• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوري ميشه Win XP رو مثل روز اولش كرد

electronic

Registered User
لایک‌ها
75
به نقل از hwt :
من نسخه ي رجيسترشده ي ايكس پي خانگي رو توي لپتاپ يكي از دوستام ديدم . به لحاظ پايداري و همه چي دقيقا مشابه نسخه ها ي كپي هست .

البته كپي هم داريم تا كپي .
پس فعلا" باید تحمل کرد.البته طرز استفاده ی صحیح از سیستم هم مهمه+ امکانات مطلوب سخت افزاری.

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از rax :
اتفاقا من هميشه از اين نورتون گوست استفاده ميكنم....خيلي كاربردش سادست....ولي گئل سادگيشو نبايد خورد چون ممكنه حتي نوع پارتيشن بندي هارد رو هم بهم بريزه....

خلاصه فكر نكمك راهي بهتر از استفاده از همين برنامه باشه....
حجم برنامه هم كمه و اگه دوستان ندارن ميشه براي دانلود گذاشت....

من تا حالا 7 بار 98 و 3 بار XP رو به حالت اوليه بردم به كمك اين برنامه.... :D
بهترين برنامه براي Image گرفتن Norton Ghost هست. من فايل exe تحت dos دارم كه فكر كنم يك مگابايت باشه كه خودش يه dos مال شركت IBM همراهش داره براي boot كامپيوتر و پارتيشنهاي ntfs رو هم ازشون ميتونه image بگيره و من همين هفته پيش كه خونه بودم و اون مشكل عجيب رو داشتم از سيستمم با همون image گرفتم و حدودا 6 ساعت بعد بود كه ويندوزم دوباره به هم ريخت (به خاطر مشكل volume shadow copy) با همين برنامه رفتم image رو restore كردم كامپيوترم شد عين اولش!
البته بايد يك كم مراقب باشين كه پارتيشنهاي هلارد موقعي كه image ازش ميگيرين با موقعي كه restore ميكنين فرقي نكرده باشه چون در غير اينصورت پارتيشن بندي هاتون ممكنه به هم بخوره.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
به نقل از mahdi206 :
بهترين برنامه براي Image گرفتن Norton Ghost هست. من فايل exe تحت dos دارم كه فكر كنم يك مگابايت باشه كه خودش يه dos مال شركت IBM همراهش داره براي boot كامپيوتر و پارتيشنهاي ntfs رو هم ازشون ميتونه image بگيره و من همين هفته پيش كه خونه بودم و اون مشكل عجيب رو داشتم از سيستمم با همون image گرفتم و حدودا 6 ساعت بعد بود كه ويندوزم دوباره به هم ريخت (به خاطر مشكل volume shadow copy) با همين برنامه رفتم image رو restore كردم كامپيوترم شد عين اولش!
البته بايد يك كم مراقب باشين كه پارتيشنهاي هلارد موقعي كه image ازش ميگيرين با موقعي كه restore ميكنين فرقي نكرده باشه چون در غير اينصورت پارتيشن بندي هاتون ممكنه به هم بخوره.

مهدي مارو گرفتي....همه حرفاي من تكرار ميكني... :D
تحت داس هست ولي تو ويندوز هاي بر پايه داس هم اجرا ميشه....

مال خودت رو هم اپلود كن تا ببينم چه فرقي با نسخه من داره.. :D

mahdi206

Registered User
لایک‌ها
5
بالا