- نوشتهها
- 1,263
- لایکها
- 1,395
ضمن تشكر از زحمات هر دو جواد عزيزعرض شود که بالاترین امتیاز رو جناب Roby بدست آوردند با 15 امتیاز و باید بگم که تنها شرکت کننده ای بودند که برد مس سرچشمه رو پیش بینی کرده بودند و اتفاقا کاملا نتیجه دقیق رو هم گفته بودند.
خوشبختانه در چهار هفته گذشته تونستم امتيازات 14 14 8 و 15 رو كسب كنم كه باعث شد صعود خوبي داشته باشم با توجه به اينكه يك هفته رو هم متاسفانه نتونستم شركت كنم تا اينجا عملكرد بدي نبوده اگه از اون يك هفته فقط 4 امتياز گرفته بودم الان ميتونستم دوم باشم البته فواصل امتيازات خيلي كمه و با يك هفته پيش بيني بد به همون سرعت كه اومدم بالا به همون سرعتم ميرم پايين
در مورد بازيهاي هفته گذشته با شناختي كه از تيمهاي خوزستاني دارم مطمئن بودم نفت در خارج از خانه اونم مقابل مس كه نياز شديد به امتياز داره نتيجه نخواهد گرفت و از طرفي هم بعيد بود كه با اختلاف بيش از يك گل ببازه چون مس توان اينكار رو نداشت
اما بازي كه اعصابم رو خرد كرد استقلال و ذوب بود اين بازي رو هم با توجه به حواشي تيم ذوب حدس ميزدم كه استقلال برنده بشه ولي ( با عرض پوزش از هواداران اين تيم) فكر نمي كردم ديگه ذوب اينقدر بي عرضه باشه كه حتي نتونه يك گل هم بزنه
پ.ن : تازه اومده بوديم افتخار همسايگي با ساسان خان رو كسب كنيم كه دوباره جدا شديم