سلام.
۱- این فامیل شما این طرف رو از کجا پیدا کرده ؟ اگر سرش برای پلیس بازی درد میکنه باید همون جا دوباره سراغش رو بگیره. وقتی هم پیداش کرد به عنوان یک خریدار جدید درخواست خرید جدید کنه. ایندفعه با احتیاط !
۲- فامیل شما که تو بانک آشنا داره پس می تونه با شماره کارت شماره تلفن و آدرس صاحب کارت رو هم داشته باشه.
۳- وقتی شماره تلفن صاحب حساب رو پیدا کرد راحتترین کار اینه یک زنگ بهش بزنه پیگیر اون طرف بشه باهاش دعوا نکن با زبون نرم حرف بزن اگر دیدی اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست و قبول نکرد و حاشا کرد. زبون تهدید پیش بگیر بگو آدرستو دارم، دیدار ما دادگاه پولت میکنم
حالا شما که اسم صاحب حساب و آدرسش رو داری پس برو شکایت کن تحت عنوان کلاهبرداری. عریضه نویسها خودشون بلدن چه طور عریضه بنویسن در این موارد. حرفه ای هستن.
تا ۵ میلیون تومان میری حل اختلاف از ۵ میلیون به بالا دادسرا. شورای حل اختلاف سرعتش بیشتره اما مبلغ شما چون زیادتره قابل پیگیری در اونجا نیست مگر اینکه ۳ میلیون رو بیخیال بشی.
۴- فامیلتون فیش واریزی رو و پیشنهادهای عریضه نویس رو به عنوان مدارک ضمیمه پرونده کنه. شما پولی رو واریز کردید به حسابی یا اشتباه بوده یا واقعا می خواستید واریز کنید. در هر دو صورت صاحب حساب باید برای واریزی به حسابش پاسخگو باشه. اگر کسی هم در جریان شرح ما وقع هست هم به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کنید.
۵- اگر احضاریه صادر کرد و طرف روز دادگاه حاضر شد خود قاضی از صاحب حساب سؤالات لازم رو میپرسه لازم نیست شما آسمون ریسمون ببافید. اولین سؤال اینه که این پول با این مشخصات برای چی به حساب شما واریز شده باید جواب داشته باشه. کافیه قبول داشته باشه پول اومده به حسابش. دیگه قاضی ولکنش نیست. اگر نیومد بازم براش احضاریه میفرستن عدم حضورش به نفع شما هست تا خودش. اما آخرین مرحله در صورت نیومدن صدور رأی غیابی هست که مهلت ابلاغ داره بعد از مهلت در صورت عدم اعتراض رأی قطعی حساب میشه. سخت ترین جاش بعد از صدور رأی در صورت عدم حضور معرفی مال از طرف به دادگاه هست. من چون یکبار پولی رو باید از کسی میگرفتم ، شماره حساب ازش داشتم عوض مال شماره حساب معرفی مردم همون مقدار پول رو با دادن نامه دادگاه به دایره حقوقی بانک مورد نظر مسدود کردم.
۶- موقع دادگاه هم به نظر من لازم نیست خودتون رو به نفهمی بزنید. خودتون باشید و حرفتون رو راحت بزنید. شرح ما وقع رو بگید. قاضی ها اونقدر آدم شناس هستن که فیلم بازی کردن رو از واقعیت تشخیص بدن.
فکر نکن از طریق دادگاه کار یکی دو روزه من ۶ ماه دویدم تا تونستم طرفو پول کنم اما کردم. البته موضوع من کمی با شما تفاوت داشت. خدا کمک کرد و الا کاری از دست من بر نمی اومد. از هر چیز کوچکی میتونی به عنوان مدرک استفاده کنی. هر چی داری ازش ضمیمه پرونده کن.
سوالی داشتی در خدمتم.