کون بیشتر به ستاد استاد طوسی مربوط میشه تا به بیت . چیزایی که مربوط به بیت هست جیزه
پ ن : کلا با جامعه ایرانی هرچه کمتر سر و کله بزنید بهتر . اینجا هنوز به حرف زدن درخت و جن بودن گربه سیاه و شفا گرفتن با حلیم معتقد ن. حتی به خاطر منافع کوتاه مدت شون پا رو گردن مابقی هم میذارن . از روبرو جیجی باجی ن . از عقب سیکی واکی
اتفاقا تو جامعه ایران سوشیال فوبیا و فرد گرایی نشونه خوبی ـه . یکی از اندک نشانه های پختگی هم هست . جامعه غربی نیست اینجا که اگه ازش زده شدی مشکل از خودت باشه .. اینجا مشکل یک اقلیتی به خاطر وجود یک اکثریتی ـه. جالبتر از همه روانشناسی که تو ایران با کتب و علم غربی رشد کرده برای یک جامعه یی که هیچی ش نرمال نیست نسخه غربی میپیچه که هیچ ارتباطی به این اقلیم و فرهنگ نداره . رو تربیت جامعه و فرهنگ ش کار نشده و تازه بعد 44سال میخوان اساس عسلامی فرهنگی رو در مدارس برپا کنن
بزنید استارتر رو ۷ بلاکه کنید تا نگفته بچه های پرشین تولز نمیذارن درس بخونم ...
جدای از شوخیهر چند که خیلیها میrinan بهم
به چهره پدر و مادرت نگاه کن، قطعا پاسخ سوالت را میگیری، همیشه آدمهایی توی دنیا هستن که آدم بخاطرشون دوست داشته باشه زندگی کنه وگرنه نمیشه که توی دنیا تنها بود مگر انکه ادعای خدایی کنی....خوب همچین موجوداتی چه دوست داشتنی دارن ؟!
نه اینکه تنها باشیبه چهره پدر و مادرت نگاه کن، قطعا پاسخ سوالت را میگیری، همیشه آدمهایی توی دنیا هستن که آدم بخاطرشون دوست داشته باشه زندگی کنه وگرنه نمیشه که توی دنیا تنها بود مگر انکه ادعای خدایی کنی....
ای هیچ، بهر هیچ، بر هیچ، نپیچ
به اصل بالا باور داشته باشی، سعی میکنید از لحظات زندگی که اتفاقی و بدون هیچ برنامه و هدفی و هماهنگی که بطور شانسی و اتفاقی درش قرار گرفتید لذت ببرید یا سعی کنید که لذت ببرید......
اگه قرار بود برای همیشه زندگی کنیم من می تونستم حرفت را قبول کنم! اصلا بر فرض شما تمام پولهای عالم را بدست آوردی بعد چی میشه دقیقا! باید بذاری برای یک نفر دیگه و بری! همون یک نفری که شما قبولش نداری و میخواستی از ظرفیتش استفاده کنی! حالا اون از تمام زحمات شما استفاده میکنه! خداییش نمیخوام شعار بدم ولی حرفات یا شوخیه یا توهمه!نه اینکه تنها باشی
فقط افرادی رو که قراره دوست داشته باشی محدود میکنی به یک تعداد انگشت شمار و اینا رو حمایت میکنی
ارتباطات کاری هم صرفا بر مبنای سود و زیان جلو ببری بدون اینکه اون آدما برات ارزشی داشته باشن
بقیه آدمایی هم که حتی شامل ارتباطات کاری نمیشن ، صرفا منابع باشن و از اونا استفاده بکنی برای اینکه پول رو اول توی جیبت خودت بیاری ، بعد توی جیب افرادی که دوستشون داری و در نهایت توی جیب اونایی که باهاشون کار میکنی ( تا زمانی که بهت سود میرسونن )
اصلا موضوع پول نیستاصلا بر فرض شما تمام پولهای عالم را بدست آوردی بعد چی میشه دقیقا!
نه دیگه بعد از مردن ، ثروتم بین این 3 بخش تقسیم میشه :باید بذاری برای یک نفر دیگه و بری! همون یک نفری که شما قبولش نداری و میخواستی از ظرفیتش استفاده کنی! حالا اون از تمام زحمات شما استفاده میکنه!
اصلا موضوع پول نیست
همین الانش اگه من تصمیم بگیرم هیچ کاری نکنم و فقط سرمایه ای که به دست اووردم رو به دلار تبدیل بکنم و تا آخر عمرم خرج کنم و بخورم تموم نمیشه
موضوع اینه من هدفی دارم که در ادامه نقل قول نوشتم و پولی که در میارم رو صرف تحقق این هدف میکنم
تازه موضوع دیگه اینه که با افزایش ثروت به صورت فعال ( نه اینکه صرفا انباشته بشه ) و در جای درست میتونی قدرت به دست بیاری و این قدرت لذت غیر قابل توصیف داره و در ازای منابعی که مصرف میکنه از نظر من شاید ده برابر اون لذتی باشه که مصرف خودِ منابع به صورت مستقیم میتونه داشته باشه
در نتیجه تا قبل از مرگ میتونی یه زندگی خوب و لذت بخش رو داشته باشی
نه دیگه بعد از مردن ، ثروتم بین این 3 بخش تقسیم میشه :
- سرمایه گذارهایی که قبولشون دارم و تا اواخر زندگیم مطمئن شدم لیاقت و استانداردهایی که من توی ذهنم هستش رو دارن و از اون ثروت برای اشتغال زایی و جذب آدمای با ارزش استفاده میکنن که به نفع جامعه باشه ( حمایت از بخشی که میتونه کار بکنه و لیاقت داره )
- موسسه خیریه ای که خودم میخوام بزنم تا رسما سهام وقف و غیر قابل فروش ولی در اختیار موسسه باشه و از سود سرمایه ای که هر سال دریافت میکنه برای حمایت از بخش ضعیف جامعه که امکان کار و تحصیل ندارن استفاده بکنن ( حمایت از بخشی که نمیتونه کار بکنه و نیاز داره )
- گروهی که کارش حمایت از سیستمی هستش که ساختم و روی اون کار میکنم و باعث میشه اونایی که دنبال شاخ بازی ، لات بازی ، ناامنی یا سنگ اندازی توی سیستم هستن ، عواقبی رو که در انتظارشونه دریافت بکنن و اگه لازم باشه به زندگیشون پایان بدن . البته بدون اینکه سر و صدا یا جلب توجه بکنه که خودش باعث احساس ناامنی توی جامعه نشه
اینطوری مطمئن میشم که بعد از مردن من ، فقط آدمای ارزشمند حمایت میشن و آدمای بی ارزش که به ضرر جامعه هستن یا ادب میشن یا جونشون رو از دست میدن و حذف کردن این آدما یا ادب کردنشون در کنار آدمایی که برای سیستم ارزش ندارن و صرفا منابع هستن ، ثروت بیشتری میسازه که در نهایت توی همون 3 بخشِ بالا باعث رشد و توسعه میشه
اینطوری مطمئن میشم بعد از مرگم ، دقیقا همونطوری که در زمان حیاتم شرایط رو مدیریت میکردم ، مسیر طی میشه بدون اینکه خودم زنده باشم
هیوندا سوارمداداش فضولی نباشه شما که عضو باشگاه صد میلیاردیا هستی ماشینت چیه؟
اتفاقا وقتی اینجا این حرفا رو میزنم خالی میشم
هر چند که خیلیها میrinan بهم
@Dodge Super Bee
بیا بررسی کن ببینیم چرا کلمه کون اینجا فیلتر نیست!؟ (من به این امید نوشتم که فیلتر باشه)
دکتر از لندکروزات چه خبر ، کجا دپو شون کردی ۱۰۰۰ لندکروزتو ))))اصلا موضوع پول نیست
همین الانش اگه من تصمیم بگیرم هیچ کاری نکنم و فقط سرمایه ای که به دست اووردم رو به دلار تبدیل بکنم و تا آخر عمرم خرج کنم و بخورم تموم نمیشه
موضوع اینه من هدفی دارم که در ادامه نقل قول نوشتم و پولی که در میارم رو صرف تحقق این هدف میکنم
تازه موضوع دیگه اینه که با افزایش ثروت به صورت فعال ( نه اینکه صرفا انباشته بشه ) و در جای درست میتونی قدرت به دست بیاری و این قدرت لذت غیر قابل توصیف داره و در ازای منابعی که مصرف میکنه از نظر من شاید ده برابر اون لذتی باشه که مصرف خودِ منابع به صورت مستقیم میتونه داشته باشه
در نتیجه تا قبل از مرگ میتونی یه زندگی خوب و لذت بخش رو داشته باشی
نه دیگه بعد از مردن ، ثروتم بین این 3 بخش تقسیم میشه :
- سرمایه گذارهایی که قبولشون دارم و تا اواخر زندگیم مطمئن شدم لیاقت و استانداردهایی که من توی ذهنم هستش رو دارن و از اون ثروت برای اشتغال زایی و جذب آدمای با ارزش استفاده میکنن که به نفع جامعه باشه ( حمایت از بخشی که میتونه کار بکنه و لیاقت داره )
- موسسه خیریه ای که خودم میخوام بزنم تا رسما سهام وقف و غیر قابل فروش ولی در اختیار موسسه باشه و از سود سرمایه ای که هر سال دریافت میکنه برای حمایت از بخش ضعیف جامعه که امکان کار و تحصیل ندارن استفاده بکنن ( حمایت از بخشی که نمیتونه کار بکنه و نیاز داره )
- گروهی که کارش حمایت از سیستمی هستش که ساختم و روی اون کار میکنم و باعث میشه اونایی که دنبال شاخ بازی ، لات بازی ، ناامنی یا سنگ اندازی توی سیستم هستن ، عواقبی رو که در انتظارشونه دریافت بکنن و اگه لازم باشه به زندگیشون پایان بدن . البته بدون اینکه سر و صدا یا جلب توجه بکنه که خودش باعث احساس ناامنی توی جامعه نشه
اینطوری مطمئن میشم که بعد از مردن من ، فقط آدمای ارزشمند حمایت میشن و آدمای بی ارزش که به ضرر جامعه هستن یا ادب میشن یا جونشون رو از دست میدن و حذف کردن این آدما یا ادب کردنشون در کنار آدمایی که برای سیستم ارزش ندارن و صرفا منابع هستن ، ثروت بیشتری میسازه که در نهایت توی همون 3 بخشِ بالا باعث رشد و توسعه میشه
اینطوری مطمئن میشم بعد از مرگم ، دقیقا همونطوری که در زمان حیاتم شرایط رو مدیریت میکردم ، مسیر طی میشه بدون اینکه خودم زنده باشم