Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
الان با داتک درست شد.
ظاهرا اونا NS عوض کردن و این کش سرور های داتک دیر آپدیت شده.
شاید مشکل NS داره یه ا
الان با داتک درست شد.
انگاری استاد شدهمي گم نکنه به سرويس دهنده ي اينترنت مربوط ميشه که براي يه سري مشکلي نيست و براي يه سري هست!! من داتک دارم، برام فقط همين صفحه ي نامربوط مياد.
ولي عکس تو امضاي شما براي من ضربدر نشون داده ميشه!! آدرس عکس رو هم که وارد ميکنم، صفحه ي ف ي ل ت ر مياد (البته داتک براي آدرس هايي هم که نميتونه پيدا کنه همينو نشون ميده!!)
خب خب خب، يک نتيجه ي خيلي جالب گرفتم، از طريق يه آدرس پراکسي وارد شدم و پرشين گيگ سر جاش بود!!!
يعني فقط تو داتک سايتش پارک شده است؟!!!!
فکر کنم با اين کشفي که انجام دادم الان با اطمينان 100 درصد ميتونم بگم شما از داتک استفاده نمي کنيد!! درست مي گم؟
..
من يه مشكل ديگه با PersianGig دارم...
تا چند وقت قبل وقتي روي لينكي از پرشين گيگ كليك مي كردم شروع مي كرد به دانلود شدن....ولي الان يك صفحه تكست عجيب باز مي شه! ....حتما بايد Save Link as بزنم تا بتونم دانلود كنم:blink:
الان من هم مشكل دارم يه 2 روزي هستبیشتر فکر کنم با داتک مشکل داره یا برعکس
مثل اینکه فقط کسایی که از سرویسهای داتک استفاده می کنند دچار این مشکلن
البته پرشین گیگ داره یه تغییراتی هم انجام میده. یعنی مشکل فقط از سرویسهای اینترنتی و اکانتها نیست. اگه یادتون باشه وسطهای تصویر یه تبلیغ نوشته بود FTP Service Coming Soon دارن این سرویس رو فعال میکنن یه کم مشکلات به وجود میاد.
بله، حق با شماست، احتمالا بايد باز همين موضوع باشه.در سرویس سپنتا تا الان مشکلی با پرشین گیگ رویت نشد!
فکر کنم مثل دفعه گذشته مشکل از DNS Server های داتک باشه.
مثل اینکه فقط کسایی که از سرویسهای داتک استفاده می کنند دچار این مشکلن
پس اينبار ظاهرا ديگه فقط داتک مشکل نداره، شما هم همين مشکلو داريد (دفعه ي قبل که باز يه سري تغييرات اتفاق افتاده بود، چند ساعت بعد مشکلش حل شد ولي اينبار به نظرم داره خيلي طول مي کشه!).الان من هم مشكل دارم يه 2 روزي هست
از ازاد نت استفاده مي كنم
دعا کنید درست شه...همون، حتما در حال انجام اين تغييرات هستند که اينجوري شده، يعني اميدوارم که در حال انجام اين کارها باشند ^_^
بله، حق با شماست، احتمالا بايد باز همين موضوع باشه.
پس اينبار ظاهرا ديگه فقط داتک مشکل نداره، شما هم همين مشکلو داريد (دفعه ي قبل که باز يه سري تغييرات اتفاق افتاده بود، چند ساعت بعد مشکلش حل شد ولي اينبار به نظرم داره خيلي طول مي کشه!).