• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا كامپيوترم خود به خود Restart مي شود؟

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
سلام

كامپيوترم مدل 3000intel با مادربورد MSI است. گاهي اوقات خود به خود خاموش و روشن مي شود. بدون هيچ پيغام خاصي. درست مثل اينكه دكمه Reset را زده باشم. كسي تا به حال به اين مورد بر خورده است؟ علت چيست؟ راه حل چيست؟
با تشكر

Beh_Madonna

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از javad2000 :
سلام

كامپيوترم مدل 3000intel با مادربورد MSI است. گاهي اوقات خود به خود خاموش و روشن مي شود. بدون هيچ پيغام خاصي. درست مثل اينكه دكمه Reset را زده باشم. كسي تا به حال به اين مورد بر خورده است؟ علت چيست؟ راه حل چيست؟
با تشكر
این مشکل چه موقعی برای شما پیش میاد
زمانی که در اینترنت هستی یا فرقی نمیکنه
و یا زمانی که داری کار گرافیکی یا کار سنگین انجام میدی ؟
کدومش ؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممکنه بخاطر نوسانات برق باشه
به پاورت ربط داره به احتمال زیاد

Messenger

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه ميبيني سيستم شات داون ميشه و بعد عمليات راه اندازي مجدد (Shutdown - Restart به روش صحيح خودش) مشكلت وجود يه تروجان بر روي سيستمت هست .

mamiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من خودم این مشکل رو داشتم و دلیل اون هم افت ولتاژ برق بود.
اگه شما هم در ساعات خاصی به این مشکل برخورد میکنی(ساعات اوج مصرف برق) مطمئن باش که مشکلت همینه.

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
اگه یکباره رستارت میشه مثل اینکه برق قطع و وصل میشه مشکل مربوط به پاورت میشه

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
آخه اين كامپيوتر طوري هست كه در صورت قطع و وصل ناگهاني برق، خاموش ميشه و دوباره فقط در صورت زدن دكمه روشن شدن، روشن ميشه. پس اين خاموش و روشن شدن خود به خودي نمي تونه مربوط به قطع و وصل يا نوسان برق يا اشكال پاور باشه. ميتونه؟

با تشكر

athar

Registered User
لایک‌ها
8
Clock مربوط به CPU رو حدود 200 تا 300 کیلوهرتز پائین بیارید و نتیجه رو مشاهده کنید.
از اینکه CPU داغ نمیکنه هم مطمئن بشید.

shahabyazdi

Registered User
لایک‌ها
0
همین مشکل پارسال برای منم پیش اومده بود
وقتی چک کردم فهمیدم محافظم ضعیف شده و وقتی مثلا کولر روشن میشه خود به خود کامپیوترم ریست میشه

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
ببین اینطوری نمیشه
دونه دونه تست کن هم ممکنه سی پی یو داغ بکنه که اکثر موقع ها خاموش میکنه ولی رستارت کردند رو هم دیدم
ولی حتی ممکنه از ویندوزت باشه
بیشترین درصد برای همون پاور هست بعد از همه اینها اگر درست نشد یه پاور پیدا کن و با اون تست کن

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
ضمن سلام و تشكر از همه دوستان

بايد بپرسم كه آيا احتمال داره كه پاور بتونه كامپيوتر رو Restart كنه؟ آيا مادربورد جلوي ريستارت شدن كامپيوتر رو از طريق پاور نميگيره؟ يعني اگر پاور برق رو يه لحظه قطع كنه و دوباره وصل كنه، مادربورد اين اجازه رو ميده كه كامپيوتر خود به خود دوباره روشن بشه؟ چون من با دوشاخه كه امتحان كردم، اگر دوشاخه رو يه لحظه از برق بكشيم و دوباره به برق بزنيم، كامپيوتر خاموش ميشه ولي دوباره روشن نميشه.

ضمناً اون دوستي كه گفته بودند Clock رو 200 تا پايين تر بيار، به Setup رفتم و كلاك رو چك كردم روي عدد 133 بود. ديگه از اين پايين تر هم نمي اومد. گزينه خاموشي خودكار بر اثر داغ شدن CPU هم غير فعال بود.

با تشكر

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخر نگفتی کی ریستارت میکنه
میتونه از هر قطعه کامپیوتر باشه
ممکنه از کانفلیکت قطعات باشه ایا قطعه
جدید نصب نکردی یا برنامه جدید
توی دایرکتوری ویندوز دنبال minidump بگرد توش
error که قبل از ریستارت اتفاق میوفته رو log کرده
اگه فایل log نبود باید اول
از ویندوز شروع کنی یعنی دوباره نصب کنی
بعد اگه نشد باید تک تک قطعات رو چک کنی
از کارت صدا شروع کن مودم و مخصوصا کارت شبکه

یک چیز رو یادم رفت بگم ram اولین چیزی هست که
تو این حالت بهش مشکوک باید بشی

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
حتی گرد و خاک هم باعث میشه
خلاصه باید به قول دوستمون همهشو تست کنی تا مشکلت برطرف بشه نمیشه گفت دقیقا از فلان قطعه هست

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
> اخر نگفتی کی ریستارت میکنه
زمان خاصي نداره. گاهي اوقات 2 بعد از ظهر، گاهي اوقات 1 نيمه شب. هميشه اين اتفاق وقتي مي افته كه كامپيوتر مدت زيادي (مثلاً 2 ساعت) روشنه. اما بعضي وقتها هم كامپيوتر به مدت طولاني روشن مي مونه ولي اين اتفاق نمي افته.

ضمناً همسايه مون ميگفت كه گاهي اوقات وقتي آسانسور مجتمعمون بالا و پايين ميره لامپ هاي خونه شون ميسوزه. شايد هم قضيه به اين موضوع ربط داشته باشه. بايد بررسي كنم.

> توی دایرکتوری ویندوز دنبال minidump بگرد توش error که قبل از ریستارت اتفاق میوفته رو log کرده
اگه فایل log نبود باید اول از ویندوز شروع کنی یعنی دوباره نصب کنی
اون فولدر رو نگاه كردم. فايل log نبود. فقط چند تا فايل با پسوند dmp بود كه محتوياتشون يه سري علائم ناخوانا بود. من فكر مي كردم وجود نداشتن فايل log نشانه اين باشه كه اشكال از ويندوز نيست، بلكه از برقه. چون حتي ويندوز فرصت ساختن فايل error را هم پيدا نكرده. ولي مثل اينكه شما برعكس اين قضيه را معتقديد. اما اين هم مي تواند يك دليل باشد.

مواردي كه دوستان تا به حال گفته اند، تماماً شامل راه حل هاي خشن و تهاجمي است. فكر مي كردم با تغيير يكي از پارامترهاي setup مشكل حل شود، اما ظاهراً بايد كل كامپيوتر را از لحاظ نرم افزاري و سخت افزاري جراحي كنم تا علت معلوم شود.
به هر حال راه حل ها را به مرور زمان يكي يكي امتحان خواهم كرد و در صورت يافتن نتيجه همينجا گزارش خواهم داد. اگر كسي روش ساده تر يا گزينه ديگري به ذهنش رسيد لطفاً بگويد.

با تشكر از همه

amin4545

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
وقتی ان فایل ها است پس ویندوز لوگ گرفته

باید این کار رو بکنی
start بعدcontrol panel بعدPerformance and Maintenance بعد Administrative Tools بعد روی Event Viewer
دبل کلیک میکنی تو قسمت سمت چپ system رو انتخاب کن
در سمت راست باید در قسمت source دنبال eventlog بگردی
یکی یکی همه رو نگاه کن با دبل کلیک کردن رو هر کدوم
در ردیف event مثلا اگر کامپیوتر shotdown شده باشه دنبال عدد 1075 بگرد
مال restart رو نمیدونم

اگه نشد بگو تا یک راه دیگه رو بگم

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
تمام Eventlog ها رو چك كردم. كد تمامشون يا 6005 يا 6006 و يا 6009 بود. كه با دبل كليك روي هر كدوم از كدها و كليك روي لينك سايت مايكروسافت و ديدن راهنماي مربوطه متوجه شدم كه تمام اين كدها مربوط به restart و shut-down هاي عمديه. اما هيچ كدوم دال بر restart غيرمنتظره و ناگهاني نبودند.

نمي دونم آيا ممكنه مشكل از ويروس باشه؟ آخه ويروسي كه اينطور غيرمنتظره كامپيوتر رو ريستارت كنه تا حالا نديده بودم.

به هر حال هرچي هست كه تا حالا چند بار بدجوري حال ما رو گرفته و حاصل كلي زحمتم رو بر باد داده. اگر كسي بتونه راه حلي پيشنهاد كنه كه قبل از ناچار شدن به تعويض ويندوز يا بيرون كشيدن دل و روده سيستم، بتونم علت دقيق مسئله رو كشف كنم خيلي ممنون ميشم. ضمناً جديداً يك مشكل جديد هم اضافه شده. من گزينه هاي CMOS setup رو كمي دستكاري كردم تا شايد مشكل حل بشه اما هرچند هنوز نميدونم مشكل حل شده يا نه، (چون از ظهر كه اين كار رو كردم تا حالا هنوز restart غير منتظره نداشتم) اما يك مشكل جديد هم اضافه شده. الآن وقتي گزينه Shutdown رو انتخاب مي كنم كامپيوتر خود به خود خاموش نميشه و بايد با دكمه پاور روي كيس خاموشش كنم. وقتي هم گزينه Hibernate (يعني Shift|Standby) رو مي زنم به جاي Hibernate‌شدن Restart ميشه. بعد هم دوباره به setup رفتم و گزينه Restore Default Settings رو زدم تا همه چيز به حالت اوليه برگرده، (چون مي دونستم كه به علت استفاده چند روز قبلم از همين گزينه، تمام تنظيمات تا قبل از دستكاري هاي اخير روي حالت پيش فرض كارخونه بوده) اما اينطوري هم اين مشكل جديد حل نشد.

عجب مسئله پيچيده اي شده ها. از اساتيد امر خواهشمندم راهنمايي كنند.

با تشكر

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
چی شد مشکلت حل شد یا نه ؟
میخوام بدونم چکار کردی ؟
الان یک سیستم دارم که حدس میزنم رستارت کردنش از هاردش باشه

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
>چی شد مشکلت حل شد یا نه ؟ میخوام بدونم چکار کردی ؟ الان یک سیستم دارم که حدس میزنم رستارت کردنش از هاردش باشه

نه. مشكل هنوز پا برجاست و علتش رو هم پيدا نكردم. تنها چيزي كه فهميدم اينه كه احتمال ارتباط اين مشكل به پاور وجود داره. چون بر خلاف تصور اوليه ام كه فكر مي كردم اگر برق پاور يك لحظه قطع و وصل بشه، مادربورد جلوي ريستارت شدن دستگاه رو ميگيره حالا فهميدم كه در صورت قطع و وصل شدن كوتاه مدت برق، دستگاه ريستارت ميشه و مادربورد هم جلوي اين موضوع رو نميگيره. (فقط اگر مدت قطع شدن، بيش از 5 ثانيه باشه، پس از وصل مجدد برق، دستگاه دوباره روشن نميشه).

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جالبه من هم سيستم تازه گرفتم و همين مشكل رو دارم .........
229.gif
وقتي برنامه زياد باز ميكنم به CPU فشار مياد ور ريسيت ميشه مشكل از چيه ؟؟

بالا