• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطوری یک سایت مثل ایستگاه کسب درآمد کنیم؟

DomainX

Registered User
لایک‌ها
7
اگر بخوای با این اسکریپت‌ةای آماده‌ای که تو نت هست و میفروشند و .... کار رو شروع کنی، همین الان نتیجه رو بهت میگم.

به هیچ جایی نمیرسی ! مگر اینکه در سایتت چیز خاصی باشه

البته بماند که من سایت‌هایی رو دیدم که امکاناتی داشتند از ایستگاه خیلی قوی‌تر به جایی نرسیدند، بیشتر سعی کنید روی ایده‌های نو کار کنید.

Shemshad

Registered User
لایک‌ها
32
به نظر من ایستگاه به دلایل زیر ایستگاه شد:

1- ایده نو بود تا زمانی که ایستگاه مطرح نشده بود کسی سایتی این شکلی به زبان فارسی ندیده بود

2- مدیرش اون موقع ترافیک موتور جستجو و سئو را درک کرد سالهای 82 - 84 هر سرچی می کردی ایستگاه هم توش بود و تا امروز هم همینطور مونده و...

3- مدیریتش قوی بود جایگاه خودش را همیشه حفظ کرد مثل بعضی سایتها جو گیر نشد

4- چند سال پیش رقابت کمتر بود الان خیلی نا جور شده روزی چند تا سایت جدید راه اندازی میشه ... :blink: خود من سال گذشته 103 تا سایت به مشتریانمان تحویل دادم - چند سال پیش همه تازه داشتند وبلاگ می نوشتند اما الان وب پر شده از اسکریپتهای آماده فقط کافیه یه سایت مطرح بشه 1000 تا کپی واسش پیدا میشه و...

5- شانس هم یکمی تاثیر داره من تا حالا 500 - 600 تا سایت دیدم که کارشون نگرفت و بی خیال شدند شاید اگه ادامه می دادند الان دیگه مطرح شده بودند

=================================================================

در کل : فعلا راحت ترین و موثر ترین راه جذب ترافیک از موتور های جستجو هست هر سایتی این روش را پیش بگیره خیلی راحت و زود موفق میشه البته الان همه این رو می دونن و همین کار را سخت کرده ولی غیر ممکن نیست ;)

بسيار جامع و كامل بود!

ممنون ;)

بالا