیسی زبان نیست. اگر میخواست کلاس بذاره باید Crash هم آپرکیس میکرد.

shabeyalda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هر کی و با هر اسمی بوده تابلوئه که ایرانیه و شکی توش نیست. بهرحال هر چی از دهنش در اومده گفته و شعور و فرهنگشو نشون داده. آره تا وقتی ایرانی هایی مثل تو هستن وضعیت ما همونیه که خودت گفتی آنتی ویروس عزیز. وگرنه می تونستی خیلی محترمانه، نقادانه و با استناد هموطناتو ببری زیر سوال. فکر می کنی از این مردم زیر اینهمه فشار کار دیگه ای بر می یاد؟
جنابعالی اگه تو ایران هستی که بشین سماقتو بمک و تو کار بقیه دخالت نکن. اگه ویزاتو گرفتی و گورتو گم کردی لازم نیست درباره شرایطی که توش نیستی اینطوری نظر بدی.

sinnaa

Registered User
لایک‌ها
3,555
به همین تیکه دقت کنید متوجه میشید متن کار یه ایرانی هستش
You Virus!
You Ascaris!
Trojan!
Buzzing Fly!
آخه کدوم خارجی زبان میگه آسکاریس...میگه ویروس...اونم با این لحن
این فقط یه تیکش بود بازم به متن دقت کنید چیزای جالب تری توش هستش....واسه خنده متن توپی هستش

کاملا مشخصه که یه ایرانی نوشته!
این طرز فحش دادن رو هم که خوندم یاد فحش هایی که مهران مدیری تو فیلم بمب خنده میداد افتادم!
همونجایی که ادای شهرام همایونو در می آورد اینم از همونجا یاد گرفته! :دی

ripek

Registered User
لایک‌ها
3
ببخشید این رانینگ چیه؟
اگه میشه کمی بیشتر دربارش بگین.

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
امروز فرداست سايت شيلتر بشه.

جلو در مترو اخراجي 3 رو داشتن ميفروختن اميدوارم كيفيتش خوب باشه!

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
بفرمایید. این هم تاپیکش تو گفتگوی آزاد:
http://www.forum.persiantools.com/t189939.html

من از اول هم با این کار مخالف بودم. حتما IMDb هم باید بیاد فیلم های ایرانی رو تحریم کنه تا یک سری ها آدم بشن.

من نمیدونم چرا خیلی ها سیاست رو با هنر قاطی میکنن! :blink:

10؟! :blink: یکم انصاف داشته باشید! کدوم فیلم ایرانی ای شایسته 10 یا حتی 9 هست؟!

مشکل همین جاست!! چرا یه فیلم ایرانی یا هندی یا ترکی نتونه شایسته 10 باشه
اصلا این فیلمو دیدی؟ حتما نمرش 4 نه 10-9!
مشکل اینه که یه عده فکر میکنن فقط توی top 250 باید فیلمای آمریکایی باشن.همون پدرخوانده ها یعنی اصلا فیلم بهتر از اونا نداریم؟؟
حتما داورای برلین و احتمالا چند تا فستیوال دیگه هم در آینده ایرانی بودن یا به خاطر مسائل 30یا30 به این جایزه دادن!
هرکی ناراحته میتونه 1 بده و هرکی هم 10 داد دلش خواسته چون همه آزادن هر امتیازی میخوان رو بدن و به کسی هم ربطی نداره
یه بار دیگه میگم تقریبا 10 فیلم اول top 250 هم همین طور هستن هر روز به طرز عجیبی دارن جاشون رو عوض میکنن!! این عادیه؟؟؟

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325
من که 8 دادم
به نظرم در بهترین حالت حقش همینه

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
منم چون این فیلم رو ندیدم بهش رای ندادم
اما هر چی از دهنش در اومده به ایرانی ها گفته...

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
مشکل همین جاست!! چرا یه فیلم ایرانی یا هندی یا ترکی نتونه شایسته 10 باشه
اصلا این فیلمو دیدی؟ حتما نمرش 4 نه 10-9!
مشکل اینه که یه عده فکر میکنن فقط توی top 250 باید فیلمای آمریکایی باشن.همون پدرخوانده ها یعنی اصلا فیلم بهتر از اونا نداریم؟؟
حتما داورای برلین و احتمالا چند تا فستیوال دیگه هم در آینده ایرانی بودن یا به خاطر مسائل 30یا30 به این جایزه دادن!
هرکی ناراحته میتونه 1 بده و هرکی هم 10 داد دلش خواسته چون همه آزادن هر امتیازی میخوان رو بدن و به کسی هم ربطی نداره
یه بار دیگه میگم تقریبا 10 فیلم اول top 250 هم همین طور هستن هر روز به طرز عجیبی دارن جاشون رو عوض میکنن!! این عادیه؟؟؟

اولا باید بگم خوشبختانه سیستم IMDb اونقدر نادون نیست که نفهمه! این امتیازهایی که خیلی ها میدن به زودی حذف میشه و فیلم میاد پایین.

ثانیا حالا کی گفت پدر خوانده بهریتن فیلمه؟!

ثالثا معلومه که فیلم های آمریکایی بهترین فیلم های جهان هستن و در این هیچ شکی نیست. شما بودجه و امکاناتی رو که صرف ساخت فیلم های آمریکایی میشه با این فیلم های ایرانی مقایسه میکنی؟! :blink: خود گلشیفته فراهانی که رفته بود هالیوود باهاش صحبت کردن یادمه میگفت که هالیوود اصلا با ایران و هیچ جای دیگه قابل مقایسه نیست و تا حالا در این مورد بحث زیاد شده که هر استعدادی جذب هالیوود میشه پس طبیعیه بهترین فیلم های جهان آمریکایی باشه. نمونه اش خود آلفرد هیچکاک تا زمانی که نرفته بود هالیوود هیچکاک نشده بود.

Chuck N00b

Registered User
لایک‌ها
245
ببخشید این رانینگ چیه؟
اگه میشه کمی بیشتر دربارش بگین.

جمله بدون رانینگ:
احمد که داشت با علی سخن میگفت رو به من کرد و با لحن افسرده گفت که من فردا میمیرم.

جمله با رانینگ:
احمد که داشت با علی سخن میگفت، رو به من کرد، و با لحن افسرده گفت که من، فردا میمیرم.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
من یکی تا حالا ندیده بودم بین سینمارو ها و فیلم بین های حرفه ای بحث اینچنینی در بگیره که چرا از این خوشت اومده یا چرا نظرت اینه؟

متاسفانه چنین بحث هایی مختص ما ایرانی ها و یکی دوتا کشور شبیه به ما هست. عمرا هم اگه چنین متنی رو یه غیر ایرانی بنویسه. هر کسی حق داره نظر خودش رو داشته باشه اگه کسی میخاد بالاترین نمره رو به این فیلم یا هر فیلم دیگه ای بده به کسی ربطی نداره. مثلا منم ماهی بزرگ برتون رو بیشتر از پدر خوانده و دزد دوچرخه و... دوست دارم باید بیام به کسی جواب پس بدم که چرا. این سایت هم اگه از رای مردم میترسید سیستم رای گیریش رو برای کاربرای جدیدش می بست.
این ما هستیم که همیشه جلوی کسی که نظرش با ما فرق دارم موضع میگیریم. مگه کسی تا حالا گفته چرا اینقدر جاستین بیبر رو گنده میکنین. یکی از بچه ها هم چند صحفه قبل گفت برین ببینین چه رای و نظر هایی رو فیلم never say never این بچه دادن حالا خدایش کل این فیلم متشکل از سه قسمته یه بچه کوچولو (بچگی های خودش که داره آواز میخونه و مامانش قوربون صدقش میره) مصاحبه با اطرافیانش و تهیه کننده ها و... که همش میگن این انسان عجب انسان بزرگ و شاهکاریه بقیش هم طرفداراش که دارن براش جیغ میزنن. یا مثلا همین چند شب پیش یه برنامه از لترمن دیدم هرچی دلش خواست درمورد شهردار نیویورک جوک گفت که محترمانه ترین این بود که قد کوتاهشو مسخره میکرد ده دقیقه بعد خود طرف مهمون برنامش بود همه ما رفتار مدیران ومسئولان ایرانی رو در مقابل کوچکترین انتقاد دیدیم (مثل همون نماینده اراک تو برنامه نود.)
خلاصه اینکه همه حق دارن نظر خودشون رو بدن دلایل این کارشون هم برا بقیه محترمه ضمنا برای سایتIMDB هم کاربر بیشتر و رای بیشتر یعنی موفقیت بیشتر بنابراین لازم نیست بعضی دوستان هول کنن که وای شاید مسئولین این سایت بدشون بیاد مگه فیس بوک و تویتر از اینکه اسم این اوضاع الان جهان رو انقلابهای فیس بوکی گزاشتن بدشون اومده که imdb از کاربر بیشتر بدش بیاد. من یکی جای اینا باشم از کاربرای ایرانی بابت توجهشون تشکر هم میکنم.
پ.ن: اینترنت از آخرین مکانهای آزاد دنیا خصوصا برای ما ایرانیهاست چرا باید سانسور و خود سانسوری رو اینجا هم بکشونیم که به فلان سایت یا فلان شخص برنخوره.

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
این یارو که این متن رو نوشته معلوم نیست کجاییه ؟ ولی حرف مفت زده .

اینترنت مکان آزادیه . جالبه ما به جدایی نادر از سیمین رای میدیم طرف آتیش میگیره . برای این که بیش تر بسوزه پیشنهاد می کنم همه به این فیلم رای بدیم .

imdb بر اساس نظر بازدید کننده است نه بر اساس دیدگاه منتقد . از نظر سینمایی ارزشی به فیلم نمیده . روی عام پسند بودن فیلم تاکید داره .

Last edited:

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
ثالثا معلومه که فیلم های آمریکایی بهترین فیلم های جهان هستن و در این هیچ شکی نیست. شما بودجه و امکاناتی رو که صرف ساخت فیلم های آمریکایی میشه با این فیلم های ایرانی مقایسه میکنی؟! خود گلشیفته فراهانی که رفته بود هالیوود باهاش صحبت کردن یادمه میگفت که هالیوود اصلا با ایران و هیچ جای دیگه قابل مقایسه نیست و تا حالا در این مورد بحث زیاد شده که هر استعدادی جذب هالیوود میشه پس طبیعیه بهترین فیلم های جهان آمریکایی باشه. نمونه اش خود آلفرد هیچکاک تا زمانی که نرفته بود هالیوود هیچکاک نشده بود.
فیلم قشنگ فیلمیه که بودجه اش بالا باشه ؟
بودجه فقط برای فیلم هاییه که صحنه های ویژه دارن یا با بازیگر های بزرگ میخوان بیننده جذب کنن !
وگرنه فیلمی مثل بچه های آسمان از مجید مجیدی مگه چقدر بودجه داشت که نامزد اسکار شد ، از خیلی از فیلم هایی هم که الان تو لیست 250 فیلم برتر دنیا هستن قشنگ تر بود ! ( این حرف من نیست .. برو تو صفحه فیلم یه نگاه به نظر های غیر ایرانی ها و لیست های مرتبط با اون فیلم از کسانی که ایرانی نیستن بنداز میفهمی ! )

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
اولا باید بگم خوشبختانه سیستم IMDb اونقدر نادون نیست که نفهمه! این امتیازهایی که خیلی ها میدن به زودی حذف میشه و فیلم میاد پایین.

ثانیا حالا کی گفت پدر خوانده بهریتن فیلمه؟!

ثالثا معلومه که فیلم های آمریکایی بهترین فیلم های جهان هستن و در این هیچ شکی نیست. شما بودجه و امکاناتی رو که صرف ساخت فیلم های آمریکایی میشه با این فیلم های ایرانی مقایسه میکنی؟! :blink: خود گلشیفته فراهانی که رفته بود هالیوود باهاش صحبت کردن یادمه میگفت که هالیوود اصلا با ایران و هیچ جای دیگه قابل مقایسه نیست و تا حالا در این مورد بحث زیاد شده که هر استعدادی جذب هالیوود میشه پس طبیعیه بهترین فیلم های جهان آمریکایی باشه. نمونه اش خود آلفرد هیچکاک تا زمانی که نرفته بود هالیوود هیچکاک نشده بود.

آره بهترین فیلم های جهان واسه آمریکاست ولی یعنی امریکن پای و...هم چون آمریکایی هستن مثلا از سینما پارادیزو بهترن؟
ربطی نداره! نمیشه 1 فیلم ساخته بشه بهتر از همه ی فیلم های آمریکا باشه؟!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا همین فیلم king's speech با بودجه 15 میلیون دلاری ساخته شده که فکر نکنم رقم بالایی تو هالیوود باشه

iGeek

Registered User
لایک‌ها
122
فیلم قشنگ فیلمیه که بودجه اش بالا باشه ؟
بودجه فقط برای فیلم هاییه که صحنه های ویژه دارن یا با بازیگر های بزرگ میخوان بیننده جذب کنن !
وگرنه فیلمی مثل بچه های آسمان از مجید مجیدی مگه چقدر بودجه داشت که نامزد اسکار شد ، از خیلی از فیلم هایی هم که الان تو لیست 250 فیلم برتر دنیا هستن قشنگ تر بود ! ( این حرف من نیست .. برو تو صفحه فیلم یه نگاه به نظر های غیر ایرانی ها و لیست های مرتبط با اون فیلم از کسانی که ایرانی نیستن بنداز میفهمی ! )

99 درصد!

پس توقع داری فیلم قشنگ کجاش بالا باشه؟!

در دنیایی که حرف اول و آخر رو پول میزنه چنین چیزی طبیعیه. فیلمی که بودجه داشته باشه بهترین نویسنده، کارگردان، بازیگر و ... استخدام میکنه.

البته یک نکته رو هم ذکر کنم. فیلم های با بودجه بالا عمدتا (باز هم تاکید میشه، عمدتا) فیلم های قشنگی هستن ولی دلیل نیست فیلمی که بودجه اش پایینه فیلم بدی از آب در بیاد. میتونه فیلم خوبی باشه ولی نه تا این حد خوب که ارباب حلقه ها و دزدان و دریایی کارائیب رو رد کنه! :blink:

به نظر من نمونه ای از یک فیلم کم خرج و خوب: باجه تلفن و نمونه ای از یک فیلم پرخرج و بد: هری پاتر

اسکار ؟!

خود من که اساسا اسکار رو قبول ندارم. سال قبل بجای اینکه به آواتار بدن ورداشتن به هرت لاکر دادن اون سال قبلش اصلا شوالیه تاریکی با اون عظمت رو حسابش هم نیاوردن ورداشتن به میلیونر زاغه نشین دادن و...

کلا به نظر من رو اسکار زیاد حساب نکن!

آره بهترین فیلم های جهان واسه آمریکاست ولی یعنی امریکن پای و...هم چون آمریکایی هستن مثلا از سینما پارادیزو بهترن؟
ربطی نداره! نمیشه 1 فیلم ساخته بشه بهتر از همه ی فیلم های آمریکا باشه؟!!!!!!!!!!!!!!
ضمنا همین فیلم king's speech با بودجه 15 میلیون دلاری ساخته شده که فکر نکنم رقم بالایی تو هالیوود باشه

نه. من حرف شما رو قبول دارم همه فیلم های آمریکایی از همه فیلم های دیگه بهتر نیستن و به نظر من توی سینمای فرانسه و استرالیا و خیلی جاهای دیگه هم فیلم هاش قشنگ زیادی ساخته میشه. مثلا به نظر همین بلوک 13 که از سینمای فرانسه هست از خیلی از این فیلم های آمریکایی قشنگ تره و این بحث رو من تایید میکنم که در هر سال خارج از هالیوود ده ها فیلم زیبای دیگه هم ساخته میشه.

ولی حرف من اینه وقتی شما داری از بهترین ها صحبت میکنی دیگه باید سینماهای دیگه رو بریزی کنار چون واقعا بهترین های هالیوود با هیچ جای دیگه قابل مقایسه نیست.

مثلا بعضی ها میگن بریم به جدایی نادر از سیمین بدیم 10 یا مثلا 9 اونوقت با این حساب به ارباب حلقه ها یا شوالیه تاریکی باید بدیم 30 یا شایدم 40 !
البته اونایی که این حرف رو میزنن شاید واقعا نظر شخصی شون این باشه که امیدوارم باشه!

در مورد اسکار هم بالا توضیح دادم. شاید اسکار برای شما مهم باشه ولی برای من مهم نیست.

پ. ن: در مورد سینما پارادیزو چون من ندیدم در موردش نظری نمیدم.

بالا