• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور مطالب آنی در گوگل ایندکس شوند؟

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
سلام
دوستان اگر کسی راهی یا روشی بلده که با استفاده از اون بشه سرعت ایندکس رو افزایش داد اینجا بنویسه تا بقیه دوستان نیز بتونن استفاده کنند

vahid-ab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برای افزایش سرعت ایندکس باید به گوگل بقبولونی که سایتت مرتب اپدیت میشه و تنها راهش هم اینه که سایتت مرتب آپدیت بشه!

Greeneye_m_g

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
دوستان اگر کسی راهی یا روشی بلده که با استفاده از اون بشه سرعت ایندکس رو افزایش داد اینجا بنویسه تا بقیه دوستان نیز بتونن استفاده کنند

سلام به نظر من شما یک راه دارید ، البته من همینقدر بلدم
اول اینکه شما اگر بتونید مثلا روزانه به صورت مرتب ۳ مطلب بزارید و این ۳ مطلب رو در ساعت خاص بزارید گوگل خیلی راحت تر و سریع تر صفحات شما رو ایندکس میکنه...
شما میتوانید زمان پست ها رو تعیین کنید اگر در اون زمان نتونستید پست رو بزارید

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
مطالب رو سر زمانبندی خاص و منظم ارسال کنید مطلبتون اختصاصی باشه و استاندارد ها رو رعایت کنید

البته به این ها محدود نمیشه یکی از مهم ترین قسمت های بهینه سازی داخلی سایت افزایش سرعت ایندکس هست

می تونید از طریق وب مستر تولز گوگل هم دستی ایندکس کنید که بعد از 10 الی 20 دقیقه نهایت ایندکس میشه البته اگر گوگل تائید کنه

ولی تعداد ایندکس دستی محدود هست

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
با نظر دوستان موافقم البته سعی کن پستات جدید باشن و بروز باشی تو یه ساعات مشخصی پست بده به نظر من حداقل روزی 5تا پست بده آخر شب پست بدی بهتره نظر شخصی من هست بنا به دلایلی...

• Like
Reactions: cd3

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون از راهنماییتون

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
با نظر دوستان موافقم البته سعی کن پستات جدید باشن و بروز باشی تو یه ساعات مشخصی پست بده به نظر من حداقل روزی 5تا پست بده آخر شب پست بدی بهتره نظر شخصی من هست بنا به دلایلی...

آخر شب رو منم تایید می کنم

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
من روزی حدود 7 تا پست اختصاصی ترجمه شده میزنم که اولین انتشار تو ایران هست ولی تا الان سر ساعت نبودن از امروز به نویسنده ها گفتم سر ساعت بزارن ببینم چی میشه

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
پینگ از مطلب یادتون نره...
هر چند روشهای خیلی بیشتری برای ایندکس ثانیه ای هست

امیر.ع

Registered User
لایک‌ها
244
منم اینکه میگن سر زمانبندی خاصی مطلببزارو قرار دارم

rezashirazim

Registered User
لایک‌ها
161
منم اینکه میگن سر زمانبندی خاصی مطلببزارو قرار دارم

سرعت لود شدن صفحات هم مهم هست. در واقع گوگل نرخ سرزدن به سایتتون را با نرخ قراردادن مطالب و تغییرات اونها تطبیق میده و هر چه بیشتر در زمان بندی مشخص مطلب بگذارید این نرخ کاهش پیدا میکنه.

WEBSEO

Registered User
لایک‌ها
38
برای منم مثال میدی؟
من متوچه نشدم!
سایت های زیادی مطالب رو پینگ میدن
با یک سرچ ساده میتونید این سایت ها رو پیدا کنید و بعد از ارسال هر پست لینک پست رو بهشون پینگ بدید

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
برای منم مثال میدی؟
من متوچه نشدم!
به نظر من همون اتوماتیک بهتر باشه چون در زمان کوتاهی به چندین سایت ارسال میکنه اگه بخواهید دستی این کار رو بکنید وقت شما رو میگیره و با افزایش پست ها این کار خودش براتون مشکل خواهد بود برای افزایش سرعت ایندکس این چند مورد باید رعایت بشه :
بروز رسانی منظم + قالب بهینه (از لحاظ درصد سئو نمیگم!) + بکلینک + نقشه سایت + استفاده از پینگ

من خودم برای افزایش سرعت سایت روش ها رو امتحان کردم درآخر نتها چیزی که متوجه شدم داشتن موارد بالا هست. اگه موارد بالا رو به درستی انجام بدید میتونید سرعت ایندکس سایت رو با توجه به موضوع فعالیت سایت به زیر 1 دقیقه تا 2 ساعت برسونید.
پ.ن: در کنار اینکه روی افزایش سرعت کار می کنید باید روی افزایش رتبه هم کار کنید چون مطلب هرچقدر زود هم که ایندکس بشه سایت رتبه نداشته باشه براتون بازدید نخواهد آورد پس همه تمرکز خودتون رو برای افزایش سرعت ایندکس نذارید.

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
به نظر من همون اتوماتیک بهتر باشه چون در زمان کوتاهی به چندین سایت ارسال میکنه اگه بخواهید دستی این کار رو بکنید وقت شما رو میگیره و با افزایش پست ها این کار خودش براتون مشکل خواهد بود برای افزایش سرعت ایندکس این چند مورد باید رعایت بشه :
بروز رسانی منظم + قالب بهینه (از لحاظ درصد سئو نمیگم!) + بکلینک + نقشه سایت + استفاده از پینگ

من خودم برای افزایش سرعت سایت روش ها رو امتحان کردم درآخر نتها چیزی که متوجه شدم داشتن موارد بالا هست. اگه موارد بالا رو به درستی انجام بدید میتونید سرعت ایندکس سایت رو با توجه به موضوع فعالیت سایت به زیر 1 دقیقه تا 2 ساعت برسونید.
پ.ن: در کنار اینکه روی افزایش سرعت کار می کنید باید روی افزایش رتبه هم کار کنید چون مطلب هرچقدر زود هم که ایندکس بشه سایت رتبه نداشته باشه براتون بازدید نخواهد آورد پس همه تمرکز خودتون رو برای افزایش سرعت ایندکس نذارید.

در مورد بکلینک توضیح میدین و پینگ؟
بکلینک از چه جور سایتایی بخری خوبه؟ اکثرا میگن ماهی 10ت ! این خیلی زیاده ! بکلینک 1 دونه کفایت می کنه یا هرچی بیشتر بهتر ؟

بالا