• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیش بینی نتایج یازدهمین دوره لیگ برتر ،جام خلیج فارس، قوانین در پست اول

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
سلام
خسته نباشید به همه عزیزان همراه
خیلی خوشحالیم (بنده و جواد داداشم) که نیمی از راه رو با رو سفیدی خدمت شما دوستان بودیم. تمام تلاشمون رو انجام دادیم که حدالامکان کمبود و کاستی رو بجا نذاریم و یا اگر کوتاهی وجود داشت در حداقل باشه و باید تو این امر از رعایت نظم و همکاری دوستان شرکت کننده هم تشکر ویژه داشته باشیم و همچنین که در طی نیم فصل همیشه با محبت به ما انرژی و روحیه دادند که بازم ممنونیم و این حس دوستی صد در صد متقابل هست و سپاسگذار از شما.
خب نیم فصل شد و جدول ما هم نصف راه رو طی کرد. تو این هفته ها از ابتدا تا آخر، هفته به هفته لیست شرکت کننده ها طولانی تر شد و بعضی از دوستان هم حضورشون کمرنگ شد و ما هم بالاخره هر طوری بود همه رو تو جدول نگه داشتیم تا شاید تو روزهای آینده دوستان باز به پیش بینی برگردند و هیجان کار بالاتر بره.

باید یه تشکر ویژه هم از جواد عزیزم داشته باشم که علاوه بر همکاریهای هر هفته تو بعد نرم افزاری هم خیلی زحمت کشید و کار و زیباتر کرد از این حیث.

یه کوتاهی هم در مورد شهرام جان داشتیم که اسپانسر ما شد مثل سالهای قبل که با دوستان دیگه همراهی کرده بود. البته ایشون از ما چیزی نخواسته بودند ولی خودمون برای خودمون تعهد اخلاقی ایجاد کردیم که رو حرف خودمون هم نموندیم :دی حالا نیم فصل هست و یادی از فروشگاه اسپانسرمون میکنیم. مگه ما چی مون از سازمان لیگ و اپراتوراش کمتره :دی
برو تو کارش : دینگ دینگ:

<<فروشگاه برمودا حامی رسمی مسابقات پیش بینی لیگ یازدهم>>
و اما بریم تو کار ادامه راه.
اعلام برنامه رو به این شکل میکنیم که با توجه به اینکه بازیها 15 دی از سر گرفته میشه؛ ما هم یه نیم فصل کوچولو برگزار میکنیم و برنامه رو یکم دی قرار میدیم تو تاپیک تا نیم فصل دوم رو شروع کنیم.
اما تا روز یکم دی دوستان میتونند بیایند (با اجازه ساسان جان) و برای عملکرد خودشون توضیح و صحبت داشته باشند یا برای نیم فصل دوم خط و نشون بکشند و ... :دی (همچین یه جوی خودمونی ای داشته باشیم در مورد روزهای گذشته و روزهای آینده)

و اما نیم فصل اول.

جواد عزیز یه نمودار آماده کردند در مورد امتیازها که ملاحظه میفرمایید و در ادامه جدول :

قهرمان نیم فصل هفته اخر عوض شد و amin_16azar با 170 امتیاز به این عنوان رسیدند که طی فصل همیشه خوب پیش بینی کردند ولی خب قهرمان نیم فصل جام نمیگره :دی /تبریک میگم.
Roby عزیز هم با کسب 159 امتیاز به عنوان دوم در نیمه راه رسیدند که انصافا در پیش بینی ید طولایی دارند.
jujushow عزیز هم با 158 امتیاز سوم شدند
ما هم که هر چه تلاش کردیم به سومی نرسیدیم :دی
17.jpg

و اما این هفته FERI KHAN بیشترین امتیاز و کسب کرد با 22 امتیاز که یک رکورد در طول نیم فصل بود (تبریک میگم به این جوان یووه ای :دی) و کمترین امتیاز هم Amenocy بدست آوردند با 4 امتیاز.

pt17.jpg

ببخشید زیاد حرف زدم.
پاینده باشید.

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اول از زحمات هر دو جواد های عزیز تشکر میکنم.کارتون خیلی حوصله میطلبه. خسته نباشید.

در مورد عملکرد خودم به دو دلیل راضی نیستم.

یکی اینکه تقریبا 2 هفته رو از دست دادم و این هفته آخر نصفه پیش بینی کردم و بازی هایی مثل استقلال و ذوب آهن و اینا که توی ذهن خودم به بردشون معتقد بودم رو نرسیدم پیش بینی کنم چون تهران نبودم..
یکی هم اینکه واقعا بد شانس هم بودم و خیلی از بازی هایی که درست پیش بینی کرده بودم در لحظات آخر مثلا دقیقه 89 یا 90 با به ثمر رسیده یه گل نتیجش تغییر کرده بود :دی (چون بعد از اعلام نتایج می شینم عملکرد خودم رو بررسی میکنم :دی )

امیدوارم نیم فصل دوم بهتر بشه.ولی خب جایگاه بیستم حداقل امیدواری میده که بشه جبران کرد :دی

بازم تشکر میکنم از زحمات دوستان.

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
منم خسته نباشید میگم واقعا زحمت کشیدید

منم به شخصه از عملکرد softcenter راضی نیستم به 2 دلیل

یکی اینکه تقریبا 2 هفته رو از دست دادن و این هفته آخر نصفه پیش بینی کردن و بازی هایی مثل استقلال و ذوب آهن و اینا که توی ذهن خودش به بردشون معتقد بود رو نرسیدن پیش بینی کنن چون تهران نبودن..
یکی هم اینکه واقعا بد شانس هم بودن و خیلی از بازی هایی که درست پیش بینی کرده بودن در لحظات آخر مثلا دقیقه 89 یا 90 با به ثمر رسیده یه گل نتیجش تغییر کرده بود :دی (چون بعد از اعلام نتایج می شینن عملکرد خودشون رو بررسی میکنن :دی ) (چه بیکار
s%20(124).gif
)

امیدوارم نیم فصل دوم بهتر بشه.ولی خب جایگاه بیستم حداقل امیدواری میده که بشه جبران کرد :دی

s%20(124).gif
s%20(124).gif
s%20(100).gif
s%20(100).gif
s%20(1).png
s%20(1).png
omg.gif
omg.gif

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
منم خسته نباشید میگم واقعا زحمت کشیدید

منم به شخصه از عملکرد softcenter راضی نیستم به 2 دلیل

یکی اینکه تقریبا 2 هفته رو از دست دادن و این هفته آخر نصفه پیش بینی کردن و بازی هایی مثل استقلال و ذوب آهن و اینا که توی ذهن خودش به بردشون معتقد بود رو نرسیدن پیش بینی کنن چون تهران نبودن..
یکی هم اینکه واقعا بد شانس هم بودن و خیلی از بازی هایی که درست پیش بینی کرده بودن در لحظات آخر مثلا دقیقه 89 یا 90 با به ثمر رسیده یه گل نتیجش تغییر کرده بود :دی (چون بعد از اعلام نتایج می شینن عملکرد خودشون رو بررسی میکنن :دی ) (چه بیکار
s (124).gif
)

s (124).gif
s (124).gif
s (100).gif
s (100).gif
s (1).png
s (1).png
omg.gif
omg.gif

:دی خب خود جواد جان گفت میتونید در مورد عملکرد خودتون نظر بدید :دی

البته دانشجو همیشه بیکاره :دی ولی زیاد وقت نمیگیره نهایت 5 دقیقه س :دی

مخ سر م میکنی ؟
129fs4468377.gif

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
:دی خب خود جواد جان گفت میتونید در مورد عملکرد خودتون نظر بدید :دی

البته دانشجو همیشه بیکاره :دی ولی زیاد وقت نمیگیره نهایت 5 دقیقه س :دی

مخ سر م میکنی ؟
129fs4468377.gif

کی ؟ من؟ کو؟ بیا بگرد
omg.gif
i96780_teef.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
من کلا" خیلی رنگی پیش بینی کردم به خاطر همین حداقل هر هفته 4 تا بازی رو بیخودی پیش بینی کردم . البته بعضی هفته ها بیشتر بوده

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
خسته نباشید حدمت جوادیون گرامی و عزیز
بازم 15 خوبه:دی
من هر چی به این اواخر نزدیک شدیم پیش بینی هام بهتر شد:دی
حالا که افتادم رو اوج استپ شد برم بدنسازی کار کنم واس نیم فصل دوم:دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
جواد های عزیز خیلی ممنون و خسته نباشید :)

این فصل من بهتر از دو فصل قبل بوده حداقل اون بالا ها هستم (نه مثل مرجان همیشه خدا اون پایین ها هست :D :D :D )به هر حال ما هم یکم شانس برای نیم فصل دوم داریم :)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
جواد های عزیز خیلی ممنون و خسته نباشید :)

این فصل من بهتر از دو فصل قبل بوده حداقل اون بالا ها هستم (نه مثل مرجان همیشه خدا اون پایین ها هست :D :D :D )به هر حال ما هم یکم شانس برای نیم فصل دوم داریم :)
استخفرالله
هی می خوام هیچی به این بچه نگم اما هی خودشو مث چی پرت می کنه وسط بازی:دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
استخفرالله
هی می خوام هیچی به این بچه نگم اما هی خودشو مث چی پرت می کنه وسط بازی:دی

اول : استغفرالله نه استخفرالله :rolleyes::happy:
دوم : شفاف سازی کن مثل چی دقیقا مثل چی دی:
سوم : واقعیت ها رو باید بپذیری خودت هم مثل تیمات (پرسپولیس و بارسا ) رتبه تون همیشه پائین تر از من و تیم هام (استقلال و رئال ) هستند !!!

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
نيم فصل دوم فصل منه :دي تنها كاپ قهرماني پي تي تو ا كلكسيونم كمه كه اميدوارم امسال بگيرم :دي

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
تشکر می کنم از هر دو جواد عزیز هم جواد گل ، هم داش جواد ( خودشون می دونن کدوم یکی هستن :دی)
من قول میدم در نیم فصل دوم اگر عمری بود رتبه ام رو یک رقمی کنم. :D
نتونستم هم فدای سر همه :دی

شاد و پیروز باشید

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
تشکر فراوان از دوستان عزیر بلعخص حزب جوادیون.

در مورد خودم هم شک ندارم که من اول میشم با تشکر از دوستان.:دی

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
با تشکر از هم نامهای عزیز به خاطر زحماتی که کشیدین:D

متاسفانه نیم فصل اول پرسپولیس و علی دایی هر هفته گند زدن به 2 تا از پیش بینی های من:lol:
البته این اواخر بازیهای راه آهن رو مساوی میزدم،ولی پرسپولیس باز هم کلی از امتیاز هام کم کرد!

danzelha

Registered User
لایک‌ها
256
آقا بی صبرانه منتظر نیم فصل دوم هستم.
نیم فصل اول زیاد فعال نبودم و نتیجه هام هم زیاد جالب در نیومد

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
اول : استغفرالله نه استخفرالله :rolleyes::happy:
دوم : شفاف سازی کن مثل چی دقیقا مثل چی دی:
سوم : واقعیت ها رو باید بپذیری خودت هم مثل تیمات (پرسپولیس و بارسا ) رتبه تون همیشه پائین تر از من و تیم هام (استقلال و رئال ) هستند !!!

اصلا استغغفرالله (برای تاکید و کشش بیشتر غ)

جوجه رو آخر پاییز میشمرن من هرچند چش ندارم ببینم مرجان بره بالا دسته من ولی خب تو این چند هفته جهنش زیادی داشته
در عالم هم تیمی بودن هم جنسیت بودن تبریک میگم خواهر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642

جوجه رو آخر پاییز میشمرن من هرچند چش ندارم ببینم مرجان بره بالا دسته من ولی خب تو این چند هفته جهنش زیادی داشته

در عالم خواهر بودن این استغفرالله رو به مرجان یاد بده :D (البته با کشیدن غ باشه بهتره :D )
میگن سالی که نکوست از بهارش پیداست :D:blush:
در کل شما دوتاتون هم امتیاز هاتون رو هم بزارید باز هم پرسپولیس و بارسا سوراخن :Dو نمی تونید به من برسید دی :
ناسلامتی دختری گفتن پسری گفتن :f34r: نمیشه که همه استقلالی باشند باید تعداد قلیلی هم پرسپولیسی باشند دیگه :D

پ.ن : این کل کل در مورد تیم ها نبود بلکه یک نوع مثال بود در مثال هم جای مناقشه نیست !:blush:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

چاکر ابجی
شوما خودتو ناراحت نکن این فراز این جوری حرف نزنه باید بهش شک کرد:دی
هنوز نوموفهمه این مدل نوشتن در راستای کل کل هستش:دی

این تیکه فراز در مورد پایین بودن پرسپولیس و بارسا منو یاد جمله ی معروف صمد مرفاوی می ندازه بعد از باخت دربی در مقابل عمو مصطفی:D
و بعد در اخر فصل دیدیم کی کجاست:D

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
چاکر ابجی
شوما خودتو ناراحت نکن این فراز این جوری حرف نزنه باید بهش شک کرد:دی
هنوز نوموفهمه این مدل نوشتن در راستای کل کل هستش:دی

این تیکه فراز در مورد پایین بودن پرسپولیس و بارسا منو یاد جمله ی معروف صمد مرفاوی می ندازه بعد از باخت دربی در مقابل عمو مصطفی:D
و بعد در اخر فصل دیدیم کی کجاست:D

+ بنده پارسال جزو 3 رتبه اول شدم مدارکشم موجوده

بالا