• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا برای کاربران فارسی زبان، اپرا مرورگر خوبی نیست؟

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
.راهی برای import و export فیدها به شما نمی دهد.

3.راهی برای import و export یادداشت ها به شما نمی دهد.
با ff چون کار نکردم نمیتونم چیزی بگم ولی در IE آیا feed و notes اصلا وجود دارد که بخواهد امکان import با اکسپورت داشته باشد؟
5. اپرا عکس های صفحات وب را در پوشه جداگانه ایی ذخیره نمی کند و آنها را کنار فایل htm می ریزد.
درسته که ورژن 9 هنوز بتا هست ولی بزودی final اون میاد و تمام این مشکلات حل میشه به جز اون سایت هایی که طراحی خودشون غیر استاندارد هست وظیفه یک طراح سایت اینه که سایتش رو جوری طراحی کنه که در تمام مرور گر ها درست نشون داده بشه توی سایت های غیر ایرانی مشکلات اپرا تقریبا صفره نه به خاطر زبان فارسی بلکه به خاطر طراحی درست و الا خیلی از سایت های ایرانی با اپرا درست نمایش داده میشن و هیچ مشکلی هم ندارن

ms1989

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من هیچ چی opera نمیشه الان من 2 ساله باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و ندارمو نخواهم داشت شما هم اگه با اپرا مشکل دارین خوب کسی که مجبورتون نکرده...استفاده نکنین...ولی خودتونم میدونین که سرعت هیچ مرورگر دیگه ای به اپرا نمیرسه

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
اپرا خیلی خوبه!!
ولی با ادیتور ها شدیدا مشکل داره!!
منم بدون Home و END نمیتونم تایپ کنم!!پس بنا بر این زنده باد مکستون!!
ولی اگه این مشلش حل بشه من به شخصه به اپرا مهاجرت خواهم کرد!!

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ms1989 :
به نظر من هیچ چی opera نمیشه الان من 2 ساله باهاش کار میکنم هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم و ندارمو نخواهم داشت شما هم اگه با اپرا مشکل دارین خوب کسی که مجبورتون نکرده...استفاده نکنین...ولی خودتونم میدونین که سرعت هیچ مرورگر دیگه ای به اپرا نمیرسه

با سلام مجدد

تمامی مشکلات ذکر شده در آخرین ورژن پایدار اپرا وجود دارد وجود دارد 8.54

و در مورد راست چین کردن صفحات این امکان در مرورگرهای اینترنت اکسپلورر-فایرفاکس نت اسکیپ وجود دارد و کاربر با کلیک راست و انتخاب switch page direction راست چین و یا چپ چین کند که این امکان در مرورگر اپرا وجود ندارد! همچنین این امکانات در قسمت Notes اپرا هم وجود ندارد! این مشکلات بر اساس دانش من نیست و بخاطر مشکلان مرورگر اپراست!

از دوستانی که می خواهند جواب این پست را بدهند می خواهم که بر حسب مواردی که من در پست یک گفتم نظرات کارشناسی! خودشان را بدهند و با چشمان بسته از این مرورگر دفاع نکنند..

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
باز ميگه آخرين ورژن!! آقا شما حالت خوب نيست... آخرين ورژن 9 نه 8.54
در ضمن شما تا دوست داري از اين مرورگر بد بگو و بنويس! چيزي از خوبي هاش كم نميشه..
bad_boys_20.gif

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از arashpour :
باز ميگه آخرين ورژن!! آقا شما حالت خوب نيست... آخرين ورژن 9 نه 8.54
در ضمن شما تا دوست داري از اين مرورگر بد بگو و بنويس! چيزي از خوبي هاش كم نميشه..
bad_boys_20.gif

نه حال شما خوب نیست که ورژن بتا و ناپایدار را آخرین ورژن حساب می کنی!!!

من عیب های این مرورگر را گفتم ولی دوستان وقتی می بینند پاسخی در برابر آن ندارند به نفی مشکلات می پردازند به جای اینکه فکر کنند چگونه شرکت تولید کننده اپرا را از آن مطلع کنند تا این عیوب را رفع کند!

البته من اقداماتی در این زمینه انجام داده ام که به موقعش اینجا می نویسم.

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
خوب شما ظاهرا خيلي از قافله عقب هستي و اينهمه هم ادعا داري. اپرا 9 به عنوان آخرين ورژن پايدار اومده!!!
اگه باور نداري ميتوني بري ببيني: www.opera.com
اميدوارم موفق باشي....

iman2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از arashpour :
خوب شما ظاهرا خيلي از قافله عقب هستي و اينهمه هم ادعا داري. اپرا 9 به عنوان آخرين ورژن پايدار اومده!!!
اگه باور نداري ميتوني بري ببيني: www.opera.com
اميدوارم موفق باشي....

خب تبریک می گویم برای انتشار ورژن پایدار اپرا!

منظورت را از "خيلي از قافله عقب هستي و اينهمه هم ادعا داري. " متوجه نشدم
تاریخ پست دیروز من 21. June 2006 است
و تاریخ انتشار ورژن پایدار 9 اپرا 20. June 2006!!!
http://my.opera.com/welcome to 9/blog/show.dml/306342

بالا