• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری یک سایت مثل ایستگاه کسب درآمد کنیم؟

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
سلام
من میخواهم یک سایت مثل ایستگاه راه بندازم .هر کس نظری در مورد این که چطوری میشود این سایت را راه انداخت و معروفش و آگهی گرفت داره بگه ؟
لطفا نگید که مثل این سایت تو نت زیاد هست.میخواهم بدونم چطور باید با این سایت ها کار کرد.آیا تبلیغات شهری موثر هستند؟:rolleyes:

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
باید یک اسکریپت خوب و مناسب نصب کنید
در حد توان تبلیغ کنید و صبور باشید (چون هماانطور که خودتون گفتید مثل ایستگاه زیاد هست)
به مراجعه کنندگان امکانات و پیشنهاد هایی بدید که باسایت های مشابه متفاوت باشه.
منظورتون رو هم از تبلیغات شهری نفهمیدم؟!

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
باید یک اسکریپت خوب و مناسب نصب کنید
در حد توان تبلیغ کنید و صبور باشید (چون هماانطور که خودتون گفتید مثل ایستگاه زیاد هست)
به مراجعه کنندگان امکانات و پیشنهاد هایی بدید که باسایت های مشابه متفاوت باشه.
منظورتون رو هم از تبلیغات شهری نفهمیدم؟!

منظور از تبلیغات شهری اینه که برگه چاپ بشه و در شهر بین شرکت ها و تولیدی ها پخش بشود.

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
منظور از تبلیغات شهری اینه که برگه چاپ بشه و در شهر بین شرکت ها و تولیدی ها پخش بشود.

به نظرم کار جالبی نیست. این وقت و هزینه رو تو نت صرف کنید بهتر جواب میگیرید.

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
به نظرم کار جالبی نیست. این وقت و هزینه رو تو نت صرف کنید بهتر جواب میگیرید.

من با 10هزار تومان میتونم 1000 تا برگه چاپ کنم و در بین 1000 تولیدی ، شرکت ، یا اموزشگاه ها و فروشگاه ها بخش کنم اما وقت زیادی میبره.آیا تو نت با 10 هزار تومان میشه با این کیفیت تبلیغ کرد؟در ضمن من فکر کنم این سایت اگر از منطقه کوچیک یا یک شهر شروع کنه و کم کم به شهر و منطقه های دیگر بره بهتر باشه!!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
من با 10هزار تومان میتونم 1000 تا برگه چاپ کنم و در بین 1000 تولیدی ، شرکت ، یا اموزشگاه ها و فروشگاه ها بخش کنم اما وقت زیادی میبره.آیا تو نت با 10 هزار تومان میشه با این کیفیت تبلیغ کرد؟در ضمن من فکر کنم این سایت اگر از منطقه کوچیک یا یک شهر شروع کنه و کم کم به شهر و منطقه های دیگر بره بهتر باشه!!

خب آخه باید ببینی از اون تعدادی که پخش میکنی چند نفر میان تو سایتت....

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
مساله اینه که ما تو ایران زندگی میکنیم. هنوز خیلی ها نمیدونند اینترنت یعنی چی که بخواهند بفهمند تبلیغات اینترنتی چیه؟!
اینجا مساله فرهنگ در بازاریابی مطرحه.

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
دوستان بیشتر راهنمایی کنید

amk

Registered User
لایک‌ها
9
خب من که گفتم اگه بتونی به صورت sms تبلیغ کنی بهتره یا به صورت ارسال ایمیل بطور انبوه...

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
من میخواهم سایت مربوط به یک شهر باشد.از کجا بتونم شماره شرکت ها رو در بیارم .حالا شاید بعضی از شرکتها اصلا ندونند که چنین ساتهایی چه استفاده ای دارند باید یک فکری برای این ها کرد

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
به نظر شما ایستگاه برای تبلیغات خودش ار اس ام اس استفاده کرده؟

kvm

Registered User
لایک‌ها
26
کسی نظری نداره؟؟؟

Nevissande

Registered User
لایک‌ها
10
از خودت اين سوال رو بپزس من نوعي چرا تا وقتي سايتي مثل ايستگاه وجود دارد بايد بروم در چنين سايت هاي نوپايي آگهي بدهم؟

پس يقينا بايد مزيت هاي قانع كننده اي داشته باشد.

amk

Registered User
لایک‌ها
9
نه عزیز الان که با این شهرت من که اصلا تبلیغشو جایی ندیدم.....

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
یک نکته از جای افتاده
رمز موفقیت ایستگاه=دیکشنری هوشمند ایستگاه.
اونموقع که baby نبود یا من خبر نداشتم این دیکشنری ریخته بود. توی برنامه هم لینک سایت بود .لذا بازدید کننده می یافت. من تو فکرش رفتم که همچین کاری کنم . خودم هم برنامه نویسم برنامه های با مزه نوشتم . شاید یه زمانی اگه وقت کنم منم همچین کاری کنم. به نظرتون چقدر پول هاستش میشه؟

Last edited:

amir.bikas

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان این سایت من هست
www.bazar01.com
یدونه انجمن هم روش نصب کردم دوستان نظر بدن چطوری رنکش رو ببریم بالا
واسه همکاری و شریک شدن هم آمادم
http://www.bazar01.com/forum

www.pacyrus.com

Registered User
لایک‌ها
1
سایت ایستگاه یه چیزی مثل شرکت شرکت شیرین عسل هست
چون اولین بوده به همین خاطر خوب جا افتاده

ولی این دلیل نمیشه که نشه کار بهتری انجام داد

یادتون باشه که یاهو هم اولین بود
ولی گوگل بهش رسید هیچ، تازه کلی از اون جلو افتاد

یکی از بهترین چیزها ارائه چیز جدید هست
بقول دوستمون وقتی ایستگاه هست چرا باید تووو سایت شما تبلیغ بدم
برای این یه جواب پیدا کنید

مهمترین چیزی که باید رعایت کنید
جلب اعتماد مشتری هست

.

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
به نظر من ایستگاه به دلایل زیر ایستگاه شد:

1- ایده نو بود تا زمانی که ایستگاه مطرح نشده بود کسی سایتی این شکلی به زبان فارسی ندیده بود

2- مدیرش اون موقع ترافیک موتور جستجو و سئو را درک کرد سالهای 82 - 84 هر سرچی می کردی ایستگاه هم توش بود و تا امروز هم همینطور مونده و...

3- مدیریتش قوی بود جایگاه خودش را همیشه حفظ کرد مثل بعضی سایتها جو گیر نشد

4- چند سال پیش رقابت کمتر بود الان خیلی نا جور شده روزی چند تا سایت جدید راه اندازی میشه ... :blink: خود من سال گذشته 103 تا سایت به مشتریانمان تحویل دادم - چند سال پیش همه تازه داشتند وبلاگ می نوشتند اما الان وب پر شده از اسکریپتهای آماده فقط کافیه یه سایت مطرح بشه 1000 تا کپی واسش پیدا میشه و...

5- شانس هم یکمی تاثیر داره من تا حالا 500 - 600 تا سایت دیدم که کارشون نگرفت و بی خیال شدند شاید اگه ادامه می دادند الان دیگه مطرح شده بودند

=================================================================

در کل : فعلا راحت ترین و موثر ترین راه جذب ترافیک از موتور های جستجو هست هر سایتی این روش را پیش بگیره خیلی راحت و زود موفق میشه البته الان همه این رو می دونن و همین کار را سخت کرده ولی غیر ممکن نیست ;)

Rocks

Registered User
لایک‌ها
6
یادمه در ایستگاه یکبار آگهی دادم5000 تومن برای یکماه اونموقع کنار آگهی ستاره نداشت !
بعد بفکر راه اندازی سایتی مثله ایستگاه افتادم البته با کمی نوآوری مثلا برای معرفی دیگران پورسانت تعیین کردم بعد برای طراحی وب با یکی از این شرکتها درمیون گذاشتم اونها یک قیمت نجومی دادن ....... !

منهم با یکنفر دیگه تماس گرفتم بعد اون آقا گفت مثل ایستگاه سایت زدن باعث نمیشه سایتی با معروفیت ایستگاه پیدا کنید ! بعد دیدم حق با این آقاست , این بنده خدا هم میتونست یک قیمت بده و پولشو در بیاره ولی وجدان و صداقتش نزاشت من ضرر کنم , با اینکه اصلا یادم نیست کی بوده ولی ازش ممنونم !

ولی در مورده اون شرکت فرصت طلب , بعد از 2 یا 3 ماه یک سیستم تبلیغاتی مثل ایستگاه و با شرایط پورسانت دهی و یک تم خوشکل راه اندازی کرده بود .....! اولش من باورم نمیشد به این سرعت !؟

یک خورده زده حال خوردم ولی بعد خوشحالم که حرف اون بنده خدا رو گوش کردم چون کاره این شرکت هم نگرفت , واقعا اینکار بیهوده ست !؟

شما در نت اگر میخواید در کاری به موفقید برسید اول باید نوآوری داشته باشین و جزو اولینها باشین بعد پشتکار و صبور باشین .

بالا