• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا كامپيوترم خود به خود Restart مي شود؟

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
همانطور که دوستان گفتن مشکل 80% از power است اگر با عوض کردن power مشکلت حل نشد از ram کامپیوتر است ان هم check ;k کن اگر نبود ببین fan cpu درست کار می کنه یا نه باز هم نشد دیکه در اخر بهتره مشکلتو تو بخش سخت افزار مطرح کنی

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
جالبه من هم سيستم تازه گرفتم و همين مشكل رو دارم .........
229.gif
وقتي برنامه زياد باز ميكنم به CPU فشار مياد ور ريسيت ميشه مشكل از چيه ؟؟

شما ببین دستگاهات بت هم confilct ندارن شاید هم بهتره mother board update کنی اگر باز مشکلت حل نشد تو قسمت بالا گفتم چی کار کنی

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
تا حالا چند تا سیستم بهم خورده این مشکل رو داشتن
یکی با عوض کردن پاور درست شده یکی با عوض کردن رم یکی با عوض کردن هارد
اما الان یکی دستم هست نه پاورش بود نه رم نه هارد الان رسیدم سراغ مادربورد و سی پی یو

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
> اما الان یکی دستم هست نه پاورش بود نه رم نه هارد الان رسیدم سراغ مادربورد و سی پی یو
لابد نوبت به كامپيوتر من كه برسه، اشكال از سيستم تهويه مطبوع آپارتمانمونه. :)

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
> اما الان یکی دستم هست نه پاورش بود نه رم نه هارد الان رسیدم سراغ مادربورد و سی پی یو
لابد نوبت به كامپيوتر من كه برسه، اشكال از سيستم تهويه مطبوع آپارتمانمونه. :)
حتما !!
90.gif

saeid.z

Registered User
لایک‌ها
3
آخه جالب اینجاست که اول هنگ میکرد دیدم فنش درست متصل نیست درست کردم بعد شروع کرد به رستارت کردن ویندوزشو عوض کردم وسطا ارور دادکه هارد خرابه هارد رو عوض کردم ارور داد که مموری خرابه یکی دیگه بستم ایندفعه بازم میگه هارد خرابه فهمیدم سر کارم احتمالا همونموقع که فن از جاش دراومده بوده سی پی یو آسیب دیده یا اینکه هر ضربه ای که بوده فن رو از جاش درآورده مادربوردم خراب کرده
نظرتون چیه
باید یه مادربورد همتراز باهاش پیدا کنم تست بگیرم

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
مراحل زير را طي كردم:
Right-click: My Computer> Properties> Advanced> (Startup and Recovery:) Setrtings
در قسمت Automatically Restart علامت تيك كنار آن را حذف نمودم.
حالا ديگر كامپيوتر، خود به خود ريستارت نمي شود، اما به جاي آن، گاهي اوقات خود به خود قفل كرده، صدايي مثل صداي خاموش شدن هارد از داخل كيس شنيده مي شود و يك صفحه سورمه اي تيره با نوشته هاي زير ظاهر مي گردد (هيچ دكمه اي هم كار نمي كند):
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.

If this is the first time you've seen this stop error, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:

check to be sure you have adequate disk speace. If a driver is identified in the stop message, disable the driver or check with the manufacturere for driver updates. Try changing video adapters.

Check with your hardware vendor for any Bios updates. Disable Bios memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press f8 to select Advanced Startup options, and then select Safe Mode.

Technical information:

*** Stop: 0*0000007E (0*C000005,0*0000FCEB,0*F6B22C0C,0*F6B22908(

Beginning dump of physical memory.
Physical memory dump complete.
Contact your system administrator or technical support group for further assistance.

از آنجا كه ريستارت هاي خودكار، متوقف شده، نتيجه مي گيرم كه مشكل از پاور نبوده است، اما هنوز علت دقيق موضوع را نمي دانم. فعلاً موردي كه شكم را بر انگيخته است همان قسمتي است كه با فونت ضخيم نشان داده ام. «گزينه هاي حافظه ي Bios از قبيل Caching و Shadowing را غير فعال كنيد»

كسي تا به حال چنين اروري ديده بود؟
چگونه مي توانم امكانات حافظه Bios از قبيل Caching و Shadowing را غير فعال كنم؟

با تشكر

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
راشستی به نظر شما این Physical memory که در خط یکی مانده به آخر به آن اشاره کرده چیه؟ آیا همون Ram هست یا هارد یا چیز دیگه؟

با تشکر

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عزيز اين اروره Dump Memory هستش ايراد از رمته احتمال 90% رمت چيه اگه كينگه چيپش چيه .

javad2000

Registered User
لایک‌ها
25
با سلام خدمت كليه دوستاني كه راهنمايي كردند.
بالاخره كامپيوترم درست شد. جهت اطلاع كساني كه مشكل مشابه دارند، من براي حل مشكل، از اين راه حل استفاده كردم:

1- با يك شركت كامپيوتري نزديك منزلمان قرار گذاشتم كه قطعات كامپيوترم را يكي يكي تعويض كند، با هر بار تعويض، قيمت قطعه به علاوه مزد نصب را گرفته، من سيستم را دو روز به خانه برده، استفاده كنم، اگر مشكل حل نشده بود، سيستم را برگردانم، قطعه قبلي با كسر 10% از قيمت آن پس داده و قطعه ديگري را تعويض كنم.

با اين روش، اول 16 تومان دادم پاور را تعويض كردم، مشكل حل نشد. بعد، آن 16 تومان را پس گرفته، 53 تومان دادم Ram را عوض كردم مشكل حل شد.

بالا