• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا سایت های کسب درآمد کلاه بردار میشن؟

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
این تاپیک رو میزنم، شاید خاتمه ای باشه برای تاپیک هایی با عنوانین "کلاه برداری x.com" و ...

بنده این شانس رو داشتم که با مدیران سایت های کسب درآمد زیادی در ارتباط باشم و این افراد رو بشناسم.

سایت های کسب درآمد از نظر من دو دسته هستند :
دسته اول : سایت هایی که ریسک ضرر ندارند. مثل سیستم های همکاری در فروش، که به ازای محصولی که فروخته میشه، پول پرداخت مکنن و میشه گفت (بدون احتساب هزینه برگشتی و ...) هیچگاه ضرر نمیکنند. کمتر پیش می آید که سایت های اینچنینی پول کاربرانشون رو پرداخت نکنن...
دسته دوم : سایت هایی که ریسک ضرر دارند. مثل سیستم های پاپ آپی که تبلیغ دهنده ندارند و به صورت غیر مستقیم کسب درآمد میکنند. یعنی برای مثال یک محصولی را تبلیغ میکنند و در ازای فروش اون محصول درآمد خواهند داشت و اگر فروش نداشته باشند باید از جیب پول کاربر را پرداخت کنند.

موضوع بحث بنده سایت هایی هستند که در دسته دوم قرار میگرن.
البته نمیشه به صورت دقیق مثلا گفت سایت پاپ آپ توی دسته دوم هستش، چرا که بعضی از این سایت ها، اسپانسرهای خوبی دارن و به ازای هر IP یک پولی از اسپانسر میگیرند، درصدی رو بر میدارند و مابقی رو به کاربر میدهند. بدین ترتیب ضرر نخواهند کرد. ولی اکثرا چنین شانسی رو ندارن.

سایت های دسته دوم با چه مسائل دیگری روبرو هستن؟
1 : من به عنوان اسپانسر میام با آقای Y همکاری میکنم. دو بار به ایشون بابت 200 هزار IP یکجا پول میدم. دفعه سوم میگم شما تبلیغ رو بذارین، من باهاتون تسویه میکنم. ولی آخر کار میبینم حساب و کتابم نمیخونه، تبلیغی که کردن به صرفه نبوده و میگم شما کم فروشی کردین و پولتون رو نمیدم. در نتیجه آقای Y میمونه و بدهی به کاربران...

2 : من به عنوان وبمستر عضو سایت آقای Y میشم. با کمی دانش و اطلاعاتی که از وبگردی کسب کردم یک نرم افزار دانلود میکنم و با استفاده از یک لیست پروکسی شروع میکنم IP فیک (تقلبی) روانه سایت ایشون میکنم و طی یک ماه حدود 500 هزار تومان پول حروم میگیرم.
آقای Y هم بنده خدا از همه جا بی خبر، آخر ماه هرچی حساب کتاب میکنه، میبینه با هم نمیخونن، درآمدی که کسب کرده رو کامل بذاره، باید یارانه و درآمد شغل اول رو بذاره، بخشی از پس اندازش طی 2 سال اخیر رو هم بذاره، تا بتونه پول کاربرا رو تسویه کنه... (چند ماه آقای Y میتونه با این وضعیت دوام بیاره؟)

3 : من که دیدم این سایت های کسب درآمد عین قارچ دارن میان و با کلی وعده وعید کاربر جذب میکنن و آخر سر هم پولشون رو نمیدن و جمع میکنن میرن، چند تا لامپ بالای سرم روشن میشه ( :general605: ) !!!!!!!!! و من هم یک سایت مشابه میزنم. 2000 تا وبمستر بدبخت عضو سیستمم میشن و شروع میکنن به فعالیت و افزایش موجودی و ... . در نهایت هم بنده با کمال پر رویی سایت رو جمع میکنم و با اسم و رسم جدید یکی دیگه ... این وسط وبمستر میمونه و حوضش. (آیا باز هم با چنین سایت هایی کار میکنه؟)

زیاد طولانیش نمیکنم.
اگه یه کم خودمون انصاف داشته باشیم.
اگه یه کم حلال و حروم سرمون بشه.
اگه یه کم فکر کنیم.

اینجوری نمیشه ...

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
سایت های دسته دوم با چه مسائل دیگری روبرو هستن؟
4. آقای Y میاد سایت میزنه پاپ آپ میگیره و از طریق فروش محصولات سود میکنه و جنسیس میخره ولی زورش میاد از این درآمد پول وبمستر رو بده با خودش میگه من کار کردم و درآمد داشتم چرا به اینا پول بدم . به تدریج اکانت ها رو هی میبنده و همین روال رو ادامه میده تا وقتی تهش در بیاد . اینجوری هم درآمد داشته هم مشتری هم فروش ولی سایت دار عزیز زورش میاد پول وبمستر رو بده .

البته من آیتم شماره 3 رو واقعا دوست دارم . چون به تدریج باعث میشه که وبمستر ها ززززرررتی به هر سیستم جدیدی اعتماد نکنن .

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
اااااا...
آقا مهدی تو هنوز اینجایی :D
میبینی... ما فسیلای کسب درآمد تجربیات خوبی داریم... ولی ... بگذریم... :D
خوشحالم که هنوز اینجایی و پیگیر موندی و بعد از اون قضیه ول نکردی و ادامه دادی... امیدوارم موفق باشی...

علت کلاه بردار شدن خیلیهاشون اینه که در حد گلدون از تجارت سرشون نمیشه...
میبینه سایت فلان موفقه مثلاً فلان قیمت رو روی خدماتش داده، دیگه حالیش نیست که مبنای اون قیمت چیه و فلان... میاد سایت میزنه میگه مگه من چیم از اون کمتره! اصلاً من از اون بیشترم! قیمتم رو دو برابر بهتر میدم. خلاصه یه تعهدی میده تو سایتش پسفردا مثل چی میمونه توش... این میشه که جمع میکنه میره... :D

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
اصلی ترین دلیل که خانه از بن ویران است عزیز
متاسفانه عادی شده برای جوون های امروز خوردن پول دیگرون... برای بزرگتر هاش هم عادی شده چه برسه به بچه های امروزی

ببینید طرف حالیش نیست که اعتبار و آبروی و مال حلال برای آدم مهمترین چیز هستش... آخه بردی 20 میلیون بفرض از چهار نفر ... بدبخت بخدا خرج دوا و درمون خودت نشه خرج بچت میشه

دوستان نمیخوام موعظه کنم ولی به اندازه جیبتون ریسک کنیم... تویی که شپش تو جیبت قاپ میندازه غلط میکنی بیای تبلیغ ساعت رو بزاری که آیا فروش بره آیا نره ... آیا طرف پولت رو بره ... آیا نده ... که یهو 20 میلیون بدهکار مردم بشی بعد پیش خودت بگی آب که از سر گذشت... بزاری 20 تومن دیگه هم بهش اضافه بشه جمع کنی بری خودتم به حروم خوری عادت بدی

آقا... اگه 5 میلیون سرمایه داری نزار بدهیت به خلق الله بیشتر از این مبلغ بشه که اگه طرف پولت رو نداد خودت بدی اقلا ... اگه نداری هم اگر از تیره حلال زادگان هستی انشالله ! بشین سر وردپرس خودت کاری به کار این داستانا نداشته باش

و در نهایت بنظر دوستان باید سیستم های پاپ آپ رو عادت بدید آیپی رو روزانه تسویه کنن با سیستم هایی غیر از این سبک کار نکنید و اغفال چرب زبونی و قیمتشون نشید
دست از طمعمون برداریم درست میشه
موفق باشید

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
اااااا...
آقا مهدی تو هنوز اینجایی :D
میبینی... ما فسیلای کسب درآمد تجربیات خوبی داریم... ولی ... بگذریم... :D
خوشحالم که هنوز اینجایی و پیگیر موندی و بعد از اون قضیه ول نکردی و ادامه دادی... امیدوارم موفق باشی...

علت کلاه بردار شدن خیلیهاشون اینه که در حد گلدون از تجارت سرشون نمیشه...
میبینه سایت فلان موفقه مثلاً فلان قیمت رو روی خدماتش داده، دیگه حالیش نیست که مبنای اون قیمت چیه و فلان... میاد سایت میزنه میگه مگه من چیم از اون کمتره! اصلاً من از اون بیشترم! قیمتم رو دو برابر بهتر میدم. خلاصه یه تعهدی میده تو سایتش پسفردا مثل چی میمونه توش... این میشه که جمع میکنه میره... :D
توقع داشتین کجا باشم؟!
هر از چند گاهی سر میزنم PT ...

-

ما والا موقع طراحی اسکریپت پاپ آپر زورمون رو زدیم که حتی اگه مدیر هم خواست نتونه سر کاربر کلاه بزاره و حقشو بخوره (کم بشماره و ...) ولی پرداخت نکردن پول و ... از دست من و شما خارجه ...
انگشت شمار بود، ولی بودن مواردی که طرف رو منصرف کردیم از خرید اسکریپت و راه اندازی چنین سایتی ... چون میدونستیم اندازه این کار نیست ...
قیمت اسکریپت 195 بود، یکی از دلایلی که قیمت رو بردیم بالا این بود که بچه بازی نشه ... (ولی ظاهرا پایین بود بازم)
والا ما نمیخواستیم اینجوری بشه ...

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
توقع داشتین کجا باشم؟!

-

ما والا موقع طراحی اسکریپت پاپ آپر زورمون رو زدیم که حتی اگه مدیر هم خواست نتونه سر کاربر کلاه بزاره و حقشو بخوره (کم بشماره و ...) ولی پرداخت نکردن پول و ... از دست من و شما خارجه ...
انگشت شمار بود، ولی بودن مواردی که طرف رو منصرف کردیم از خرید اسکریپت و راه اندازی چنین سایتی ... چون میدونستیم اندازه این کار نیست ...
قیمت اسکریپت 195 بود، یکی از دلایلی که قیمت رو بردیم بالا این بود که بچه بازی نشه ... (ولی ظاهرا پایین بود بازم)
توقع خاصی نداشتم...
ولی فک نمی کردم بعد از اون همه زحمت که واسه سایت تبلیغات اس ام اس کشیدی و بی نتیجه موند کلاً به کسب درآمد اینترنتی ادامه بدی ... ولی حالا که دیدم ادامه دادی خوشحال شدم.

داداش شما مقصر نیستی که در این زمینه... مقصر اون کسایی هستند که فکر می کنند 2 روزه میتونن به سود فضایی برسن!
قضیه سایتهای کلیکی هست دیگه... البته اون پخش شدن اسکریپتش هم مزید بر علت بود. یه دفعه یه بی شرفی اسکریپتش رو اومد با قیمت 40 هزار تومن گذاشت واسه فروش، سایتها مثل قارچ اومدن بالا...
امیدوارم شما سیستم لایسنسینگت قوی باشه و کسی نتونه دور بزنه و اسکریپت رو جایی پخش کنه...

• Like
Reactions: SNo

vatanniaz

Registered User
لایک‌ها
109
متاسفانه اسم سیستم پاپ آپ هم دارن خراب میکنن یک عده و سیستم هایی که خوب دارن کار میکنن و معتبر هستند هم زیر سوال میبرن !
بدون پشتوانه مالی، بدون برنامه ریزی اقتصادی، بدون تجربه قبلی مدیریت سیستم های مشابه ، افتتاح چنین سیستم هایی اشتباه محض هست و دوامی نخواهد داشت و حاصل آن عدم توانایی پرداخت و کلاه برداری و در نهایت بی اعتمادی وبمستر به همه سیستم های مشابه خواهد بود...
البته از اون سمت هم هستند عده ای که سعی در ارسال آی پی فیک دارند و به کسب درآمد حرام میپردازند اما وقتی فقط سایت های خوب و معتبر پذیرفته شوند ،مدیران چنین سایتهایی دلیلی ندارد تقلب کنند و در باقی موارد هم تیم مدیریت یک سیستم اگر تجربه کافی را داشته باشند با روش هایی خیلی راحت و زود متوجه تقلب میشوند و سعی در تقلب فایده ای ندارد.
با تشکر

Last edited:
  • Like

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
یک دلیل اصلی وجود داره و اونم اینه که کل مردم ایران بی ثبات و غیر قابل پیش بینی و اعتماد هستن

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
توقع داشتین کجا باشم؟!

-

توقع خاصی نداشتم...
ولی فک نمی کردم بعد از اون همه زحمت که واسه سایت تبلیغات اس ام اس کشیدی و بی نتیجه موند کلاً به کسب درآمد اینترنتی ادامه بدی ... ولی حالا که دیدم ادامه دادی خوشحال شدم.

داداش شما مقصر نیستی که در این زمینه... مقصر اون کسایی هستند که فکر می کنند 2 روزه میتونن به سود فضایی برسن!
قضیه سایتهای کلیکی هست دیگه... البته اون پخش شدن اسکریپتش هم مزید بر علت بود. یه دفعه یه بی شرفی اسکریپتش رو اومد با قیمت 40 هزار تومن گذاشت واسه فروش، سایتها مثل قارچ اومدن بالا...
امیدوارم شما سیستم لایسنسینگت قوی باشه و کسی نتونه دور بزنه و اسکریپت رو جایی پخش کنه...

متاسفانه اسکریپت دوست عزیزمون هم داره پخش میشه به خود بنده چندین باز پیشنهاد شده امیدوارم جلوش رو بتونن بگیرن

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
یک دلیل اصلی وجود داره و اونم اینه که کل مردم ایران بی ثبات و غیر قابل پیش بینی و اعتماد هستن
حق با شماست ... چیمون درسته که وبمون درست باشه...

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
توقع خاصی نداشتم...

اون سایت تجربه شد برام، 2 سال از عمرم پاش رفت، ولی تجربه شد.
آدمی که حلال و حروم سرش نمیشه، لایسنسینگ توقع داری سرش بشه؟ یه دیکودر + کمی اطلاع از برنامه نویسی = اسکریپت نال شده

farbodpoles

Registered User
لایک‌ها
481
نظر شخصی من درباره سیستم های پاپ اپ اینه:
شما اسکریپت رو با قیمت پایین بیرون دادی:D و کودکان عزیز ما تونستن این اسکریپت رو راحت بخرن الان هم رایگانش هست ....
بعد زیاد شدن سیستم ها رقابت زیاد شد(اکثرا هم با مدیرت مدیرانی که حتی به سن قانونی نرسیدن و هیچی از کسب درامد حالیشون نیست) و همه فقط می خواستن کاربر جذب کنن و تعرفش رو می بردن بالا و بعد چند ماه دیدن که سود که نمی کنن هیچ دارن ضرر میدن
من هم جز اولین مشتری های شما بودم یعد یک ماه وقتی وضعیت رو دیدم که همه بدون فکر داشتن تعرفشون رو می بردن بالا با یک حساب کتاب کوچیک دیدم در اینده همه ورشکست خواهد شد سریع سایت رو رد کردم رفت ...

یک سری هم که کلاه برداری تو خونشون هست فقط سایت بالا میارن به قصد خوردن پول مردم که بحث اونا جداست

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
اون سایت تجربه شد برام، 2 سال از عمرم پاش رفت، ولی تجربه شد.
آدمی که حلال و حروم سرش نمیشه، لایسنسینگ توقع داری سرش بشه؟ یه دیکودر + کمی اطلاع از برنامه نویسی = اسکریپت نال شده
مهدی جان از این آدمای بی شرف که زیاده...
ولی ماها که برنامه نویسیم هم باید تلاشمون رو بکنیم دیگه ;)
الان اگر encoder خوب و به روز داشته باشی معمولاً یا دیکدرش نیست یا پابلیک نشده که بیافته دست این دزدا! من خودم تو فکرمه به زودی یکی بخرم، خیلی گرونه (199 دلار!!!) ولی میدونم ارزشش رو داره که انقدر خرج کنم، به جاش در آینده اعصابم خورد نشه و دلم نسوزه وقتی می بینم زحمتم داره مفتی تو اینترنت پخش میشه... وقتی میگم زحمت خودت میفهمی چی میگم. هر برنامه که می نویسیم مثل بچه مون میمونه خداییش... دوست نداریم کسی بهش نگاه چپ کنه... :D

• Like

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
الان اگر encoder خوب و به روز داشته باشی معمولاً یا دیکدرش نیست یا پابلیک نشده که بیافته دست این دزدا! من خودم تو فکرمه به زودی یکی بخرم، خیلی گرونه (199 دلار!!!) ولی میدونم ارزشش رو داره که انقدر خرج کنم، به جاش در آینده اعصابم خورد نشه و دلم نسوزه وقتی می بینم زحمتم داره مفتی تو اینترنت پخش میشه... وقتی میگم زحمت خودت میفهمی چی میگم. هر برنامه که می نویسیم مثل بچه مون میمونه خداییش... دوست نداریم کسی بهش نگاه چپ کنه... :D
حتی اگر قویترین کد کننده رو به کار ببرین باز میشه مشکل اساسی این هست که همه ما ادعا داریم اما درک نمی کنیم که استفاده بدون اجازه از محصول زحمت دیگران فرقی با دزدی نداره برعکس اون رو هنر هم می دونیم که تونستیم از چیزی که پولی بوده مفتی استفاده کنیم و در راه خدمت به کاربران اینترنت اون رو منتشر هم کنیم باید فکر افراد عوض بشه و به حقوق دیگران احترام بزاریم

• Like

SNo

Registered User
لایک‌ها
538
نظر شخصی من درباره سیستم های پاپ اپ اینه:
شما اسکریپت رو با قیمت پایین بیرون دادی:D و کودکان عزیز ما تونستن این اسکریپت رو راحت بخرن الان هم رایگانش هست ....
بعد زیاد شدن سیستم ها رقابت زیاد شد(اکثرا هم با مدیرت مدیرانی که حتی به سن قانونی نرسیدن و هیچی از کسب درامد حالیشون نیست) و همه فقط می خواستن کاربر جذب کنن و تعرفش رو می بردن بالا و بعد چند ماه دیدن که سود که نمی کنن هیچ دارن ضرر میدن
من هم جز اولین مشتری های شما بودم یعد یک ماه وقتی وضعیت رو دیدم که همه بدون فکر داشتن تعرفشون رو می بردن بالا با یک حساب کتاب کوچیک دیدم در اینده همه ورشکست خواهد شد سریع سایت رو رد کردم رفت ...

یک سری هم که کلاه برداری تو خونشون هست فقط سایت بالا میارن به قصد خوردن پول مردم که بحث اونا جداست
روی اسکریپت جدیدمون دیگه این اشتباه رو نمیکنیم ...
انکودر هرچه قدر هم آپدیت باشه بازم دیکودش میکنن ... حالا کم کم تجربه میکنی :دی

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
علت منطقی و عقلانی: سیستم کسب درآمد باید براساس گردش مالی درست و حساب شده برنامه ریزی بشه تا میزان ورودی پول به خروجی همیشه مساوی سود باشه نه ضرر و برشکستگی و نتیجه خوردن پول طلبکاران و فرار ....

علت شرعی و انسانی: فقط رعایت درامد حلال !

Amir9891

Registered User
لایک‌ها
399
روی اسکریپت جدیدمون دیگه این اشتباه رو نمیکنیم ...

انکودر هرچه قدر هم آپدیت باشه بازم دیکودش میکنن ... حالا کم کم تجربه میکنی :دی
اون که 100% !
مثل قضیه امنیته که هیچ وقت هیچ کس نمیتونه ادعا کنه امنیت 100% وجود داره!
منم کم تجربه نکردم ;) راجع بهش زیاد تحقیق کردم و حداقل تو ایران من ندیدم کسی بتونه SG رو دیکود کنه :D

پ.ن: خودمونیما، وب رو داغون کردی با اسکریپت پاپ آپ. :D هر سایتی میری یه ردی ازت هست :D LOL

• Like

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
کلا متاسفانه حروم خوری داره تو جامعه عادی میشه و همه جا این قضیه صدق میکنه
===========================================
تو ادامه بحث انکود و دی کد کردن و کلا کرک کردن
شاید سایتی پیدا بشه که 99.99 درصد امنیت داشته باشه و نشه هکش کرد
ولی صد در صد همه چی دی کد و کرک میشن

بالا