• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا Donate در میان سایت های ایرانی درآمدزا نیست ؟

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سلا دوستان

میخواستم بدونم تا حالا کسی برای سایتش یا یک محصول خاص از سایتش Donate گذاشته ؟ بازخوردی داشته ؟
در کل چرا در ایران از donate در میان کاربران سایت استقبال نمیشه ؟

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
چون عادت کردیم به دانلود رایگان و گرفتن خدمات رایگان و کلا بدست اوردن رایگان هر چیزی . حاضر هم نیستیم پاش پول بدیم چون فکر میکنیم اگر پول بدیم یکجا دیگه رایگان برای دانلود گذاشتن و سرمون هم کلاه رفته .

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
بخاطر عدم وجود فرهنگ کپی رایت ( منظورم قانونش نیست ) . فرهنگ کپی رایت یعنی اینکه کسی که یه محتوای رایگان به شما میده هرچند بصورت فیزیکی قابل لمس نیست ولی براش زحمت کشیده شده . توی ایران برای کسی که دوساعت خونه شما رو تمیز میکنه 70 هزار تومن میپردازی ولی برای کسی که 5 ساعت وقت میزاره و کد مینویسه میگی 15 بدم خوبه داداش؟ چند تا کلید زدی دیگه .

من چون هدیه رو اکثرا توی سایتای کد رایگان دیدم مثال میزنم هر وقت برای یک ویندوز کاربر ایرانی 200 دلار خرج کرد مطمئن باش برای کدی که رایگان بهش میدی و بکار میبره با کمال میل 1 دلار بهت هدیه میده

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
اخه بحث اینجاست که ما ایرانی ها خیلی بی انصاف هستیم من خودم حساب کردم اگر فقط هر کاربر سایتم ماهیانه هزار تومان به عنوان donate بهم بده خودش رقم زیادی میشه و این کمک می کنه تا محتوا بهتری تولید کنم

alik

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,232
ما تست کردیم خیلی خیلی ناامید کننده هست !

علتش هم بنظر من در فرهنگ ما وقتی صحبت پول میشه چیزی به اسم حمایت مالی داخلش تعریف نشده! ما خیلی حسابگریم ! اگر مفت بدست میاد پس چرا پول بدم !

خارجی ها توی فرهنگشون هست حتی اصطلاح های رایجی در این مورد دارند که به این عمل اشاره میکنه (buy me a coffe) و جالبه خیلی از موارد رایگانی که ارائه کردند با donate داره توسعه پیدا میکنه چون مردمشان وقتی استفاده می کنند و بدردشان میخوره انقدر مرام و معرفت دارن که برن مبلغی در حد توانشان به سازنده و ارائه کننده ان خدمت برای تشکر پرداخت کنند

مثال جالب این donate ها همین فایرفاکس هست یا همین wikipedia جالبه بدونید فایرفاکس donate جمع میکنه و همان مبلغی که کمک می کنند برای توسعه ان کافیه ! شما حساب کنید چقدر کمک می کنند که این پروژه راحت توسعه پیدا میکنه و فایرفاکس رتبه اول مرورگر های اینترنت در کنار گوگل کروم هست که شرکت گوگل پشتش هست

رتبه بندی مرورگرها در دو مرجع مختلف:
http://www.toptenreviews.com/software/internet/best-internet-browser-software/
و پی سی مگزین
https://www.pcmag.com/article2/0,2817,1815833,00.asp

گذشته از این این توی فرهنگ ما بعضی ها رفتارشون برعکسه ! طرف یک ریال که کمک نمی کنه برعکس به حداکثر استفاده مجانیش میخواد ادامه بده ! دسترسی به سازنده و تولید کننده بیچاره اگر داشته باشه با سئوال و پشتیبانی و درخواست کمک و راهنمایی وغیره بیچاره اش هم میکنه! کاری می کنه که طرف پشیمون بشه اصلا چرا چیزی ارائه کرده!

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
ما تست کردیم خیلی خیلی ناامید کننده هست !

علتش هم بنظر من در فرهنگ ما وقتی صحبت پول میشه چیزی به اسم حمایت مالی داخلش تعریف نشده! ما خیلی حسابگریم ! اگر مفت بدست میاد پس چرا پول بدم !

خارجی ها توی فرهنگشون هست حتی اصطلاح های رایجی در این مورد دارند که به این عمل اشاره میکنه (buy me a coffe) و جالبه خیلی از موارد رایگانی که ارائه کردند با donate داره توسعه پیدا میکنه چون مردمشان وقتی استفاده می کنند و بدردشان میخوره انقدر مرام و معرفت دارن که برن مبلغی در حد توانشان به سازنده و ارائه کننده ان خدمت برای تشکر پرداخت کنند

مثال جالب این donate ها همین فایرفاکس هست یا همین wikipedia جالبه بدونید فایرفاکس donate جمع میکنه و همان مبلغی که کمک می کنند برای توسعه ان کافیه ! شما حساب کنید چقدر کمک می کنند که این پروژه راحت توسعه پیدا میکنه و فایرفاکس رتبه اول مرورگر های اینترنت در کنار گوگل کروم هست که شرکت گوگل پشتش هست

رتبه بندی مرورگرها در دو مرجع مختلف:
http://www.toptenreviews.com/software/internet/best-internet-browser-software/
و پی سی مگزین
https://www.pcmag.com/article2/0,2817,1815833,00.asp

گذشته از این این توی فرهنگ ما بعضی ها رفتارشون برعکسه ! طرف یک ریال که کمک نمی کنه برعکس به حداکثر استفاده مجانیش میخواد ادامه بده ! دسترسی به سازنده و تولید کننده بیچاره اگر داشته باشه با سئوال و پشتیبانی و درخواست کمک و راهنمایی وغیره بیچاره اش هم میکنه! کاری می کنه که طرف پشیمون بشه اصلا چرا چیزی ارائه کرده!
جالب بود فکر نمی کردم فایرفاکس از گوگل جلوتر باشه
بابت پاسخ جامعتون ممنونم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
من به سایت های خارجی، به دفعات زیادی دونیت کردم. اما تا حالا سایت ایرانی ندیدم که ارزش دونیت کردن، داشته باشه. واقعیت رو گفتم. موضع نگیرید:D

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
من به سایت های خارجی، به دفعات زیادی دونیت کردم. اما تا حالا سایت ایرانی ندیدم که ارزش دونیت کردن، داشته باشه. واقعیت رو گفتم. موضع نگیرید:D

دوست عزیز واقعا اینطور نیست
سایت های زیادی ما داریم که ارزش donate دارن اما متاسفانه این موضوع توی فرهنگ ما جایی نداره

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
یه فقر فرهنگی که مردم عادت کردن همه چیو راحت بدست بیارن و نمونشو میشه تو کامنتای استور های اندرویدی هم خوند ...

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
ببخشیدا این حرف رو میزنم، ولی ملت همه به مفت خوری عادت کردن که هیچ تازه طلب کار هم هستن و فحش دادن جای تشکرشون هستش

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487

اون اولایل که فروم وارد ایران مد شد ! سال 2004-2005
بهترین محتواها به اشتراک گذاشته میشد !
خوب حمایت هم قطعا میتونست شکل بگیره از تکنولوژی مثل الان پیشترفته بود

الان درصد مصرف کنندگان بیشتر شده است و تولید محتوا تقریبا 0

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
سیستم دونیت زمانی به کار میره که شما کالا و سرویستون رو نمی تونید تجاری کنید, یا در صورت تجاری شدن باعث صدمه دیدن خوده آن سایت و یا سرویس میشه. مثلا افزونه Adblock که روی فایرفاکس نصب میشه که جلوی تبلیغات را بگیرد تنها از راه دونیت میتونه درآمد کسب کنه و اگر بخواد خودش تبلیغ نشون بده اصلا معناش رو از دست میده

دونیت برای این نیست که شما بیشتر پول دربیاورید, دونیت فقط آن قدری به شما درآمد میده که شما بتونی کارت رو ادامه بدی, یه پلن تجاری نیستش. اگر سایت از تبلیغات 1 میلیون تومن درآمد داشته باشه از دونیت شاید کمتر از 100 هزار تومن درآمد بدست بیاورد

ارزش پتانسیل تبلیغات ویکی پدیا رو بالای 1 میلیارد دلار در سال پیش بینی می کنن در حالی که ویکی پدیا به زور سالی 50 میلیون دلار از دونیشن در بیاورد.
مردم معمولا برای اهداف مثبت دونیت می کنن, اگر سایت در این گروه قرار نگیره نمی تونه امید چندانی به دونیت داشته باشه, مثلا کسی به سایت دانلود فیلم و نرم افزار دونیت نمیکنه, چه ایرانی و چه خارجی.

خلاصه مطلب اینکه درآمد دونیت همیشه از درآمد تبلیغات کمتر است و فقط زمانی از دونیت میشود استفاده کرد که معمولا موضوع و هدف وبسایت مثبت باشه و در صورت نمایش تبلیغات موضوع و هدفش تحت تاثیر منفی واقع بشه

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
سلام
والا ما هم قبلا فکر می کردیم کاربرای ایرانی بی فرهنگن تا اینکه سایت انگلیسی زدیم و بازدید 2 کا و خورده ای که گرفتیم دونیت گذاشتیم دریغ از یک سنت.
برداشتیم همون پاپ رو گذاشتیم :D

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
سلام
والا ما هم قبلا فکر می کردیم کاربرای ایرانی بی فرهنگن تا اینکه سایت انگلیسی زدیم و بازدید 2 کا و خورده ای که گرفتیم دونیت گذاشتیم دریغ از یک سنت.
برداشتیم همون پاپ رو گذاشتیم :D
@bhnam_2000 کامل توضیح داد داستان رو

hd-bb
و چند غول دیگه ساله ای 2003-2004 تمام هزینه هاشون با دونیت دریافت میکردن بدون ذره ای تبلیغات ! 10روز از میگذشت هزینه ماه درمیامد

دراخر به خاطر به فنا رفتن اپلود سنتر ها تمام شدن !

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوست عزیز واقعا اینطور نیست
سایت های زیادی ما داریم که ارزش donate دارن اما متاسفانه این موضوع توی فرهنگ ما جایی نداره
شما لطفا چند تاشو به من معرفی کن
معدود سایت های ایرانی که ارزش دونیت دارند، مطالبشون 100 درصد ناقض کپی رایته
اون اولایل که فروم وارد ایران مد شد ! سال 2004-2005
بهترین محتواها به اشتراک گذاشته میشد !
خوب حمایت هم قطعا میتونست شکل بگیره از تکنولوژی مثل الان پیشترفته بود

الان درصد مصرف کنندگان بیشتر شده است و تولید محتوا تقریبا 0
من اون اوایل هم چیزی ندیدم :D
ضمنا در فورم باید از کی حمایت بشه ؟ از تولید کننده محتوی که کاربر فورمه یا مالک فورم که زیربنا رو فراهم کرده ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
شما لطفا چند تاشو به من معرفی کن
معدود سایت های ایرانی که ارزش دونیت دارند، مطالبشون 100 درصد ناقض کپی رایته

من اون اوایل هم چیزی ندیدم :D
ضمنا در فورم باید از کی حمایت بشه ؟ از تولید کننده محتوی که کاربر فورمه یا مالک فورم که زیربنا رو فراهم کرده ؟

از تولید کننده نباید حمایت شه !تولید کننده وظیفه اش است اشتراک بگذارد ! همانطور از مطالب اشتراکی دیگران استفاده میکنند

از مالک که این بستر را فراهم کرده

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
از تولید کننده نباید حمایت شه !تولید کننده وظیفه اش است اشتراک بگذارد ! همانطور از مطالب اشتراکی دیگران استفاده میکنند

از مالک که این بستر را فراهم کرده

تولید کننده هم میگه من برای چی باید وقتم رو بذارم که یکی دیگه استفاده مالیش رو ببره :D. چه وظیفه ای ؟ الان ما در مقابل مالک پی تی چه وظیفه ای داریم ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
تولید کننده هم میگه من برای چی باید وقتم رو بذارم که یکی دیگه استفاده مالیش رو ببره :D. چه وظیفه ای ؟ الان ما در مقابل مالک پی تی چه وظیفه ای داریم ؟

مالک پی تی این بستر فراهم کرده وبمستر ها بیان جمع بشن تبادل اطلاعات کنن !

حالا این جمعیت از سراسر ایران کجا بروند ؟ تو پارک ؟ رو دیوار اگهی بزنن فلان جا جمع بشید !

تو عصر امروز تولید کننده همچین دیدگاهی نباید داشته باشه ! اصلا ما تو اجتماع هستیم ! که اطلاعات بدیم ! اطلاعات بگیریم

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
مالک پی تی این بستر فراهم کرده وبمستر ها بیان جمع بشن تبادل اطلاعات کنن !

حالا این جمعیت از سراسر ایران کجا بروند ؟ تو پارک ؟ رو دیوار اگهی بزنن فلان جا جمع بشید !
خب هر کس دیگری هم میتونست این کار رو بکنه. یکیش خود شما

کاری که مالک پی تی انجام داده از این جهت ارزشمنده که ریسک کرده. بیزینسی رو شروع کرده که نمیدونسته تهش به کجا میرسه و برای این کار خرج کرده. مطمئنا اوایلش حتی ضرر میداده ... الان پی تی به جایی رسیده که سودده شده ( از محل تبلیغات و فروش و بازارچه و غیره) ... در اینجا مالک پی تی پاداش ریسک و زحمتش رو گرفته و کاربرها هم به نوبه خودشون از سایت استفاده کردند. دونیت، اینجا معنی نداره. مگه مالک پی تی برای من کاری انجام داده که من جبران کنم ؟:D
دونیت، جایی معنی داره که کسی سایتی زده که عام المنفعه است و غیر انتفاعی ( مثل ویکی پدیا ) و مطالبی رو توش به رایگان گذاشته که در حالت عادی من باید بابت دریافت اونها پول بدم. حالا من به جای اینکه بابت یادگیری اون مطالب ( که ساخته خود اون فرده نه دزدی از اینور و اونور)، 100 دلار بدم ، بابت تشکر از سخاوت اون فرد، 50 دلار دونیت میکنم. اینطوری من سود میکنم، اون هم سود میکنه که درگیر دردسرهای فروش و جوابگویی به مشتری و مالیات و غیره نمیشه
تو عصر امروز تولید کننده همچین دیدگاهی نباید داشته باشه ! اصلا ما تو اجتماع هستیم ! که اطلاعات بدیم ! اطلاعات بگیریم
اینا که شعاره آقا. واقعیت اینه که هر کسی که اینجاست و تبادل اطلاعات انجام میده، هدفی داره. بعضی ها هدفشون تجاریه، اطلاعاتی میدن که سطح علمی خودشون رو اثبات کنند تا شناخته بشن و کار بگیرن. بعضی ها هدفشون بازارچه است. بعضی ها هدفشون جذب کاربر برای سایت یا سیستمشونه. بعضی ها هدفشون تفریحه... هیچ کسی رو من نمیشناسم که هدفش این باشه که بیاد اینجا اطلاعات بده و بره :D

بالا