ERFAN_
Registered User
من دقت کردم بیشتر سایتهای با پدر و مادر یا از بیس ASP.NET هستند یا اگر هم با PHP باشند کوچ میکنند به ASP.NET ,و از تکنولوژی ویندوز استفاده میکنند؟
Last edited:
الان من و تو سایت پدر مادر دار به حساب میاد واقعا ؟!؟!من و تو1 مثلا
حالا اگر هم زیاد وارد مسئله کوچ نشویم بیشتر وبسایتهای بانکی مالی و اداری از asp استفاده میکنند
من دقت کردم بیشتر سایتهای با پدر و مادر یا از بیس ASP.NET هستند یا اگر هم با PHP باشند کوچ میکنند به ASP.NET ,و از تکنولوژی ویندوز استفاده میکنند؟
به لینکی که این دوستمون گذاشتن دقت بورزید لطفا .فراهم کردن موارد امنیتی و کنترلی در محصولات microsfot خیلی سحل و سریع تر انجام پذیر هستش !بر عکس محصولات بر پایه لینوکس(یونیکس) !
پ . ن : گوگل و فیس بوق هیچ کدوم php نیستند و در سمت سرور بیشتر بر پایه اسمبلی و C هستند.البته در بعضی از زیر مجموعه ها از php در بحث نمایش اطلاعات استفاده شده !
میخواستم بزارم این لینک رو بعد از خوندن این مطالب که قرار دادید.
به لینکی که این دوستمون گذاشتن دقت بورزید لطفا .
در مورد امنیت هم ۱۰۰٪ بر عکس گفتی . سیستم عامل لینوکس و یونیکس خیلی راحت تر و بهتر امن میشن . به طور مثال الان سرور اکثر بانک های خصوصی بر پایه یونیکس هستش حدود ۹۰٪سرورهای وزارت امنیت اطلاعات کشور BSD هستن، و حدود ۸۰ - ۸۵٪ سرور های **** هم RedHat هستن ( آمار مربوط به حدود ۷-۸ ماه پیش )
میخواستم بزارم این لینک رو بعد از خوندن این مطالب که قرار دادید.
پ . ن : گوگل و فیس بوق هیچ کدوم php نیستند و در سمت سرور بیشتر بر پایه اسمبلی و C هستند.البته در بعضی از زیر مجموعه ها از php در بحث نمایش اطلاعات استفاده شده !
1- چون در اینجا، کپی رایت کمرنگ است و رمزگذاری کدهای PHP یکم دردسر داره، به همین دلیل از دات نت استفاده میشه که راحتر میشه کدها رو رمزگذاری کرد.
2- اکثر افراد که تحصیلات دانشگاهی دارن تمایل بیشتری به استفاده از محصولات مایکروسافت دارن.
3- الآن PHP_کار و پروژه های PHP فراوونه. پس برای اینکه بتونید بازار بهتری به دست بیارید باید "متفاوت" بود. پس با استفاده از "دات نت" می توان کمی متفاوت بود. (در مورد برنامه نویس ها)
4- اینجور احساس میشه که چون ASP کار و سایتهای ASP کمتره، پس هکرش هم کمتره.
هیچ سیستمی 100درصد بهتر نیست. یه مزیتهایی PHP و لینوکس داره و یه مزیتهایی ASP و ویندوز.
1- کد کردن فایل php اصلا کار مشکلی نیست . انکدر های خوبی هم وجود داره
3- ارائه سیستم خوب به مشتری به زبان برنامه نویسی ربطی نداره. آدم در هر شرایطی می تواند متفاوت باشد به شرطی که متفاوت بودن رو بلد باشد. و این با زبان برنامه نویسی حاصل نمی شود.
IDE خوب برای Asp هم وجود نداره ! اون visual studio برای .net هستش و نه asp ! شما zend کار کن ، ide خوب هم داره !کار به صورت تیمی هم که خب باید یه چارچوبی توش رعایت بشه . که خدا رو شکر تا دلت بخواد تو php هستش (yii,cake,zend,laravel,symfony و ...) . که همشون بر پایه mvc هستن ! امیدوارم به جا تیکه انداختن کمی مطالعه داشته باشید !انشااله که php بهتر است ! برای مثال در ساده ترین بخش IDE ! یا کار به صورت تیمی ! یا مباحث چند قرن پیش مثل شی گرایی :-/ یا ابزار های کمکی :-/
1. ....سلام
به نظر من php خیلی هم بهتر از asp است.
این نظر من به دلایل زیر است :
۱.php کاملا رایگان و Open-Source است در صورتی که asp.net علاوه بر پولی بودن آمریکایی نیز هست که حتی خرید دلاریش هم برای ما که تحریم هستیم امکان پذیر نیست.
۲.php با اکثر وب سرور های مختلف مثل Apache ، Nginx ، Lighttp و... کار میکنه در صورتی که asp.net بهترین و بهینه ترین وب سرورش IIS که اینم پولیه و باید جدا پولش رو بدین مگر اینکه بخواین کرک شده استفاده کنید.
۳.یادگیری و استفاده از php خیلی آسان تر از asp.net است.درسته که asp.net از محیط ویژوال استودیو استفاده میکنه اما نوشتن خیلی راحت php تو برنامه های ویرایشگر متن ساده مثل NotePad خیلی آسون تر و حتی جذاب تر برای یه برنامه نویس حرفه ای است.
۴.اجرای پروژه php نیز خیلی ساده تره.پروژه php را فقط توی فایل txt. می نویسی بعد محتویات فایل رو کپی میکنی تو یه فایل php. تو هاست اما asp.net باید کلا پروژه تموم بشه بعدش بریزی تو هاست یا سرور مجازی داشته باشی که کلا روی هاست برنامه نویسی کنی.
۵.درسته php مفسر است و asp.net کامپایلر و اینم درسته که سرعت کامپایل asp خیلی بیشتر از php است اما اینم باید در نظر بگیرید که هاست ها و سرور های php خیلی سبک تر از هاست ها و سرور های asp.net هستند و php به لطف دنیای متن باز دارای چندین پشتیبان مختلف است که براحتی سرعت نسبتا کمش در برابر asp را جبران میکنه مثل شتاب دهنده ها و وب سرور های خیلی قدتمند.
۶.ویژوال استودیو حتی در جدید ترین نسخه اش هم صفحات ASP را با HTML4 به صورت خودکار می نویسه و حتی کد هاش هم از نظر سایت معتبر http://validator.w3.org/ غیر استاندارد است و استاندارد بودن کد های HTML خیلی تاثیر برای بهینه سازی سایت و سئو آن دارد.یکی از دلایل این که سایت های asp اکثرا تو گوگل پایین تر از سایت های php هستند همینه.
۷.php براحتی یک خط کد اضافه از پلاگین های مختلف پشتیبانی میکنه اما در asp باید Reference هایی را اضافه کنیم و برای یک کاری که در php خیلی ساده انجام میشه چندین خط کد بیشتر بنویسیم.
۸.php در برابر asp محبوبیت خیلی بیشتری داره و اکثر سایت های معروف نیز یا مستقیما از php و یا از سیستم های مدیریت محتوای php مثل وردپرس ، جوملا ، دروپال و... استفاده میکنند در صورتی که cms های معروف asp مثل دات نت نیوک اصلا نتونستند به cms های php برسن.
۹.php کار شدن برای تمام قشر های خانواده ها امکان پذیر است اما asp کار شدن یعنی فقط پشت سر هم پول دادن پول بیشتر برای هاست ، پول برای پلاگین یا قالب ها ، پول برای بعضی cms ها و حتی پول برای پشتیبانی پس یکی از ملزمات asp کار شدن پول دار بودن است.
۱۰.php هم در ویندوز و هم در لینوکس در عرض چند دقیقه نصب و آماده کار میشه اما asp فقط نصب ویژوال استودیو نیم ساعت طول میکشه بعدشم باید IIS رو نصب کنید و کلی کانفیگ های مختلف.
۱۱.سرور های لینوکس به این دلیل امن ترن چون اکثر ویروس ها و فایل های مخرب برای ویندوز نوشته شدن و توزیع های لینوکس و سیستم عامل مکینتاش به این دلیل که کمتر در کامپیوتر خانگی استفاده میشن تمام توجه هکر ها چندین ساله روی سیستم عامل ویندوز متمرکز شده اما با این حال سرور های لینوکس هم ممکنه در اثر حملات عمومی که هم در ویندوز و هم در لینوکس کاربرد داره مثل dDos دان بشن اما بازم امنیتشون نسبت به سرور های ویندوزی بیشتره.
۱۲.سرور های ویندوز به دلیل اینکه باید Windows Server نصب کنن و به دلیل اینکه سرور به دلایل امنیتی نمی تونه از نسخه کرک شده استفاده کنه مجبوره یکی از نسخه های Windows Server که قیمت خیلی بالایی هم داره را خریداری کنه اما این موضوع برای مدیر سرور است و اکثرا کسانی که asp کار هستند از هاست اشتراکی استفاده میکنند ولی چه خودآگاه و چه ناخودآگاه پول لایسنسی هم که مدیر سرور خریده با توجه به چند برابر بودن قیمت هاست اشتراکی ویندوز نسبت به لینوکس پرداخت میکنه.
۱۳.دیتابیس php به صورت پیش فرض و پیشنهاد شده MySQL است که حتی asp کار ها هم می دونن که سرعت عمل و قدرت MySQL خیلی بیشتر از SQL Server مایکروسافت است به همین دلیل جدیدا asp کار ها هم با روش هایی به جای SQL Server از MySQL توی برنامه های asp خودشون استفاده میکنند.
و...
من هم با php و هم با asp.net کار کردم و همیشه php را خیلی خیلی بهتر از asp.net می دونم.
1. ....
2. IIS رایگان هست دوست عزیز
3. شما یه زبان برنامه نویسی بلد باشین بقیه رو راحت میتوانید یاد بگیرید . پایه زبانها c هست
4. موردی که گفتین اشتباه هست دوست عزیز هر برنامه رو شما هر زمان بخواهین می توانید کامپایل کنید .
5. این جا هم اشتباه کردین دوست عزیز. سرعت لود سایت به درست کد زدن و کانفیگ صحیح وب سرور و .... بستگی دارد .
6. باز هم هیچ ربطی نداره و کاملا به کدر مربوط می باشد. یعنی کدر اگر درست کار خودش را انجام ندهد این مشکلات وجود دارد چه در php چه در asp و ...
7. توضیحات لازم رو قبلا دادم
8. توضیح خاصب ندارم ولی یکی از علت هاش نبودن توسعه دهنده asp هست
9. هیچ ربطی ندارد در هردو یکسان است
10. ران کردن با نصب وب سرور کفایت می کند. هردو سرور هم باید کانفیگ شوند
11. اتفاقا برعکس گفتین بالا هم عرض کردم در پستهای قبل چون اکثر سایت ها روی توزیعهای لینوکس می باشند هکر لینوکس کار زیاد هست اما در مورد ویندوز اینگونه نیست
12. برای سرورهای لینوکسی هم هزینه کنترل پنل باید داده شود . پس ربطی ندارد
13. .....
من خودم php کار هستم اما دلایل شما را منطقی ندیدم به این خاطر پاسخ دادم
با سپاس