• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

چطور mat.tar.gz رو unzip كنم؟

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
چطور mt.tar.gz رو unzip كنم؟ بدون file manager.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
فكر كنم با WinZip or WinRar بتوني اينكار رو انجام بدي

babak_b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حالا چرا بدون file manager ؟ اينجوري دردسر آپلود كردن دونه دونه فايلها رو هم نداري .
من powerarchiver رو پیشنهاد می کنم . علاوه بر باز کردن فایل tar هم می تونه بسازه .

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
اگر دسترسي به شل داشته باشي هم مي توني با command لینوکس این کار رو بکنی.

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
راستش مي خوام mt رو netfirms نصب كنم. فايل زيپ(gz) رو هم آپلود كردم. در باره شل هم شنيدم اما من دسترسي به linux ندارم در واقع هم مودم رو نتونستم ست کنم هم تو linux تازه كارم . حالا می خواستم بدونم از ویندوز هم می تونم چنبن کاری بکنم؟

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از dadashon :
راستش مي خوام mt رو netfirms نصب كنم. فايل زيپ(gz) رو هم آپلود كردم. در باره شل هم شنيدم اما من دسترسي به linux ندارم در واقع هم مودم رو نتونستم ست کنم هم تو linux تازه كارم . حالا می خواستم بدونم از ویندوز هم می تونم چنبن کاری بکنم؟
از ويندوز فكر نكنم اما خوب چرا كارتو مشكل ميكني وين زيپ 8 رو نصب كن و قال قضيه رو بكن ديگه

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از fakher :
از ويندوز فكر نكنم اما خوب چرا كارتو مشكل ميكني وين زيپ 8 رو نصب كن و قال قضيه رو بكن ديگه
الان فايل روسروره! تو سيستم خودم نيست كه. يعني مي شه؟

fakher

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من اول اين فايل را در ويندوز خودم آنزيپش كردم بعد كل تغييرات mt.cnf را انجام داده ام در آخر سر روي سرور انتقال دادم
شايد اينكار را مي كردي بهتر بود نه؟
البته الان هم دير نشده مي توني از نو اينكار را بكني. سرعت عمل هم در اين مورد بالا مي ره

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
با WinZip ميشه. من Power Archiver رو توصيه ميکنم. خيلي قويه و تازه باهاش ميتوني Gzip هم بسازي.
راستي اين فايل که روي هاستت هست فقط حاوي فايلهاي استاتيک مووبل تايپه و اصل فايلها توي دايرکتوري cgi-bin/mt است.

dadashon

Registered User
لایک‌ها
0
راستيات و واقعيات و كلياتش اينه كه من ممنمون همتون هستم. اشتباه از من بود كه از اول حرفا رو كامل نگفتم.
من فايل MT-2.65-full-lib.tar.gz رو به سرور مجاني netfirms آپلود كردم و مي خوام همونجا بازش كنم. با نصب mt هم آشنا هستم. مفهوم و هدف شل رو كمي مي دونم و مي خوام بدونم چيزي شبيه به اون تو ويندوز هم هست؟ يا نرم افزاري كه بتونه اون فايل رو همون جا باز بكنه؟
(اين كارو كردم چون فكر مي كردم هم سديع تره هم كم درد سر تر)

فكر كنم نتيجه هم اين شد كه اول آنزيپش كنم بعد فايل هاي باز شده رو آپلود!

بالا