amycus carrow
Registered User
درود
برای 4 اس هم سفارش میگیرید ؟
با درود
بله دوست گرامی.انجام می دیم.
درود
برای 4 اس هم سفارش میگیرید ؟
سلام یه عکس براتون پ خ کردم جواب ندادید
http://s5.picofile.com/file/8118148000/no_pain_no_gain.jpg
داداش رو 5 اس میفتن؟؟
چند تا طرح دندون واسم میتونین پیدا کنین؟
سلام دوست عزیزسلام و خسته نباشی دوست عزیز. من این عکس پایین رو که اپلود کردم قبل از 13 بدر می خوام لطفا. [email protected] این ایمیل من هستش. لطفا شرایط و قیمت خرید رو مشخص کنید و ایمیل بزنید. من هرچی گشتم از این با کیفیت تر پیدا نکردم. لطفا رنگ کاورش هم کریستالی باشه. آیفون اس5. ممنون
مشاهده پیوست 562571
سلام. مرسی پس در اسرع وقت اگه امکانش بود کاورو برام اماده کنید.ممنونسلام دوست عزیز
بنده الان در سفرم و امکان انجام تا قبل از 13 نیست متاسفانه
سلام. مرسی پس در اسرع وقت اگه امکانش بود کاورو برام اماده کنید.ممنون
مشاهده پیوست 562879
اینم عکس. کاورم هر جور صلاحتونه بزنید اگرم که کریستالی پیدا کردین که چه بهتر.
سلام دوست عزیز. ببخشید من امشب خونه نیستم و نمی تونم کد پستی رو بفرستم چون یادداشت نکردمش.نمیشه که کد پستی رو فاکتور بگیریم؟دوست من برگشتم خبرش رو می دم حتما.سفارش شما انجام می شه.
سلام دوست عزیز. ببخشید من امشب خونه نیستم و نمی تونم کد پستی رو بفرستم چون یادداشت نکردمش.نمیشه که کد پستی رو فاکتور بگیریم؟دوست من برگشتم خبرش رو می دم حتما.سفارش شما انجام می شه.
سلام دوست عزیز. ببخشید من امشب خونه نیستم و نمی تونم کد پستی رو بفرستم چون یادداشت نکردمش.نمیشه که کد پستی رو فاکتور بگیریم؟
اقا دیگه ببخشید این اینترنت منو ا بین برد پیر شدم.یاهو رو باز نمی کنه این سایتم با بدبختی باز کردم. با عرض پوزش ادرس رو همینجا براتون می نویسم. بعدا خواستید پاکش کنید.سلام دوست گرامی.
خواهش می کنم.نه مشکلی نیست.اگر تا فردا هم تونستین بفرستین.اگر نشد هم اشکالی نداره.اما لطفا آدرس کاملا دقیق باشه.
سپاس.
خواهش می کنم.اختیار دارید.اقا دیگه ببخشید این اینترنت منو ا بین برد پیر شدم.یاهو رو باز نمی کنه این سایتم با بدبختی باز کردم. با عرض پوزش ادرس رو همینجا براتون می نویسم. بعدا خواستید پاکش کنید.
مازندران.تنکابن.خیابان فردوسی غربی.کوچه ریحان.ساختمان مینا.طبقه 2. واحد 7.
رویه چشم. فقط فامیلیتون رو لطف کنید که فردا اشتباه نشه.ممنونخواهش می کنم.اختیار دارید.
دوست گرامی من امکان مدیریت پست ها رو ندارم.لطفا آدرس رو پاک کنید.یادداشت کردم.
فردا با من تماس بگیرید لطفا:
09356222651
مشخصات پرداخت رو بدم بهتون و نام دریافت کننده رو هم بگیرم.
با سپاس