farzad.sadeshi
Registered User
- نوشتهها
- 4,887
- لایکها
- 899
23 که زوده
بذار 27-28-29
بذار 27-28-29
23
فکر کردی 14
23؟ برای ازدواج می خواستی؟
توی 5 سال گذشته ی عمرت چندتا تصمیم گرفتی که الان تو سن 23 سالگی می زنی تو سر خودت و می گی بچگی کردم؟
مطمئنن خیلی. بینهایت. هر کسی ممکنه تو 18-23 سالگی N تا تصمیم اشتباه تو زندگیش بگیره. پس چجوری می خواستی تو این سنت برای کل زندگی آیندت بزرگترین تصمیم زندگیت رو بگیری؟
تو 23 سالگی شخصیت آدم هنوز شکل نگرفته که بتونه یه تصمیم بگیره که 30 - 40 - 50 سالگیش از اون تصمیم پشیمون نباشه.
برو خدا رو شکر کن جوون
عمو من 24 سالمه ! می تونم زن بگیرم ؟
چند بار دابوت ؟
تو که یک بچه تپلی هم داری ، که الان خوابه :دی
نه بابا داداش من.وقتی عاشق بشی هیچ کسی جاشو برات پر نمیکنه.وقتی با یکی دیگه بری بیرون بیشتر عذاب میکشی.تازه اون بیچاره رو عذاب میدی چون با یه قلب مرده دوست شده.نمیدونم برای من که اینجوری بود.دقیقا.اگه با کسی دیگه رابطه برقرار کنی خیلی کمکت میکنه خیلیی
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
من یه وقتایی این چیزارو میبینم و میشنوم که یکی عشقش رفته نمیتونه فراموش کنه میشینم با خودم فکر میگنم اینایی که اینو میگن نرمال نیستن یا من وجدانا..والا سنم هم کم نیس 24 سالمه از همه خوشم میاد و از هیشکیم به طور عمیق خوشم نمیاد بگم واسه ازدواج میخوامش..من اصلا حرفهای شما رو نمیفهمم..بابا اگه این نشد یکی دیگه..چه فرقی میکنه آخه..مثه حیوون خونگی نگاش کن..شما همسترت بمیره چیکار میکنی..2روز ناراحتی بعد میری یکی دیگه میخری..خدایی نمیدونم شاید من نرمال نیستم اصلا به عشق و این چیزا اعتقاد ندارم..اگه اینجوریه منم یه تاپیک بزنم بپرسم چیکار کنم نرمال شم :دی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
من یه وقتایی این چیزارو میبینم و میشنوم که یکی عشقش رفته نمیتونه فراموش کنه میشینم با خودم فکر میگنم اینایی که اینو میگن نرمال نیستن یا من وجدانا..والا سنم هم کم نیس 24 سالمه از همه خوشم میاد و از هیشکیم به طور عمیق خوشم نمیاد بگم واسه ازدواج میخوامش..من اصلا حرفهای شما رو نمیفهمم..بابا اگه این نشد یکی دیگه..چه فرقی میکنه آخه..مثه حیوون خونگی نگاش کن..شما همسترت بمیره چیکار میکنی..2روز ناراحتی بعد میری یکی دیگه میخری..خدایی نمیدونم شاید من نرمال نیستم اصلا به عشق و این چیزا اعتقاد ندارم..اگه اینجوریه منم یه تاپیک بزنم بپرسم چیکار کنم نرمال شم :دی
عمو اگه قرار باشه بخاطر هر مشکل ِ @#%^ ـی که توی زندگیت بوقوع می پیونده مث بچه های 3 4 ساله آبغوره بگیری و نتونی باهاش کنار بیای ، پیشنهاد می کنم همین الان هر جا هستی خودت ُ از اون بالا پرت کنی پایین !
آقا اومدیمو دوستمون الان wc بود!!!!
چند بار دابوت ؟
تو که یک بچه تپلی هم داری ، که الان خوابه :دی
سلام دادا
عشق یه چیز ناشناخته هست مثل یه قدرت جازبه پنهان در مغز آدمه، مثل یه جور انرژی....
همه دارن اینو منتهی این انرژی بصورت خودکار زمانی که در موقعیت مناسب قرار بگیره آزاد میشه و نمیشه کنترلش کرد...
دوستی داشتم که که در دختربازی استاد بود... شمارش تعدا کسایی که باهاشون رابطه داشت و بهم زده بود بیشمار بود.. و همین حرف شما رو میزد میگفت من نرمال نیستم
اقا این 39 سالش شد زن نگرفت و همچنان پی یلری تلری میرفت وضع مالیش هم بد نیست...
این بنده خدا آجیل فروشی داره... یه شب یه خانومی میره مغازش اینم یکدل نه صد دل عاشق اون میشه.... خانومه هم 34 سالش بود ولی آکبند... الان یه هفته ست ازدواج کردن!!
خلاصه اینکه دادا برای شما هم یه روزی منفجر میشه و نمفهمی که چی شد اینجوری شد و شب و روز نمیمونه برات
اما کار درست رو شما میکنی... 32 تا طعم بستنی رو بچش
32 تا طعم ؟ حالا این 32 از کجا اومده ؟
استارتر عزیز من نمیدونم چطوری داره تموم میشه ولی احتمالاً از سمت خانواده شما نیس ؟ ( یعنی راضی به ازدواج شما نیستن )
بذار گیلاسا که شکوفه کردن بعدش...عمو من 24 سالمه ! می تونم زن بگیرم ؟
+1اسید پاشی
خوب منم دل دارم ! چندتا زن بگیرم ! چیزی از تو کم می شه ؟