• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چشم زخم - چشم زدن (علمي يا خرافي)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mehrdad1355

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
30
به نقل از iranvig :
تلقين ؟؟؟ من فكر نكنم تلقين باشه چون طرف مقابل هميشه متضرر ميشه .
تلقين هميشه براي خود شخص اتفاق ميفته يعني من به خودم تلقين ميكنم و براي خودم هم اتفاق ميفته.
صرفا اثر روانی درش دخیل هست مثل استخاره و تفال و فالگیری و ... اگه خودتون یه مدت حرفهای رو که دیگران به عنوان چشم زخم می گید رو دقت کنید خودتون چقدر میگید که تصادفا مشکلی هم پیش میاد می فهمید که خودتون هم همچین بهتر نیستید
منتها بعضی ها به صورت ناخوداگاه دارای حس ششم خوبی هستند و حدسهای خوبی می زنند!
اسم یه نفر کافیه بد دربره تا همه بهش مظنون بشن!
مثلا یه جنس خرابی برداشت به وصله زد که دوتا ایدی داری! از پارسال به اینور هرکی جدید میاد تو پی تی و یکم سر و گوشش بجنبه میگم کارتو هست تا گذر زمان ثابت کنه که اون ایدی ربطی به من نداره!

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
مثلا یه جنس خرابی برداشت به وصله زد که دوتا ایدی داری! از پارسال به اینور هرکی جدید میاد تو پی تی و یکم سر و گوشش بجنبه میگم کارتو هست تا گذر زمان ثابت کنه که اون ایدی ربطی به من نداره!
21.GIF
:D
4.GIF
:p
24.GIF
:lol:

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
راسیتش من خودم برام پیش نیومده حداقل یادم نمی یاد
ولی قبولش دارم
می گن یک زمانی پیامبر با یارانشان داشتن چاه می کندن بر می خورن به یک سنگی که نمی تونن بشکوننش پیامبر می گه برید
یکی را بیارید که چشمش شوره وقتی میارنش یک نگاه می کنه به سنگ سنگ درجا منفجر می شه
در مورد دیدن آینده همیک مطلب توی بخش علوم زیستی گذاشتم می تونید بخونیدش

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Monirzadeh :
راسیتش من خودم برام پیش نیومده حداقل یادم نمی یاد
ولی قبولش دارم
می گن یک زمانی پیامبر با یارانشان داشتن چاه می کندن بر می خورن به یک سنگی که نمی تونن بشکوننش پیامبر می گه برید
یکی را بیارید که چشمش شوره وقتی میارنش یک نگاه می کنه به سنگ سنگ درجا منفجر می شه
در مورد دیدن آینده همیک مطلب توی بخش علوم زیستی گذاشتم می تونید بخونیدش
لطفا منبع!

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از mehrdad1355 :
صرفا اثر روانی درش دخیل هست مثل استخاره و تفال و فالگیری و ... اگه خودتون یه مدت حرفهای رو که دیگران به عنوان چشم زخم می گید رو دقت کنید خودتون چقدر میگید که تصادفا مشکلی هم پیش میاد می فهمید که خودتون هم همچین بهتر نیستید
منتها بعضی ها به صورت ناخوداگاه دارای حس ششم خوبی هستند و حدسهای خوبی می زنند!
اسم یه نفر کافیه بد دربره تا همه بهش مظنون بشن!
تایید میشه.فقط و فقط تلقینه....(البته اجباری تو پذیرشش نیست!)

Spiro

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از electronic :
تایید میشه.فقط و فقط تلقینه....(البته اجباری تو پذیرشش نیست!)
اين همه رجز خوندم باز داري ميگي تلقينه؟
114.gif

نه ديگه وقتشه تا ازت جلوي شوهر خالم تعريف كنم پس به خودت تلقين نكن شايد همين روزا....
39.gif

Monirzadeh

Registered User
لایک‌ها
35
منبع کدوم یکی؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از Monirzadeh :
منبع کدوم یکی؟
منبع اين جمله رو لطفا بگو.
می گن یک زمانی پیامبر با یارانشان داشتن چاه می کندن بر می خورن به یک سنگی که نمی تونن بشکوننش پیامبر می گه برید یکی را بیارید که چشمش شوره وقتی میارنش یک نگاه می کنه به سنگ سنگ درجا منفجر می شه

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از ..hamid.. :
مثلا اشیا آبی در خنثی کرد این انرژی خیلی موثرند. حتما این چشم نطر ها رو دیدید که به رنگ آبی هستند و برای چشم نخوردند بعضی جاها می زنند.
صرفنظر از اين كه اصلا چيزي مثل چشم زخم يا چشم شور يا نفوس بد و مسائلي از نظر علمي تاييد شده هست يا نه (كه مسلما تاييد نشده!) در جهت افزايش اطلاعات عمومي:
عده زيادي از مردان انگشتر فيروزه رو براي محافظت از چشم زخم به انگشت ميكنن.

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
با توجه به اين مساله كه يكي از نزديك ترين كسانم در پي ابراز لطف و محبت! فاميل و غريبه پس از شبيه هلو! بودن در دوران كودكي,در حال حاضر به هويجي نحيف! تبديل شده است به اين قضيه تا حدود زيادي معتقدم.

merulaalba

Registered User
لایک‌ها
7
و اما دوستاني كه به دنبال تاييديه علمي اين قضيه هستند بايد بگويم كه خيلي از پيشامدها در اين دنيا هيچ دليل علمي ندارند و يا بهتر بگويم برايشان هيچ دليل علمي وجود ندارد ولي حقيقيت دارند و صرف نبودن دليل علمي نميتواند باعث نفي ماورا’ طبيعه يا متا فيزيك شود.
ولي در هر حال اگر به وجود انرژي در همه انسانها معتقد باشيد و به اين اعتقاد داشته باشيد كه انرژي (خواه مثبت و خواه منفي)در بسياري افراد به صورت ناخوداگاه يا خودآگاه قدرت بسيار زيادي دارد بايد بگويم كه سالهاست دانشمندان روسي دوربيني اختراع كرده اند كه از انرژي انسان عكس ميگيرد.در يكي از جالبترين اين عكسها از سكه اي عكس برداري شده كه هيچ چيز غير عادي در آن مشاهده نميشود ولي همين سكه بعد از اينكه توسط يك انسان انرژيك لمس ميشود سرشار از انرژي شده و انرژي به صورت شعاعهاي نوراني در اطراف سكه خود نمايي ميكند.

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از Spiro :
اين همه رجز خوندم باز داري ميگي تلقينه؟
114.gif

نه ديگه وقتشه تا ازت جلوي شوهر خالم تعريف كنم پس به خودت تلقين نكن شايد همين روزا....
39.gif
24.gif
بازم میگم تلقینه
24.gif

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از merulaalba :
و اما دوستاني كه به دنبال تاييديه علمي اين قضيه هستند بايد بگويم كه خيلي از پيشامدها در اين دنيا هيچ دليل علمي ندارند و يا بهتر بگويم برايشان هيچ دليل علمي وجود ندارد ولي حقيقيت دارند و صرف نبودن دليل علمي نميتواند باعث نفي ماورا’ طبيعه يا متا فيزيك شود.
ولي در هر حال اگر به وجود انرژي در همه انسانها معتقد باشيد و به اين اعتقاد داشته باشيد كه انرژي (خواه مثبت و خواه منفي)در بسياري افراد به صورت ناخوداگاه يا خودآگاه قدرت بسيار زيادي دارد بايد بگويم كه سالهاست دانشمندان روسي دوربيني اختراع كرده اند كه از انرژي انسان عكس ميگيرد.در يكي از جالبترين اين عكسها از سكه اي عكس برداري شده كه هيچ چيز غير عادي در آن مشاهده نميشود ولي همين سكه بعد از اينكه توسط يك انسان انرژيك لمس ميشود سرشار از انرژي شده و انرژي به صورت شعاعهاي نوراني در اطراف سكه خود نمايي ميكند.
موافقم.البته هیچ قضاوتی نمیشه کرد چون فعلا" جای تحقیق داره....

iranvig

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مساله چشم زخم
مقدمتا دو مطلب را عرض بكنم.يكى اينكه چشم زخم اگر هم حقيقت باشد به اين معناى رايج امروز در ميان ما-بالاخص در ميان طبقه نسوان كه فكر مى‏كنند همه مردم چشمشان شور است-قطعا نيست.همان كفار جاهليت هم به چنين چيزى قائل نبودند،بلكه معتقد بودند كه يك نفر وجود دارد و احيانا در يك شهر ممكن است‏يك نفر يا دو نفر وجود داشته باشند كه چنين خاصيتى در نگاه و نظر آنها باشد. پس قطعا به اين شكل كه همه مردم داراى چشم شور هستند و همه مردم به اصطلاح نظر مى‏كنند،نيست.

دوم:اگر بعضى مردم داراى چنين خصلت و خاصيتى باشند،آيا آيه و ان يكاد الذين كفروا ليزلقونك بابصارهم خاصيت جلوگيرى از چشم زخم دارد؟ما تا حالا به مدركى(حديثى، جمله‏اى)برخورد نكرده‏ايم كه دلالت كند و بگويد از اين آيه براى چشم زخم استفاده كنيد. اينكه چشم زخم حقيقت است‏يا نه،يك مساله است(فرضا حقيقت است و لو در بعضى از افراد) و اينكه اين آيه براى دفع چشم زخم باشد مساله ديگرى است.چيزى كه از طرف پيغمبر يا ائمه به ما نرسيده باشد،از پيش خود نبايد بتراشيم.نظر به اينكه روح مردم براى چنين چيزى آمادگى دارد[آن را از پيش خود مى‏سازند.]از شعارهايى كه مردم انتخاب مى‏كنند روحيه مردم را مى‏شود شناخت.ما در قرآن آيه زياد داريم،آياتى كه براى شعار قرار دادن فوق العاده عالى است،جمله‏هاى زيادى داريم از پيغمبر و ائمه،ولى هيچ آيه‏اى به اندازه آيه و ان يكاد الذين كفروا در ميان مردم براى شعار رايج نشده است.در هر خانه‏اى كه بر وى مى‏بينى يك‏«ان يكاد»آنجا زده‏اند،يعنى چشم تو كور كه خانه و زندگى من را مى‏بينى،اين تابلو را اينجا نصب كرده‏ام براى اينكه چشم تو كور باشد.اين امر يك حالت‏خودخواهى در مردم از يك طرف و يك حالت بدبينى به ديگران از ناحيه ديگر را نشان مى‏دهد.شما همه شهر تهران را بگرديد،به ندرت ديده مى‏شود كه در خانه‏اى مثلا آيه هل يستوى الذين يعلمون و الذين لا يعلمون (2) تابلو شده باشد.براى شعار چه از اين بهتر: هل يستوى الذين يعلمون و الذين لا يعلمون ؟براى شعار چه از اين بهتر: ان اكرمكم عند الله اتقيكم (3) ؟اينقدر هست الى ما شاء الله،آياتى كه انسان هر وقت‏يكى از آنها را نگاه كند براى او يك درس و آموزش است.اينها را انسان نمى‏بيند ولى در هر خانه‏اى كه برويد آيه و ان يكاد الذين كفروا را مى‏بينيد،يعنى منم كه خداوند چنين نعمتهايى به من داده و تويى كه چشم شور دارى و مى‏خواهى چشم زخم به ما بزنى،براى اينكه جلوى چشم شور تو را گرفته باشم اين تابلو را در اينجا نصب كرده‏ام،و شايد كمتر خانه‏اى است كه چنين چيزى در آن نباشد.

حال منطقا چگونه است؟آيا چشم زخم مى‏تواند حقيقت باشد يا نه؟و اگر حقيقت است آيا امر جسمانى است‏يا امر روحى و نفسانى؟در اينكه اجمالا چنين حقيقتى هست نمى‏شود ترديد كرد،منتها بعضى از علماى جديد معتقدند كه در برخى از چشمها چنين خاصيتى هست،يعنى بعضى از چشمها نوعى اشعه را از خود بيرون مى‏دهند كه اين اشعه يك اثر سوئى در اشياء وارد مى‏كند،مخصوصا اگر با يك نگاه و نظر مخصوص باشد.قبول كردن اين حرفها در قديم خيلى مشكل بود كه انسان بگويد يك نفر وقتى كه نگاه مى‏كند،از چشم او شعاعى بيرون مى‏آيد كه مثلا مى‏تواند يك سنگ را بتركاند،اصلا قابل باور كردن نبود.ولى امروز كه ميدان عمل اين شعاعها و امثال اينها پيدا شده كه چقدر در طبيعت امواج وجود دارد و اين امواج چه كارهاى خارق‏العاده‏اى را انجام مى‏دهند،ديگر اين امر تعجبى ندارد كه شعاعى از چشم يك انسان بيرون بيايد و واقعا يك شتر را به زمين بزند.

تاثير اعمال روحى
از اين بالاتر مساله نفوس است،و اين قضيه بيشتر به نفوس برمى‏گردد تا به شعاع چشم.آن وقت اين مساله داخل مساله ديگرى مى‏شود:مساله تاثير اعمال روحى،كه يك بحث بسيار وسيعى است و از قديم فلاسفه‏اى از قبيل بو على سينا،ملا صدرا و ديگران اين مساله را طرح كرده‏اند و در عصر جديد هم اين مساله به شدت بيشترى مطرح است.مرحوم حسين كاظم زاده ايرانشهر-كه شايد اسمش را شنيده باشيد-پيرمردى بود كه در زمان ما فوت كرد.يك مرد ايرانى بود و تحصيلات قديمه هم داشت.در حدود پنجاه سال پيش به اروپا رفت و ظاهرا در سويس مانند يك درويش و يك قطب سكنا كرد و به ايران نيامد ولى در عين حال فكرش فكر شرقى و اسلامى بود.همه كتابهايى كه نوشته در اين زمينه است.كتاب كوچكى نوشته است به نام تداوى روحى.او در آنجا يك بحث‏خيلى عالى كرده است و نظريات علماى جديد را راجع به تاثيرات روحى و روانى بيان كرده است.البته دايره تاثيرات روحى و روانى،يك وقت در منطقه وجود خود انسان است.هيچ جاى شك و شبهه در اين نيست كه افكار و نيات و انديشه‏هاى انسان مى‏تواند در بدن انسان مؤثر واقع شود،و به هر اندازه كه روح قويتر باشد بدن را بيشتر تحت تاثير قرار مى‏دهد.حتى در معالجه شدن بيماريهاى بدنى[اين مطلب هست.]او در تداوى روحى بيماريهاى خيلى شديدى را نشان مى‏دهد كه از راه تداوى روحى خوب شده است.از نظر طب امروز يك امر مسلمى است كه براى شخص بيمار از نظر روحى بايد وضع مساعدى به وجود آورد،يعنى اگر يك نفر بيمار خودش معتقد باشد كه من خوب مى‏شوم،و دائما به خودش تلقين كند كه من خوب مى‏شوم،اين امر به خوب شدنش كمك مى‏كند،بر عكس،اگر بيمار روح خودش را ببازد و فكر كند كه من خوب نمى‏شوم،اگر خوب شدنى هم باشد خوب نمى‏شود.

هيپنوتيزم
از اين بالاتر اين است كه روان انسان نه تنها در بدن او مؤثر باشد،فكر و روح انسان نه تنها در خود او مؤثر باشد،در يك انسان ديگر مؤثر باشد،آنچه اين انسان فكر مى‏كند،در بدن آن انسان(انسانى كه وجود او غير از وجود خودش است)مؤثر باشد.اين هم وجود دارد.تنويمهاى (4) مغناطيسى و هيپنوتيزم كه امروز خيلى مطرح است چنين چيزى است.يك انسان،انسان ديگرى را مى‏تواند تحت تاثير قرار بدهد و آن انسان ديگر هر مقدار كه فكرش ساده‏تر باشد يعنى قدرت مقاومتش كمتر باشد و اين طرف هر مقدار قويتر باشد بيشتر مى‏تواند او را تحت تاثير قرار بدهد.در تنويمهاى مغناطيسى،شخص به طرف فرمان مى‏دهد بخواب،او مى‏خوابد،با اينكه مى‏دانيم خواب يك مكانيزم ديگرى دارد و به حالت طبيعى يك احتياجى است كه بعد از يك خستگى براى بدن پيدا مى‏شود و تا اين خستگى نباشد انسان خوابش نمى‏برد.ولى اين به او فرمان مى‏دهد كه بخواب،مى‏خوابد،و در حالى كه خوابيده است به او فرمانها مى‏دهد و او فرمان او را در حال خواب اطاعت مى‏كند.به هر حال دنياى روح و روان انسان دنياى خيلى وسيعى است و به اين سادگيها كه ابتدا افراد خيال مى‏كنند نيست.حال يكى از خصوصيات آن اين است(البته چيز خوبى نيست،روحهاى پاك هرگز اينچنين نخواهند بود):ممكن است در بعضى از روحها و روانها چنين حالت و خاصيتى باشد كه اگر در باره ديگرى به گونه‏اى فكر كند فورا در آنجا روى او اثر بگذارد.در بعضى از احاديث هم از پيغمبر اكرم وارد شده كه فرموده است(در سند آن احاديث دقت نكرده‏ام)«العين حق‏»چشم حق است،يعنى دروغ مطلق نيست،بعضى از چشمها اثر دارد.و يا حديثى از پيغمبر نقل كرده‏اند كه‏«العين يجعل الرجل فى القبر و الجمل فى القدر»يعنى چشم چنين قدرتى را دارد كه انسانى را به گور بفرستد و شترى را در ديگ.تجربه‏ها و آزمايشها هم نشان داده كه در باره بعضى از افراد مطلب چنين است...
اينم لينك :
hxxp://www.hawzah.net/Per/K/AshnaQ/AshnaiQ8/as-q829.htm

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا