• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایتهای بزرگ اگر هم با پی اچ پی کار میکرداند الان کوچ کردن روی سرور ویندوز و ASP.NET شدن؟

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
فراهم کردن موارد امنیتی و کنترلی در محصولات microsfot خیلی سحل و سریع تر انجام پذیر هستش !بر عکس محصولات بر پایه لینوکس(یونیکس) !
پ . ن : گوگل و فیس بوق هیچ کدوم php نیستند و در سمت سرور بیشتر بر پایه اسمبلی و C هستند.البته در بعضی از زیر مجموعه ها از php در بحث نمایش اطلاعات استفاده شده !

یک غلط
19 شدی شما!
سهل صحیح است!

ali_2021

Registered User
لایک‌ها
800
asp چندین سال کار نمیشه و asp به معنی همون Asp.net هست ! متاسفانه دیدگاه اکثر دوستان فقط یک طرفه هستش و بحث بحث بی خود !
با توجه به امکانات خیلی وسیع تری که زبان برنامه نویسی C# در مقایسه با اسکریپت های php داره !!! مقایسه این 2 مثل مقایسه 3 چرخه و اتوموبیل هستش !
تنها دلیلی که در کشورهای خارج از ایران از php استفاده میشه بحث open source و free بودن اون هست که در ایران مفهومی نداره ! زمانی که به php یک برنامه تیمی 10 نفره رو شروع کردید به حرف های بنده پی میبرید.. !

ashkan 261

Registered User
لایک‌ها
25
من دقت کردم بیشتر سایتهای با پدر و مادر یا از بیس ASP.NET هستند یا اگر هم با PHP باشند کوچ میکنند به ASP.NET ,و از تکنولوژی ویندوز استفاده میکنند؟

اینجوری نیست
برنامه نویسایی که بلد نیستن با php کار کنند به ناچار از asp استفاده میکنند ، چون asp وابسته به vb یا c# هست و بیشتر کسایی که ازش استفاده میکنند تحصیلات اکادمیک داشتن و فقط asp بهشون یاد داده شده
مثل سایت های دولتی و دانشگاه ها که توسط افراد اماتور طراحی میشه و یکی از دلایلش هم اینه که مدیران این پروژه ها توانایی کار با سرور های لینوکس ندارند و ناچار از ویندوز استفاده میکنن

• Like
Reactions: HSG

soroush_tayyebi

Registered User
لایک‌ها
110
asp چندین سال کار نمیشه و asp به معنی همون Asp.net هست ! متاسفانه دیدگاه اکثر دوستان فقط یک طرفه هستش و بحث بحث بی خود !
با توجه به امکانات خیلی وسیع تری که زبان برنامه نویسی C# در مقایسه با اسکریپت های php داره !!! مقایسه این 2 مثل مقایسه 3 چرخه و اتوموبیل هستش !
تنها دلیلی که در کشورهای خارج از ایران از php استفاده میشه بحث open source و free بودن اون هست که در ایران مفهومی نداره ! زمانی که به php یک برنامه تیمی 10 نفره رو شروع کردید به حرف های بنده پی میبرید.. !
دقیقا مقایسه درستی کردید . asp .net چرخ ۳ چرخه هم نمیشه !‌
من شرکت برنامه نویسی با رتبه ۳ دارم با حدود ۳۰ تا برنامه نویس php که همگی به صورت team work و تحت فریم ورک yii برنامه نویسی انجام میدن . شما مشخصا یک برنامه نویس asp هستید که اینقدر دیدتون محدوده !‌
من هم asp .net کار کردم و هم php . با اولی پروژه های دولتی خوبی هم پیاده کردم ولی به قدرت و توانایی php پی بردم . در ضمن هنوز افراد خیلی زیادی هستند که .net کار نمیکنند و هنوز asp مینویسن اونم به خاطر مشکلات خیلی خیلی خیلی زیاد asp و محدودیت هایی که microsoft ایجاد میکنه.

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوست گرامی بنده تنها دلیل اینکه برنامه نویسی سایتهای دولتی asp هست اینه که توی دانشگاه به ما همین asp رو یاد دادن بنده اصلا از دانشگاه دنبال این برنامه نویسی نرفتم اما دوستان هم دانشگاهی بنده که سمت سرور کار میکنن همه asp فقط کار میکنن به همون دلیلی که به دانشجوی کامپیوتر همین زبان تحت وب رو یاد میدن
مطمئن باشید که اگر از فردا php در دانشگاه های ایران یاد بدن از چند سال آینده ارگان های دولتی و شرکتهای خصوصی وابسته دولتی همه برنامه نویس php استخدام میکنن و سایتهای دولتی php میشن
این دو هم به نظر من حداقل برای کار تیمی و پروژه های ایرانی تفاوتی با همدیگه ندارن فقط احتمالا بحث همون امنیت ویندوز و لینوکس باشه دیگه مورد دیگه به نظرم تفاوتی ندارن

بالا