GraphX
Registered User
چه زود گذشت
همین دیروز بود که واسه بازی های اول پیش بینی زدیما
کلی خندیدم خداییش وقتی حساب کردم. گفتم بزار یه بار دیگه ببینم شاید یه یک بگیریم ، بیخیال شدم گفتم صفر سنگین تره :دیرضا بازی یووه روم رو زده بود امتیاز نداره:blush:
چه زود گذشت
البته روبی جان پرچم که همیشه بالاست :دیجواد جان دقت کردید اگه kia-marten عزیز رو فاکتور بگیریم بالای جدول شاهد حضور 6 تا یوونتوسی هستیم( با احتساب آقا ساسان و عرفان گرامی)
حالا شما جدی نگیر :دی ما هنوز انگیزه داریم . باور کنهنوز هیچی تموم نشده هــــــــــــــــــــــــا
بعید نیست همین هفته های آخر گند بزنم و همه رقبا بیان جامو بگیرن
![]()
بنده در این لحظه به شما قول میدم که اگرچه اولی به محال نزدیک شده ولی رتبه دوم رو دریابیم .انصافا اینجا پیش بینی خیلی سخت تره بچه ها بازار دستشونه :دی من پارسال فوتیران اول شدم الانم جزو 3 نفرم ولی اینجا نفر هفتمم :دی
اگه این دوستامون مثل این هفته همکاری کن میتونم 4 برسم نهایت JVD ,R E Z @ , j_2006_n :دی
خب پس دستی بر آتس دارید. اگه مایل بودید ما یک گروه در زمینه شرط بندی تخصصی تو همین پی تی داریم از حضورتون قطعا استقبال میشههنوز هیچی تموم نشده هــــــــــــــــــــــــا
بعید نیست همین هفته های آخر گند بزنم و همه رقبا بیان جامو بگیرن
من تو سایتای زیادی تو مسابقات پیشبینی شرکت میکنم ولی انصافا رقابت اینجا سخت تره و سال پیشم با اینکه غیبت داشتم چن هفته ای ولی هیچ بین 5 نفرم نشدم انگار
جواد جان دقت کردید اگه kia-marten عزیز رو فاکتور بگیریم بالای جدول شاهد حضور 6 تا یوونتوسی هستیم( با احتساب آقا ساسان و عرفان گرامی)