• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا Donate در میان سایت های ایرانی درآمدزا نیست ؟

وكيل الرعايا

همکار بازنشسته
لایک‌ها
7,487
کاری که مالک پی تی انجام داده از این جهت ارزشمنده که ریسک کرده. بیزینسی رو شروع کرده که نمیدونسته تهش به کجا میرسه و برای این کار خرج کرده. مطمئنا اوایلش حتی ضرر میداده ... الان پی تی به جایی رسیده که سودده شده ( از محل تبلیغات و فروش و بازارچه و غیره) ... در اینجا مالک پی تی پاداش ریسک و زحمتش رو گرفته و کاربرها هم به نوبه خودشون از سایت استفاده کردند. دونیت، اینجا معنی نداره. مگه مالک پی تی برای من کاری انجام داده که من جبران کنم ؟:D
دونیت، جایی معنی داره که کسی سایتی زده که عام المنفعه است و غیر انتفاعی ( مثل ویکی پدیا ) و مطالبی رو توش به رایگان گذاشته که در حالت عادی من باید بابت دریافت اونها پول بدم. حالا من به جای اینکه بابت یادگیری اون مطالب ( که ساخته خود اون فرده نه دزدی از اینور و اونور)، 100 دلار بدم ، بابت تشکر از سخاوت اون فرد، 50 دلار دونیت میکنم. اینطوری من سود میکنم، اون هم سود میکنه که درگیر دردسرهای فروش و جوابگویی به مشتری و مالیات و غیره نمیشه

وی کی هم خصوصیه است ! افراد هستن اطلاعات منتشر میکنن !بدون دریافت یک دلار !

من نگفتم رسما پرشین تولز باید ا ینکاروکنه ! توضیحات بالا تر اقا بهنام داد

وقتی تبلیغات داری دونیت معنی نداره ! ولی وقتی تبلیغات قرار نیست بگیری ! خدمت داری میدی با همون سرویس دونیت میتونی پیش بری

من درمورد فروم های سال 2004داشتم نظر میدادم ! زمانی که اینترنت ای دی اس ال نبود ! چه کاربرانی چه مطالب اموزنده ای منتشر میکردند ! مثل " چگونه جلوی پارازیت ماهواره بگیریم " همین شد کاسبی برای نصاب ها !

خوب اون زمان بازار داغ نبود ! سیستم کلیکی بود که هرکلیک 50تومان میداد !

دونیت بهترین سیستم بود !
الان قبول دارم داستان فرق داره

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
وی کی هم خصوصیه است ! افراد هستن اطلاعات منتشر میکنن !بدون دریافت یک دلار !
اون هم یه جور دونیته دیگه. افرادی هستند که وقت و اطلاعاتشون رو به دیگران دونیت میکنند ... اما همون افراد هم فقط بخش کوچکی از وقتشون و بخش غیر تجاری اطلاعاتشون رو دونیت میکنند.
من نگفتم رسما پرشین تولز باید ا ینکاروکنه ! توضیحات بالا تر اقا بهنام داد

وقتی تبلیغات داری دونیت معنی نداره ! ولی وقتی تبلیغات قرار نیست بگیری ! خدمت داری میدی با همون سرویس دونیت میتونی پیش بری

من درمورد فروم های سال 2004داشتم نظر میدادم ! زمانی که اینترنت ای دی اس ال نبود ! چه کاربرانی چه مطالب اموزنده ای منتشر میکردند ! مثل " چگونه جلوی پارازیت ماهواره بگیریم " همین شد کاسبی برای نصاب ها !

دونیت بهترین سیستم بود !

خب برای چی اون کاربران دیگه مطالب آموزنده منتشر نمیکنند ؟ ( اگرچه من در اصل مطلب هم تردید دارم که در 2004 هم مطالب آموزنده ای در فورم های فارسی منتشر میشده، اما اصل رو بر صحت بگیریم:D). نسل اون کاربران که منقرض نشده. اون کاربران هنوز هم زنده هستند، اما فهمیدن که اشتباه میکردن.

فحوای کلام من اینه : هر کاری که جنبه مالی داره ( از جمله دونیت)، در شرایطی ثمر میده که پایه های بیزینس مورد نظر درست گذاشته شده باشه. اگر شما بخوای از کسی پولی دریافت کنی، باید ارزش چیزی که ارائه میدی، در نزد اون شخص ( نه در نظر خود شما)، بیش از پولی باشه که میپردازه.... حالا فرقی نمیکنه که پرداخت اون شخص اجباری باشه(فروش) یا داوطبانه( دونیت) ... اتفاقا در پرداخت داوطلبانه باید ارزش چیز ارائه شده، بیشتر هم باشه که شخص مخاطب، تحت تاثیر قرار بگیره
اتفاقا من در کارهای اینترنتی و حتی همین فورم هایی که شما گفتید، دیدم که مردم ایران اگر ببینند که کار مورد نظر ارزشش رو داره، خیلی راحت دونیت میکنند. هم از پولشون، هم از وقتشون .... برای ترجمه و تکثیر، از این موارد زیاد دیدم

ali998

Registered User
لایک‌ها
779

دونیت بهترین سیستم بود !
داداش اره اون موقع انجمن ها پر از مطالب و مقالات آموزشی و کمک به هم بود.
طرف می اومد 20 قسمت آموزش درست می کرد خیلی تمیز و جامع، مجانی می زاشت تو انجمن!!
من هم اون موقع یه بار حسش اومد دونیت کنم به یه انجمن، ولی پول نداشتم اون موقع!! :general107: (شایدم هم فرهنگش رو نداشتم برای خودم بهونه درست کردم! :general703:)

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
اصلا دونیت رو نباید به عنوان پلن درآمدزایی بهش نگاه کرد. دونیت یه نوع کمک هست. برای مثال من از خدمات یا ... یک سایت استفاده میکنم و یک سودی می برم. به نسبت اون سودی که کسب کردم شاید بیام یک مبلغی رو به عنوان تشکر پرداخت کنم. اما قطعا این مبلغ کم خواهد بود. اگه ۱۰ میلیون سود کرده باشم در بهترین حالت به زور ۱ میلیون دونیت میکنم و شاید هم به خاطر نبود همون فرهنگ اصلا به فکرش هم نیفتم در حالی که مدیر اون سایت می تونست اون مطلب یا خدمت رو در قالب پکیچ و با چند میلیون تومان قیمت عرضه کنه و سود خودش رو هم بکنه.
حالت بعدی هم دونیت به عنوان یک عمل خیر هست. یعنی من از اون سایت سودی نبردم اما چون اون سایت خدمات بشردوستانه انجام میده برای حمایت ازشون یک مبلغی رو پرداخت کنم. این پرداخت هم برای پولدار کردن مدیر اون سایت نیست، چون فعالیت اون مجموعه مشخص هست که کجا خرج میکنند و چیزی برای خودشون برداشت نمی‌کنند. پس درآمدزایی (شخصی) هم اصلا تو این مورد مطرح نیست.

خلاصه اینکه اگه فکر میکنید با گذاشتن دونیت میتونید درآمد کسب کنید اشتباه هست. چون اگه دونیت رو لغو کنید و به جای پلن درآمدزایی تعریف کنید مبلغ چند برابر بیشتری رو بدست میارید.

بالا