• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور به این بچه گربه کمک کنم - زود باش تا دیر نشده

تنهای خسته بیکار خال خالی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
بازم لاف عایا؟

باشه ابجی شما بزرگ و ما سینه خیز شما کلاغ پر شما استاد شما با تجربه شما مرغ و اردک باز شما پزشک شما حرفه ای من اماتور من نادان من سینه خیز من حییون ندیده شما عالی شما حساسیتبه گربه

من فقط خواستم کمکی بکنم که برای خودم جواب داده انتقال تجربه بود (البته تجربه ی زیاد نزد استاد من که شما باشی هستش )

خوب دیگه چی دکتر؟

ما که رفتیم رایمونو بدیم بیایم

امید وارم زود تر خوب بشه زبون بسته

آبجی؟
سیبیلامو ندیدی؟

حالا ناراحت نشو ، برگرد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
-------------
همینجا با استفاده از اختیاراتی که مقامات معظم به من دادن و یا ندادن لقب این گربه را "بچه خوانده.ی پی تی"میگذارم
بدیهی است با کسانی که این حکم و نام را جدی،شوخی،مسخره بگیرند برخورد غیر قانونی و خلاف شرع میکنم

راستی دقت کردین جدیدا همه نیویوزر هستن،اونوقت منو مونث،کم تجربه،کم سابقه میبینن؟
حالا نمیگم سابقه ام در حد خیلیاست ولی بازم واسه همون نیویوزر ها یکجورایی کدخدا محسوب میشم

اک اصلیم واسه هزار و صدمین بار:New24

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
-------------
همینجا با استفاده از اختیاراتی که مقامات معظم به من دادن و یا ندادن لقب این گربه را "بچه خوانده.ی پی تی"میگذارم
بدیهی است با کسانی که این حکم و نام را جدی،شوخی،مسخره بگیرند برخورد غیر قانونی و خلاف شرع میکنم

راستی دقت کردین جدیدا همه نیویوزر هستن،اونوقت منو مونث،کم تجربه،کم سابقه میبینن؟
حالا نمیگم سابقه ام در حد خیلیاست ولی بازم واسه همون نیویوزر ها یکجورایی کدخدا محسوب میشم

اک اصلیم واسه هزار و صدمین بار:New24

والا اینجور که شما حرف میزنید کاملا و 100 در سگ معلومه عقده ی یوزر با تجربه و ماهر دارید و داشتید واقعا عقده چیز بدیه تو همه چیز حالا یه خری یه زمانی یوزر بوده و شده نباید بیاد به همه بگه یوزرم یوزرم پس نشون دهنده چیه؟نشون میده عقده داری بد جور ابجی اون سیبیلاتم بردار مصنوعیه

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
بله
درست میگید
خیلی سخته اینجوری بیام بیرون وقتی هیچکاری نکردم!!!!دلیل بن شدنم رو قبول ندارم به همین خاطر اینجوری میکنم،بلکه یه مدیر دید دلش به حال مسوخت
درحالیکه عنوان نیویوزر بعد 100 تا پست برداشته میشه درحالیکه من نزدیکه 200 تا پست دارم و هنوز نیویوزرم!!!
+
طبق قوانینی که خودم وضع کردمشون نیویوزر یعنی کشک یعنی کلاهبردار،پس حق دارم برائت بطلبم،میتونید این مستندات رو توی تاپیک "کار جدید مهران مدیری;سریال ویلای من"مشاهده کنید
و اینقدر زر نزنید
با تشکر ،یه بنده خدایی

+
سیبیلامو ندیدی،دیشب که داشم میکر..ت چی؟هنوز تو توهمی دادا،بلند شو از خواب
+

(چشم چشم رو چشمم دهن ما رو به ف ا ک دادید با این قوانین چشم رو تخم جفت چشام رعایت میکنم مخلص مدیرانم هستم
wubsmiley.gif
)
از همین امضات معلومه چی هستی

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
like
چیکار کردی اخرش؟
دام پزشکم رفتی امروز یا نه؟داروخونه چی؟

نه بابا امروز که همه جا بسته بود حتی بغالی سر محله مون !!!
داروخونه هم نشد برم
هماهنگ کردم فردا داداشم ببرتش
خودم که اصلا وقت ندارم (سر کارم)
ببینیم خدا چی میخواد
چشماش بهتر شده و مشکل تغذیه داریم باهاش ، هیچی نمیخوره ، نمیدونم من یاد ندارم بهش چیزی بدم یا اون مشکلی داره
مطمئنا مریزه ، البته آب میخوره اونم با کراهت
امروز یه دوباری جیش کرد که معنیش اینه که اونجاش بند نیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
نه بابا امروز که همه جا بسته بود حتی بغالی سر محله مون !!!
هماهنگ کردم فردا داداشم ببرتش
خودم که اصلا وقت ندارم (سر کارم)
ببینیم خدا چی میخواد
چشماش بهتر شده و مشکل تغذیه داریم باهاش ، هیچی نمیخوره ، نمیدونم من یاد ندارم بهش چیزی بدم یا اون مشکلی داره
مطمئنا مریزه ، البته آب میخوره اونم با کراهت
امروز یه دوباری جیش کرد که معنیش اینه که اونجاش بند نیس

دادا ببین زبونش مشکلی نداره؟
یک مقاله ای خوندم که نوشته بود یکی از علل بد غذایی گربه ها بخاطر زبانشونه،مقاله از سایت pug.ir بود

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
دادا ببین زبونش مشکلی نداره؟
یک مقاله ای خوندم که نوشته بود یکی از علل بد غذایی گربه ها بخاطر زبانشونه،مقاله از سایت pug.ir بود

اتفاقا خودم میخواستم برسی کنم ولی خیلی مقاومت کرد دهنشو باز نمیکرد منم نخواستم اذیت شه
بزار فردا همون دامپزشک معاینش کنه نظرشو بگه بهتره

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
بله
درست میگید
خیلی سخته اینجوری بیام بیرون وقتی هیچکاری نکردم!!!!دلیل بن شدنم رو قبول ندارم به همین خاطر اینجوری میکنم،بلکه یه مدیر دید دلش به حال مسوخت
درحالیکه عنوان نیویوزر بعد 100 تا پست برداشته میشه درحالیکه من نزدیکه 200 تا پست دارم و هنوز نیویوزرم!!!
+
طبق قوانینی که خودم وضع کردمشون نیویوزر یعنی کشک یعنی کلاهبردار،پس حق دارم برائت بطلبم،میتونید این مستندات رو توی تاپیک "کار جدید مهران مدیری;سریال ویلای من"مشاهده کنید
و اینقدر زر نزنید
با تشکر ،یه بنده خدایی

+
سیبیلامو ندیدی،دیشب که داشم میکر..ت چی؟هنوز تو توهمی دادا،بلند شو از خواب
+

از همین امضات معلومه چی هستی

منو م ک رد ی؟از بابای محترمتون بپرسید دیشب کی اومد خونتون ترتیب شما رو داد و رفت الزایمر داری مگهه؟به من میگن ممد عقده ای زن هر چی عقده ای میزارم تو ک و ن ش دیگه هم شر نگو کلم رو خراب نکن بدتر از این بد میبینی بچه سون

دوستان ادعای فرهنگ نکنند ایشون شروع کردن تقصیر من نیست

soroosh_mono

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقا گربه وقتی که مطمعن میشن که بچشون مریضه ولش میکنن. پس این قطعا یه مشکی داره.
اکثر اونایی هم که چشاشون ایجوره و مادرشون رهاشون میکنه در آستانه کور شدن هستن.
بعد این به نظر خیلی کوچیک نیست و یکی دو ماهش هست.
دامپزشک ببرین خوبه و کاری پسندیده. ولی احتمال زیاد بینایش رو کامل بدست نمیاره دیگه.

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
سلام
این بچه گربه رو امروز توی خونه همسایه پیدا کردم یه جایی گیر افتاده بود و مدام صدا میکرد
مثل اینکه 10 روزی اونجا گیر افتاده بوده چون خیلی وقت بود صداش میمومد و هم خیلی ضعیف شده
فعلا بهش شیر دادم حیونی با چنان ولعی خورد که متعجب شدم

مشکل اصلی چشمای این حیون هست که مثل اینکه بخاطر عفونت یا همچی چیزی چرک کرده و بسته شده
راهنمایی کنید
میتونم خودم بهش کمک کننم ؟ باید چطور چشماشو باز کنم ؟
من اهل مشهدم اگه از بچه های p.t‌ کسی دامپزشک توی مشهد سراغ داره معرفی کنه
بعضی از بچه های اینجا خودشون دامپزشکن نظر بدن لطفا
راستی بهش چی بدم تقویت شه ؟

این عکسها با کیفیت برای کسی که میخواد برسی کنه
مشاهده پیوست 386304

مشاهده پیوست 386301
مشاهده پیوست 386302

سلام منم یکی مثل همین پیدا کردم

چشماش که بسته هست به خاطر بچه بودنشه باز میشه

بعد یک ماه هم مادرش دوباره میاد میبردش تو این مدت هم بهش فقفط شیر بده و گرم باشه جاش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
سلام منم یکی مثل همین پیدا کردم

چشماش که بسته هست به خاطر بچه بودنشه باز میشه

بعد یک ماه هم مادرش دوباره میاد میبردش تو این مدت هم بهش فقفط شیر بده و گرم باشه جاش

یعنی چای و اینجور چیزا تو چشش نریختی؟
خب چای ریخته تو چشمش و چرک داشته
منو م ک رد ی؟از بابای محترمتون بپرسید دیشب کی اومد خونتون ترتیب شما رو داد و رفت الزایمر داری مگهه؟به من میگن ممد عقده ای زن هر چی عقده ای میزارم تو ک و ن ش دیگه هم شر نگو کلم رو خراب نکن بدتر از این بد میبینی بچه سون

بخاطر جشن پیروزیمون هیچی بهت نمیگم(جشن خخودمون،وگرنه در اصل جشن نباید بگیریم،به سخنرانی شب آخر مراجعه کنید)
ولی برو املات رو درست کن،خودت میفهمی چی نوشتی؟اگه میفهمی خوب باید بگم مشکل همینه دیگه،با زبان گفتاری خودت یعنی زبان خر ها نوشتی

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
یعنی چای و اینجور چیزا تو چشش نریختی؟ خب چای ریخته تو چشمش و چرک داشته
بخاطر جشن پیروزیمون هیچی بهت نمیگم(جشن خخودمون،وگرنه در اصل جشن نباید بگیریم،به سخنرانی شب آخر مراجعه کنید) ولی برو املات رو درست کن،خودت میفهمی چی نوشتی؟اگه میفهمی خوب باید بگم مشکل همینه دیگه،با زبان گفتاری خودت یعنی زبان خر ها نوشتی
این حرفا چیه چرا جواب رو بدی؟خودت حمله میکنی توهین زشت میکنی بعد میگی جوابتو بدم؟حالت خوبه شما مثل اینکه شروع کردی جشنمونم گرفتیم

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
یعنی چای و اینجور چیزا تو چشش نریختی؟
خب چای ریخته تو چشمش و چرک داشته
بخاطر جشن پیروزیمون هیچی بهت نمیگم(جشن خخودمون،وگرنه در اصل جشن نباید بگیریم،به سخنرانی شب آخر مراجعه کنید)
ولی برو املات رو درست کن،خودت میفهمی چی نوشتی؟اگه میفهمی خوب باید بگم مشکل همینه دیگه،با زبان گفتاری خودت یعنی زبان خر ها نوشتی

نه موقع که به دنیا میاد تا چند هفته چشش بسته هست یعنی اونی که من پیدا کردم اینجوری بود بعد تقریبا یک ماه هم مادرش اومد از تو حیاط برد

منم جاش دیگه سگ گرفتم :دی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
54
این حرفا چیه چرا جواب رو بدی؟خودت حمله میکنی توهین زشت میکنی بعد میگی جوابتو بدم؟حالت خوبه شما مثل اینکه شروع کردی جشنمونم گرفتیم
اینا الآن مال کیه؟

جان مادراتون املا یاد بگیرید

نه موقع که به دنیا میاد تا چند هفته چشش بسته هست یعنی اونی که من پیدا کردم اینجوری بود بعد تقریبا یک ماه هم مادرش اومد از تو حیاط برد

منم جاش دیگه سگ گرفتم :دی
نه دادا این چرکی بوده چشماش،شما چیزی توی چشماش نریختی؟

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58

لی لی بیت

Registered User
لایک‌ها
1,237
راستش نمیدونم الان زنده هستیا نه
ولی من از بچگی گربه داشتم و دارممممممممممممممممم
خوب اول باید چشماشو با قطره استریل بشوری و با پماد چشمی چرب کنی (هر 2 یا 3 ساعت 1 بار )
اصلا سعی نکن چشمامو با دستت باز کنی
اگر میدونی خیلی اوضاع چشمش شدید خراب هست تا کور نشده باید حتما ببریش پیش دکتر

تا اونجای که برات امکان داره غذاهای پرچرب بهش بده
شیر پر چرب
جگر مرغ
اگه دوست داشته باشه تخم مرغ ابپز
بااینکه مرغ و سیب زمینی با هم بپز با ماست(خیلی کم )مخلوط کن(پوره)بهش بده بخوره

اگه بازم راهنمایی خواستی بهم پیام خصوصی بده راهنمایتت میکنم

بالا