• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوري ميشه Win XP رو مثل روز اولش كرد

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
من از ويندوز Image و اين چيزا ندارم .... ميخوام مثل روز اول كنم يعني هيچ برنامه اي نصب نباشه ... رجيستري كاملا تميز بشه ... ته مونده اين برنامه هاي نصب شده پاك شده ... خلاصه يه جورائي Reset بشه !!

راهي يا برنامه اي براي اين كار هست ؟

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
من از ويندوز Image و اين چيزا ندارم .... ميخوام مثل روز اول كنم يعني هيچ برنامه اي نصب نباشه ... رجيستري كاملا تميز بشه ... ته مونده اين برنامه هاي نصب شده پاك شده ... خلاصه يه جورائي Reset بشه !!

راهي يا برنامه اي براي اين كار هست ؟
اگه سيستم ريستور رو فعال داشته باشي ميتوني بر اساس تاريخ همه ي تغييرات رو برگردوني . مثلا بزاري تاريخ اولين روز نصب ويندوزت .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
نميدونم دارم يا نه ! يادم نمياد فعال كرده باشم ! مگر خود كارخونه كه ويندوز نصب كرده مرام گذاشته باشه ! :D

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
اگه سيستم ريستور رو فعال داشته باشي ميتوني بر اساس تاريخ همه ي تغييرات رو برگردوني . مثلا بزاري تاريخ اولين روز نصب ويندوزت .
البته بعد از گذشت چند وقت ممكنه مكانهاي بازگشت قديمي از دست برن. گاهي هم همونهايي كه هستن مشكل دارن و بعد از اجرا كردن پيغام ميده كه نميشه.

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
نميدونم دارم يا نه ! يادم نمياد فعال كرده باشم ! مگر خود كارخونه كه ويندوز نصب كرده مرام گذاشته باشه ! :D
به صورت پيش فرض فعال بايد باشه .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
الان نگاه كردم ! فقط يه چند تا Check point براي همين ماه داره !! كه امروزم 8 امه ! هرچي ميزنم بره ماه قبل ، نميره ! :D

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
البته بعد از گذشت چند وقت ممكنه مكانهاي بازگشت قديمي از دست برن. گاهي هم همونهايي كه هستن مشكل دارن و بعد از اجرا كردن پيغام ميده كه نميشه.
در چه حالتي ممكنه اين مشكل پيش بياد ؟

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
آقا اين Restor رو بيخيال ! راه ديگه ... سراغ نداريد ؟

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از hwt :
در چه حالتي ممكنه اين مشكل پيش بياد ؟
دقيقا نميدونم گاهي پيش مياد كه fail ميشه. يادمه يه بار سيستم پر از كرم شده بود با به عقب برگشتن مشكل داشت!

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
الان نگاه كردم ! فقط يه چند تا Check point براي همين ماه داره !! كه امروزم 8 امه ! هرچي ميزنم بره ماه قبل ، نميره ! :D
خوب به اول همين ماه بر گدون ببين تاثري تو روند ويندوز داره يا نه .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از daftarekhaterat :
دقيقا نميدونم گاهي پيش مياد كه fail ميشه. يادمه يه بار سيستم پر از كرم شده بود با به عقب برگشتن مشكل داشت!
اهان پس كرم روش نشسته بود. اره در اين حالت خيلي بدرد نخور ميشه

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
مشكل من با هفته پيش نيست ! من حداقل 1 يا 2 ماه ميخوام برگرده عقب ! يا اينكه كلا مثل روز اول بشه !

daftarekhaterat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
58
به نقل از شايان :
مشكل من با هفته پيش نيست ! من حداقل 1 يا 2 ماه ميخوام برگرده عقب ! يا اينكه كلا مثل روز اول بشه !
گمونم راه خاصي نباشه. بايد وينددوز بريزي...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
خوب جز وينودز ريختن كاره ديگه اي نميشه كرد.

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اگه همون موقه كه ويندوز ميريزي يه بك آپ از رجيستري داشته باشي ميتوني موقع نياز اونو برگردونيو خلاص !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از Shahedr :
اگه همون موقه كه ويندوز ميريزي يه بك آپ از رجيستري داشته باشي ميتوني موقع نياز اونو برگردونيو خلاص !
نه بابا كي ميگه:D فقط تو رجيستري نيست كه .

شايان

مدیران قدیمی
لایک‌ها
9
يعني هيچ كس تاحالا عقلش نرسيده براي اين كار يه برنامه بنويسه ؟!؟! كه همه چيو پاك كنه بره !

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
ريشه ي برنامه ها تو رجيستري هست اما ميتونن از راه startup و boot.ini هم روي سيستم بنشينن .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
به نقل از شايان :
يعني هيچ كس تاحالا عقلش نرسيده براي اين كار يه برنامه بنويسه ؟!؟! كه همه چيو پاك كنه بره !
برنامه زياده ! شما بشين تك تك برنامه هاتو ان اينستال كن و بعد برو يه برنامه ي رجيستر گير بيار همه ي كليدهاي مربوطه رو پاك كنه ! اما مطئن باش مثل روز اول نميشه .:D

بالا