• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا مصرف بنزین ماشینم بالا رفته

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
منم دقیقاً میخواستم همین رو بگم ، شما یه باک بنزین سوپر بزن احتمال زیاد مصرفت خیلی کمتر میشه . من 206 V8 دارم ، با بنزین معمولی با یه باک حدود 350 - 400 کیلومتر راه میره در صورتی که با سوپر 400-450 تا میره . البته شهر ما ترافیک وحشتناکه .

البته بنزین سوپر هم در ایران کیفیت ثابتی نداره و معلوم نیس

من سیکل ترکیبی یعنی هم ترافیک هم اتوبان میرم تا حالا نشده با یه باک زیر 700 کیلومتر برونم

پارسال در سفری که از اراک به مشهد داشتم بعد 1050 کیلومتر بنزین زدم تازه یه 5 لیتری هم باز تو باک بود !!

Rock_lp_lb

Registered User
لایک‌ها
88
باد لاستيك اتو چك كن....
فيلتر و صافي بنزينتو تعويض كن...
لاستيك پهن ننداختي ؟
شمع اتو هر ١٥ تا تعويض كن
هر يه ماه يبار يه باك كامل بنزين سوپر بزن

يا روي يه باك كامل بنزين معمولي. يه مكمل ورت بريز
در هر صورت. مصرف بنزين بستگي به نوع رانندگيتم داره.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

دادا ماشین من برج 5 سال 90 از پارس خودرو هست. کلا باهاش 13 تا راه رفتم.
در مورد رانندگی هم بعد 7/8 سال دیگه اونقدر می دونم که چطوری برم.
دور موتور هو هیچ وقت نذاشتم از 3.5 بالاتر بره.( ماکزیمم توی بد ترین شرایط گفتم )
شمع هم روی 12000 عوض کردم. ( بوش المان اصلی انداختم )
روغن هم 5000 عوض می کنم و طبق عادت همه لوگان ها elf می ریزم.
دیاگ هم زدم ایرادی نداشته.
همراه با تعویض روغن فیلتر هوا / فیلتر روغن / فیلتر بنزین هم عوض میشه.
توی بنزین زدن هم یکی در میون بنزین سوپر میزنم. ( اونم میذارم باک خالی بشه کاملا )
لاستیک پهن هم اگه منظورتون 235 / 215 هست که باید بگم خیر 205 هانکوک اصلی انداختم. باد لاستیک رو هم هر 60 روز تنضیم می کنم که آخریش 2 روز پیش بود
موتور به هیچ عنوان لرزش نداره.

دیگه نمی دونم والا باید چکارش کنم.

یا حق

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
من سیکل ترکیبی یعنی هم ترافیک هم اتوبان میرم تا حالا نشده با یه باک زیر 700 کیلومتر برونم

پارسال در سفری که از اراک به مشهد داشتم بعد 1050 کیلومتر بنزین زدم تازه یه 5 لیتری هم باز تو باک بود !!

تو جاده مصرفم پایینه . آخه تو شهر ما هر 2 قدم باید یه بار ترمز بزنی و دوباره راه بیوفتی . من تا به حال یادم نمیاد داخل شهر وقتی هوا روشنه بالای 50 تا با ماشین رفته باشم . ولی تهران درسته ترافیک داره ولی خیلی وقت ها هم شما با ماشبنت میتونی 1 ساعت با سرعت 100 تا بری که سرعت بهینه هستش و مصرف سیکل ترکیبیت رو بالاتر میبره .

تو جاده حساب کردم حدود 6 می سوزونه . همه جوره هم به ماشینم خرج میکنم و تمام فیلتراش و . . . سر موقع عوض میشن . البته من باک رو تا آخر پر نمیکنم ( یه 5 لیتری معمولاً خالی میذارم . بنزینم تا دلتون بخواد هست ، بی خیال :blush:

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

با تشکر از همه دوستان امروز بردم نمایندگی.
هیچ موردی نداشت گفت بندازش توی جاده با سرعت 90 تا با دور موتور 2.5 و توی دنده 5 حرکت کن بعد از اینکه باهاش همینجوری ا کیلومتر رفتی میزان مصرف بنزین رو توی کامپیوتر از اهرم روی کیلومتر صفر کن.
بعد از صفر کردن 3 الی 5 کیلومتر با همون سرعت راه برو تا میزان مصرف فیکس بشه. ( توجه داشته باشید بعد از صفر شدن میزان مصرف خودرو از 20 لیتر در 100 کیلومتر شروع شده و تا یک جایی زیر 7 فیکس میشه ) این بستگی به آب بندی ماشین و نحوه رانندگی طرف داره
خوب ما این کار رو انجام دادیم

نتایج حاصل شده :

با سرعت 90 توی دنده 5 = 4.6 لیتر
با سرعت 110 توی دنده 5 = 5.7 لیتر
با سرعت 160 توی دنده 5 = 6.6 لیتر

و سرعت 50 تا 60 داخل شهر به 7.2 میرسه.
داخل شهر با کولر 8 تا 8.5 بستگی به میزان گاز دادن داره. ( همونطور که می دونید توی لوگان بعد از اینکه کولر می زنید ماشین شتابش به شدت افت میکنه و گاز بیشتری لازم داره کلا بعد از کولر ماشین تنبل میشه )

به همین راحتی.یک چیزی یاد گرفتیم .خدا پدرشون رو بیامرزه که ادم درستی بود نگفت ماشین رو بذاز و بعدا بیا بگیر .و خرج روی دستمون نذاشتن.

دست همه دوستان درد نکنه.

یا حق

kamipt

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من یه پراید هاچ بک مدل 84 دارم ، چند وقته مصرف سوختش شده صدی 20 تا!!!!!!!! دلیلش چی میتونه باشه؟؟ چی میتونه این همه افزایش بده مصرف سوخت رو؟؟؟؟؟ارور ECU؟؟؟شمع ها ؟ یا ....

ali sam

Registered User
لایک‌ها
29
ماشینو تا خرخره بنزین بزن بعد از نیم ساعت ببین تو ماشین بوی بنزین نیست؟
واسه من این مشکل پیش اومده بود..یه لوله بزرگ هست به باک.. اون یه ذره سوراخ شده بود قسمت بالاش...ماشینمم صفر...

بالا