• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور ممکنه؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
من xpbie دانلود کردم

روی xp قبلی خواستم بریزم همون درایو رو انتخاب کردم با همون نام(کامل مشخص بود و اصلا تنها همون درایو هم نشون داده شده بود)

با کمال تعجب میبینم درایو بعدی فرمت شده:( و اونجا xp ریخته شده چطور ممکنه؟؟((کلی از اطلاعاتم پا شد بالای 100 بار xp نصب کردم برای اولین بار اینطوری شده))

بگم که دو تا هارد داشتم که رو هر دو xp بود که موقع نصب یکی رو از کیس خارج کرده بودم

MihanServer.com

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
100 % اشتباه کردید !

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
ممنون
خوب تو کجا ممکنه اشتباه کرد؟
تو درایو j یک xp بود
موقع نصب هم دیدید که خودش میگرده درایوی که توش xp هست رو میاره

همین درایو j اومد

یعنی فقط همین یک درایو رو میشد انتخاب کرد(درایو دیگری رو برای انتخاب اصلا نیاورد که بگم اشتباه کردم)
______________________________________________________________________________________
شانس همون اطلاعات اصلیم پاک شد این نرم افزارهای ریکاوری هم که از 80 گیگ فقط 600 مگ رو برگردوندن

raxtastar

کاربر فعال
لایک‌ها
672
multi(0)disk(0)rdisk(1)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect

فایله بوتم اینطوری بود ممکنه از این بوده باشه؟
چون خودم دستی درستش کردم وقتی رو هارد دوم xp ریخته بودم این و فایلهای مثله ntldr,... رو تو همون درایو کپی کردم تا بشه از هر دو بوت شد

بالا