جالب بود فکر نمی کردم فایرفاکس از گوگل جلوتر باشهما تست کردیم خیلی خیلی ناامید کننده هست !
علتش هم بنظر من در فرهنگ ما وقتی صحبت پول میشه چیزی به اسم حمایت مالی داخلش تعریف نشده! ما خیلی حسابگریم ! اگر مفت بدست میاد پس چرا پول بدم !
خارجی ها توی فرهنگشون هست حتی اصطلاح های رایجی در این مورد دارند که به این عمل اشاره میکنه (buy me a coffe) و جالبه خیلی از موارد رایگانی که ارائه کردند با donate داره توسعه پیدا میکنه چون مردمشان وقتی استفاده می کنند و بدردشان میخوره انقدر مرام و معرفت دارن که برن مبلغی در حد توانشان به سازنده و ارائه کننده ان خدمت برای تشکر پرداخت کنند
مثال جالب این donate ها همین فایرفاکس هست یا همین wikipedia جالبه بدونید فایرفاکس donate جمع میکنه و همان مبلغی که کمک می کنند برای توسعه ان کافیه ! شما حساب کنید چقدر کمک می کنند که این پروژه راحت توسعه پیدا میکنه و فایرفاکس رتبه اول مرورگر های اینترنت در کنار گوگل کروم هست که شرکت گوگل پشتش هست
رتبه بندی مرورگرها در دو مرجع مختلف:
http://www.toptenreviews.com/software/internet/best-internet-browser-software/
و پی سی مگزین
https://www.pcmag.com/article2/0,2817,1815833,00.asp
گذشته از این این توی فرهنگ ما بعضی ها رفتارشون برعکسه ! طرف یک ریال که کمک نمی کنه برعکس به حداکثر استفاده مجانیش میخواد ادامه بده ! دسترسی به سازنده و تولید کننده بیچاره اگر داشته باشه با سئوال و پشتیبانی و درخواست کمک و راهنمایی وغیره بیچاره اش هم میکنه! کاری می کنه که طرف پشیمون بشه اصلا چرا چیزی ارائه کرده!
من به سایت های خارجی، به دفعات زیادی دونیت کردم. اما تا حالا سایت ایرانی ندیدم که ارزش دونیت کردن، داشته باشه. واقعیت رو گفتم. موضع نگیرید![]()
من به سایت های خارجی، به دفعات زیادی دونیت کردم. اما تا حالا سایت ایرانی ندیدم که ارزش دونیت کردن، داشته باشه. واقعیت رو گفتم. موضع نگیرید![]()
@bhnam_2000 کامل توضیح داد داستان روسلام
والا ما هم قبلا فکر می کردیم کاربرای ایرانی بی فرهنگن تا اینکه سایت انگلیسی زدیم و بازدید 2 کا و خورده ای که گرفتیم دونیت گذاشتیم دریغ از یک سنت.
برداشتیم همون پاپ رو گذاشتیم![]()
شما لطفا چند تاشو به من معرفی کندوست عزیز واقعا اینطور نیست
سایت های زیادی ما داریم که ارزش donate دارن اما متاسفانه این موضوع توی فرهنگ ما جایی نداره
من اون اوایل هم چیزی ندیدماون اولایل که فروم وارد ایران مد شد ! سال 2004-2005
بهترین محتواها به اشتراک گذاشته میشد !
خوب حمایت هم قطعا میتونست شکل بگیره از تکنولوژی مثل الان پیشترفته بود
الان درصد مصرف کنندگان بیشتر شده است و تولید محتوا تقریبا 0
شما لطفا چند تاشو به من معرفی کن
معدود سایت های ایرانی که ارزش دونیت دارند، مطالبشون 100 درصد ناقض کپی رایته
من اون اوایل هم چیزی ندیدم
ضمنا در فورم باید از کی حمایت بشه ؟ از تولید کننده محتوی که کاربر فورمه یا مالک فورم که زیربنا رو فراهم کرده ؟
از تولید کننده نباید حمایت شه !تولید کننده وظیفه اش است اشتراک بگذارد ! همانطور از مطالب اشتراکی دیگران استفاده میکنند
از مالک که این بستر را فراهم کرده
تولید کننده هم میگه من برای چی باید وقتم رو بذارم که یکی دیگه استفاده مالیش رو ببره. چه وظیفه ای ؟ الان ما در مقابل مالک پی تی چه وظیفه ای داریم ؟
خب هر کس دیگری هم میتونست این کار رو بکنه. یکیش خود شمامالک پی تی این بستر فراهم کرده وبمستر ها بیان جمع بشن تبادل اطلاعات کنن !
حالا این جمعیت از سراسر ایران کجا بروند ؟ تو پارک ؟ رو دیوار اگهی بزنن فلان جا جمع بشید !
اینا که شعاره آقا. واقعیت اینه که هر کسی که اینجاست و تبادل اطلاعات انجام میده، هدفی داره. بعضی ها هدفشون تجاریه، اطلاعاتی میدن که سطح علمی خودشون رو اثبات کنند تا شناخته بشن و کار بگیرن. بعضی ها هدفشون بازارچه است. بعضی ها هدفشون جذب کاربر برای سایت یا سیستمشونه. بعضی ها هدفشون تفریحه... هیچ کسی رو من نمیشناسم که هدفش این باشه که بیاد اینجا اطلاعات بده و برهتو عصر امروز تولید کننده همچین دیدگاهی نباید داشته باشه ! اصلا ما تو اجتماع هستیم ! که اطلاعات بدیم ! اطلاعات بگیریم