• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پیگیری مربوط به کلاه برداری، دوستان کمک کنید؛ مخصوصا افراد کاربلد و حقوقی

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
ثبت مکالمه صوتی؟؟؟
تمام مکالمات تلفنی (تلفن ثابت ؛موبایل و حتی تلفنهای همگانی و...sms و mms , ...) به مدت شش ماه حفظ و نگهدار میشه و هر وقت لازم شد و از طریق قوه قضاییه درخواست بشه از طریق مخابرات( خریدار شده توسط شرکت وابسته به مرکز خاتم الانبیائ ****) براشون ارسال میشه

بله اگه بتونه این دوستمون ثابت کنه کلاهبرداری شده و قاضی پرونده قبول کنه و به طور ویژه دستور پیگیری بده ؛اونوقت هم چی ممکنه
(همون زورگیری یادتون کنه بعد از دو هفته 2تا جوان به خاطر فقط 15000 تومان اعدام شدن)

معلومه شما هم تا حالا تحت تعقیب ویژه قرار نگرفتی :D

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
تمام مکالمات تلفنی (تلفن ثابت ؛موبایل و حتی تلفنهای همگانی و...sms و mms , ...) به مدت شش ماه حفظ و نگهدار میشه و هر وقت لازم شد و از طریق قوه قضاییه درخواست بشه از طریق مخابرات( خریدار شده توسط شرکت وابسته به مرکز خاتم الانبیائ ****) براشون ارسال میشه

بله اگه بتونه این دوستمون ثابت کنه کلاهبرداری شده و قاضی پرونده قبول کنه و به طور ویژه دستور پیگیری بده ؛اونوقت هم چی ممکنه
(همون زورگیری یادتون کنه بعد از دو هفته 2تا جوان به خاطر فقط 15000 تومان اعدام شدن)

معلومه شما هم تا حالا تحت تعقیب ویژه قرار نگرفتی :D
نمیدونم چی یا کی شمارو انقدر ترسونده که ازین حرفا میزنید :)
اگه قاضی "بطور ویژه دستور پیگیری بده" چطوری میشه یه قاضی دستور ویژه میده؟ من دارم بهت میگم 100میلیارد تومن کلاه برداری کردن علنن پول رو گرفتن و رفتن تنها گیر کار بازدید از دوربین مدار بسته ی دوربین بود که اولین اقدام میتونه باشه، 6 ماه دنبالش رفت که فقط نیم ساعت از فیلم رو ببینن، میلیون ها تومن خرج کردن، از رشوه و زیرمیزی تا هرچی که بگی، حاضر نشدن ببینن! نمیدونم شما کجا زندگی میکنی ولی جایی که من زندگی میکنم بنام ایران اینطوریه!

حالا تب شایعات رو شما اثر میذاره اشکال نداره یکم حساب کتاب کنی (ماشین حسابم نمیخواد!) سر انگشتی براحتی متوجه میشی که ضبط مکالمات در هر ثانیه چند صد ترابایت اطلاعات میشه، ایران که هیچ گندمون (آمریکا) هم چنین ظرفیت و تکنولوژی ذخیرش رو نداره (یکم تحقیق کنید لطفا) فقط مسیج ها ذخیره میشه که فقط بدستور مراجع قضایی در خصوص موارد سیاسی استفاده میشه و بس. ضبط مکالمه فقط در صورت شنود شماره ی خاص انجام میشه.
اون اعدام ها ام بخاطر 15 هزار تومن نبود، بخاطر تجاوز به عنف و حمله با سلاح سرد بوده.

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
نمیدونم چی یا کی شمارو انقدر ترسونده که ازین حرفا میزنید

نظر قاضیه دوست عزیز ؛حتما اونور دعوا بیشتر هواش داشته و سود بیشتری بهش رسیده از این 100 میلیارد:D

ترس نیست ؛ پیشرفت علم و تکنولوژی است
چیزایی که ما فکر میکنیم خیال است میبنی در واقعیت ازش استفاده میشه
مثال:
حتما جستجو گوگل با عکس دیدید ؛عکس بهش میدید و گوگل به شما نشون میده که این عکس در چه سایتی و موضوعی استفاده شده

حالا فرض کنید یک نرم افزار دارید
عکس بهش میدید و اون کد ملی مربوط به اون عکس به شما نشون میده(مطابقت میده که عکس مطابق به چه کد ملی است) اگه فرض کنیم با دقت 80 درصد هم باشه و فرض کنیم نرم افزار بتونه تغییر چهره با 10 سال اختلاف سنی بالا رو هم حدس بزنه مثلا زمانی که عکسش ثبت شده صاحب عکس 10 سال مسن تر شده باشه)
در بین 70 میلیون جمعیت؛ 1000 نفر حتما نرم افزار مطابقت میده
پیدا کردن 1000 نفر با داشتن کد ملی( چون بلاخره یک سیم کارت و یا یک خط تلفن و یا حساب بانکی و شماره بیمه و ... با این شماره ملی و آدرس ثبت شده)
راحتتر باشه از پیدا کردن از 1نفر در بین جمعیت 70 میلیونی که ندونی کجاست)
شاید تخیلی به نظر برسه ولی برای سازمان اطلاعاتی و امنتیتی محال نیست
دیدن فیلمهای پلیس مثل گروه ضریت و گروه تجسسس و ... کار میده دست آدم :D

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
عزیز همه رو کارت به کارت کرده
همه مراحل رو خوب و دقیق انجام داده اولین اشتباهی که کرده همین بوده
الان شما حداقل دو تا شماره کارت دارین که به نوعی به اون شخص مرتبط می شه البته ممکنه طی سه روز دو تا سه میلیون و یه دو میلیون کارت به کارت کرده باشه که اگر بازم بی دقتی کرده باشه به کارتهای مختلف فرستاده باشه شما بیشتر از دو تا شماره کارت مرتبط با اون شخص دارین
شما مراحل قانونی رو ترجیحا با مشورت یه وکیل پیگیری کنین افراد دیگه ای هم بالاخره به اون شخص واریز داشتن که کم و بیش محلشو اطلاع دارن و میشه ردشو گرفت ولی قبل از شکایت باید بدونین که دلایل شما محکمه پسند باشه در ضمن پیدا کردن خود شخص هم مهمه ممکنه وقتی باهاش روبرو شدین خودش کوتاه بیاد و ریسک نکنه پول رو پس بده

واشنگتن

Registered User
لایک‌ها
154
بعدم یه واقعیت و یه چیزه دیگه

کسی که شماره حساب یا کارت به نام خودش نیست معمولن میدونه چیکار کنه
مسلمن نمیاد شماره حساب دایی و عمه و خاله شو با این مبلغ کار کنه

فیلم آوای باران و دیدید که . آدم فقیر زیاده . آدم فقیر بی آبرو هم زیاد هست
کسی که شماره حساب و سیمکارت و .. به نام خودش نیست میره یه معتاد یا بدبخت چیزی یا جایی گیره میاره حساب باز میکنه و یه پولی بهش میده و به نوعی خفش میکنه

و به نوعی حساب و ازش میخره و میگه برو پی کارت . بعدم تو ی اون فرم CIF که مشخصات حساب و پر میکنند اولن آدرس و شماره تلفن و موبایل و .. اشتباه میزنن
بانک که نمیاد چک کنه

به نوعی به طرف هم برسن میگه من اصلن روحم خبر نداره یا یه حسابی باز کردم دیگه پی شو نگرفتم یا فوقش میگه عابربانکم گم شده و منم موجودی چیزی نداشتم دیگه دنبالشو نگرفتم

یعنی در کل دارم حقیقتی و میگم . کسی که بلد ه اینکارو کنه مسلمن فکر اون مراحلم کرده
ما با اینجور آدما زیاد چرخیدیم

چ با حال معلوم خوتم این کاریییها ای ناقلا پس شمار تلفن شمار حساباتم ازین روش ساختی کلک :D

safeer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام.

۱- این فامیل شما این طرف رو از کجا پیدا کرده ؟ اگر سرش برای پلیس بازی درد میکنه باید همون جا دوباره سراغش رو بگیره. وقتی هم پیداش کرد به عنوان یک خریدار جدید درخواست خرید جدید کنه. ایندفعه با احتیاط !

۲- فامیل شما که تو بانک آشنا داره پس می تونه با شماره کارت شماره تلفن و آدرس صاحب کارت رو هم داشته باشه.

۳- وقتی شماره تلفن صاحب حساب رو پیدا کرد راحتترین کار اینه یک زنگ بهش بزنه پیگیر اون طرف بشه باهاش دعوا نکن با زبون نرم حرف بزن اگر دیدی اصلا به هیچ صراطی مستقیم نیست و قبول نکرد و حاشا کرد. زبون تهدید پیش بگیر بگو آدرستو دارم، دیدار ما دادگاه پولت میکنم :D حالا شما که اسم صاحب حساب و آدرسش رو داری پس برو شکایت کن تحت عنوان کلاهبرداری. عریضه نویسها خودشون بلدن چه طور عریضه بنویسن در این موارد. حرفه ای هستن.

تا ۵ میلیون تومان میری حل اختلاف از ۵ میلیون به بالا دادسرا. شورای حل اختلاف سرعتش بیشتره اما مبلغ شما چون زیادتره قابل پیگیری در اونجا نیست مگر اینکه ۳ میلیون رو بیخیال بشی.

۴- فامیلتون فیش واریزی رو و پیشنهادهای عریضه نویس رو به عنوان مدارک ضمیمه پرونده کنه. شما پولی رو واریز کردید به حسابی یا اشتباه بوده یا واقعا می خواستید واریز کنید. در هر دو صورت صاحب حساب باید برای واریزی به حسابش پاسخگو باشه. اگر کسی هم در جریان شرح ما وقع هست هم به عنوان شاهد به دادگاه معرفی کنید.

۵- اگر احضاریه صادر کرد و طرف روز دادگاه حاضر شد خود قاضی از صاحب حساب سؤالات لازم رو میپرسه لازم نیست شما آسمون ریسمون ببافید. اولین سؤال اینه که این پول با این مشخصات برای چی به حساب شما واریز شده باید جواب داشته باشه. کافیه قبول داشته باشه پول اومده به حسابش. دیگه قاضی ولکنش نیست. اگر نیومد بازم براش احضاریه میفرستن عدم حضورش به نفع شما هست تا خودش. اما آخرین مرحله در صورت نیومدن صدور رأی غیابی هست که مهلت ابلاغ داره بعد از مهلت در صورت عدم اعتراض رأی قطعی حساب میشه. سخت ترین جاش بعد از صدور رأی در صورت عدم حضور معرفی مال از طرف به دادگاه هست. من چون یکبار پولی رو باید از کسی میگرفتم ، شماره حساب ازش داشتم عوض مال شماره حساب معرفی مردم همون مقدار پول رو با دادن نامه دادگاه به دایره حقوقی بانک مورد نظر مسدود کردم.

۶- موقع دادگاه هم به نظر من لازم نیست خودتون رو به نفهمی بزنید. خودتون باشید و حرفتون رو راحت بزنید. شرح ما وقع رو بگید. قاضی ها اونقدر آدم شناس هستن که فیلم بازی کردن رو از واقعیت تشخیص بدن.

فکر نکن از طریق دادگاه کار یکی دو روزه من ۶ ماه دویدم تا تونستم طرفو پول کنم اما کردم. البته موضوع من کمی با شما تفاوت داشت. خدا کمک کرد و الا کاری از دست من بر نمی اومد. از هر چیز کوچکی میتونی به عنوان مدرک استفاده کنی. هر چی داری ازش ضمیمه پرونده کن.
سوالی داشتی در خدمتم.

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
اون اعدام ها ام بخاطر 15 هزار تومن نبود، بخاطر تجاوز به عنف و حمله با سلاح سرد بوده.

تجاوز به عنف !! :eek:
رفیق فکر کنم شما مورد رو اشتب گرفتی , منظور دوستمون اون سه نفر زورگیر تهرانی بودن که بعد از انتشار فیلم زورگیری سه سوت دستگیر شدن .

و اما رفیق parviz_r , دلیل اینکه اونها سه سوت دستگیر شدن انتشار فیلم زورگیری بود که باعث شده بود جو جامعه بهم بریزه , نه اینکه قاضی از شاکی خوشش اومده بود o_O

miim

Registered User
لایک‌ها
451
حالا خوبه یارو کلاهبرداره عضو پی تی باشه خودش همه این تاپیکو خونده باشه الانم متواری شده باشه!:D

nimaspp

Registered User
لایک‌ها
737
تجاوز به عنف !! :eek:
رفیق فکر کنم شما مورد رو اشتب گرفتی , منظور دوستمون اون سه نفر زورگیر تهرانی بودن که بعد از انتشار فیلم زورگیری سه سوت دستگیر شدن .

و اما رفیق parviz_r , دلیل اینکه اونها سه سوت دستگیر شدن انتشار فیلم زورگیری بود که باعث شده بود جو جامعه بهم بریزه , نه اینکه قاضی از شاکی خوشش اومده بود o_O
ماشالا انقد زیاده آمارش از دستم در رفته :D شرمنده اخلاق ورزشی اون یکی دیگه بود :D:D

parviz_r

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,051
انتشار فیلم زورگیری
بی عرضگی نیروی انتظامی و قوه قضاییه در حفظ نظم و آرامش جامعه رو نشون میداد؛ نه بهم ریختگی جو جامعه (چون زورگیری الان یک چیز و خبر عادی شده ؛تو هر روزنامه روزی چند مورد می نویسند)
برای همین واکنش سریع نشون دادند
پس اگه بخوان کار انجام بدن می تونند و حتما انجام میدن و اگه نخوان ؛انجام نمیدن ؛حتی اگه هزار میلیارد دلاری باشه

بالا