• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چربی خونم بالاست

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام
من دیروز یه آزمایش خون دادم امروز رفتم جوابشو گفتم به نظر میاد چربی خونم بالاست پس فردا قراره برم دکتر پوست آزمایشو نشونش بدم که برام راکوتان بنویسه البته دو هفته است یه روز در میون دارم راکوتان میخورم:general505:

فکر نمی کردم چربی خون داشته باشم چون از نظر غذایی مواظب خودم هستم ولی اصلا تحرک ندارم

تریگلیسیرید : 165
توتال کلسترول : 232
HDL : 37
LDL : 162
آنزیم های کبدیم خوب هستن

به نظر شما این مقدار چقدر بد هست برای یک جوان 26 ساله؟
آیا باعث میشه دکتر برام راکوتان ننویسه ؟ چقدر به جواب این آزمایش ها میشه اعتماد کرد ؟
چی کار کنم بیاد پایین و نرمال بشه ؟:(

@amir.tabatabai
@mersa1989

Last edited:

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
اینام برای منه تازه آزمایش دادم :(
fbs 89
تری گلیسیرید 103
کلسترول 240
اچ دی ال کلسترول 61
ال دی ال 147
hematorcrit 47.4

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
سلام
من دیروز یه آزمایش خون دادم امروز رفتم جوابشو گفتم به نظر میاد چربی خونم بالاست پس فردا قراره برم دکتر پوست آزمایشو نشونش بدم که برام راکوتان بنویسه البته دو هفته است یه روز در میون دارم راکوتان میخورم:general505:

فکر نمی کردم چربی خون داشته باشم چون از نظر غذایی مواظب خودم هستم ولی اصلا تحرک ندارم

آنزیم های کبدیم خوب هستن

آیا باعث میشه دکتر برام راکوتان ننویسه ؟ چقدر به جواب این آزمایش ها میشه اعتماد کرد ؟

@amir.tabatabai
@mersa1989
علیک سلام:p
اول خودسرانه دارو می گیری بعد میری دکتر ؟:D ... به دکترت بگو که اکوتان مصرف کردی، در این حالت یا اون میگه که مصرفت رو قطع کن و بعد از چند وقت دوباره آزمایش بده، یا میگه مصرف رو طبق دستور خودش ادامه بدی و بعد از 15 روز دوباره آزمایش بدی. در طول مصرف اکوتان باید تحت نظر پزشک باشی. تاثیرش هم فوری نیست. هیچ درمان پوستی، تاثیر فوری نداره. اما تاثیر این دارو خیلی واضح و خیلی خوبه. عوارضی هم نداره. خشکی لب و پوستت با یه کرم مرطوب کننده خوب برطرف میشه.

اگر از نظر دکتر منع مصرف نداشتی، در مصرف این دارو شک نکن

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
علیک سلام:p
اول خودسرانه دارو می گیری بعد میری دکتر ؟:D ... به دکترت بگو که اکوتان مصرف کردی، در این حالت یا اون میگه که مصرفت رو قطع کن و بعد از چند وقت دوباره آزمایش بده، یا میگه مصرف رو طبق دستور خودش ادامه بدی و بعد از 15 روز دوباره آزمایش بدی. در طول مصرف اکوتان باید تحت نظر پزشک باشی. تاثیرش هم فوری نیست. هیچ درمان پوستی، تاثیر فوری نداره. اما تاثیر این دارو خیلی واضح و خیلی خوبه. عوارضی هم نداره. خشکی لب و پوستت با یه کرم مرطوب کننده خوب برطرف میشه.

اگر از نظر دکتر منع مصرف نداشتی، در مصرف این دارو شک نکن
خودش گفت دو هفته یه روز دی میون بخور بعد آزمایش بگیر بیا میخواست بره مسافرت اینجوری نوشت

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
ارش جان بستنی مستنی که خودش ضد چربی خونه :rolleyes:
ایشون باید 6 صندوق انگور شرابی بگیره و دست بکار بشه برای ریشه کن کردن چربی خون :D

مخلصیم عمو بنچی ;);););):general105:

خودش آره ولی کبد رو ناک اوت میکنه یواش یواش سیستم رو میترکونه یعنی زیاده روی کرده باشه ، چربی خون رو میبره بالا و خیلی جاهای دیگه میده تو هوا

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
نه من بچه ژیگولم
البته 8 ساعت بیشتر ناشتا نبودم شاید این تاثیر داشته توی آزمایش

نه 8 ساعت کافیه قبلش چی زدی
از 8 شب به بعد باید ناشتا بشی
صبحش که کله نزده بودی که ؟

Fthree

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
504
خودش گفت دو هفته یه روز دی میون بخور بعد آزمایش بگیر بیا میخواست بره مسافرت اینجوری نوشت

معمولا قبل از شروع مصرف یه آزمایش می گیرن، بعد از دو هفته هم آزمایش مجدد. احتمالا برای شما آزمایش اول رو نگرفته که خرج اضافی روی دستت نذاره. دکتر به این خوبی، چرا براش حرف در میاری ؟:D به مسافرت مردم چیکار داری ؟:D

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام

آنزیم های کبدیم خوب هستن

@amir.tabatabai
@mersa1989

اون دارو روی آنزیم کبدی و TG اثر میزاره و اونها رو بالا مبره
مقدار چربی شما بالا هست...اما نیاز به درمان دارویی نداری
سعی کن فعالیت بدنی رو بیشتر کنی و **** غذایی رو رعایت کنی
پیاده روی 5 روز در هفته حداقل و کاهش مصرف غذاهای چرب و شیرینی و روغن حیوانی و مصرف بیشتر روغن زیتون

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
اون دارو روی آنزیم کبدی و TG اثر میزاره و اونها رو بالا مبره
مقدار چربی شما بالا هست...اما نیاز به درمان دارویی نداری
سعی کن فعالیت بدنی رو بیشتر کنی و **** غذایی رو رعایت کنی
پیاده روی 5 روز در هفته حداقل و کاهش مصرف غذاهای چرب و شیرینی و روغن حیوانی و مصرف بیشتر روغن زیتون
ممنون
فسفات آلکالینم 267 هست البته 8 تا قرص رواکوتان هم توی دو هفته خوردم
خوبه ؟ ماکسیمم رو زده 306

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
اون با این اندازه مساله ای نیست

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
@the boy
هزینه ازمایش خونت چقدر شد ؟ ازاد یا دفترچه ؟ چه پارامترهایی رو ازمایش ازت گرفتن ؟

بالا