• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور می شه همزمان در دو شغل مختلف موفق شد ؟

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
سلام . بنده قبلا تایم کاریم از صبح تا آخر شب بود . اما الان تا بعد از ظهر سرکار هستم و شب ها وقتم آزاده . برای اون زمان آزاد فعلا قصد دارم در زبان های خارجی مورد علاقم مهارتم را بالاببرم تا بعدا بتونم از این طریق هم به درآمدزایی برسم و شب ها بیکار نمونم . فعلا با اینکه وقتم آزاد هست و به زبان هم فوق العاده علاقه مند هستم اما بعد از تایم کاری دیگه حوصله و توان کار کردن روی زبان را ندارم . به نظرتون برای موفقیت باید چکار کنم ؟ :rolleyes:

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,430
چند سالتون هست ؟

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اگه زبان خارجی خواستی یاد بگیری چینی یاد بگیر یکی از دوستان یاد گرفته نونش تو‌روغنه. انگلیسی رو همه بلدن ، زبون تجارت و گردشگری الان چینیه

mehr-dad

Registered User
لایک‌ها
785
چند سالتون هست ؟
نزدیک 30 چطور مگه ؟!
اگه زبان خارجی خواستی یاد بگیری چینی یاد بگیر یکی از دوستان یاد گرفته نونش تو‌روغنه. انگلیسی رو همه بلدن ، زبون تجارت و گردشگری الان چینیه
ممنون . کسب درآمد از زبان چینی به چه طریقی هست ؟ قصد دارم زبونی یاد بگیرم که تو این تایم محدود بتونم ازش درآمد داشته باشم . :rolleyes:

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
اصل زبان یادگرفتن برای زبان مشترکه(انگلیسی) مگه اینکه انگلیسی بلد باشه درکنارش زبان دیگه ای یاد بگیره
و اصل یادگیری هم علاقه هست . یعنی باید به زبان چینی علاقه داشته باشه
فکر نکنم زبون این کمونیست های همه چیز خوار فراگیر بشه . آمار هایی که میدن درست نیست یعنی جمعیت چینی ها زیاده که زبانش هم زیاد استفاده میشه(توسط خودشون)

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
اصل زبان یادگرفتن برای زبان مشترکه(انگلیسی) مگه اینکه انگلیسی بلد باشه درکنارش زبان دیگه ای یاد بگیره
فکر نکنم زبون این کمونیست های همه چیز خوار فراگیر بشه . آمار هایی که میدن درست نیست یعنی جمعیت چینی ها زیاده که زبانش هم زیاد استفاده میشه(توسط خودشون)
کاملا اشتباه فکر می‌کنی . یکی از دوستانم با همین زبون چینی‌و‌ارتباط با تجار وضع مالی خیلی خوبی به هم زده. در‌ ضمن قرار نیست فراگیر بشه همین الان یک سوم جمعیت جهان چینی آن!!!!
شما که نباید از کمونیستها بدت بیاد.

زبان بعدی تجارت دنیا چینیه

Webmoney-XCH

کاربر برتر سال 1399
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
12,577

اثرات ساندیس چینیه، جدی نگیر:D. تمام تجار چینی حداقل دست و پا شکسته انگلیسی بلدن یا چشمشون کور، یاد میگیرن:p. امریکایی و اروپایی که چینی رو آدم حساب نمیکنن برن زبونشو یاد بگیرن، چینیه مجبوره اگر میخواد با دنیا رابطه داشه باشه، انگلیسی یاد بگیره.

برای کسب درآمد هم زبان به تنهایی کافی نیست. مگر اینکه کسی مترجم رسمی بشه که اونم تقریبا محاله ... زبان یک تخصص نیست، یک مهارته. در حالت عادی باید علاوه بر مهارت حرف زدن، چیزی هم برای عرضه به مخاطب داشه باشید تا بتونید درآمد داشته باشید.

برای یادگیری در موقع استراحت هم بهترین راه، خوندن کتاب و گوش دادن کتاب صوتی و دیدن ویدیوهای یوتیوبر های امریکاییه

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,233
به هر حال اصل کار ، علاقه هست تا یاد بگیری مثلا من ژاپنی و کره ای خیلی دوس دارم یاد بگیرم ، یه اکانت توییتر هم دارم که تمام مخاطبینش کره ای هست و باهاشون در ارتباطم ولی چینی جماعت یه موجود عجیبیه ، از همه چیز خواری رد دادن ، هم نوع خوار شدن ، یه جا دیدم جنین انسان آب پز میکنن و میخورن!
برای یادگیری در موقع استراحت هم بهترین راه، خوندن کتاب و گوش دادن کتاب صوتی و دیدن ویدیوهای یوتیوبر های امریکاییه
بهترین معلم زبان :D
https://www.youtube.com/c/PariaAkhavass/videos

بالا