• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا کلیک ها از ای نتورک رد می شوند؟!!

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
سلام
تو چند تا سایت تبلیغات بنری عضو هستم .وقتی روی بنری که اصلا ربطی به ای نتورک نداره کلیک میشه یه لحظه سریع url ای نتورک مثل c.anetwork..... میاد بعد به سایت مورد نظر میره!!! میخواستم ببینم برای شما هم اینطوری هست. من اصلا از ای نتورک خوشم نمیومد و عضوشم نیستم ولی نمیدونم چرا لینک شرکتهای دیگه هم از اونجا هستن؟!....

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
سلام
تو چند تا سایت تبلیغات بنری عضو هستم .وقتی روی بنری که اصلا ربطی به ای نتورک نداره کلیک میشه یه لحظه سریع url ای نتورک مثل c.anetwork..... میاد بعد به سایت مورد نظر میره!!! میخواستم ببینم برای شما هم اینطوری هست. من اصلا از ای نتورک خوشم نمیومد و عضوشم نیستم ولی نمیدونم چرا لینک شرکتهای دیگه هم از اونجا هستن؟!....
چون خیلیهاشون بنرهای آنتورک رو نشون میده و از خودشون تبلیغی ندارند.

nicabzar

Registered User
لایک‌ها
153
چون اون سایت های کلیکی واسط هستند و انتورک برای اینکه رقیب کمتری تو این زمینه داشته باشه چند سایت این مدلی راه انداخته و تبلیغات خودش رو تو اونا نشون میده

emad2013

Registered User
لایک‌ها
268
دقیقا متوجه نشدم یعنی ای نتورک رفته تو این سایتهای رقیب تبلیغات خریده و بنر مشتریهاشو تو اونجا نشون میده؟ یا اینکه همه این سایتا برای خود ای نتورکه و داره با اسمای مختلف کار میکنه؟

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ای نتورک به نظر باید دیگه از حالت کار مستقیم به کاربر بکشه کنار چون بدجور داره به اعتماد کاربر ضربه میزنه
باید همه چیز رو به سیستم های واسط بسپره که بهتر بلدن چیکار کنن و حداقل از حالت دیکتاتوری ای نتورک خارج میشه و بازار رقابتی میشه داخل بازار ای نتورک

بالا