babak13633
Registered User
- نوشتهها
- 1,490
- لایکها
- 728
سلام
ببخشید جوایز چی هستش؟
ببخشید جوایز چی هستش؟
سلام این هم جدول خدمت شما
یه مقدار جدول بزرگ شده ، بنابراین بعد از نیم فصل کسانی که امتیازشون کمتر از 20 باشه حذف خواهند شد تا جدول جمع و جور تر بشه
ولی من فقط به اولی فک می کنم آقا محمد . اینا پیش بینیه و هیچ چی معلوم نیست ، هنوز خیلی مونده تا نفر اول قطعی بشه ( ناامید نشو )من که دیگه برا دومی میجنگم از اول شدن ناامید شدم خخخخخخخخخ
سه نفر برتر میرن لیگ اسیا خخخخخخخخخ
هنو یه نیم فصل دست نخورده باقی موندهمن که دیگه برا دومی میجنگم از اول شدن ناامید شدم خخخخخخخخخ
سه نفر برتر میرن لیگ اسیا خخخخخخخخخ
ولی من فقط به اولی فک می کنم آقا محمد . اینا پیش بینیه و هیچ چی معلوم نیست ، هنوز خیلی مونده تا نفر اول قطعی بشه ( ناامید نشو )
هنو یه نیم فصل دست نخورده باقی مونده
داش امین دمت گرم عجب جدول پر باریسلام این هم جدول خدمت شما
یه مقدار جدول بزرگ شده ، بنابراین بعد از نیم فصل کسانی که امتیازشون کمتر از 20 باشه حذف خواهند شد تا جدول جمع و جور تر بشه
داش امین دمت گرم عجب جدول پر باری
من هم کاملا مثل شما هستم . و به قول شما این پیش بینی ها لذتش از خود لیگ برتر بیشتره . وگرنه من تا پارسال فقط بازی های بارسلونا رو به طور جدی دنبال می کردمدرسته هنوز نیم فصل مونده و جدول بالا و پایین زیاد داره ....باور کنید لذت این پیش بینی ها و نتیجه هر هفته برای من از لیگ برتر خیلی حساس تره.لیگ ایران که من امسال اصلا نگاه نکردم.هیچ تعصبی هم دیگه به پرسپولیس ندارم ...
اول از همه کدخداجون باید خلوص نیت داشته باشی و بعدش یکمی شانس که اولی رو داشته باشی دومی خودش میاد. تن تاکم اگه بزنی تنگ اینا که میشی خود نستراداموسخیلی تلاش کردم چشت بزنم نشدبرعکس شد.رمز موفقیتت چی بوده؟ نکنه تن تاک خریدی :دی