سلام به همه
برنامه بازیهای این هفته از اول هم مشکل داشت. خب بالاخره همه بازیها انجام میشه و البته روز برگزاری چندتاشون تغییر کرد و به چهار شنبه اومد که خب فرقی نداره زیاد.
بنا برا ین رو روال میریم جلو. این از این
ولی در مورد اون تغییری که تو برنامه پیش اومد باید بگم اولا که شرمنده/ دوم ولی اینکه من برای دوستانی که اون بازی رو نزده بودن پی ام دادم که بیان اضافه کنند. یا اینکه اون پست رو پاک کنند و یکی جدید بزنن. خب تقریبا این کار هم انجام پذیرفت که دوستان لطف کردن. کاربران محترم: MR.OK / sJaguar هنوز پستشون رو با برنامه بروز نکردن و من عذاب وجدان گرفتم. الان دیدم که علی بازی رو گذاشته. مرسی.
سد ممد عزیزم (S.M.H) داداش یه زحمت بکشی اولی رو پاک کنی خیلی خوبه. الان شما سه تا پست داری :دی
/////
دوستان یه توضیح هم در مورد شرکت کننده ها بدم. هفته اول باشه یا هفته آخر هر دوستی از اعضای بالای صد پست پی تی اضافه شد قدمش رو چشم. اگه فقط یه هفته هم بیان و برن ما بنا به شناخت و احترام و ... برای اون دوست عزیز تا هفته اخر ایشون رو تو جدول حفظ میکنیم و هر وقت بعد هر وقفه ای که برگشتن میتونن ادامه بدن.
درمورد اون قانون صد پست بودن شرکت کننده ها / این قانون بنا به دلایلی که تو شرط بندی ها هم بوده اینجا هم هست تا از یه بی نظمی هایی جلوگیری کنه. چون پی ام خصوصی هم داشتم یه بار دیگه تاکید میکنم. این دوستان میتونن شرکت کنند. مخلصشون هم هستیم. اگر تا پنج هفته برابر قوانین فعال شرکت کنند در ادامه حضورشون دائمی خواهد شد مثل سایرین ولی اگر حضورشون قطع شد خب طبیعتا مجبور به حذفشون خواهیم شد .
/////
عمرا اگه رو جسد من رد شین!! به ما خبر نمی دین که 1 هفته عقب بمونیم بیفتیم وسط جدول اون وقت ملت با 3 هفته شرکت اون پایینن پشت پرده بازی در بیارین بکشینشون بالا!!!
آآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییی یییییییییییییییی نفس کش!
پشت پرده بازی کدومه؟ :دی ما به آرمانها پای بندیم هستی جان.
@ مارسلو
حاجی چه خبره؟ همه یقه ها رو گرفتین! بنده خدا پگاه و دیدم. دلم سوخت براش. جریان چیه؟