• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری زبان یاد گرفتی ؟

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
دنبال راه حل معجزه گر یا میون بر نباش فقط باید انگیزه داشته باشی برای یادگیری و اینکه حداقل روزی یک ساعت زبان از همه جهات(ریدینگ گرامر لیسنینگ فیلم)کار کنی

بعد از یک سال قشنگ راه میفتی اگر واقعا تمرکز داشته باشی روش...5 ماه 6 ماهه چرته همش...فقط در حد نیاز رفع کردن هستن وگرنه روون نمیشی

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,429
5 - 6 سال کانون زبان رفتم :D

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
دنبال راه حل معجزه گر یا میون بر نباش فقط باید انگیزه داشته باشی برای یادگیری و اینکه حداقل روزی یک ساعت زبان از همه جهات(ریدینگ گرامر لیسنینگ فیلم)کار کنی

بعد از یک سال قشنگ راه میفتی اگر واقعا تمرکز داشته باشی روش...5 ماه 6 ماهه چرته همش...فقط در حد نیاز رفع کردن هستن وگرنه روون نمیشی
شما خودتون از این روشها استفاده کردین و نتیجه گرفتین ؟

faithless

Registered User
لایک‌ها
48
فروم های خارجی عضو شید و تا میتونید فعالیت کنید. بخونید و بنویسید
جک انگلیسی خیلی تاثیر داره چون کتابی نیست محاوره ها
فیلم های کمدی رمنس ببینید. چون اونم نسبت به فیلمای مثلا وسترن یا فلسفی یا جنایی زبونش خیلی به زبون عامه مردم نزدیکتره

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
فروم های خارجی عضو شید و تا میتونید فعالیت کنید. بخونید و بنویسید
جک انگلیسی خیلی تاثیر داره چون کتابی نیست محاوره ها
فیلم های کمدی رمنس ببینید. چون اونم نسبت به فیلمای مثلا وسترن یا فلسفی یا جنایی زبونش خیلی به زبون عامه مردم نزدیکتره
خیلی ممنون از شرکتتون در تاپیک و راهنماییتون

hoorsa

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
لایک‌ها
1,705
ببین یه سری کتابهای اینترچنج بگیر با cd بذار تمرین کن ولی به قول اون دوستمون انگیزه باید داشته باشی و بخونی .فیلم هم زیاد ببین

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
ببینید اینجا برای این نیست که بگین برو کلاس ، برو فروم خارجی ، سی دی بگیر . این پست فقط برای اینه که کسانی که کاملا زبان رو یاد گرفتن و انگلیسی صحبت می کنن و می نویسن و می خونن و فیلمهای انگلیسی رو راحت می بینن بیان بگن که چیکار کردن که زبان یاد گرفتن . از چند سالگی شروع کردن و چقدر طول کشید تا زبان رو یاد بگیرن . والا من خودم 1000 تا راه آموزش زبان بلدم

l-lamidreza

Registered User
لایک‌ها
78
فقط تمرین و علاقه و رفتن به کانون زبان ایران !!!

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
زحمت خانواده ام!!! از بچگی کارتون های انگلیسی نگاه میکردم و تو خونه باهام انگلیسی صحبت شده. بعدشم فیلم زبان اصلی و صحبت کردن هر چی بیشتر... مخصوصا با دوستان نیتیوی که تو ایران داشتیم.

LAPD

Registered User
لایک‌ها
598
منظورت اگه حرف زدنه , صدتا کلاس بری هزار تا اموزش ببینی فهمیدنت قوی میشه !! حرف زدن با حرف زدن قوی میشه فقط , در ضمن کانون زبان هم زیاد برای حرف زدن خوب نیست !

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
زحمت خانواده ام!!! از بچگی کارتون های انگلیسی نگاه میکردم و تو خونه باهام انگلیسی صحبت شده. بعدشم فیلم زبان اصلی و صحبت کردن هر چی بیشتر... مخصوصا با دوستان نیتیوی که تو ایران داشتیم.

فک کنم تنها راه یاد گیری کامل زبان همینه . والا تو 22 سالگی با کلاس و اینجور چیزا نمی شه به زبان مسلط شد

kkevinloren2006

Registered User
لایک‌ها
44
اگه دقت کرده باشین هرکی که از بچگی زبان یاد گرفته درک و فهمش از زبان بیشتره به نظره زبان مثل جیمناستیک میمونه که تا وقتی بچه ای و بدنت نرمه باید یادش بگیری

iMacs

Registered User
لایک‌ها
13
اصلی در زبان بنظر من لغت هستش که فراموش نکنی بهترین راه برای فراموش نکردن فقط استفاده از اون در جمله است اصلا نترسید که جملتون اشتباهه فقط جمله سازی کنید همیشه قرار نیست جمله تون واقعیت داشته باشه فقط جمله بسازید

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
دوستان سطح زبانشون رو هم بگن مثلا من خودم حتی نمی تونم 2 دقیقه به زبان انگلیسی صحبت کنم .

JVC

Registered User
لایک‌ها
263
فقط باید برای یادگیری زمان بذاری فرقی هم نمیکنه از بچگی شروع کنی یا از بزرگسالی فقط باید تمرین کنی

درسته و باید پشتکار داشته باشی .
پ.ن: من در کله پاچه ای زبون یاد گرفتم :دی

سعید ال

Registered User
لایک‌ها
63
شما خودتون از این روشها استفاده کردین و نتیجه گرفتین ؟

من خودم هنوز رو این روش دارم کار میکنم...ولی شخصا بخش اعظمی از زبانمو با کلاس رفتن و فیلم با زیر نویس تمرین کردن یاد گرفتم

ضمنا هر سوالی برات پیش میاد از یکی بپرس...چون تو زیر نویس فیلم ها همیشه مطالبی هست که ندونی

yasharhi

Registered User
لایک‌ها
80
همه جوانان ایرانی دوست دارن زبان یاد بگیرن همه هم تا حدودی تلاش کردن . تقریبا هیچ گسی وجود نداره که کلاس زبان نرفته باشه یا حداقل یه 504 تو خونش نداشته باشه . ولی خدایی چند نفر راحت می تونن انگلیسی بحرفن . خدایی از 1 % هم کمتره . من دنباله راهی هستم که همون یک در صد طی کردن . والا من خودم هم کلاس رفتم هم کتاب خوندم هم ویدئو آموزشی دیدم و... ولی الان حتی نمی تونم یه نامه ساده انگلیسی بنویسم

بالا