• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا بنر های چند فریمی حجمش زیاد میشه؟؟

beeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من با ایمیج ردی که بنر هارو به انیمیشن gif تبدید میکنم اگه چند فریمی باشه حجمش حدوده 160 میشه؟؟ در صورتیکه من بنر های زیادی دیدم که به اندازه بنر من فریم دارند ولی حجمشون 30نذ هستش؟
اگه کیفیت رو بیارم پایین زیاد جالب نمیشه؟؟ ولیبنر های 2فریمی حجمش 30میشه
در ضمن من با فتوشاپ فریم هارو طراحی می کنم بعد بت ایمیج ردی مرتب میکنم فریم هاشو حالا مشکل کجاست؟؟:wacko:
با تشکر

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
اینجوری فکر نکنم بشه پاسخ داد. سه تا بنر رو اینجا بذارید.

اینطور که خودتون گفتید شاید بنر سومی حجمش زیاده که این مشکل بوجود میاد.

در ضمن زیاد نمیشه روی بنرهای Gif افکت اضافه کرد، چون به شدت حجمش افزایش پیدا می کنه.

sasy23

Registered User
لایک‌ها
116
اتفاقا به راحتی میشه پاسخ ایشون رو داد.

اول بگم که آخه وقتی با فتوشاپ فریم ها رو طراحی میکنی چرا با همون فتوشاپ متحرکش نمیکنی که کلی بهتره و خاصیت انیمیشنی هم داره.
یکی از دلیل پر حجم شدنت همینه که فریم ها رو با فتوشاپ میزنی و متحرک سازی رو با یه نرم افزار دیگه.

دلیل دوم پر حجم شدن اینه که اگر تعداد فریم هات زیاد باشه یا حجم هر فریمت بالا باشه خب طبیعیه که حجم کل کارم میره بالا. به طور میانگین طراحی 10 فریم به طور استاندارد میتونه 30 کیلوبایت بشه.

و اما نتیجه اخلاقی : بنر رو با فتوشاپ طراحی کن و از هیچ نرم افزار دیگه ای برای متحرک سازیش کمک نگیر.

در صورتی که نیاز به آموزش اختصاصی طراحی بنر با فتوشاپ داشتی میتونی پ خ بدی. این مجموعه برای اونایی که تازه کارن یا اینکه میخوان طراح بشن خیلی به درد میخوره.

beeb

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از جوابتون من با فتوشاپ مي تونم عكسهاي زيبايي طراحي كنم ولي مگه فتوشاپ قابليت انيميشن هم داره؟
در ضمن بايد هر عكس فريم چند kbباشه؟
با تشكر

yashar009

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست من
از پنجره Window گزینه Animation را انتخاب کنید
و چون کار با فوتوشاپ رو تا حدودی می تونین پس بنر های خوبی هم می تونید ایجاد کنید

بالا