• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا ایرانی‌ها دیگر به هم پول قرض نمی‌دهند؟

PremiumDomains

Registered User
لایک‌ها
117
وقتی پول میدی خوبی موقع پس دادن دیگه باید پدرت در بیاد . پول خودتم پس نمیدن
معمولا همینطوره و در واقع کسی که لطف کرده پولی قرض داده حرمتی این بین نداره و مثل گداها باید التماس کنه و پولشو هم بهش ندن

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
اون اقتصاد دان جسارتا از روی شکم سیری یه سری اراجیف سر هر کرده . توی ایران پول رو 2 دستی میدی بعد باید 4 دست و پا بری دنبالش

هر کی میخواد قرض بگیره بره بانک تونست وام بگیره .

taralius

Registered User
لایک‌ها
2,393
اصل مطلب غلطه ایرانی ها هنوز هم به هم پول قرض میدهند خیلی هم خوب و مجلسی فقط نرخ بهره رفته بالا . دیگه کم مونده هر 2 ماه اصل پول رو ازتون بگیرن.

البته خود من آخرین باری که قرض دادم رو یادم نیست الان...:cool:

ibest

کاربر فعال ادبیات
لایک‌ها
11,872
چون ب کسی نمیشه اعتماد کرد -

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
چون ميگن پول رو يك هفته اي پس ميدن ولي مورد داشتيم 2 سال هم شده نداده هنوز ...
جديدا خيلي رك ميگم دارم نميدم ;)
دقیقا باهات موافقم ... یکی ازم 40 روز پیش پول گرف! گفتش یه هفته ای برگردونده! فقط 40 روز ناقابل گذشت!!! بنظرتون پولمو پس میده؟!!!! خخخ

mahdidutt

Registered User
لایک‌ها
571
یکی بهم بده(قرض).
میخوام نقض این تفکر رو ثابت کنم.سر یه هفته برمیگردونم.حسن کله پز شاهد صداقتمه
.شاهدیست بر این ادعا

aryamehr1368

Registered User
لایک‌ها
4,170
من خودم بازاریم امکان نداره کسی پول قرض داده باشه نیش نخورده باشه تو بازار مشکل فقط پول درآوردن نیست مشکل اصلی قانون های آشغال ماست که همش طرف متخلف اگه کسی وارد باشه ب قانون قرض و چک میدونه ک تا بخواد صاب مال ثابت کنه چندین ماه طول میکشه کلی هم باید هزینه کنه

ARMIN-F4

Registered User
لایک‌ها
225
یکی بهم بده(قرض).
میخوام نقض این تفکر رو ثابت کنم.سر یه هفته برمیگردونم.حسن کله پز شاهد صداقتمه
.شاهدیست بر این ادعا
چرا راه دور میری دوست من ... شما بهم پول قرض بده من این تفکر رو ثابت میکنم ... بخدااااا

ami24

Registered User
لایک‌ها
73
قرض بدی تازه باید منت بکشی که پس بده یارو ... البته دوستان صمیمی قضیشون جداست ...

mohammad59mm

Registered User
لایک‌ها
215
توی این دوره زمونه متأسفانه قرض دادن = پس نگرفتن= فحش خوردن= دوباره باید قرض دادن= دوباره پس نگرفتن= دوباره فحش خوردن=غلط کردم ...غلط کردم قرض دادم، دیگه نمیدم = دیگه قرض ندادن= کینه و دشمنی دهنده و گیرنده=خاموش کردن موبایل برای قرض گیرنده ها =اگه یه روزی من خواستم چی= اعصاب درهم برهم و حرص خوردن و سفید شدن موها.

Last edited:

aminvet

Registered User
لایک‌ها
310
من که تا حالا نشده پول قرض بدم طرف پس بده،نمونش یکی از دوستام بود که بعد 4 سال رفاقت گفت گیرم تا پس فردا بهت پس میدم،جریان مال اردیبهشت ماهه هنوزم شمارمو جواب نمیده

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
چرا همیشه همه تقصیرها پای مردم نوشته میشه ؟ چرا همین استاد دانشگاه نفرمودن ضعف قوانین ما باعث شده عملا" گرفتن حق تو این مملکت یه افسانه بشه ؟ بله بی اعتمادی زیاد شده اما مشکل ما فقط اعتماد کردن نیست .مشکل از جایی آغاز میشه که وام گیرنده خواسته و ناخواسته قرض رو پس نمیده حالا مدرک هم که داشته باشی باید حداقل حداقل ششماه وقت بذاری تا به پولت برسی.
سیستم قضایی ضعیف + قوانین قدیمی + تفسیر پذیری قوانین = عدم احقاق حق

babakxz

Registered User
لایک‌ها
389
با دست پول قرض بده با پا بیفت دنبالش
من به دو نفر از آشناهام پول قرض دادم یکی الان 3ساله که امروز وفردا میکنه یکی دیگم که اصلا مارا تخویل نمیگره نه گوشی جواب میده نه هیچی
دیگه..........:general208:کنم به کسی پول قرض بدم

farhad17

Registered User
لایک‌ها
338
پول بدست اوردن سخت شده......

rezamoghadam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
ای بابا
خدا وکیلی به یکی 1.900 پول قرض دادیم . طرف گفت پول لازمم مام گفتیم ایراد نداره خدا دستمونو میگیره الان 4 ماهه پول برنگردونده هیچ تلفنم جواب نمیده بعد پرو هم هست جالبیش اینه !!!!!!! یادتون باشه به هرکی پول میدید اصن خواهرتون مثال میگم! چک یا سفته بگیرید حتی شده باشه 6 ماهم دنبال پولتون بدویید ولی مدرکی داشته باشید
اولآ که اصلآ دیگه پول قرض ندید اصلآ !!!!!!! نمی دونم مردم دور از جون چقدر بیخیالو عوضین !!!!
آقا راحت بهتون بگم نون حروم تو زندگی مردم با مردم این کارارو کردکه اینقدر راحت پول مردم رو بخورن
به قران خواهرم الان 1 ساله نیوزلند هستن و اقامت گرفتن میگن اینجا اینقدر قانون داره از این خبرا نیست
باید رفت از اینجا دوستان واقعآ !!!
گفتم عین اینجاست که طرفو مالشو می برن تازه می ره کلانتری ریسس کلانتری راحت خودم دیدم علنی میگه می خواستی ندی آقا . مام این کارا برامون چیپ هست برایم دنبالش دنبال کشتاراش نمیریم بریم دنبال پول شماها !!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعآ تاسف تاسف

halfblod

Registered User
لایک‌ها
189
من تو عمرم تا حالا نه یک هزارتومنی از کسی قرض گرفتم... نه قرض دادم.

وسلام.

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
به آشنا کلا نباید پول قرض داد چون جنگ فامیلی میشه .به دوست هم اگر پول قرض دادی کلا دوستی را بگذار کنار قشنگ ازش قانونی چک یا سفته بگیر اونم 2برابر وجه و بهش بگو خدایی نکرده موقع برگشت پول دبه کردی نصف مبلغ این چک خرج شرخر میشه .چند مورد با این روش رفتم جلو تا امروز مشکلی نداشتم.اگر هم دو برابر مبلغ چک نداد بدون بعدا مشکل پیدا می کنید و همون اول قید قرض دادن را بزن

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,050
پس نتیجه میگیریم که اگه خواستیم از شر و دست کسی خلاص شیم چند تومان بهش قرض بدیم که دور ورمون پیدایش نشه
تا راحت بشیم از دستش
:D

بالا