وكيل الرعايا
همکار بازنشسته
کاری که مالک پی تی انجام داده از این جهت ارزشمنده که ریسک کرده. بیزینسی رو شروع کرده که نمیدونسته تهش به کجا میرسه و برای این کار خرج کرده. مطمئنا اوایلش حتی ضرر میداده ... الان پی تی به جایی رسیده که سودده شده ( از محل تبلیغات و فروش و بازارچه و غیره) ... در اینجا مالک پی تی پاداش ریسک و زحمتش رو گرفته و کاربرها هم به نوبه خودشون از سایت استفاده کردند. دونیت، اینجا معنی نداره. مگه مالک پی تی برای من کاری انجام داده که من جبران کنم ؟
دونیت، جایی معنی داره که کسی سایتی زده که عام المنفعه است و غیر انتفاعی ( مثل ویکی پدیا ) و مطالبی رو توش به رایگان گذاشته که در حالت عادی من باید بابت دریافت اونها پول بدم. حالا من به جای اینکه بابت یادگیری اون مطالب ( که ساخته خود اون فرده نه دزدی از اینور و اونور)، 100 دلار بدم ، بابت تشکر از سخاوت اون فرد، 50 دلار دونیت میکنم. اینطوری من سود میکنم، اون هم سود میکنه که درگیر دردسرهای فروش و جوابگویی به مشتری و مالیات و غیره نمیشه
وی کی هم خصوصیه است ! افراد هستن اطلاعات منتشر میکنن !بدون دریافت یک دلار !
من نگفتم رسما پرشین تولز باید ا ینکاروکنه ! توضیحات بالا تر اقا بهنام داد
وقتی تبلیغات داری دونیت معنی نداره ! ولی وقتی تبلیغات قرار نیست بگیری ! خدمت داری میدی با همون سرویس دونیت میتونی پیش بری
من درمورد فروم های سال 2004داشتم نظر میدادم ! زمانی که اینترنت ای دی اس ال نبود ! چه کاربرانی چه مطالب اموزنده ای منتشر میکردند ! مثل " چگونه جلوی پارازیت ماهواره بگیریم " همین شد کاسبی برای نصاب ها !
خوب اون زمان بازار داغ نبود ! سیستم کلیکی بود که هرکلیک 50تومان میداد !
دونیت بهترین سیستم بود !
الان قبول دارم داستان فرق داره