به نقل از Bahreyni :اینم یه ماجرای باحال
4-5 سال پیش یه روز جلوی تلویزیون بوئدم که دیدم خواهرم با یه چایی اومد.
بهش گفتم چه عجب یه چایی خوش رنگ ریختی . وقتشه عروست کنیم.
(خدا میدونه که دروغ نمیگم)
لیوان چایی وسط سینی 2 نصف شد و از وسط باز شد
الكترونيك جان اين اصلا يك تلقين نيستبه نقل از electronic :به نظر من چون از قبل اینو به خودمون تلقین کردیم وقتی تو موقعیت قرار می گیریم حواسمون پرت میشه....
ده اگه منبع علميشو ميدونستم كه تو پوز شوهرخالم ميزدم كورشده پدر همه رو درآوردهبه نقل از electronic :همین دیگه می گی اعتقاد دارم خوب طبیعیه که برات پیش میاد.به هر حال من خودم اعتقادی ندارم و تا حالا هم به عینه ندیدم فقط از ملت شنیدم.به هر حال اگه منبع علمی داره به منم بگین چون تا حالا چیزی در این مورد نخوندم.
آره بابا وقتي پيامبر خدا از چشم زخم به خدا پناه ميبره حالا هي بگيد تلقينهبه نقل از ..hamid.. :منم فکر می کردم تلقینی باشه. تا اینکه تو برنامه به خانه بر می گردیم یه دکتری رو آوردند که در مورد انرژی درمانی حرف می زد. می گفت چشم زذدن هم مربوط می شه به انرژی های درونی یک شخص. که میشه اونو خنثی هم کرد. مثلا اشیا آبی در خنثی کرد این انرژی خیلی موثرند. حتما این چشم نطر ها رو دیدید که به رنگ آبی هستند و برای چشم نخوردند بعضی جاها می زنند.
منم بد جوری به شوهر خاله م آلرژی دارم!به نقل از Spiro :ده اگه منبع علميشو ميدونستم كه تو پوز شوهرخالم ميزدم كورشده پدر همه رو درآورده
مثلا عاشق گل و دار و درخته به خاطر همين ديگه تو خونمون يه برگ گل طبيعي هم پيدا نميشه
ميگم ميخواي ازت جلوش تعريف كنم :happy: