سلام
دوستان اگر کسی راهی یا روشی بلده که با استفاده از اون بشه سرعت ایندکس رو افزایش داد اینجا بنویسه تا بقیه دوستان نیز بتونن استفاده کنند
با نظر دوستان موافقم البته سعی کن پستات جدید باشن و بروز باشی تو یه ساعات مشخصی پست بده به نظر من حداقل روزی 5تا پست بده آخر شب پست بدی بهتره نظر شخصی من هست بنا به دلایلی...
منم اینکه میگن سر زمانبندی خاصی مطلببزارو قرار دارم
پینگ از مطلب یادتون نره...
هر چند روشهای خیلی بیشتری برای ایندکس ثانیه ای هست
به صورت دستی از سایت های معتبر بهتر جواب میدهمنظورتون استفاده از بخش اگاهی دهنده خود وردپرس است؟
میشه یک نمونه مثال بزنیدبه صورت دستی از سایت های معتبر بهتر جواب میده
ارسال شدمیشه یک نمونه مثال بزنید
سایت های زیادی مطالب رو پینگ میدنبرای منم مثال میدی؟
من متوچه نشدم!
به نظر من همون اتوماتیک بهتر باشه چون در زمان کوتاهی به چندین سایت ارسال میکنه اگه بخواهید دستی این کار رو بکنید وقت شما رو میگیره و با افزایش پست ها این کار خودش براتون مشکل خواهد بود برای افزایش سرعت ایندکس این چند مورد باید رعایت بشه :برای منم مثال میدی؟
من متوچه نشدم!
به نظر من همون اتوماتیک بهتر باشه چون در زمان کوتاهی به چندین سایت ارسال میکنه اگه بخواهید دستی این کار رو بکنید وقت شما رو میگیره و با افزایش پست ها این کار خودش براتون مشکل خواهد بود برای افزایش سرعت ایندکس این چند مورد باید رعایت بشه :
بروز رسانی منظم + قالب بهینه (از لحاظ درصد سئو نمیگم!) + بکلینک + نقشه سایت + استفاده از پینگ
من خودم برای افزایش سرعت سایت روش ها رو امتحان کردم درآخر نتها چیزی که متوجه شدم داشتن موارد بالا هست. اگه موارد بالا رو به درستی انجام بدید میتونید سرعت ایندکس سایت رو با توجه به موضوع فعالیت سایت به زیر 1 دقیقه تا 2 ساعت برسونید.
پ.ن: در کنار اینکه روی افزایش سرعت کار می کنید باید روی افزایش رتبه هم کار کنید چون مطلب هرچقدر زود هم که ایندکس بشه سایت رتبه نداشته باشه براتون بازدید نخواهد آورد پس همه تمرکز خودتون رو برای افزایش سرعت ایندکس نذارید.