• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور مطالب آنی در گوگل ایندکس شوند؟

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
در مورد بکلینک توضیح میدین و پینگ؟
بکلینک از چه جور سایتایی بخری خوبه؟ اکثرا میگن ماهی 10ت ! این خیلی زیاده ! بکلینک 1 دونه کفایت می کنه یا هرچی بیشتر بهتر ؟

بک لینک قوی بگیر از این پکیج ها و وبلاگ ها که فقط رنک دارند و آمار ندارند نگیر یه بک لینکی بگیر بدونی حداقل روزی 20-30 تا ازش ورودی میگیری...

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
در مورد بکلینک توضیح میدین و پینگ؟
بکلینک از چه جور سایتایی بخری خوبه؟ اکثرا میگن ماهی 10ت ! این خیلی زیاده ! بکلینک 1 دونه کفایت می کنه یا هرچی بیشتر بهتر ؟
گرفتن بکلینک بستگی به سیاست های کاری شما و همچنین بدوجه تون داره ! افرادی هستند که ماهانه بالای 1 میلیون فقط پول بکلینک میدن افرادی هم هستند که 1 ریال هم نمیدن این بستگی به سیاست کاری مدیر سایت و توان مالی اش هست.
در مورد بکلینک شما باید این رو در نظر داشته باشی هر بکلینکی که به سایت شما داده میشه یعنی اون سایت به گوگل اعلام میکنه که سایت شما رو تایید میکنه و اسپایدرها به سایت شما هم سر میزنن در صورتی که بکلینک ها هرچقدر بیشتر باشه از دید گوگل سایت معتبر شناخته میشه و بیشتر به سایت شما سر میزنه که در افزایش سرعت ایندکس ها هم نقش مثبتی داره اما این رو فراموش نکن که اگه بکلینک اصولی گرفته نشه و گوگل متوجه بشه که هدف اسپایدرهاش هست سایت شما رو پنالیز میکنه.
در مورد پینگ هم تو یه کلام اینطور میشه گفت سرویسی هست که به محض انتشار مطلب در سایت اون رو به موتورهای جستجو اطلاع میدن که زودتر ایندکس بشه
اگه از وردپرس استفاده می کنید از بخش "تنظیمات > نوشتن" پایین صفحه قسمت آگهی دهنده های به روز شدن سایت وجود داره تو کادر اون قسمت میتونید از این ها استفاده کنید
http://rpc.pingomatic.com/
AutomaticPing
http://blogsearch.google.com/ping/RPC2
http://rpc.technorati.com/rpc/ping
درضمن با جستجو کردن میتونید چندین مورد دیگه هم پیدا کنید ولی این رو هم در نظر داشته باشید زیاده روی تو هرچیز نتیجه اش منفی از آب درمیاد !
امیدوارم که کامل متوجه شده باشید :)

saeed_naderei

Registered User
لایک‌ها
31
سلام در جواب آخر دوستان بگم من خودم سالهاست چندتا سایت دارم پستامم منظم میدم هر روز میدم اما هر پستیکه میدم زمان میبرهدثبت بشه تو گوگل اما یه وبلاگ بلاگفا از 4 یا 5 سال میش دارم سالی کلا سه یا چهارتا پست میدم اونم کارامو میزارم به محض اوکی دادن پستتو گوگل هم ثبت میشه 1 دقیقه ام نمیشه این کارایی که میگمو بکن تو گوگل تولز کد ویریفای رو بگیر تو هاستت آپلود کن و صفحات اضافی که گوگل تولز معرفی میکنه رو از هاستت پاک کن روزانه مهم نیست چه ساعتی پست نیدی مهم اینکه اگه 5 تا امروز پست میدی فرداام بده روزانه بده هنگام زدن تگ مطالب برای پستات از کلمات تکراری استفاده نکن مثلا نزن دوبار دانلود دانلود اینکارو کنی گوگل بلوکت میکنه بعد دامینتو به موتورهای جستجوی جهان حداقل به 200 تا بهینه کن ثبت کن اگه چندتا دامین رویه هاست داری همرو ریدایت کن رو یه دامین حتما حتما سایت مپ ایجاد کن واسه سایتت اگه نداره سایتهای ساخت سایت مپ پره حتما واسه سایتت درست کن قالب و استایل سایتتو هی عوض نکن همینجور اسم سایت و استاتوس سایت رو یچیز بزار بمونه تغییر نده پستایی که میزاری سعی کن جدید باشه هم از کلمات انگلیسی هم فارسی واسه تگ استفاده کن یه بلوک تگ مطالبم بزار زیره سایتت اینجوری ایندکسات تندتر و ببشتر تو گوگل و موتورای دیگه ثبت میشه و رنگ الکسات همه میاد سریع پایین در ضمن یه کدی هست وقتی تو یه کدای قالبه سایتی میزاری هرچی اون سایت بازدید پیدا کنه واسه سایتی که کدشو تو سایته گذاشتید هم ثبت میشه و این مهمترین عامل پایین اومدن آمار الکاست یبار امتحان کن ببین چقدر تاثیر داره دوسه روزه نصف میشه آمار الکسات

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
گرفتن بکلینک بستگی به سیاست های کاری شما و همچنین بدوجه تون داره ! افرادی هستند که ماهانه بالای 1 میلیون فقط پول بکلینک میدن افرادی هم هستند که 1 ریال هم نمیدن این بستگی به سیاست کاری مدیر سایت و توان مالی اش هست.
در مورد بکلینک شما باید این رو در نظر داشته باشی هر بکلینکی که به سایت شما داده میشه یعنی اون سایت به گوگل اعلام میکنه که سایت شما رو تایید میکنه و اسپایدرها به سایت شما هم سر میزنن در صورتی که بکلینک ها هرچقدر بیشتر باشه از دید گوگل سایت معتبر شناخته میشه و بیشتر به سایت شما سر میزنه که در افزایش سرعت ایندکس ها هم نقش مثبتی داره اما این رو فراموش نکن که اگه بکلینک اصولی گرفته نشه و گوگل متوجه بشه که هدف اسپایدرهاش هست سایت شما رو پنالیز میکنه.
در مورد پینگ هم تو یه کلام اینطور میشه گفت سرویسی هست که به محض انتشار مطلب در سایت اون رو به موتورهای جستجو اطلاع میدن که زودتر ایندکس بشه
اگه از وردپرس استفاده می کنید از بخش "تنظیمات > نوشتن" پایین صفحه قسمت آگهی دهنده های به روز شدن سایت وجود داره تو کادر اون قسمت میتونید از این ها استفاده کنید
http://rpc.pingomatic.com/
AutomaticPing
http://blogsearch.google.com/ping/RPC2
http://rpc.technorati.com/rpc/ping
درضمن با جستجو کردن میتونید چندین مورد دیگه هم پیدا کنید ولی این رو هم در نظر داشته باشید زیاده روی تو هرچیز نتیجه اش منفی از آب درمیاد !
امیدوارم که کامل متوجه شده باشید :)
بکلینک اصولی یعنی من تو یک سایت که بکلینک گذاشتم حداقل 6 ماه بمونه؟

payam-nice

Registered User
لایک‌ها
3,274
سلام در جواب آخر دوستان بگم من خودم سالهاست چندتا سایت دارم پستامم منظم میدم هر روز میدم اما هر پستیکه میدم زمان میبرهدثبت بشه تو گوگل اما یه وبلاگ بلاگفا از 4 یا 5 سال میش دارم سالی کلا سه یا چهارتا پست میدم اونم کارامو میزارم به محض اوکی دادن پستتو گوگل هم ثبت میشه 1 دقیقه ام نمیشه این کارایی که میگمو بکن تو گوگل تولز کد ویریفای رو بگیر تو هاستت آپلود کن و صفحات اضافی که گوگل تولز معرفی میکنه رو از هاستت پاک کن روزانه مهم نیست چه ساعتی پست نیدی مهم اینکه اگه 5 تا امروز پست میدی فرداام بده روزانه بده هنگام زدن تگ مطالب برای پستات از کلمات تکراری استفاده نکن مثلا نزن دوبار دانلود دانلود اینکارو کنی گوگل بلوکت میکنه بعد دامینتو به موتورهای جستجوی جهان حداقل به 200 تا بهینه کن ثبت کن اگه چندتا دامین رویه هاست داری همرو ریدایت کن رو یه دامین حتما حتما سایت مپ ایجاد کن واسه سایتت اگه نداره سایتهای ساخت سایت مپ پره حتما واسه سایتت درست کن قالب و استایل سایتتو هی عوض نکن همینجور اسم سایت و استاتوس سایت رو یچیز بزار بمونه تغییر نده پستایی که میزاری سعی کن جدید باشه هم از کلمات انگلیسی هم فارسی واسه تگ استفاده کن یه بلوک تگ مطالبم بزار زیره سایتت اینجوری ایندکسات تندتر و ببشتر تو گوگل و موتورای دیگه ثبت میشه و رنگ الکسات همه میاد سریع پایین در ضمن یه کدی هست وقتی تو یه کدای قالبه سایتی میزاری هرچی اون سایت بازدید پیدا کنه واسه سایتی که کدشو تو سایته گذاشتید هم ثبت میشه و این مهمترین عامل پایین اومدن آمار الکاست یبار امتحان کن ببین چقدر تاثیر داره دوسه روزه نصف میشه آمار الکسات
اگه منظور iframe هست که باید بگم اصلا تاثیر نداره تو رتبه الکسا
بکلینک اصولی یعنی من تو یک سایت که بکلینک گذاشتم حداقل 6 ماه بمونه؟
پایداری بکلینک یکی از اصول های گرفتن بکلینک هست.اگه شما امروز بیایی 1 میلیون پول بکلینک بدی و از هزار تا سایت بکلینک بخری بعد که موقع تمدید میرسه به دلیل نداشتن بازدهی و هزینه و ... حاظر به تمدید نباشید بکلینک ها حذف خواهد شد در این صورت گوگل سایت شما رو جریمه خواهد کرد.برای همین از چند تا سایت بکلینک تهیه کنید که بتوانید بعداً نیز تمدید کنید در صورتی که بکلینک خریده شده در مدت کوتاهی حذف بشه نشان از خرید هست که گوگل خیلی راحت میتونه این موارد رو تشخیص بده.

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
سایت های زیادی مطالب رو پینگ میدن
با یک سرچ ساده میتونید این سایت ها رو پیدا کنید و بعد از ارسال هر پست لینک پست رو بهشون پینگ بدید
پینگ مستمر ریسک دارد . احتمال دارد به عنوان اسپمر شناخته بشوند.

shomalseo

Registered User
لایک‌ها
22
پینگ مستمر ریسک دارد . احتمال دارد به عنوان اسپمر شناخته بشوند.

موافقم در ضمن برای پینگ اتومات هم زیاد نزارین 4-5 تا مهمشو بزارین کافیه بعضی هارو دیدن میرن یه لیست تهیه میکنن میزارن اون ممکنه نتیجه معکوس هم بده و اسپم بشی...

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
موافقم در ضمن برای پینگ اتومات هم زیاد نزارین 4-5 تا مهمشو بزارین کافیه بعضی هارو دیدن میرن یه لیست تهیه میکنن میزارن اون ممکنه نتیجه معکوس هم بده و اسپم بشی...

4 تا از مهم ترین ها بزارین لطفا

TVKade

Registered User
لایک‌ها
1,712
لطفا چند تا سایت واسه پینگ کردن بذارید.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
همونی که تو وردپرس هست کافیه . گوگل وبمستر و سایت مپ هم که دارید . بقیه اش بیخوده . اگر با همینا مطلب ایندکس نشه با 4 تا 10 تا 100 پینگ مشکل حل نمیشه .

tdh

Registered User
لایک‌ها
61
دوستان به نظرتون این All in One SEO Pack Pro افزونه خوبه ؟؟؟
به نظرتون استفاده از سایت مپ این افزونه خوبه یا استفاده از افزونه
XML Sitemap Generator for WordPress ؟؟؟
این عکس رو چطور ارزیابی میکنید؟؟
aaa.png

doctor.sniff

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان؛
من یه دوستی بنام نیک دارم که تو گوگل کار میکنه.
آدم خیلی جالبی هست. خدای سئو هست.
یه دفعه این سئوال رو دقیقا ازش پرسیدم و نکاتی جالب بهم گفت:
گفت برای اینکه سریعا به صفحه اول گوگل بیاد مطلبت کافیه مردم رو به تعجب (به قول خودش wow) بر انگیزی
یعنی در واقع منظورش این بود که کاری کنی مردم با خوندن مطلب چشاشون ۴ تا بشه

یادمه یه لینک از مقاله خودش بهم داد در مورد دوچرخه، به گفته خودش در عرض ۲۰ دقیقه اومده بود صفحه اول گوگل

این دوستم به شدت تاکید بر محتوای مطلب داره

مطالب مرتب روزانه مهم هستن ولی وزن و غنای مطلب خیلی مهم تر هستند.

دوست خوبم مطالب دااااااااااغ بنویس و تو شبکه های اجتماعی به اشتراک بذار حتما به سرعت به صفحه اول میای

بالا