• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری شکست عشقی را فراموش کنم؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

روح سگ ولگرد

Registered User
لایک‌ها
394

23؟ برای ازدواج می خواستی؟

توی 5 سال گذشته ی عمرت چندتا تصمیم گرفتی که الان تو سن 23 سالگی می زنی تو سر خودت و می گی بچگی کردم؟

مطمئنن خیلی. بینهایت. هر کسی ممکنه تو 18-23 سالگی N تا تصمیم اشتباه تو زندگیش بگیره. پس چجوری می خواستی تو این سنت برای کل زندگی آیندت بزرگترین تصمیم زندگیت رو بگیری؟

تو 23 سالگی شخصیت آدم هنوز شکل نگرفته که بتونه یه تصمیم بگیره که 30 - 40 - 50 سالگیش از اون تصمیم پشیمون نباشه.

برو خدا رو شکر کن جوون

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
23؟ برای ازدواج می خواستی؟

توی 5 سال گذشته ی عمرت چندتا تصمیم گرفتی که الان تو سن 23 سالگی می زنی تو سر خودت و می گی بچگی کردم؟

مطمئنن خیلی. بینهایت. هر کسی ممکنه تو 18-23 سالگی N تا تصمیم اشتباه تو زندگیش بگیره. پس چجوری می خواستی تو این سنت برای کل زندگی آیندت بزرگترین تصمیم زندگیت رو بگیری؟

تو 23 سالگی شخصیت آدم هنوز شکل نگرفته که بتونه یه تصمیم بگیره که 30 - 40 - 50 سالگیش از اون تصمیم پشیمون نباشه.

برو خدا رو شکر کن جوون

عمو من 24 سالمه ! می تونم زن بگیرم ؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
چند بار دابوت ؟
تو که یک بچه تپلی هم داری ، که الان خوابه :دی

مثن تویی؟!
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif
128fs4765852.gif

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
دقیقا.اگه با کسی دیگه رابطه برقرار کنی خیلی کمکت میکنه خیلیی

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نه بابا داداش من.وقتی عاشق بشی هیچ کسی جاشو برات پر نمیکنه.وقتی با یکی دیگه بری بیرون بیشتر عذاب میکشی.تازه اون بیچاره رو عذاب میدی چون با یه قلب مرده دوست شده.نمیدونم برای من که اینجوری بود.
هیچکارشم نمیشه کرد.فقط زمان هست که مسکن دردت میشه.
درکت میکنم شدید
sigh.gif

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سلام داداش
شما اول از همه سعی کن یکمی صبور باشی و روی خودت تمرکز کن...
چندتا نفس عمیق بکش... و به این فکر کن که خودت کاملی و اون بدردت نمیخورده...
مطمئن باش اگر بنا باشه تیر و تخته بهم جور دربیان، طبیعت به کار خودش خیلی وارده و این کار رو میکنه...
خب اما برای داشتن تمرکز توی کارت مطمئن باش اگر زن دور و برت باشه چه با هم پرفکت هم باشین باز هم حواست پرت میشه و تمرکز نمیتونی داشته باشی
اما واسه اینکه از یاد ببری طرف رو بهترین راه اینه که چشماتو خوب باز کنی.... سعی کن بجای فکر کردن بهش خودت رو با نوعی تفریح سالم و پرهیجان سرگرم کنی
و اینکه اگر واقعا تنها موندن برات عذاب آوره روی این جمله من یخورده فکر کن "در دنیا 32 طعم بستنی یا بیشتر وجود داره، سعی کن اول همه رو بچشی بعد انتخاب کنی!!"
امیدوارم مطلب رو گرفته باشی
اینو کسی داره میگه که 11 سال عاشق یه دختری بوده و شکست خورده!! اما الان پشیمون نیستم:D چون الان لنگه ی خودم رو دارم... و فهمیدم برای بدست آوردن بعضی چیزها نباید سماجت بخرج داد... حتما یه حکمتیه که نمیشه و زمانی که شد پیش خودت میگی عجــــب پس اینجوری بوده که جور نمیشد...!!
و اما تیر نهایی... دنبال اون قلب مهربونی که میگردی، در شخص دیگری جستجو کن... دنبال یک کیس جدید باش

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
من یه وقتایی این چیزارو میبینم و میشنوم که یکی عشقش رفته نمیتونه فراموش کنه میشینم با خودم فکر میگنم اینایی که اینو میگن نرمال نیستن یا من وجدانا..والا سنم هم کم نیس 24 سالمه از همه خوشم میاد و از هیشکیم به طور عمیق خوشم نمیاد بگم واسه ازدواج میخوامش..من اصلا حرفهای شما رو نمیفهمم..بابا اگه این نشد یکی دیگه..چه فرقی میکنه آخه..مثه حیوون خونگی نگاش کن..شما همسترت بمیره چیکار میکنی..2روز ناراحتی بعد میری یکی دیگه میخری..خدایی نمیدونم شاید من نرمال نیستم اصلا به عشق و این چیزا اعتقاد ندارم..اگه اینجوریه منم یه تاپیک بزنم بپرسم چیکار کنم نرمال شم :دی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

در این مورد خاص نظری ندارم ولی حتما حیوون خونگی نداشتی که اینو می گی:دی

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
من یه وقتایی این چیزارو میبینم و میشنوم که یکی عشقش رفته نمیتونه فراموش کنه میشینم با خودم فکر میگنم اینایی که اینو میگن نرمال نیستن یا من وجدانا..والا سنم هم کم نیس 24 سالمه از همه خوشم میاد و از هیشکیم به طور عمیق خوشم نمیاد بگم واسه ازدواج میخوامش..من اصلا حرفهای شما رو نمیفهمم..بابا اگه این نشد یکی دیگه..چه فرقی میکنه آخه..مثه حیوون خونگی نگاش کن..شما همسترت بمیره چیکار میکنی..2روز ناراحتی بعد میری یکی دیگه میخری..خدایی نمیدونم شاید من نرمال نیستم اصلا به عشق و این چیزا اعتقاد ندارم..اگه اینجوریه منم یه تاپیک بزنم بپرسم چیکار کنم نرمال شم :دی

سلام دادا
عشق یه چیز ناشناخته هست مثل یه قدرت جازبه پنهان در مغز آدمه، مثل یه جور انرژی....
همه دارن اینو منتهی این انرژی بصورت خودکار زمانی که در موقعیت مناسب قرار بگیره آزاد میشه و نمیشه کنترلش کرد...
دوستی داشتم که که در دختربازی استاد بود... شمارش تعدا کسایی که باهاشون رابطه داشت و بهم زده بود بیشمار بود.. و همین حرف شما رو میزد میگفت من نرمال نیستم
اقا این 39 سالش شد زن نگرفت و همچنان پی یلری تلری میرفت وضع مالیش هم بد نیست...
این بنده خدا آجیل فروشی داره... یه شب یه خانومی میره مغازش اینم یکدل نه صد دل عاشق اون میشه.... خانومه هم 34 سالش بود ولی آکبند... الان یه هفته ست ازدواج کردن!!
خلاصه اینکه دادا برای شما هم یه روزی منفجر میشه و نمفهمی که چی شد اینجوری شد و شب و روز نمیمونه برات
اما کار درست رو شما میکنی... 32 تا طعم بستنی رو بچش:p

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
عمو اگه قرار باشه بخاطر هر مشکل ِ @#%^ ـی که توی زندگیت بوقوع می پیونده مث بچه های 3 4 ساله آبغوره بگیری و نتونی باهاش کنار بیای ، پیشنهاد می کنم همین الان هر جا هستی خودت ُ از اون بالا پرت کنی پایین !

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
عمو اگه قرار باشه بخاطر هر مشکل ِ @#%^ ـی که توی زندگیت بوقوع می پیونده مث بچه های 3 4 ساله آبغوره بگیری و نتونی باهاش کنار بیای ، پیشنهاد می کنم همین الان هر جا هستی خودت ُ از اون بالا پرت کنی پایین !

آقا اومدیمو دوستمون الان wc بود!!!!

faraz_n

Registered User
لایک‌ها
20
منم درگيرم، الان ٥ ماهه
هنوزم داغونمو
يه عشق ٤ ساله واسم تموم شد
هيچ كاري نميتوني بكني
فقط خدا بهت صبر بده

Sent from my iPhone using Tapatalk

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام دادا
عشق یه چیز ناشناخته هست مثل یه قدرت جازبه پنهان در مغز آدمه، مثل یه جور انرژی....
همه دارن اینو منتهی این انرژی بصورت خودکار زمانی که در موقعیت مناسب قرار بگیره آزاد میشه و نمیشه کنترلش کرد...
دوستی داشتم که که در دختربازی استاد بود... شمارش تعدا کسایی که باهاشون رابطه داشت و بهم زده بود بیشمار بود.. و همین حرف شما رو میزد میگفت من نرمال نیستم
اقا این 39 سالش شد زن نگرفت و همچنان پی یلری تلری میرفت وضع مالیش هم بد نیست...
این بنده خدا آجیل فروشی داره... یه شب یه خانومی میره مغازش اینم یکدل نه صد دل عاشق اون میشه.... خانومه هم 34 سالش بود ولی آکبند... الان یه هفته ست ازدواج کردن!!
خلاصه اینکه دادا برای شما هم یه روزی منفجر میشه و نمفهمی که چی شد اینجوری شد و شب و روز نمیمونه برات
اما کار درست رو شما میکنی... 32 تا طعم بستنی رو بچش:p

32 تا طعم ؟ :D حالا این 32 از کجا اومده ؟

استارتر عزیز من نمیدونم چطوری داره تموم میشه ولی احتمالاً از سمت خانواده شما نیس ؟ ( یعنی راضی به ازدواج شما نیستن )

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
32 تا طعم ؟ :D حالا این 32 از کجا اومده ؟

استارتر عزیز من نمیدونم چطوری داره تموم میشه ولی احتمالاً از سمت خانواده شما نیس ؟ ( یعنی راضی به ازدواج شما نیستن )

دادا ایران نمیدونی همه چی سانسوره!!
همین آذربایجان رفته بودم (باکو) بستنی داشتن با طعم 12 نوع شراب
این جمله ی 32 تا بستنی رو کاراکتر "جویی" توی سریال "دوستان" به راس میگه... اگر ندیدی حتماً ببین این سریال رو که غم دنیا رو از بین میبره....:lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا