• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا پرشين گيگ اينطوري شد؟!!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
سلام،

من الان اومدم برم تو پرشين گيگ به جاي صفحه ي اون اين اومد به جاش:

233993.gif

اين يعني چي؟! يعني پرشين گيگ هم از دست رفت؟ بدتر از اون يعني هرچي توش بود از دست رفت؟!! براي شما ها هم همين صفحه مياد يا کامپيوتر من جني شده؟!!

.

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
براي من باز شد !!

چه جوري براي شما باز شد؟ من الانم امتحان کردم، اونم ايندکس مربوط به فايل هاي خودمو، همين صفحه ي بالا باز اومد (خوب وقتي خودش نيست، فايل هاي من باشه!).

واي، من فايل هامو مي خوام (خوبه حالا همه اش 4 تا عکس و 2 تا آهنگ بوده نه يک چيز حياتي!!)

اينم در عرض اين چند دقيقه اينجوري شده، چون ديدم چرا عکس هاي توي امضام نصفشون نا پديد شدند، رفتم ببينم چه شده ديدم اي داد، اينجوري شده!! يعني همه چي بر باد رفت، تمام شد، اي روزگار، اي داد بيداد!!

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
منم تو امضام یه عکس دارم که تو پرشین گیگ گذاشتم
اونم نمی اد -

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
متاسفانه باید بگم که پرشین گیگ دامینش رو پارک کرده و داره کسب درآمد میکنه وباید بیخیال پرشین گیگ شد دیگه
البته نمیدونم چرا بعضی از اکانتها رو باز میکنه بعضی ها رو نه البته html باز نمیکنه فقط من تونستم امروز یک فایل زیپ دانلود کنم

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
متاسفانه باید بگم که پرشین گیگ دامینش رو پارک کرده و داره کسب درآمد میکنه وباید بیخیال پرشین گیگ شد دیگه
البته نمیدونم چرا بعضی از اکانتها رو باز میکنه بعضی ها رو نه البته html باز نمیکنه فقط من تونستم امروز یک فایل زیپ دانلود کنم

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بله پارک شده.

نباید از سرویس فری انتظار داشت!

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
براي من همين الان باز شد
300.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
براي من همين الان باز شد
300.gif

واسه من باز شد و همه چيز دست كار مي كنه..پرشيانا جان چك كردم ديدم Sound Track هاي XAJH رو هم كه تو پرشين گيگ آپلود كرده بودي واسه من باز مي شدن

جدا؟ عجيبه! اين اگه پارک شده براي همه بايد پارک شده نشون داده بشه ديگه، مگه نه؟ يعني يه جا پارک شده يه جا نشده؟!!

مي گم خوبه ساحل جون حالا براي تو باز ميشن، منکه خودم صاب آهنگ (منظور همون صاحب آهنگ بود!) هستم چيزي نمي بينم!!! يعني تو الان اون قلب مال I love Persian Gulf و اون لوگويي که مال وبسايم بود مثلا رو ميتوني ببيني؟! جاش ضربدر نزده؟!!

به به، چه هيجان انگيز، آدرس خود ايميج رو مستقيم وارد کردم برام صفحه ي مشترک گرامي (Requested Page is Forbidden اومد!!)

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
من مشكلي ندارم.
ضمنا توي سرويس free نبايد انتظار تضمين براي نگه داشتن اطلاعات رو داشته باشيد!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
مي گم نکنه به سرويس دهنده ي اينترنت مربوط ميشه که براي يه سري مشکلي نيست و براي يه سري هست!! من داتک دارم، برام فقط همين صفحه ي نامربوط مياد.

من مشكلي ندارم.
ولي عکس تو امضاي شما براي من ضربدر نشون داده ميشه!! آدرس عکس رو هم که وارد ميکنم، صفحه ي ف ي ل ت ر مياد (البته داتک براي آدرس هايي هم که نميتونه پيدا کنه همينو نشون ميده!!)

خب خب خب، يک نتيجه ي خيلي جالب گرفتم، از طريق يه آدرس پراکسي وارد شدم و پرشين گيگ سر جاش بود!!!

يعني فقط تو داتک سايتش پارک شده است؟!!!!

ولی پرشیانا برا من که درسته نکنه اینم دیگه کار نکنه؟
فکر کنم با اين کشفي که انجام دادم الان با اطمينان 100 درصد ميتونم بگم شما از داتک استفاده نمي کنيد!! درست مي گم؟

..

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
.
48.gif
24.gif
48.gif

خيلي جالبه، نه، فراتر از خيلي جالبه!!!

من الان با 2 تا کارت اينترنت مختلف چک کردم، سايت باز شد، يا کارت خود داتک هم چک کردم، بازم مشکلي نبود، ولي با DSL ش که ميخوام برم تو پرشين گيگ همون صفحه ي کذايي مياد!!

حالا ممکنه يکي اين مورد رو توضيح بده که چطور چنين چيزي ممکنه؟!!

.اديت:
اصلاح مي شود، با کارت داتک هم پرشين گيگ پارک شده بود!!

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
مي گم نکنه به سرويس دهنده ي اينترنت مربوط ميشه که براي يه سري مشکلي نيست و براي يه سري هست!! من داتک دارم، برام فقط همين صفحه ي نامربوط مياد.

ولي عکس تو امضاي شما براي من ضربدر نشون داده ميشه!! آدرس عکس رو هم که وارد ميکنم، صفحه ي ف ي ل ت ر مياد (البته داتک براي آدرس هايي هم که نميتونه پيدا کنه همينو نشون ميده!!)

خب خب خب، يک نتيجه ي خيلي جالب گرفتم، از طريق يه آدرس پراکسي وارد شدم و پرشين گيگ سر جاش بود!!!

يعني فقط تو داتک سايتش پارک شده است؟!!!!

فکر کنم با اين کشفي که انجام دادم الان با اطمينان 100 درصد ميتونم بگم شما از داتک استفاده نمي کنيد!! درست مي گم؟

..

آره من داتک ندارم ولی y2k هم داتک داره شاید اشکال از داتکه

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
درسته، اشکال از داتکه، با کارتش هم پرشين گيگ باز نمي شه و اون صفحه ي پارک دومين مياد!

نميدونم چه کار کردند، برم چند تا داتکي ديگه پيدا کنم ببينم براي اونام همينطوره يا نه، واقعا که مسخره است!!

.

aka

Registered User
لایک‌ها
0
شاید مشکل NS داره یه اینکه برای کم شدن ترافیخ ، داتک ریدایرکتش کرده !

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
برای من هم هنوز بازه هر چند که خیلی وقته قیدش رو زدم خیلی مشگل داشت

بالا