• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چرا Onspeed كار نمي كنه؟

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
من Onspeed 3.6.68 دارم تقريبا 2-3 ماهي بود كه هفت روز يك بار كرك (همين Onspeed-Charger) رو نصب مي كردم بعد Uninstall و دوباره Reinstall و مشكلي نداشتم
ولي هفته ي پيش ديگه نتونستم برنامه رو Reinstall كنم و در مرحله اي كه User/pass رو وارد مي كنم و Next رو ميزنم پيغام ميده
"an error occured whilst attempting to register
your details. please try again"

مي خواستم بدونم علت از چيه؟آيا بايد اطلاعات خاصي رو وارد كنيم يا همينطور هر چي خواستيم بزنيم؟ مثلا نبايد Email خاصي رو وارد كرد؟
من با دو تا ISP امتحان كردم نشد
البته من از دو سه نفر ديگه هم پرسيدم اونا هم مشكل داشتن و نتونستن برنامه رو Reinstall كنند
راستي من ورژن 3.7.36 رو هم نصب كردم هيچ فايده اي نداشت هيچ كرك يا User/Pass هم براش پيدا نكردم
حتي ويندوز رو هم دوباره نصب كردم نشد
ممنون مي شم راهنمايي كنيد

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آيپي سرور و پورت مورد استفاده ي اين برنامه رو اكثر آي اس پي ها بستن !

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
حالا هيچ كاري نمي شه كرد؟ برنامه ي ديگه اي نيست كه مشابه onspeed عمل كنه و سرعت رو بالا ببره؟
واقعا برنامه ي باحاليه. حيف!
مرسي

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از davood3d :
حالا هيچ كاري نمي شه كرد؟ برنامه ي ديگه اي نيست كه مشابه onspeed عمل كنه و سرعت رو بالا ببره؟
واقعا برنامه ي باحاليه. حيف!
مرسي
چون اين مدل برنامه ها به جز بالا بردن سرعت ، از فيلتر هم عبور ميكنن ، جلوشونو زودي ميگيرن

davood3d

Registered User
لایک‌ها
49
ممنون از جواب شما
مثل اينكه چاره اي نداريم به جز اينكه كاري كنيم عكسا نيان تا يه مقدار سرعت بهتر بشه!!!؛

بالا