• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا امسال لباسا اینقدر مزخرف شده ؟

Miladicaa

Registered User
لایک‌ها
501
من امسال فقط یه کتونی خریدم 80 تومن.از همین سایتم خریدم(کتونی GL)
دیگه هیچی نخریدم.با این گرونی خداییش نه دلم میاد بخرم نه پولشو دارم
یه روز خوب میاد...

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
صنف پوشاک تو ایران خیلی داغونه وضعش ! ( مثل بقیه صنف ها :D )
جنس آشغال ، به سود کمتر از 100 درصد راضی نمی شن ، به شدت دروغگو و دغل باز ! به جرات بگم 90 درصد شون اینطورن !

کاشکی لباس ها قشنگ بود ، آشغال و زشت !

لایک++

natars

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,116
همشون میرن از دوبی بار میزنن که دوبی هم پر از جنس چینی و هندی عمده مثلا شلوار میخرن 5000 تومن از طریق بندرعباس ایران میفروشن 50000 تومن
به تهران که برسه میشه 100000 تومن

بعدش تهرانی ها پول دارش از پول ایراین بعنوان کاغذ توالت استفاده میکنن

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
منم چیزی نخریدم چون نیازی نداشتم! کلا من عادتمه اگه لباسم کهنه بشه و به نظرم کم داشته باشم میرم لباس می گیرم! و امسال یه جفت جوراب خریدم اونم از دست فروش!:D

ولی بازار خیلی شلوغ بود ملت ریخته بودن همه چیرو میخریدن اصلا شهرستان به کمیت بها میدن و کیفیت حالیشون نیست جنس های بنجل چینی رو نمیذاشتن یدونش هم زمین بمونه!

ملت همیشه در صحنه ایران واقعا به مشکلات می خندن و خوشحال میشن1

کلا ملت خیلی عجیبی داریم میشینن تو تاکسی و مجالس هس غر میزنن فلان چیز دیدی چی شد و بهمان شد و گرو ن و....

ولی همون شخص میره بازار همه چیزو میخره و خم به ابرو نمیاره یه جوری میخرن انگار به هر قیمتی بخرن سود کردن و اینده بدتر میشه!

ولی واقعا مردم خیلی دارن چون بازار ها اکثرا پر خریداره! اینقدر مینالن فقط حرفه پاش بیفته اینقدر ذخیره دارن برا خریدن نگو نپرس!

فکر کنم تعداد خیلی خیلی اندکی سر حرفشون وایمیسن و کم خرید میکنن و به ضرورت باشه این کار رو انجام میدن!

silva14

Registered User
لایک‌ها
454
ارزو می کنم سال دیگه لااقل بدبخت تر و بی ارزش تر از نظر پولی نسبت به امسال نباشیم!

با این وضع, حقوق ضعیف ها و خیلی از مردم به خاطر .... یه عده پایمال میشه!! و قشر ضعیف از بین میره!

n00190535-r-b-002.jpg

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
شلوار جین دیدم 650 تومن شلوار کتون 190 تومن تی شرت دیدم گفتم اینو بخرم واسه تو خونه یارو گفت 58 تومن
گفتم چه کاریه پولم رو نگه میدارم باش میرم سفر حال و هوایی هم عوض میشه

frzn87

Registered User
لایک‌ها
79

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
باز خدا رو شکر شما پول داری لباس بخری من که امسال هیچی نخریدم یه کتونی بخوای بگیری باید 200 مایشو بدی

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
شلوار جین دیدم 650 تومن شلوار کتون 190 تومن تی شرت دیدم گفتم اینو بخرم واسه تو خونه یارو گفت 58 تومن
گفتم چه کاریه پولم رو نگه میدارم باش میرم سفر حال و هوایی هم عوض میشه

با 58 تومن کجا میشه رفت سفر لطفا راهنمایی کنید

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410
یه پیراهن ...شر خریدم 40 تومن اومدم دیدم اه چقدر آشغال جمع میکنه به خودش!
شلوار و تیشرت رو هم از پی تی خریدم که راضیم
تو بازار همه چیزای به درد بخور 80-70 به بالا هستن

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
من موندم توی این اوضاع ارزو مرز یه سری از کجا دارن میارن ماشین های انچنانی مسافرت خارج بچه دانشجوی خارج از کشور و خرج هزار جور قر و اطفار دیگه میکنن یه گوسفندی یه زری زده بود که ما انقلاب کردیم تا مثلا مساوات شه و فرزندان وکیل وزرای شاه فلان کاره بودن و میرفتن خارج و فسق و فجور اخه ننه خراب اون موقع حداقل کسایی داشتن که سرشون به تنشون می ارزد نه یه مشت گوسفند تازه به دوران رسیده که میرن گوشی چند میلیونی میخرن حتی بلد نیستن ازش استفاده کنن تف تو روت امیدوارم توی اون دنیا کهریزکیش کنن که با وعده هاش ملت خرو دنبال خودش کشید

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115
مغازه داره اون روز تو فردوسی بهم میگه این شلوار دیزل اصل هست از آمریکا آوردیم!....گفتم دروغ گو همینجا خشگتو پرچم کلمبیا میکنم آآآآ...مجبورن دروغ بگن!..تو همین عبدول آباد میدوزن آآآ...یا میگه این شلوار ترکه!..آخه دیوس گونی گونی میری از خیاط های عبدول آباد و شابدول عظیم مییاری دونه ای 180 میفروشی دروغ م میگی مثل سگ آبی..چقد مردم ما طمع دارن!!!...البته اینقدر از این بچه خونگی ها مشتری ش هست که نگو!...........
باز خوبه خانم ها که هر جنس آشغالی رو ب اسم ترکیه و ایتالیا میخرن........الان میفهمم چرا این همه کیف وکقش و لباس زنونه فروشی زیاد شده!..
ملت وقتی پراید میخرن دیگه چ انتظاری داری استارتر گلم..همون طور که نمیدونن ماشین چیه لباس هم نمیدونن چیه..
واقعا مردمان کَپکی هستیم.

amir3408

Registered User
لایک‌ها
1,416
گندش بزنن. یه شلوار جین پیدا نشد که بپسندم

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
درسته لباسا چنگی به دل نمیزنه ... ولی زیاد بگردی پیدا میشه ... ولی قیمتا الکی گرونه ....

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
یعنی هیشکی هیچی نخریده؟؟؟؟
از اون حرفاس هاااا

بالا